Trött kille..

God natt alla vänner!
jag har tränat klart nu och känner att sängen lockar mer än nåt långt inlägg om jag ska orka kliva upp 05.00... Jag hann dock prata en snabbis med min kusse "over there" ikväll, han lirar träningsmatcher och står i just nu. Det gör jag med. han möter DALLAS, CHICAGO, COLORADO osv osv osv.... jag möter, Gnesta, Skarpnäck och Värmdö!
Hans fans har silikonbröst och en massa pengar, mitt (!) är 15 år, överviktigt och har tandställning.....
I veckan så träffade han kungen när dom kollade på Corvettebilar tillsammans.... jag träffade Woxxa när vi sålde min bil till en turk för 1000 :-..... jag tror iof att Woxxa och kungen har mkt gemensamt, och då menar jag itne sttusen haha!
Meen jag är lycklig för det jag har och för det han har =)
Så jag ber er alla hålla tummarna för mig i min seriepremiär, och speciellt för Jonte i sin! Den väger lite mer =)
Lycka till nu kutin, vi är alla stolta över dig!!!

Ps. har det hänt att ni kört tvånudd och Datsyuk gått ner och nöffat? haha du vet att Jim gör det allt för ofta =P

Sweet dreams everybody!

Viktor Viktor Viktor


Du är iof målvakt, men det här är inte okej!!!!
Vi satt och disskuterade nåt ord på lunchen och Viktor var som vanligt inte överens med oss... Så jag bestämde mig för att göra ett litet test, helt oskyldigt och (trodde jag) väldigt enkelt! Så jag frågade honom;
-Viktor vad säger man, en gås och flera?
-Gåsar!
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA ( hysteriskt garv i boden av mig, Micke, martin och Andre)
-Vadå man säger ju det! En gås flera gåsar! man säger ju inte "Gåser"!!!!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHA ( nu ännu värre, det gör nästan lite ont). Då ska han försvara sig, och ger sig på den yngsta jullen.
-Amen martin säger du vad det heter då?
-Det heter Gäss Viktor! - jaa gäss heter det ( alla andra) sen garvar vi vidare?
Viktor:
- Haha Gäss, det heter det inte alls det, det heter ju gåsar!
-
NEEEJ Viktor det heter GÄSS, säger jag smått frustrerad nu!
-Nej det gör det inte, Gäss är ju för fan ett helt annat ord det hör du ju själv!
-
Haha vadå ett helt annat ord?
-jamen det är ju ett helt annat djur!
-
Vaaa?????
jamen det är ju ett helt annt djur, gåsar vet du ju vad det är, och gäss är ju sådana där som flyger!

Senare på dagen så tog jag upp diskussionen igen, ni som känner mig vet att jag älskar att frossa i andras olycka. Vad han inte visste var att jag hade lejt in Ragge som skulle lura honom... Så han sa till Viktor att han var på hans sida, det heter ju en smörgås, flera smörgåsar.. Så då blev det Viktors monsterargument, tills vi båda bröt ut i skratt och han insåg att Ragge var korrupt =) Efter det frågade jag honom:
Viktor varför säger man en mus och flera möss då, det är ju också två helt olika ord?
-Jamen (SJÄLVSÄKER) en mus är ju ändå en möss fattar du väl?
jag och Ragge avlider nästan, Ragge ligger ner i gruset och skrattar... Sen fortsätter han när vi jobbar vidare med diverse grammatiska argument som skulle hjälpa honom. Vad sägs till exempel om hans olika "böjj"försök"... Tror han blev influerad av engelska här faktiskt, typ "Do did done, eat ate eaten" osv....
För helt plötsligt började han prova sig fram med:
-En anka, flera änder, många ankor. näe det är inte rätt.. En änd, flera änder många ankor? Så måste det ju va =)
- NEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!
En anka, flera ankor, en and, flera änder och en gås, flera gäss.. FATTA!!!!!!!!!!!
- Du är ju sjuk i huvudet!!! har han mage att sgäa till mig....


Någon gång i det skedet så gav jag upp tron på mänskligheten och fortsatte jobba....

Snipp snapp snut...

Ingen Ford på våran gård! Ingen Ford på våran gård! Ingen Ford på våran gård! Ingen Ford på våran gård!
Ge mig ett F, O, R, D, vad blir det då?
Ingenting för jag har sålt den jeeeeeeeveeeeln =) Och det känns för bra för att vara sant!!!!
Så här såg det ut när gubben min rullade iväg för sista gången...är han inte fin?


Men ni ska inte tro att det gick smärtfritt!
jag tar det från början...I lördags gick jag som sagt ut och plockade av en Pbot från rutan och kände att jag måste flytta bilen. Inte helt oväntat startade den inte. Idag fick jag ett telefonsamtal av en trevlig farbror som var intresserad, vi stämde träff och jag jobbade vidare. Under dagen så fixade jag startkablar via LillMicke (trots att gubben skulle ta med ett extrabatteri..rutin? svar ja!) för att vara snäll och ha den igång när dom. När jag sedan kom hem så gick allt snett. Jag möttes till exempel av ytterligare en Pbot på framrutan och kände att lilla forden började bli dyr i drift, trots att jag inte kört den sen i maj....Aja, tillbaka till uppstartandet..
 Tji fick jag, inte ett livstecken i gubben. Så jag och Woxxa tänkte att vi kunde ju rulla igång den... men bromsarna hade såklartlåst sig... Och jag kände paniken komma. Skulle det bli ett kurr till med nån obehaglig turk osv osv, ni kan ju tänka er hur tankarna började gå.... Biljäveln kommer inte att bli såld!!! Så jag sa åt Woxxa att spela dum (var dig själv kunde jag iof ha sagt =)
Klockan 17.00 så var de 2 Södertäljegubbar av utländskt ursprung här i alla fall och skulle plocka upp bilen.  Det började med lite klassisk hälsning, däcksparkning och ärevarv runt bilen plus massa frågor. Sen kom vi till startkablarna... Inte ett liv i gubben. Så vi provade byta batteri... Nu lyste lamporna men ingen tändning.. jaha täntke ajg, på med boxarhandskarna... Som TUR var, så kunde el turko en del om bilar så han listade snabbt ut att det var startmotorn... jamen då rullar vi igång skiten då sa jag, lycklig över att inte behöva gå en rond. Så vi ruckade loss bilen, sen satte jag mig i den och dom puttade....
VROOOOOOOOOOOOOOM!!!!! V8:an startade med ett vrål och halva kvarteret spanade efter Michael Schumacher =) sen tog jag ett varv runt kvarteret och sa farväl till min ögonsten, gick in efter pappren och sedan gjorde vi upp priset... 1000 kr, för en Formel 1 bil! Alla glada och nu kan ni åka tänkte jag. Då startade inte Bilhelvettet med rull heller när han skulle iväg!!!! FAAAAAAAAAAAN tänkte jag, nu blir det kaos för 511 gångne idag. Som tur var så vet jag hur min babe vill bli väckt, så jag satte mig i honom, sa några kärvänliga ord i stil med  "startar du inte nu kommer jag att tända eld på dig mitt på öppen gata sen ska jag ha grillfest i din bagagelucka"....VROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM, biljäveln såld och alla bekymmer ur världen!
Nu sitter jag här, efter ett gym med Woxxa, och firar med en Daimglassförpackning!
Jag har även summerat försäljningen av Forden lite snabbt och jag är en hejjare på bilaffärer, så ni kan komma till mig om ni vill ha hjälp... Se siffrorna själva i i runda slängar :
Vi börjar med vanliga kostnader vid en försäljning:
Annons på Blocket * 2 =200 kr
Nya ägarpapper=100 kr
Bensinpengar till ditlurad turk= 100 kr
Pbot * 2= 800 kr
Totalt - 1200 kr

Vinst på bilen i form av kontant betalning = 1000 kr

Tittar man lite snabbt så ser man att jag backat ungefär 200 kr bara på försäljningen av min kära POL 692.. För skojs skull kan vi kika på lite mer kostnade, som jag av psykisk ohälsa väljer att inte publicera några siffror på. Bilen köpte jag för 7.500 i december förra året, sen dess har jag bytt bromsar runt om och köpt ett nytt avgasrör....... Lägg till dom pengarna, plus försäljningen, och dra bort vinsten (1000kr) så ser ni att jag är TOTALT mongolid.


Och så var sagan slut!

Jippiiiieee

hej hej hej hej hej!!!!
Nu ska jag iväg på gymmet och kasta vikter omkring mig, när jag kommer hem ska ni få veta varför =)

Ps. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Boyaka!

Hej hopp =)
Som väntat trummade NIK på och vann komfortabelt med 2-1. Siffrorna övertygar inte men ett spelövertag med 70-30% puckinnehav verkar lovande inför fredagens första sereiematch mot Vallentuna. Tuna är grymt tunga i år och vi ska ju få stock där borta, så enkelt är det. Men man vet aldrig vad som händer när Calcons är på topp, dom kanske underskattar oss och då gäller det att ta chasen. Kul att det börjar närma sig i alla fall!
Det fanns en del ljuspunkter under kvällens fight. Lill Jullen Jonte gjorde sitt första mål i Alaget som innebar lämpliga två ett. han var glad men återhållsam efteråt! Min kära tredjelina höll nollan igen och seplade lugnt och tryggt, vi fick tom med beröm efter matchen av coach. Jag kanske ska tillägga att han sa att tredjekedjan ( inte backarna) gjorde ett riktigt bra jobb och hade bra fart under rören. Jag har nog aldrig haft bra fart under rören dom senaste 10 åren i min hockeykarriär.... Det var bättre förr =)
Efter matchen blev det Donken med Gurra G, Danne Ö och Walle. Lite surr sen ner på Flygis och minglade oss igenom en shoppingrunda som avslutades med att jag föll dit i glassdisken =) Det blev en Daimförpackning idag och det hör inte till vanligheterna. Jag stod och kikade över på Texas pecanen och fick snudd på dåligt samvete för att jag inte var mest sugen på den, det är ju trots allt min favvoglass.... men nu blev det Daim och det står jag för.
Har inte så mycket mer på hjärtat ikväll, jag är väldigt nöjd med helgen som erbjudit en massa träning och maskerad. Nu börjar en ny vecka vilket innebär nya möjligheter för alla att bränna sin löning! jag ska försöka pallra mig upp till gymmet imorgon, börjar ha lite bänkabstinens faktiskt... Dröm sött allihopa, vi hörs!

Inför nedsläpp

Hej allihopa! Som ni vet har NIK sin sista träningsmatch innan seriepremiären ikvälll klockan 18.00 och jag tänkte göra en speciell intervju inför den. Vi ska surra en stund med min särbo Woxxa, fredagens kåtaste nunna och en före detta NIK:are som inför årets säsong la grejjerna på hyllan!
- Hej Daniel! Berätta för mina läsare varför du slutade inför årets säsong?
- jag valde att sluta med hockeyn för att jag hade lessnat rejält, sedan så har jag kommit på att bartender yrket är mycket roligare.
- Vad tillförde du laget på isen under dina två säsonger i Calconströjan?
-
hmm, isen vet jag inte om jag tillförde så mycket, men jag var en hejjar på att få bänken varm åt alla, jag har ett jäkla aggregat där bak.
-
  Haha okej, det låter som du var en riktig lagspelare! Hur var din roll i omklädningsrummet?
-  den var mer åt det tysta, eller alla gillade att klanka ner å ge lite spydiga kommentarer... nog mer om det
- Hahaha du har bra självinsikt måste jag säga...Du är ju en ständig måltavla även i mitt liv och du ska ha all cred för det! Har du något roligt minne du vill dela med dig om?

- om vårat liv tillsammans?
- haha ja du får berätta vad du vill, bara det underhåller mina läsare =P

-det roligaste minnet måste nog vara när jag och mina hockeypolare från kiruna var ute å grilla korv å myste i solen, alla vet att jag har damp å inte sitta still. så jag lånade en skoter av en å klädde av mej alla kläder å åkte naken tillbaka, men grejjen var att vi inte var själv där utan att det var ca 50-70 pers som var å fiska med familjerna, så man kände sig som en kändes när alla började fotografera hejvilt... det var lite små kul

Här ser ni Daniel i action....
- Frågan vi alla ställer oss...hur liten var den? =P

- som en ostkrok typ...jag har två till bilder där man ser den, fast det är inte till för allmännheten

- Hahah det går inte köpa bilderna på något vis? jag lovaaar att dom inte ska upp på bloggen!!!!
-allt går å köpa till rätt pris!
- haha du har nu indirekt inlett Bondens bloggs första insamlingsförsök, som går under namnet:  "Köp en ostkrok"
-Vad ska du ha för bilden?
- det vet jag inte nu på rak arm.. säg till när du har fått in mycket pengar i fonden

Alla ni som vill se Daniels (eller ingen vill ju se den egentligen, men hänga ut honom på nätet vore ju kul =) ostkrok, hör av er till mig så ska vi hjälpas åt att köpa loss världens dyraste/fulaste ostkrok!!! jag återkommer med prislappen....

- Vad tror du om kvällens match, NIK-Gnesta? Ska du upp och hejja på dina forna lagkamrater?

-jag tror att jag kommer! förhoppningsvis.. det beror på vad NIK har för lag.. om dom har ordinarie så vinner dom, inte annars

- Hur skulle du beskriva #5, NIKs ansikte utåt och hjärta nere i omklädningsrummet?

-hjärtat finns det mkt om! även fast det är ont i mina ögon rätt ofta.. men som spelare så är han hård, enkel och rätt stel... i omklädningsrummet så är han omtyckt å gör så att alla trivs, även utlänningar-hahahahah du är min lilla ögonsten det vet du! Ska du vara så här duktig på att svara så kommer du bli intervjuad ofta!

Vem trivdes du bäst i duschen med?

-jag var ju först in med Dala efter varje träning så då måste jag säga Dala! Yeeeeej

- Hahah okej! Tusen tack för en strålande intervju Daniel "Woxxa" Woxberg! Slutligen, är det något du vill hälsa mina läsare?
Kom inte med nån kontaktannons nu, jag är inte hallick!
-
tack förfrågan!!

-  Haha Tackar du för att du fick vara med i  intervjun?

- absolut
-Great! Det är tur att jag har börjat lära mig ditt språk haha (L)  Ingenting till läsarna?
- HORA!
-HAHAHA sorry men jag kunde inte hålla mig!
-  Nej, dom kommer garva åt mej b:Dara ändå... jag är van att bara få skit från din mun! =D

- Ska du inte passa på att skotta lite skit på mig nu då,det här är ju din stora chans? =P
-jag är för godhjärtad för det

-Stort baby, stort!!!







 


Julledödaren

Oj oj oj, så har det hänt igen. Kissekatten tittade inte upp på träningen och då fick han smaka på tåget... Hoppas inte han fick en hjärnskakning bara =( Det var ingen jättepropp men han slog i huvudet lite otäckt i sargen....
Rätt bra gjort av en kille som sa hej då till en kyckling vi 04.00 föregående afton och sedan hann plocka på sig 10 äpplen på sin nattvandring hem. Rätt sjukt om man tänker på det =)
Nu har jag, Jimpa, Dala, Jocke och Danne sett "Anchorman" och sedan "Dum & dummare" så vi har garvat arslet av oss. Sjukt trött är jag ifall nån undrar... men jag äter så jag håller mig vaken =)

Ha en trevlig kväll alla löningsfyllon!!!

Lite bilder från gårdagen =)


vad fin du är lilla toalettstol =)


Jag orkar inte gå och lägga mig, det är roligare att sitta här och mysa med DataPeter =) Jag kom och tänka på hur mycket jag älskar toalettstolar, dom har ju så fruktansvärt många funktioner! Man går ju till toa av olika anledningar;

Behovsbesöket:
Den absolut vanligaste anledningen till att man går på toa och anledningen till att den uppfanns.

"Piffbesöket"
Förekommer bland kvinnor (och män som vill ha stock) som är "ute" på en middag t.ex. man går helt enkelt in på toan och kollar läget, bättrar på smink osv så självförtroendet blir på topp! Intressant att veta är att det var här hela den här "följer du mig på toa"  grejjen bland tjejer startade. Något som till en början användes just för att man skulle hjälpa varandra med make up osv. Idag så har den moderna kvinnan tagit det ett steg längre, man följer med sin väninna in när hon ska kissa så hon slipper vara ensam. Det är också tack vare det här besöket som nästa punkt uppstått, nämligen

"Hemlisbesöket!"
Även här får jag lov att säga att kvinnor är gravt överrepresenterade. Man går alltså in (och här kan vi snacka hela gäng med kvinnor ) på toaletten och pratar hemlisar med varandra. Eller skvaller kanske är ett bättre ord. Vem som varit ihop med vem, vad han sa till den personen tidigare under kvällen och hur stort organ en annan kille har. Det är också vanligt att toaletten brukas som terapirum bland par och då får vi

"Relationsbesöket!"
Helt enkelt  ett par som utnyttjar toaletten till att diskutera sin relation och då ska jag säga att det ofta handlar om VÄLDIGT intelligenta samtal. Det kan t.ex handla om att jag som kille tittat på en person när hon anlände till lokalen och därmed är kär i henne, enligt min överförfriskade tjej då... LOL är allt jag har att säga om den saken.

"Prata med sig självbesöket"
Här hoppas jag att alla känner igen sig, annars måste jag hävda att jag har hört det här av min kompis kompis systers pojkväns storebrors farmors gamla knähund Hugo. Den här situationen uppstår när man är överförfriskad och just har gjort ett klassiskt toalett besök. Det går ut på att man efter besöket stannar man sedan kvar en längre tid och helt enkelt pratar med sig själv. Standardfrågor är "tjena snygging, har jag kul ikväll" "Jag ser ju jävligt bra ut måste jag få säga till mig själv, får jag inte lugga ikväll så är det något fel"... Sen kommer man tillbaka till verkligheten "Nej sluta nu, nu får jag uppföra mig, jag vet att det inte blir något ikväll heller så varför drömma?" Sen avslutar man med "Vad är det för fel på mig, varför står jag här och pratar med mig själv, det är inte okej!! Eller är det det?" Sen garvar man under tiden man lämnar muggen p.g.a att man tänker "tänk om någon hört mig nu HAHAHAHAH "

"Stockbesöket"
Det här är något som jag aldrig upplevt men är säkert vanligare än folk tror. Löns inte att klä in det, folk som dunkar på varann i äkta porrfilmsanda inne på en offentlig toalett.

Det var allt för nuet, jag skulle kunna skriva lite om "skepnadbesöket" "fågelungebesöket" "glassbesöket" osv men jag har helt enkelt inte tid, nu ska jag upp och spela ishockey. Jiiipiiiieee jag ska spela ishockey!!!!! =)

Kramis


Fy fan vilken dag!!!

Tjena mors!
Det är en mycket mycket nedbruten man som sitter vid datan just nu. Har just kommit hem från morgonträningen och fått en P bot upptryckt i **** på Forden. Jag letar startkablar för tillfället. För Nu ska den jävlen bort, så enkelt är det bara. Och han ska inte säljas, jag ger hellre bort pengar för bara tanken på en turk till gör mig illamående!. Han ska skrotas. Han ska krossas i en stor fet maskin och sedan eldas ner till en flytande massa som aldrig går att sätta ihop igen. Men nu orkar jag inte prata om det mer, det är för deprimerande en sån här dag =)

Jag var som ni vet på maskerad igår utklädd till "Trapper", lite som Crocodile Dundee kan man säga. Skinnbyxor, skor, väst och hatt samt svart tusch i ansiktet och på armarna... Vad ska man med smink till? Vi var 40 pers på Kärleksudden som käkade och gav järnet vilket slutade med att dom här två snubbarna (och alla vi andra) hamnade på Mobergs efteråt haha =)

Jag har tyvärr inte lyckats få tag i några bilder ännu, men det kommer väl ikväll antar jag så håll till godo... Med tanke på att det var 40 pers där och typ 87 kameror så är jag inte orolig, helt stört vad det blixtrade under kvällen. Det är iof kul nu i efterhand att ha lite att förgylla bloggen med =) Som tyvärr tar slut här och nu.
Snart är det träning igen och jag känner att jag måste ta en powernap för att mäkta med den! Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte riktigt, men den kommer bli riktigt riktigt lugn. Skönt förresten med en fylla om man kan säga så?. Det var ju 6 veckor sen sist så jag tycker inte att det gör så mkt att jag partade igår. Blev ingen MONSTERfylla heller så jag mår bra idag -tröttheten då vilket är skönt nu när vi har "träningsläger"

Hörs senare, over and out

God afton!

Nu är jag tillbaka efter träningen och jag har löst maskeraddräktsfrågan! Snacka om att jag är en kille som tar tag i saker  (Grana du är en klippa) =) Jag ska inte avslöjja vad jag ska vara imorgon, utan istället så ska jag avslöjja vad jag INTE ska vara... Det kan låta lite sjukt, men det är det såklart inte. På grund av att min syster yster inte dyker upp (vilket är jättetrist) så kommer jag inte synas på Kälreksudden i den optimala outfiten;
"Naken Janne" Det är lite svårt att beskriva den dräkten, så jag rekommenderar er att gå in på www.bodega.se och söka på just Naken Janne.Bodega är för övrigt en sjukt bra sida med riktigt bra priser till alla maskerad/Halloween fantaster!

Tänkte gå tillbaka till strax efter träningen då Idol gick på i omklädningsrummet och fängslade oss alla! Vi är alla i laget överens om en sak. det är INTE okej att skicka hem den grekiske tjockkocken Alex!

Han är den skönaste snubben nånsin i Idol och borde ha fått chansen! Jag tror iof att han kommer få det, som "random" längre fram. Eller om typ nån hoppar av...svååååårt att lista ut vem dom ersätter med =)
Vi kom också överens om att den nya juryn är bättre än den gamla, dom är skönare och inte lika kaxiga (trots att dom är mer framgångsrika)... Mkt tror jag beror på att dom har bytt ut Kishti mot ett bombshell! Eller hon är egentligen inte så fresh men hon har en speciell min som gör 95 % (hoppas alla vet vilken jag menar!! =P  )

Idag har jag insett att Bondens nätdagbok (så förklarar man för pensionärer vad en blogg är) har börjat spåra ur på allvar. Jag har ju redan erkännt att jag tänker lite på bloggen på dagarna ibland och känner lite Ågren mot "er läsare" (GAAAY) om jag inte skriver på några dagar. Men nu har även "Dala" tagit det till en helt ny nivå när han på eget initiativ startat en grupp på Facebook. Det är iof lite tidigt än att säga att det är ytterligare ett steg iom att jag inte sett utvecklingen av dcet ännu, men jag får iaf känslan av att det blir lite seriösare... Jag kommer att ligga sömnlös på nätterna och klia mig i bakhuvudet med en falukorv från frysen. Nu har jag iof inte någon falukorv i frysen men jag misstänker att nån av mina grannar har det. Undrar hur jag skulle reagera om nån utav mina grannar kom över 03.00 och bad om att få lite fryst falukorv?  Näe nu tappade jag spåret....
Sömnlös skulle INTE gillas! Målet med min blogg är att ni, efter varje inlägg, ska tänka nåt i stil med "vad är det för fel på människan", eller "Vem vill läsa den här skiten", eller  kanske kort och gott "WHAT?!?!?"...

Näe go vänner, nu blir det inte mer än så här, det är en maskeraddag imorgon också! Funderar på att komma i dräkten till jobbet och skrika som en vilde men jag tror jag avstår, vet inte hur pigga alla är på skämt 06.30 en fredag haha =) Vi får se hur det blir, man ska aldrig säga aldrig om man inte redan sålt smöret och inte vill bli antastad av nån kille insmord i rapsolja frenetiskt tuggande på Hubba Bubba Jordgubb!!!!

Nattinatt

Mobiljeeevel!

Hej allihopa!
This is an angry farmer calling! Jag fick som bekant igen min mobil från Halebops "verkstad" igår efter typ 2 veckor. Huruvida dom fel som var på den är åtgärdade vet jag inte, får displayen var nämligen spräckt när jag fick igen den. Och det var inte p.g.a Posten, emballaget är helt och allt var i sin ordning. Så nu sitter jag och kokar lite lätt för att jag får köra på min gamla telefon i någon vecka till. Det är synd att Halebop bara har Internetkundservice, för jag skulle verkligen må bra av att ringa och spy galla över nån oskyldig tjej på nåt kontor i Sthlm just nu. Men det löns inte att vara arg, jag kunde ha haft det värre. Tänk till exempel om jag hade haft en bil som inte går att sälja p.g.a en underlig förbannelse... Just ja, det har jag ju!!! Haha den där jävla bilen har bara inneburit trubbel från första stund när jag köpte den, men jag älskar den villkorslöst i med- och motgångar! Första veckan så lossnade avgasröret mitt under körning, det hade rostat av. Då la jag mig under bilen själv och bytte avgasrör. Sen pajjade bromasarna när jag, mamma och pappa var på IKEA i Uppsala, då lämnade jag in den och repade upp den. Sen hann jag köra den i drygt 4 månader innan den fick 8 nedslag på besiktningen..... KÄRLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu lämnar jag det innan jag blir irriterad =)
Jobbet har varit kul idag, jag och Viktor bråkade under rasten, eller jag och Adde band honom med tejp vid armar och fötter så han fick gnaga sig loss. Sen när hanväl kom lös så skulle han slå mig med en kratta och då utbröt vilt tumult. Det slutade med att jag låg på honom och höll i mig för glatta livet... kan bli hämnd imorgon =)
Skönt med fredag förresten!!!!!! =) Och inte vilken fredag som helst, utan Maskeradfredag!!!! haha jag har varit tokladdad hela veckan och det ska bli riktigt nice. Det verkar dock som att jag (p.g.a av utebliven syster) blir utan min dräkt som jag beställt... Och då faller en stor del av kvällen... Men men, jag får försöka tänka ut något ikväll och lösa det under morgonendagen... (jobb till 4, träning  mellan 5 -6 och sedan maskerad 7... LYCKA TILL!!!) Men allting löser sig sa gubben....
Nu ska jag upp på träningen och köra skiten ur mig, känner att det är demor på väg. Återkommer nog ikväll om jag funderat vidare. DU som sitter inne på en bra idé, hjälp en misslyckad man att ha roligt!!!
Tjingeling

Oj oj oj

Efter en händelserik dag utan några försäljarframgångar känner jag att det är dags att träffa John B. Orkar inte fundera på vad det var för mupp som höll på och tjaffsade med mig. Så om nån av er läsare har gjort det, grattis ni fick mig...Big time! jag tror helt seriöst att det är samma turk som jag blev osams med förra gången som har försökt sig på en "Payback"... Synd bara att han blev våldtagen igen =) Visst gick jag på det  ett tag, men det är ju inte århundradets blåsning... Sen så kan han ju inte vara speciellt nöjd med avslutningen på det hela med tanke på att han slutade höra av sig. Extra skönt är också att jag flummade lite med telefonen, matlagning osv under tiden jag väntade, för jag antar att hans mål med "cupen" var att förstöra min kväll ellr nåt. Lol.
Bättre än så får du försöka om du ska rå på en kille som äter frukost på regelbunda tider. Yeah, owned!

Peace out

The never ending story...

Haha man ska lita på sin magkänsla, den slår aldrig fel =)
Nu har jag "avslutat" min Fordaffär...för idag. Muppen som skulle köpa den dök aldrig upp, vilket jag räknade ut runt klockan 17.30 ungefär. Från dess till nu har det varit en liten hetsdebatt mellan två människor som sett ut på följande vis: 
Snubben ringde vid 5 (helt plötsligt med brytning) och sa att han var lite sen, det var rusningstrafik. Då var jag ju fortfarande lyckligt ovetande så jag sa, det är ingen fara, jag har ingen brådska ikväll så kör lugnt så du kommer fram.
-"Tack så mycket kompis, hade bra vi ses snart!" Sen gick det 1 timme som jag fördrev med att hämta ut min mobil, laga matlådor till imorgon och snakca med Woxxa..... Sen ringde jag och då hade han missat avfarten vid Uppsala... Sa att han var vid Arlanda och på väg.. Då blev jag lagom lycklig och sa att det var ju olyckligt för jag har inte hela kvällen på mig. men skynda dig hit, följ bara skyltarna mot Norrtälje så är det inga problem. Ett tag till gick... Sen ringde jag igen. Då var han 5-10 km bort och här nånstans börjar jag ana oråd! Okej va bra, då ses vi alldeles strax va.
- "Du kompis var i Norrtälje är det? Jag har varit vid Statoil i Norrtälje."
- Jamen det är perfekt, fortsätt bara den vägen ner mot Busstationen så är du snart framme.   
Klick. Då hade Woxxa kommit hit och satt sällskap och vi var lagom less båda två när jag ringde 30 minuter senare ( då vi kikat igenom Facebook några vändor =)
Då svarar han att dom är i Rimbo. Eller vid bussstationen där. citat:
"Jag ser en skylt där det står Rimbo centrum, är jag rätt då?"
- Näe du är ju inte det (riktigt less och hungrig = tappar humöret)
- "Hur långt har jag kvar då?
- Ja det är väl en 20 min, 2 timmar med ditt lokalsinne...
- "Är du lustig nu eller?"
- Ungefär lika lustig som du! ( då blir det tyst i luren en stund...)
- Nu ser jag en skylt som det står Norrtälje 21 km på, ska jag åka dit?
- (tänker säga diverse censurbelagda ord, men jag hejdar mig i sista sekund) Ja det kan du göra om du vill, jag skiter i vilket. Är du inte är klockan sju så behöver du inte höra av dig mer!
- Du sa ju att du hade tid.
-(Aggressiv) JA det hade jag också från klockan fem och fram till klockan sju, det räcker gott för att sälja en bil det"
- "Driver du med mig?"
-Nej men jag vet att du driver med mig.
-"Vadå tror du att jag sitter hemma och rigner dig och låtsas vara i bilen?"
-  Ja exakt så tror jag att det är, Kom innan sju eller så slutar du ringa"
Klick. Nu är herr Ericsson inte road längre och känner att han blir less Forddåren (sjukt hur passande namnet blev så här i efterhand) och sin egen bil. Som verkar ha en förbannelse över den. Så jag går in på Blocket och pysslar lite, lägger ut den för 1800 istället (tidsfördriv, inget med historien att göra). Sen skickar han ett mess, framme om 4 km. Ringer strax därefter och jag svarar inte, då skickar han ett till och frågar om jag har roligt. "Mycket" skickar jag tillbaka. Då ringer han igen några gånger och jag skiter i att svara.
Då får jag ett mess till efter en stund:
Varför sa du till mig att försättamot Norrtälje om du var oseriös? (nu börjar det bli kul för mig som gärna ser humorn i saker och ting. Jag sitter lugn och trygg i min lägenhet och väntar på nästa påhitt=) Ocg vips så kommer det:
"Jag står och väntar utanför din bil" hahahahah jag tittar ut och det är såklart ingen där. Då skickar jag tillbaka; Perfekt, vad ligger på instrumentpanelen i framrutan då?
Då får jag till svar; "jag hann åka upp till Statoil igen, men jag vet att den står i en nedförsbacke. Jag vill bara köpa bilen, är du seriös nu så ring upp mig så vänder jag! (backen syns i annonsen Mr. jag sitter hemma vid datan och driver med en svenne...)
Så skickar jag ett mess och frågar varför han inte sa att han var "Osynliga mannen", då hade jag sålt bilen direkt, det är ju status att sälja bilen till en kille som inte syns!

Sen har jag inte hört så mkt mer från min vän.......
Nu blir det mat med Woxxa sen Idol.... I love you Forden

Oj oj oj, nu bränns det!!!

Hej alla, jag har en klump i magen!
Det är en kille på väg hit för att hämta Forden... Jag har alla papper och vi är överens på alla vis.... Det kan inte gå fel! Men ändå så är jag skitnervös hahahha =) Jag lovar nåt kommer skita sig så Woxxa är på väg över för att vakta mig =)
Han är iof ingen större trygghet ifall det skulle hetta till, med tanke på att han ska på solarium direkt efteråt haha!!! men han ser ju stor ut och repsekt är viktigt =)
Shit jag är nervös! jag har lust att springa runt och skrika som jag gjorde hemma när jag skulle iväg och mönstra... Minns du det pappa? haha =)
Nej väx upp! Du har försökt sälja en bil till en turk utan ägarbevis, vad är det då för problem att sälja den till en svensk Henrik som du döpt till Forddåren på din mobil?
BOYAKA nu känns det bättre, snart har jag bilen ur världen =) Återkommer......

Tung förlust och sen kväll!

hej alla bliggosar =)
Ikväll så har NIK varit iväg till Vämrdö och fått smisk med 7-3, totalt utspelade och stundtals förnedrade. I målet hade vi en finne som förhoppningsvis inte får dra på sig något annat än en varm jacka till hemresan asap!!!! Men man ska inte lasta honom för allt, vi var lätt slöa allihop. Positivt med matchen är att Micke Larsson (vår materialare) fyllde 50 år idag och bjuder på smörgåstårta på fredag =)
Så mycket mer har jag inte att säga om matchen, tycker vi lämnar den. Dagen har varit bra annars, jobbet gick fint och imorgon väntar nya äventyr. GUD vad jag längtar tills väckaren ringer om lite mindre än 6 timmar....
Imorgon ska jag hämta ut min mobil från lagning så nu hör jag snart när folk ringer mig =)
Skiter i det här nu, sweet dreams!!!

Sjuka sjuka människa!!! =)


Guuud så skönt!

Hej alla måndagsknegare, visst är det skönt att vara tillbaka på jobbet? =) Lite jobbsnack... Idag har vi äntligen börjat singla av grunden så imorgon eller senast onsdag så är det klart för gjutning. Nice!!!
Annars så har dagen varit en pina! Jag blev toanödig (#2) redan vid 10 och visste därmed att det skulle bli jobbigt! Vi har nämligen en sån där äcklig mulltoavariant på bygget som jag totalt vägrar att använda. Så det blir till att bita ihop och tänka på hårda saker sånna här dagar... Men det har gått bra och man uppskattar ju verkligne att komma hem sen =)
Nytt på jobbet idag var min outfit, mina byxor var så slitna så det  var dags för nya. I fredags så körde jag helgmys för Danne som jag jobbar med, varje timme skar jag fram lite mer av låret och det fick väntad effekt. Jag fick honom att vilja se mer hud hela tiden, vilket blev en vinning både på det viset att helgen kom, och att han framstod som gay =)
Men idag lanserade jag min nya höstkollektion från Teamwork, "the Hill Billy look", eller som vi säger på Svenska, "Bondelooken" (look kanske inte är svenska men låneord räknas också i min blogg) och det var en given succé!!!
Bedöm själva:


Nu har jag just slängt in en fiskgratäng i ugnen och tänkte ta mig en liten powernap. Sen blir det mat innan ajg ska upp och träna. Ryggen känns jättebra nu och så det är kul att vara på G igen =) 

Avslutar inlägget med ett skämt jag fick i luren under dagen, avsändare okänd!

Den lilla negerpojken såg sin mamma baka bröd och tänkte att han skulle prova vara vit. Så han hällde mjöl över sig och sa sedan till sin mor
-Titta mamma, jag är vit!
Smack* Pojken fick en smäll och mamman sade att han skulle gå och visa sin far. Pojken gick dit och fick en smäll av pappa också, innan han sa åt pojken att gå och visa farmor. Pojken gick dit och fick en smäll av farmor också, sen sade hon;
- Jag hoppas du har lärt dig något!
Pojken svarade:
- javisst, jag har varit vit i 5 minuter och hatar negrer redan!

Bye bye

NIK-Skarpnäck 7-5

Victory!!! =)

Som vanligt så hade gästande Skarpnäck ingenting att säga till om i Calconsborgen! Tog ledningen med 4-0 rätt tidigt genom bra utdelning och fina initiativ av bland andra M.Griberg. Sen tog vi ett gemensamt beslut i periodpausen att vi skulle låta Skarpan gå om till 5-4 för att bjuda åskådarna på lite underhålling. Sagt och gjort, innan perioden var slut så var dom i ledning och det såg mörkt ut i Hönsgården. Men då plockade vi fram jävlar annamatt och vände till 7-5 sen styrde vi tryggt hem matchen=)
Röster på läktaren:
Hanna 15 år:  Åh äntligen är #5 tillbaka, nu kan jag be Emma (kompisen) fråga chans på honom åt mig!
Julia ca 20 år: Grr...Tänk er Han med smör på!!!!
Hasse 55 år: Mm Tell me about it Julia =)
Detroits talangscout: Kul att se Ericsson på isen igen efter 2 veckors frånvaro, han kliver in och spelar riktigt stabilt i ett för dagen väldigt svängigt NIK.

Så säg nu Rickard, hur känns det?
-Jo jag tycker at jag inleder matchen på ett väldigt stabilt sätt och sen håller jag den nivän matchen ut. Som vanligt. 
Vi på Bondens håller med dig till 100 % Nåt annat du vill passa på att säga innan vi går vidare i dagens inlägg?
-Jag måste hälsa till morsan i Linköping, kom igen nu Britt Marie, kör för faan!



Härnäst på agendan så har vi en intervju med Lin Johansson. Linn berätta lite för mina läsare, vem är du egentligen och hur kommer det sig att du får några rader på Bondens blogg?
- Jag heter Linn v Johansson och bor i en familj på 4 bönder och en dvärjhund. Jag är 16 vintar och är sveriges nästa topmodel 2009. Jag är kortväxt, ganska rund, omkring 95 paltar. Har ihop växta ögonbryn och gult öronvax i mina små gulliga öron. Mat är bland det bästa jag vet och jag pendlar mestadels mellan sängen,kylskåpet och datorn eller tv:n beroende på humör. Ja det är lixom det jag gör på dagarna. Jag menar det talas ju alltid om att man ska vara i form, och då håller man väll säg till att vara rund då.
Haha det där tycker jag låter som en sund inställning till livet Linn. men hur kommer det sig att du känner Bonden himself?
-Jag har alltid varit ett stort fan av Rickard och jag tog direkt chansen att komma nära honom. Redan på BB så blev jag bästis med hans lillasyster Angelica och på den vägen är det. Jag gillar att se honom när han kommer ut ur duschen helt enkel =)
Du är inte den enda som är sådär Linn kan vi trösta dig med, Rickard har fans världen över men du är nog ett av hans största! har du och angelica några roliga framtidsplaner att berätta för oss om? vi har hört att ni gått i samma klass sen förskolan och förstår att ni är som ler och långhalm!
-Nja ingen av oss gillar väl lera direkt och långhalm vet jag inte vad det är, men det stämmer bra att vi är nära varandra nästan jämnt =) Vi har lite kul att berätta, i alla fall om man är intresserad av mat. För det är allt vi pratar om. Vi ska tatuera in en Snickerskaka på armarna senare när vi blir arton så vi alltid är tillsammans!
Sen har vi en väldigt fin affärsidé också som vi berättat om för Rickard, men den vet jag inte om jag kan berätta så mycket om för då kanske nån snor vår idé? det är ju okej om Rickard gör det men jag vill inte säga det till nån annan!
Haha det låter som du är en tjej med båda fötterna på jorden Linn! Har det hänt något annat roligt i helgen som du vill berätta om?
-Jag och Ange (Min syster) delade på en chipspåse i lördags

Här är jag, Ange och Linn på lunch i Stlhm.
Senare på dagen blev det Grönan
=)

 


Vad är egentligen en vegetarian?

God morgon alla Bondefans all over the world!!! =)
Dagens inlägg kommer att innehålla en mkt spektakulär konversation som jag själv varit med om och som satt tron på det kvinliga släktet på prov!
Den här tjejen bor tilsammans med 4 andra tjejer i en lägenhet och dom är vegetarianer. det har jag hört massor av gånger. Dom äter qorn i alla möjliga format just för att dom är vegetarianer... Och ajg är ju köttfantast så jag satt och hetsade om proteiner osv...så säger tjejen plötsligt att "hon äter ju fisk iaf!"
- Jamen snälla du då är hon ju inte vegetarian?
-Jo men hon äter ju inte kött utan bara fisk. Eller jag tror det i alla fall. Jo men det måste hon göra, hon äter ju skaldjur....
-hahahahahaha( Rekordgarv) så du menar att fisk och skaldjur inte är levande djur alltså?
- Ehh jaa joo det är dom ju.
-Jamen då är hon ju inte vegetarian, hon äter inte kött helt enkelt!
......... Tystnad*




              Grönsak?

Nu blir det bullbak innan matchsamlingen, vi har alla olika uppladdningssätt =)

Snyft*


Trött som få

Hej alla bloggfantaster!
jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men jag orkar inte skriva nåt just nu... Igår var jag nykter (inne på 6:e veckan utan en droppe =) och ikväll lbir det nog likadant. jag har just sovit typ 2 timamr till min Westlife DVD och känner miga llm'nt förstörd. Enligr tykten så ser jag "överkörd ut"
Men en sak har jag kommit på trots att jag inte är i toppform.
Säger man Moa Karin riktigt fort så blir det Morakniv till slut. Testa så får ni se! jag har haft en riktig försöks"kanin" här som kan bekräfta saken. 

Se Rhapsody in Rock ikväll, Wells äger!

Usch

Vad less jag är mitt msn nu då..
Inte mkt att göra åt, bara att gå och lägga sig och förbereda inför helgen =)
Jag var för övrigt med på hela träningen idag, eller jag spelade inte, men jag var med under övningarna och löpningen... Kändes helt okej och jag hoppas det känns lika bra imorgon !? För det är ju freeeedag!
Nyss var Woxxa, Bea och Anna förbi och snackade lite skit i typ 10 minuter, Bea fick tillbaka sin halsduk som jag inte gett min granne. Eller jag försökte ge den till henne men hennes katt vägrade använda den, för billig tydligen =P
Nu är Msn igång helt plötsligt så det kanske blir ltie röjj innan sängen kallar!  Orkar dock inte skriva mer,
Trevlig kväll

En liten fundering..

Hej hopp, snart är det helg =)
jag har haft en liten tanke på jobbet idag som vägrar försvinna. Det snackades om tårta i vår bod imorgon, Micke skulle bjuda. Han sa att han skule köpa en 12-bitars och äta sex ikväll till middag och sedan bjuda oss imorgon. Usch fy och blä följde av oss andra sen garvade vi och fortsatte fika... Men då vaknade ekorren i mitt huvud till. Varför är det så att om man äter en tårtbit så vill man ha nio till? Men sen när man väl äter nio bitar så vill man inte ha en enda sen. Och det här vet jag av egen erfarenhet att det faktiskt stämmer (om det är smörgåstårta vi snackar om). Man borde ju inte bli less smaken. Visst att man blir mätt men man borde ju fortfarande vilja suga på en tårtbit. Nu är det iof en rätt äcklig tanke att sitta och suga på lite leverpastej/ost/räkor/gurka/bröd/osv osv om man redan är prooppmätt, men ni förstår vad jag menar va? Trots att jag är överintelligent så har jag inte hittat något svar än, för det är inte logiskt... Allt som är gott borde man vilja ha smak av i munnen jämnt, inte bara när man är hungrig, eller? Tåls att fudnera på =)
Nu har jag slängt i en tävtt, ätit och ska upp på Sportis och leka med mina lagkamrater. `Känns tyvärr inte 100 i ryggen än så det blir nog värmedress hela veckan och full fart fr.o.m måndag till veckan. =) Det börjar vara jobbigt att gå och vänta nu men jag tror att jag har igen det i långa loppet. Det säger då alla gubbar =)
På tal om det, talade en snabbis med pappa igår och då kom min blogg på tal. Det är egentligen inte så fritt att skriva blogg som alla påstår. Eller visst är det det, men jag måste ofta stå till svars för det jag skriver och svara på diverse frågor. Sen kan jag ju inte publicera vad som helst, även om jag inte vill det. Det skulle bli rätt jobbigt i längden om jag la ut precis alla funderingar/händelser i livet och säkert många som skulle bli sura ( och avis haha). Min blogg är ju trots allt toppen av Sveriges alla bloggar. Visst att jag kanske inte har flest läsare per dag, men dom som väl läser vet jag är betydelsefulla och det känns viktigt! Familj, Vänner, Sveriges Rikdsdag, Kungahuset, George Bush (via tolk), en liten söt japansk pojke som tillverkar telefoner för minimilön moch såklart Jordbruksministern =)

Jag känner för övrigt att det var länge sen jag skrev nåt som har med Bondelivet att göra... Om jag någonsin gjort det. Så här kommer det;
majskolv är inte ett sädesslag! (corndog på engelska, lite rolig översättning.. Skulle kunna spåna på det men jag hinner inte nu, träningen kallar)

Ha en skön afton allihopa =)


"Svordom"-DATA!!!

jag får damp alltså! Nyss la mitt trådlösa tangentbord ner verksamheten så jag har varit tvungen att löpa ner i källaren och hämta mitt gamla. Det var iof inte så oväntat iom att jag haft cider utspillt på det sedan januari i år... Sen när jag väl fick in den skiten så la mitt Msn ner verksamheten.,,Jippie! Detta tar jag som ett tecken från Gud så jag kommer inte göra så mkt mer på datan ikväll, utan det blir mat alldeles strax sedan TV. Mästerkocken annonserade att det är 5 minuter kvar tills torsken är serverad och det blir lagom, jag är rätt hungrig nu. 4 fileér, två stora potatisar och två morötter ska nog kunna stilla det en stund iaf =) Sitter och funderar på vad jag ska göra fram till Idol, jag hinner ju itne se en film..visst ajg kan se lite grann och sen pausa, men jag tror det blir Idolklipp istället. Jag är lite nyfiken på hur det gick för min tjocka grek igår. han som vart med nån säsong tidigare. jag gillar honom, bra röst och rätt skön kille. Hoppas han gick vidare =)
SE IDOL!!!

Oj oj oj

Hej allihopa!
Jag har just kommit hem från jobbet och känner mig helt färdig!!! Så himla skönt att vara träningsledig ikväll, det ska utnytt

Woxxa:

April April i september din mupp,
du gick som vanligt på min cup!
Hur kan du tro att jag ska cykla nio mil,
i min och chefens 5000 kr deal?
Som vanligt så har Lord Woxberg ringt mig några gånger idag, jag har dock inte kunnat svara. Det har varit motorsågsmassaker och minidumper på schemat, så jag har haft för kul för att svara =) Men sen ringde han iaf när jag satt i bilen och skröt om att han ska på Coldplay konsert. Jag var trött efter en arbetsdag och kände att jag ville stoppa upp nånting i honom. Så jag sa att jag satt på min svarta "kärringcykel" och väntade på färjan. Jag sa att jag och chefen hade slagit vad om 5000 spänn om att jag skulle cykla till och från jobbet på en arbetsdag... Och Woxxa svalde det. Eller först så sa han nej du skämtar med mig, men när jag vidhöll det och sa att jag ringt coach och sagt att jag inte kommer på träningen för att jag ska cykla nio mil..Så köpte han det =P haha och det är för himla mysigt att leka med honom, jag kan inte få nog!
Någon timme efter samtalet så fick jag ett sms om middag, men jag tackade nej. Då fick jag:
"Du har inte cyklat din jude =P" följt av "Du är inte min vän bara så du vet... Glöm festen"
Mm det tror jag på... NOT!!!
Nu sitter jag och kikar runt på nätet för lite inspiration till utstyrsel. Jag har haft en del funderignar men många v dom är svåra att utföra. Eller så blir dom för varma. Eller så kostar dom för mycket (För att det ska vara värt det för festen).. Jävla skitmaskerad, kan det inte vara dresscode inget över 100 spänn så slipper man tänka. Om jag nånsin har 21-års kalas så ska jag ha dresscode sopsäck, det lovar jag! Jag tror att det skulle bli succé med en massa naket framåt småtimmarna. På tal om succé, det var länge sen jag var in och kikade på antal anmälda nu men jag antar att det är upp emot 30 st iaf!
Syrran har fått sin maskeradkostym nu, hon ska vara Grottmänniska och det är så grymt passande. Hon är ju som dom flesta vet inte fullt utvecklad, utan ett s.k "speciellt barn". När hon fyllde 18 år så fick hon t.ex sin första mjölktand och provade för första gången att dricka läsk med sugrör =)
Hon går i en särskild skola för mindre begåvade barn och hennes största intresse är att äta krita =) Här är en bild på hennes bästa kompis Milbrett. 
 
Hon ä ramerikanska och dom förstår inte ett ord av vad den andre säger, men dom tycker om att skratta ihop. I somras när Milbrett var på besök så satt dom ute vid våran brygga i timmar och skrattade åt sina egna spegelbilder =) På kvällarna satt jag bakom en duk och gjorde djurläten till Da Buzz samtidigt som jag kastade popcorn på golvet. Då kröp dom omkring på golvet och "krockade" med popcornen, jag tror dom lekte Titanic för syrran skrek Leonardo vid upprepade tillfällen. Men ikväll så ska hon som sagt hämta ut sin maskeraddräkt och sen ska hon och min yngre syster (som är likadan) leka kurragömma i trädgården =)
Hoppas alla får en trevlig kväll, nu ska jag scouta min outfit. Jag känner att jag ska försöka ta nåt annat än kung, det känns liksom så givet och alla räknar med det för att jag är jag =)
Tjing

Myser lite innan träning =)


SM i tortellini

God kväll! Jag känner att det var länge sen jag gjorde tortelliniröra och bestämde mig för att göra ett försök ikväll. Jag har inte ens försökt uppskatta "lagom" till några lunchlådor, utan jag gjorde ett lasss på känsla. Och nu har jag just lagt locket på den sista utav  6 lådor.... Tur att det finns frys =)


Kvällens träning bjöd på en otrevlig överraskning, vi hade "individuella sponsorfoton"! Det är iof ett trevligt sätt för laget att dra in pengar, men det är inte trevligt att ha 1,5 cm hår som inte går att styra över huvud taget. Så jag kommer troligtvis att tvingas ta om kortet om en månad för inte ens farmor kommer att köpa det. Vem vill ha en "blöt" igelkott? Så det känns ju sådär, liten knäck på självförtroendet så nu är jag snart nere på normal nivå.... Illa! Nu sitter jag och tjaffsar med syrran om maskeraddräkt inför Woxxas fest. Jag har funderat på att vara häst som sagt men det kan nog bli varmt.. Så nu har jag nåt annat spännadne på G =D
Trevlig kväll alllihopa, nu ska Bonden sova!

Äntligen tillbaka!

Röda mattan var utrullad i fikarummet i morse när jag gjorde entré till alla byggares jubel! Skönt att man är saknad =) Dagen har gått bra i det stora hela, jag har rivit bjälklag och förberett lite smått och gott. En liten tabbe dock, som jag helt enkelt får ta på mig. Jag gjorde misstaget att såga skyddshjälmar, så nu sitter jag här med en pingisbollsbula och bloggar. Jag fick en brädbit i skallen när jag höll på som mest och det roade några som tur var....
Jag har nämligen fått två nya byggelever att ta hand om, så vi höll på där och jag försökte lära ut dom allt jag kunde. Typ hur man ser som snyggast ut när man bryter brädor med koben och hur man grimaserar som manligast när man bär saker. Dom vet nu också att alla verktyg/maskiner som låter mycket och ger fula ärr på kroppen är dom bästa. Att man räknar alla pengar i antal L bensin till motorsåg och att den främsta egenskapen hos en rivare är adhd. Allt detta hade dom inte en aning om, så jag ställer mig frågan: Vad lär sig dagens ungdomar i skolan egentligen?
Dom heter i alla fall Markus och Mattias så jag kallar dom M & M, eller Eminem. Det är förvisso bara en person men det låter ju typ som M & M så det går gå. Dom tyckte i alla fall att det var en bra förstadag på bygget och är hellre med mig än att gå i skolan. Låter dom inte som riktiga små mystroll? =) Nu längtar jag bara tills imorgon bitti då jag får plocka upp Mattias och spela Dansbandsmusik för honom! Jag körde den klassiksa frågan, jaha grabbar vad lyssnar ni på för musik då? Dom svarade dom klassiska colla kanalerna, typ Bandit eller NRJ. Bra sa jag, då vet jag vad jag ska bjuda på... Så imorgon blir det " Leende guldbruna ögon", huruvida jag sjunger får jag se, det beror på reaktionerna när plattan spinner igång. Börjar han garva och ifrågasätta om jag verkligen lyssnar på det så ska jag sjunga, annars så sparar jag det till hemfärden =)
Nog om detta, ikväll är det äntligen träningsdags och jag ska snart upp på hallen. Tänkte ta mig en liten joggingtur på 40-50 minuter innan isen så jag är rejält varm. Sen blir det "Stjärn"-träning = glida runt i mjukisdress och känna på grejorna! Allting känns positivt nu, jobb, hockey och blogg. Mitt ekorrhjul har återigen börjat spinna! =)
Greeeeeat!

(Kolla vilken man... Lite gay med hjälmen men det är okej)

"Have a heart"

Haha det har tydligen blivit dags att såga mig själv i tusen små bitar denna söndagsafton... Den där låten som jag gått och funderat på hela dagen, och som jag höll på att ligga sömnlös inatt för har jag nu kommit på vad det är för en. Och det är snudd på att jag behåller den för mig själv. men eftersom ajg älskar att såga så tänkte jag vara shysst och ge mig själv en längd på 10 cm....
Det är nämligen så att låten jag söker är den jag rosade efter ett Idolprogram. Ni vet då jag sa att jag var kär i Anna Bergendahl....  Det är precis den låten med henne jag har sökt....jag satt och toklyssnade på den i fredags men två dagar är tydligen för mycket för mig att hålla reda på. Så nu ska jag ta och garva åt mig själv ända tills jag somnar och jag föreslår att ni gör detsamma. Vi skrattar åt mig på tre:
1
2
3
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHHAAHHAHAHAHAH VILKEN IDIOT HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHA

Som mejseln i handsken

Hej allihopa!
Ikväll så har det hänt en mycket mycket skön sak efter vår segermatch mot Värmdö med 4-3. Det är så här att när Woxxa gäspar så sticker jag alltid in ett finger i munnen på honom, vilket gör att han kommer av sig. Funkar skitbra jag lovar =) Så har jag hållit på i 2 års tid nu och Woxxa har sagt att han kommer att bita mig om han får chansen. Men så snabb är han inte såklart. men ikväll trodde han att han var det. Han gäspade och jag satte min vana trogen in fingret (handske på) i munnen på honom. Och han fick mig...trodde han. Men i själva verket så satt han och bet på en skruvmejsel jag hade med mig. Han tittade lite nöjt på mig och frågade om det inte gör ont? Då började jag tokgarva så han släppte sitt mördarbett och jag tog av mig handsken... Hahaha hans min när jag tog fram skruvmejseln var inte av denna värld HAHAHA =)

Först blev han förvånad, sen nästan rädd och sen började han också garva. Så jag antar att hans tankebanor gick ungefär såhär:
Vad faan, hur kan han ha en skruvmejsel med sig hit, och hur kan jag ha missat den? Vi har ju sett match i två timmar... Sen gick han in på, hjälp, tänk om jag bitit hårt och gjort illa mig i tädnerna... Och sen trooor jag att han täntke nåt i stil med att det kan bara vara en sjuk man som gör så där. Rickard.... =)
Så jag sitter här hemma och småmyser nu, efter att ha gått hem från Arena med Walle och Danne. Vet inte om det berodde på mejseln, men Woxxa vägrade skjutsa hem alla barn efter middagen...
Så vi gick och snackade om matchen och andra sjuka saker som inte ska nämnas. Stort att jag lånade ut min väst till Walle för att han hade längre att gå än mig. Vilket innebar att jag fick springa sista 400 genom stan och flaxa för att hålla mig varm.  Det är kärlek mellan män det!
Nu har jag just avslutat min garderobsmake over, vilket innebär att alla sommarkläder är nedpackade i förrådet och vinterkläderna snyggt och organiserat ligger i hyllorna =) Det känns illa att erkänna att sommaren är slut, men det blir lite mildare om man gör det med stil och finess. Tror jag har hållit på ca 3 timmar allt som allt. Men nu är det ordning och reda på ett smått gayaktigt vis. Jag vill inte dra alla lords över en kant och säga att ni har ordning runt er, eller jo det vill jag. Generalisering och mångfald är framtiden, den självständige individen går fetbort!
Mkt mer kul hände inte idag, det har vart rätt segt och jag har mest längtat efter kvällen. För imorgon så ska jag ju få börja jobba igen efter en veckas total missär =)  Lycklig på ett sjukt vis är jag.
Ha en trevlig kväll allihopa, NIK vann enkelt så ni kan sova gott!

Nattiskram

Mot Sportis!!!

Skynda er till Contigahallen nu gott folk, om 15 minuter så är det nedsläpp mellan Calcons och Värmdö. Jag återkommer med reportage senare!
GO NIK

Trött och less mig själv

Jobbar på med garderoberna hemma för tillfället. Det är dags att plocka undan sommargarderoben och plocka fram höst/vinterkläderna. Bittert? Svar ja

Världens finaste låt


Hjälp mig!

Jag kan inte leva just nu, jag kommer inte på en grym låt som jag vill höra!!!! Har suttit och luskat i typ 30 min med syster men det går inte komma på det. Det är en lugn låt, en tjej som sjunger. Hon låter ruskigt sårbart och "skört", i texten sjunger hon "hey mr!" tror jag? Heey heeey heeey vet jag iaf att hon sjunger... jag har adhd, jag har låten på tungan men får inte fram den. Jag hör hennes röst men kan inte texten. Tror att hon ställer frågor till denne Mr då...
Heeeelp me Jag kan inte tänka på nåt annat just nu. Ska ta en promenad och fudnear lite, hoppas jag komemr på det. God dagens allihopa!

Just ja

Kvällens Nöt går som vanligt till Woxxa =)
Idag gick jag ju som sagt till Flygis så jag skickade ett sms till Woxxa när jag var typ 100 m från entrén med texten "Framme  nu..."
Så gick vi in i butiken och träffade Rönneborgsisters, Carro och en till chick (jag och namn) vid restaurangen där. Då kom mitt sms under tiden vi snackade och Woxxa vände sig mot mig och sa:
-Asså nu fick jag ditt sms " framme nu..."
-Haha okej, då var det tur att vi tajmade varann då =)
Och här kommer snilleblixten...
-När skickade du det?

hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaha
Egentligen så ska man ju inte svara, utan ta av honom körkortet och klippa det mitt i tu så han får åka lokalt resten av livet! Men jag kände att jag ville knäppa honom lite på näsan så jag sa "När jag gick hermifrån". (För er som inte vet det så är det väl ca 15-20 minuters promenad från mig till Flygis)

Så nu när jag fått det ur mig känner jag att jag kan gå vidare med llivet!
Night all

Filmtips igen då: Anchorman

God afton allihopa!
Efter min dag på Ikea med Dala så blev det en promenad upp till Flygis för att träffa ÅlÅke (Woxxa). Inte mkt att orda om så jag vet inte varför jag skriver det över huvud taget... men kvällen har vart mysig!
Jag har varit med Dala, Öhman och Lindström på Trädgården och ätit middag. Jag valde Wallenbergaren och den var god, synd bara att den var skräddarysdd för ett 3-årigt afrikanst barn. Inte mätt nej.... Så vi åkte upp till FLygis i en svindlande hastighet (Lindström har ny bil/leksak så han och Dala raceade) och köpte Marrängsviss. Och det gick som vanligt inte bra, eller vad sägs om att 4 killar åker upp och köper MARRÄNGsviss, och glömmer marrängerna..... haha jag vet att det låter sjukt men det är sant. Nåt som är lika sjukt är att jag inte tänkte på det när jag "rörde ihop" allting, utan
vi kom på det när vi började äta? =) Men viu är nöjda ändå, för vi såg en utan 2000-talets bästa komedier:

Haha jag vet att jag har skrivit om den förut men det räcker helt enkelt inte. Den är GRYMT bra och precis som Dum Dumamre så blir den roligare ju mer jag ser den! En riktig klassiker i mitt Filmbibliotek =)

Nu har pojkarna åkt hem och jag sitter ensam, nykter och patetisk vid min blogg en lördagkväll. Och det känns sådär. Visst det känns bra, men jag vet att det är upplagt för fest ikväll så det gör lite ont i sprittarmen också. Woxxa har tjatat på mig hela dagen angående fest ikväll. Han slutar jobba vid 1 och då är det full fart med shotsen uppenbarligen för han ska på Mobergs sen. Haha så jag sitter och väntar på att få en massa jobbiga sms med lovord om färdiga drinkar nere hos honom på en gång. Men jag ska vara stark! Jag ska inte ut och dricka det lovar jag. OM jag skulle falla för frestelsen och dricka så lovar jag att jag ska.... hmm..... Jag ska gå in på Tradera imorgon och försöka kränga en armbågsprotes och koka brännvin av den. Får jag inte tag i en protes så ska jag bege mig ner till hamnen och fånga sjöfåglar. Sen ska jag fiska upp tång ur havet och göra dom till grönhåriga små popstjärnor. Sen ska jag försöka lära dom att mima till Britney Spears "Oops I did it again", filma det och bli rik för världens mest spektakulära lipsync! Med dom motiven känns det inte värt att dricka så jag tror jag klarar mig. 
Orkar inte skriva mer ikväll utan jag nöjer mig så här. Dröm sött Alles!

Vad vill man vara då?

God morgon på er alla bloggisar =)
Igår så hade jag det jättetrevligt uppe på Beas kräftskiva! När vi kom dit så var dom verkligen i apstadiet så vi fick börja med att presentera oss som på ett AA möte. Ni vet, hej jag heter Rickard osv osv.... Så förhoppningsvis går några pojkar och flickor omkring och tror att jag är en frimärkssamlare vid det här laget =)
Jag och Danne höll en väldigt låg profil inne i huset för det fanns gott om dom som tog ton. Anna t.ex ( nu ska det sågas) Hon var så waaasted att hon gick runt och dansade "porrigt" mot folk när dom stog och pratade. Sen satte hon sig med mig och Danne i en soffa och då fick vi garva. Hon sluddrade och sluddrade och bytte ämnen och var allmänt obegriplig. Det nya ordet är Keschokla´ (Kexchoklad) som hon desperat försökte säga 20 ggr utan framgång. Hon asgarvade sådär vulgärt som bara en riktig full tjej kan göra och det är ju så fruktansvärt kul när man är nykter.. Been there om man säger så =) Eller jag har inte skrattat som en full tjej, eller jo det kanske jag har iof... men äh ni fattar!
Många andra profiler där som också bjöd på sig själva...
En jättefull Ida stod och myste med Beas mamma senare på kvällen, pussade och kramade på henne när vi skulle åka därifrån. Ville stod och skrek Jari Kurri till Beas farsa, vilket jag tyckte var OTROLIGT kul ( hon heter Outinen i efternamn)Haha just ja, Jag vet namnen på alla Idas (ska vara ödmjuk och inte nämna efternamamn) ligg genom åren, Samt ålder på en del av dom =P Hahahah "Koppla in och koppla ur!" Och det roliga är att jag och Ida aldrig har pratat med varann förut..... hahahahahaa =) Så jag hoppas att du läser bloggen Ida, så du kan få dom där klassiska skuldkänslorna =)

Efter Beas fest så åkte vi ner på Trädis där Dala och Grana satt på bögkväll bland en massa hårdrockare och emo:n. Riktigt lite folk ute... Alla måste ha vart på Mobergs som vanligt då.. Så vi åkte till Grana och tittade på hans lägenhet, Riiiiiktigt nice" Grana är möbelsnickare så han har byggt det mesta själv (inkl.köket)... Riktigt fint!
Det är en sak som jag tycker är rätt underligt och skulle vilja ha svar på ;
 Alla man pratar med hatar Mobergs och ska absolut inte dit när fetsen börjar på kvällen. Kvart i tre så står man med 90% av festens deltagare och transdansar till "Alla som inte dansar..."
Dom andra 10 står i baren och tar den där RIKTIGT nödvändiga sista groggen som ger sängsnurr och en GRYM baksmälla haha =) Varför är det samma visa varje gång?

Idag så ska jag följa med Dala till IKEA i Uppsala och ögonshoppa lite grann. Eventuellt så köper jag en bastu


"Money money money...."

..Must be funny, In a stripmans world =)
Så har jag äntligen fått betalt för mitt livs värsta performance, 2000 svenska riksdaler. Och som jag slet för dom =)
Ni som inte har en aning om vad jag pratar om just nu rekommenderar jag att läsa inlägget  "Dags att bikta sig..." från Maj tidigare i år. Det handlar om ett väldigt speciellt vad mellan mig och min chef under vår firma/byggresa/fest i Tyskland.
And I won...


Så nu leker livet helt plötsligt och vi kan snacka kontrast. Mitt i veckan så satt jag hemma med konstanta ryggsmärtor och fick inte jobba, inte träna, inte göra nåt. Faktum var att jaginte kunde göra nåt. Och sen nu, ån dag, eller egentligen 12 timmar senare, så är jag som ny med ett sprudlande glatt humör =) Jag har fått prispengen för strippningen, ryggen känns kanon vilket innebär att jag kan jobba måndag och träna lite lätt också. Jag ska på kräftskiva ikväll och se en massa fulla människor som förhoppningsvis befinner sig i apstadiet =) Och jag ska vara nykter.
Har inte druckit en enda droppe alkohol sen den 9 augusti, och då tog jag några öl innan Lars Winnerbäck konserten. Vilket ger mig en bra vit sträcka på mer än fem veckor =) Now I´m feeling fiiiiiine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)
Imorgon blir det väl första promenaden på en vecka så man får röra lite på sig och komma igång. Kanske lyssna på lite musik, glömma bort att man inte är ensam i Norrtälje och ackompanjera Ipoden lite väl amitiöst. Men hey, det är okej, det går bra nu, pengarna rullar in =)

TREVLIG KVÄLL!!!

Knakelibrak


Nu är jag redo att hoppa från ett tak =)

Livet är så orättvist, jag blir aldrig kung (citat Scar i Lejonkungen)

Snacka om att allting går emot mig just nu. Gud vill liksom trycka upp skadan i ansiktet på mig. För bara några minuter sen så ringde lagledaren från Lohärad (fotboll) och frågade om jag kunde vara med på match imorgon... Med A-laget :O
Det har inte hänt tidigare och det känns riktigt trist att inte kunna vara med. Det är en helt annan grej att lira i Alaget än  med B truppen som jag annars gör ibland. Det är hårdare spel, snabbare motståndare, bättre medspelare och framför allt bättre stämning!

Här är en bild som jag hittade på Google för några minuter sedan på Martin Dahlin och Henke Larsson i yngre dagar. Se vilken sammanhållning och glädje dom har, den hittar man inte hos några andra än hos riktiga alagare, dom enda riktiga vinnarna här i livet!
Men det är ingenting att gräva ner sig för, rätt vad det är så ringer dom igen och då är jag förhoppningsvis bättre i ryggen. Det gäller att se positivt på saken. Det är inte alla som blir erbjudna en debutmatch i Alaget när dom inte varit med på någon träning sen början av juni.... Vad det beror på kan man självklart spelkulera i, tränaren sa ingenting rätt ut. Visst, man kan få den känslan av att dom har ont om folk, mkt skador osv i truppen. Men det tror inte jag, inte efter att ha pratar med Hasse nyss. Han hade nånting i sin ton som sa mig :
-Rickard, vi behöver dig, vi vill ha dig, du är vårt enda hopp. Du är den bästa fotbollsspelare jag någonsin sätt, och då räknar jag med Zidane i sina glansdagar. Snälla kom och spela med oss imorgon. Jag förstår att Liverpool är heta på dig men tänk på dom långa resorna. Vad är egentligen mäktigare, en match mot Manchester på ett fullsatt Anfield eller bortamatch mot Rånäs en lördagförmiddag med ca 20 åskådare? Fördelen med div.5 är att man vet att alla som ser matcherna är släkt med någon på planen, eller alldeles för snälla mot sina kompisar.

Ungefär det kunde jag tyda av hans röstläge på dom 2 minuterna vi pratade, men det fanns säkert mycket mer. Jag tror jag anade ett sponsor/reklamförslag från Nike i hans sista snörvling ( självklart grät han när jag tackade nej ) men det var som sagt lite svårt att urskilja. jag vet inte riktigt vad han sa på slutet för jag lyssnade inte riktigt, men det var nåt om klubben i spillror, ignenting att leva för, du är vårt ljus i mörkret osv......

Idag så känner jag att jag är på gång! Både med urspårningar och med livet =) Var uppe vid 6 och skjutsade gubbarna till jobbet med lite plank och grejjer. Kom hem för några minuter sen och har just ätit frukost. Idag blir det nog lunch med Danne innan jag ska till kotis och förhoppningsvis återställa min sargade rygg. Börjar ta ordentligt på kroppen nu att inte röra på sig, och psyket framför allt... Men nu ser det bra ut, inte riktigt lika ont och inte lika svullen. Voltaren is tha shiiit!
Sen vid 17.00 så ska jag hämta hem gubbarna från Ljusterö och vidare upp till hallen sen. Jag är som sagt ett sällskapsspel just nu. Alla som ringer får gärna utnyttja mig till höger och vänster, bara jag får surra lite =)
Nu ska jag nog slå på nån härlig rulle och mysa en stund tills pojkarna ringer om lunch. I förrgår blev det Gladiator som jag HOPPAS att alla sett, annars har ni missat en riktig riktig klassieker! Funderar på Braveheart nu, vill se blod. Inte i dramakomde för tillfället, för mycket hat mot ryggen. Så att se vuxna män sticka ner varann med svärd är lagom =)

Ha en bra dag allihopa!

Hahahahaha kolla liraren


Haha ledsen Bea


Jag hade tänkt skippa det här inlägget... men du är för mkt. Först skulle det heta "Veckans Värstning" för din briljanta kommentar här i afton..
Bea satt i soffan och funderade på hur många samtal hon skulle ha missat på sin telefon. Lät som den var långt borta så jag frågade vart hon hade den?
-Den är i mobilen! svarar hon då... det är nummer ett...
Sen så "glömde" hon också en halsduk hos mig, så att hon måste komma tillbaka och hämta den nån gång.. Smidigt moove tänker ni nu va?
 Ledsen Bea men det funkar inte så. Jag skulle hälsa och tacka så mycket från min granne Ingrid, hon hade just slut på katthanddukar....
Om det var så att du faktiskt glömde den, så har du tabbat dig 2 ggr på mindre än 10 min, och det är inte okej i mitt sällskap. Då blir det för enkelt och jag tvingas plocka fram stora motorsågen.
Du är "Kvällens Virrpanna" och kan hämta ut ditt pris på Ica Flygfyren imorgon.
Det är en Kalle Anka kompass som du får när du köper tidningen ( du kanske prenumererar på den iof?), hoppas du får användning för den! Pappa kan säkert visa hur en kompass fungerar om du ber honom snällt?

Jag vet.... jag är överlägsen

Slå på tvåan!!!

Haha är det nån som sett programmet "Vem vet mest?" på tv 2? Jag sitter här och garvar för mig själv. Förra avsnittet var det en klassisk nörd med, en som hade ÅRETS TICKS i ögonen och ett hårdhomo. men dom kunde ändå lite oväntade saker... Idag är det INTE starkt manskap i finalen.... Nyss så kom frågan "Vad är ett vanligare namn för mjälthugg? En tänker efter lite och svarar sedan;
-Psoiriasis, kan det vara Psoriasis? HAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHA
Näe inte riktigt, "håll" sökte vi....

Kvällen fortsätter med Idol så det lutar mot en toppenkväll =)


Dagens Filmtips


Det här är nog 2007:s bästa drama och jag rekomenderar alla som inte sett den att göra det så snart som möjligt! jag vill också tillägga att jag inte har något liv, några vänner eller några planer, så den som vill får gärna leka med mig ikväll. Lotte flyg ner med Ange från Ske-å ikväll så kan vi ha syskonmys =)

God morning morons =)


Jim Jim Jim


När ska du lära dig att du inte kan dissa mig utan att få det upptryckt i nyllet?....

God natt allihopa!

It must have been love

Ikväll kom stjärnan Anna som jag väntat så länge på!! Jag vill inte säga så mycket mer, ni får kika på henne själva:
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.621586

Idolstuga hos mig =)

Så har kvällen äntligen kommit efter lång väntan och Idol står för dörren. Vi har varit på Flygis och mummashoppat lite så nu kan vi njuta av programmet i sin helhet. Jag sitter vid datan och rekar lite folk som kommer på Woxxas fest medans Danne sitter trollbunden vid min Keyboard och lyssnar när det spelar Elise automatiskt =)

Se så tagen han är!
Vi har funderat lite kring vår utklädnad i samband med maskeraden och vi har en del läckra alternativ på gång. Vad det är kan jag inte avslöjja nu om än det med 90 % säkerhet skiter sig. Jag avslöjjar det till slut ändå.... 
Woxxa är på ingång efter en timmes massage (som han behöver mer än mig enligt han själv) hos nån bekant. Så hittills är vi tre starka tittare som ser fram emot världens just nu bästa program! Så alla ni som sitter själva i stugorna är välkomna hem till mig och mina pojkar. Risken finns att det blir fullsatt så ni bör skynda er hit, alternativt boka en plats i soffan till ett kompispris på flera tusen åtta hundra kronor! Allt man behöver ha med sig är ett gott humör, stora motorsågen och kanske något ätbart. I annat fall bjuder jag på popcorn =)
 Hur går det där klassiska "humor T-shirt" trycket nu igen då. Visa fritösen så får du popcorn? Det innebär att ni kan ta med er en fritös till mig så bjuder jag på gratis popcorn hela kvällen. Jag kommer även att skicka med er en påse hem sen när ni går som ni kan dela med familj, sambo, hund eller söt granntant med popcorn fetish. Nu börjar Idol snart så jag måste börja kräla till soffan... Tar kanske bara 5 minuter nu =)
Sjung för livet!

Check it out =)

Mitt i ryggsmärtan så hittar man ljuset tack vare sin syster. Nåt som får en på fötter igen;
Alla ni som har en blogg, funderar på att skaffa en eller tycker om shyssta bloggar och bilder... Gå in på Evelinas bloggdesign ; http://evlajndesign.blogg.se/ och kika på hennes arbete. Riktigt snygga grejjer!
Det är konstigt hur folk upptäcker och sedan lär sig nyttja sina egenskaper och förmågor. Evelina har uppenbarligen ett estetisk anlag som hon utövar genom bloggdesign, bågot som hon lärt sig helt på egen hand. Jag kan knappt använda paint. Men jag å andra sidan är väldigt väldigt duktig på att äta mat.

Och det har jag i princip lärt mig själv.
Jag var precis som Evelina intresserad av att utforska mina kunskaper redan vid tidig ålder. Jag vet inte vad hon har haft för med- och motgångar, men jag kan berätta lite om mina. Redan som liten drabbades jag av en mindre övervikt och slets fram och tillbaka mot mitt samvete p.g.a min matfascination. Jag ville så gärna utforska allt på en gång, men kom snabbt till insikt  med att jag då skulle väga uppskattningsvis 400kg vid 8 års ålder. Något som mina föräldrar inte tyckte var okej uppenbarligen för dom började med "nyttig" mat hemma. Sånt som är matigt, visst mamma? :P Vi snackar två glas vatten före maten, lagom stora portioner, fullkorn, sallad istället för mer mat osv. Hela mitt liv har jag känt en viss kärlek till mat som jag inte tror är normal. Ibland drömmer jag attt jag ligger i sked med en stor helstekt ren och naffsar på honom när jag sover. Jag kan dagdrömma om att jag släpps in till en buffé, som har allt jag någonsin kan drömma om och jag blir aldrig mätt! Typ såna grejjer. Eller att jag badar i smältost och faktiskt tycker att det är gott med kallsupar?
Nu på senare år så har jag, tack vare mognad :P, lärt mig kontrollera mitt matbehov och motionerar i takt med att jag äter. Jag försöker begränsa mina fettarkvällar till helgerna, klassikst "lördagsgodis" men det går väl sådär i ärlighetens namn. Jag tror att jag inom en snar framtid kommer att komma till insikt med maten, och hitta en kompromiss av nyfikenhet på nya maträtter, svullning av sånt jag vet är gott, och eftertanke innan jag äter för mycket. Med andra ord hoppas jag att jag snart har lärt mig vad som är bäst för mig. Idag är en svår dag. Jag sitter hemma och tycker synd om mig själv, så en stor glasslåda på 1-2 L vore gott. kanske lite strössel och chokladsås och en liten godispåse. Men än så länge har jag lyckats motstå suget, mycket pga att det inte går att ta sig in i bilen... men vi får se, kvällen är inte slut än =)
Känner att jag kom ifrån inlägget lite grann nu på slutet. jag är skitnöjd med min nya blogg och har tagit ännu ett steg mot att bli 100% bloggare =) Skadan här plussar på lite för jag har inget annat att göra... jag är Mr. Booored 2008 =) Vad är då nästa steg i bloggandet?
Jag funderar på att göra videos om krukväxter, men jag är som sagt talanglös på data... Så jag har ingen aning om hur det går till. Ni som vet får gärna höra av er, förutsatt att ni har en väldigt pedagogisk samtalston och kan lugna ner mig när jag börjar hyperventilera! Ha en bra dag, jag återkommer nog innan dagen är slut!
Tjing
Tjing

suck*

Då sitter man här igen då.... Mina önskemål igår var att jag just nu skulle stå och mura på jobbet. Bära sten ock murbrukssäckar som aldrig förr. Hoppa mellan hus och landa på rygg ifall jag missade taket... och sen bara kliva upp. Konstigt nog så slog den drömmen inte in, utan jag sitter här lika jävlig som igår men med en strimma mindre livsglädje. Igår var jag som sagt hos Kiropraktorn och han "rättade" till det som var fel men tyvärr känns det inte bra än. Han sa att det var så inflamerat att han inte kunde se/känna vad som var roten på problemet...
Så nu finns det bara 3 alternativ:
1.Boka en ny tid
2. Åka och röntga fanskapet och hoppas att man ser något på bilderna
3. Åka till IKEA och köpa deras senaste ryggmodell "Mårten" som är byggd i klassisk robust björk.

Igårkväll kräknade jag dock på att gå runt hemma som ni märkte. Så jag ringde och gullade lite med Jimmie så han fixade två friplåtar till sin match SSK-Skeå AIK igår i Scaniarinken. Sen blåste jag och Woxxa dit och kikade och som vanligt kom det en del mysiga kommentarer ur Lords munn.  Han satt också och kikade in i varenda bil vi åkte om eller jämsides med i köerna inne i stan.
 
Det här var nog det roligaste vi såg.... Men sen kom han igång!
Efter 5 minuter in i första perioden så undrade han t.ex var Wernblom var någonstans? Har han lagt av eller?
Näe Woxxa han har ju inte det, han har bytt lag till Modo......
Det kom också en massa annat men det är för vanligt för att jag ska orka skriva det. Han är också VÄLDIGT taggad inför sin fest nästa helg, så alla ni som är lediga då. Gå för faan dit =)

Kvällen slutade dock i missär, i andra perren så slängde sig Jimmie och täckte ett skott, och pucken träffade så illa att han var tvungen att åka och röntga sig... Här har jag hämtat ett urdrag ur Norrans hockeyblogg


"Jimmie täckte ett skott i första perioden.
Men det tog illa även om Jimmie spelade hela andra perioden ut.
- Jag tog av mig skridskon i pausen. Då var stortån så svullen att det inte gick att få ned den i skridskon igen.
Är den bruten?
- Svårt att säga. Men det är det röntgen ska visa.
Så du lär blir borta ett tag?
-  Får jag bara ner foten i skridskon räknar jag med att spela mot Löven redan på torsdag.
Så du står inte över den matchen av säkerhetsskäl?
- En sådan här skada kan inte bli sämre, den kan bara bli bättre."


Då var det helt plötsligt inte lika roligt att vara kvar. Det är iof fler bekanta som lirar AIK, men det var en rätt dålig match så jag såg mest fram emot att träffa Jimpa efteråt. (dålig match för att dom torskade..Medgångssupportern haha )
En sån här dag finns det bara en sak att göra, hitta bra saker. Så därför ska jag nu hålla på Slovakiens damlandslag en stund.
Ehh det gick väldigt bra för mitt lag senast kan jag tala om för dig. Vad det blev? Haha du kommer knappt tro att det är sant men vi vann 82-0 mot Bulgarien nyligt! =) Haha lite kuriosa är skottstatistiken, 139-0 !!!!!!!!!
Jag skulle vilja rosa Bulgariens målvakt Liubomira Shosheva som hade en minst sagt tung afton. 18.35 in på tredje perioden, vid ställning 79-0 till Slovakien, fick hon nog hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhaahah!!!!
När dom sen tog in ersättaren så släpte hon in 3 mål på den resterande tiden, varav första efter 9 sekunder. Så jag antar att deras tränare har lite att fundera över här framöver. Typ vad gick fel i uppladdningen, ad ska dom ha för styrspel, Power Play, vem ska börja vakta kassen?... Vart ska han hitta ett helt nytt lag som faktiskt kan stå på skridskorna? Varför är han överhuvut taget tränare? Vad tjänar det till? Njuter han av att se sina tjejer förnedas? Är dom egentligen bortterskor som tagit på sig grillor för att dom är less sin egen sport? Som ni förstår är frågorna många, jag har tyvärr ignet svar... för jag håller på Slovakien...
Det går bra nu =P

Ps. Jag ska bara varna er trogna läsare att förändringens vindar blåser på bloggen, snart kommer ni knappt att känna igen er när ni kommer in här... I´ve hired a pro!!!

Jag får ADHD


Det blev inte mkt bättre hos kiropraktorn så nu tar jag med mig kameran och åker sticker!!!!

Avdelning Kärlek i våra Trapphus



Hahahahahahhaahhahahahah är det inte för roligt för att vara sant? Vilken legend killen (måste vara en man) som satt upp den här lappen måste vara. Kan bli liknande om samma situation uppstår på Bangårdsgatan.....
NEJ Danne och Woxxa ni ska inte börja lägga er reklam i min dörr nu för att provocera fram en vräkning..... =)

Yes bara 1 timme kvar tills smärtan stegras och sedan (förhoppningsvis) upphör =)

Tar det aldrig slut?

Usch usch usch! Nu tar min rygg alla möjliga pris i klassen "jobbigaste någonsin"! I morse när jag vaknade så fick jag kämpa 10 minuter innan jag ens tog mig ur sängen, backandes/krypandes ner på golvet. Sen gick jag vidare in i köket, sniglade ihop dagens matlåda, fika osv osv. Slutade med att jag 30 minuter sen till jobbet fick ringa chefen och sjukanmäla mig idag. Anledning? Jag tog mig inte in i bilen.... Det känns helt stört nu i efterhand. Jag kom alltså inte till jobbet för att jag inte tog mig in i bilen... Sen kan man ju fråga sig vad jag hade klarat av på jobbet en sån här dag, med tanke på att jag knappt kan gå. Morgonen har gått väldigt långsamt, från sju till elva så satt jag i min stol och tittade på tv / interne. jag hade tänkt gå och lägga mig en stund men ryggen sa ifrån minst lika mkt som när jag skulle upp... Men klockan elva så kom räddningen.
 Min ena son Danne ringde och hörde om jag skulle med och äta, då duschade jag hot as hell så ryggen blev mjuk. Sen "skyndade" jag mig ner till bilen (tog nog bara 5 minuter) och åkte till Danne och Woxxa för lunchsällskap. I början kändes det rätt bra men sen när vi skulle resa oss kom myset tillbka igen. Nu har jag suttit ett tag och är ännu stelare än när jag vaknade. Och det är rätt värdelöst! Om man har ont i ett ben, en arm eller nåt liknande så kan man ju i alla fall röra på sig lite grann... Jag är fast i min datastol, vilket skulle kunna vara en dröm för vissa. Dock inte för mig som inte väger 200 kg... ännu =)
Men det gäller att se fördelarna med det. Kotknackaren klockan 4, då löser sig allt.. Annars får jag fundera ut ett lämpligt sätt att bli av med ryggen på annat vis. Jag skulle kunna lägga mig under lastkajen på Flygfyren och vänta på en fullastad köttransport. Eller bara hoppa från mitt fönster och sikta in ryggslutet på P-skylten här utanför. Då händer det säkert grejjer =)
Annat positivt är att jag blev lite uppassad under lunchen och det hör inte till vanligheterna! Woxxa hämtade mer mat åt mig (dock ingen dricka för nån måtta fick det vara) och Danne hämtade dessert =) Mina små pojkar tar hand om pappa när han är sjuk =)


Nu ska jag inte tjaffsa utan jag tänkte rulla bort till TV:n (1m) och se nån film... Sittandes..... Återkommer nog inom en snar framtid med ett inlägg som skriker "utrråkad"
Tjing

En bonde utan rygg, en bonde utan rygg, hej hopp tralla la la en bonde utan rygg

God kväll allihopa!
Det finns bara ett sätt att beskriva den häre dagen på, och det är smärtsam. Jag hade hoppats på att få vakna upp i morse med lite mildare värk än den jag la mig med igår för den var inte rolig. Jag låg och vred mig fram och tillbaka utan att hitta nån skön position. Det slutade med att jag somnade av utmattning och sedan feberyrade =) När jag vaknade i morse 40 minuter innan väckaren ringde så var jag helt lövertygad om att jag just tittat på klockan och att den visade 14.15. Jag skyndade mig upp (drömmer fortfarande) och ser på väg till toan att jag har spytt hela vägen från sängen till köket p.g.a ryggen. Det knackar på dörren och nån okänd granne kliver in för att titta på mina persienner för att se om dom är standardfärgade... Och jag släpper in henne :O Hon traskar runt där bland min uppskastning och då nångång vaknar jag med ett ryck, förljd av smärta. Inser att klockan inte ens är fem och lägger mig ner igen och hinner tvärsomna. Sen ringde det och utmaningen kunde börja =).
Jag brottades med mig själv i sängen ca 3 minuter innan jag kom ur den, då backandes ner på golvet och med hjälp av väggen så tog jag mig sakta upp till "krymplingsstående", som för övrigt har varit min gångstil hela dagen. Det har varit roligt på jobbet också, jag har lastat av 800kg murbruk från en kärra till en pall och sedan slipat betongpelare... Ståendes på knä... I regn... HAHAHAHAHAHAHAHHAHA är allt jag har att säga =) Det var inte så roligt mitt i skiten, men nu i efterhand kan man inte annat än skratta! Jag har bokat tid hos Kotis imorgon klockan 4 så dagen blir kort och smärtan likaså förhoppningsvis, därav den mun tra attityden! Hoppas inte det är nåt allvarligt, då blir jag illa till mods. Det är säkert bara nåt som ligger fel så jag kan nog träna på torsdag igen =)
Kvällen i övrigt har bjudit på sällskap av Woxxa, Gurra Gardell ( som ajg tror börjar förvandlas till tjej..han har gåt ner 5 kg, orkar inte äta upp en matportion som han får på restaurang och han pratar som en tjej när han dricker alkohol. Skrämmande, killen behöver hjälp innan han beslutar sig för att ta det steget ut och operera bort Mr. Peanut) Robin Öhman och Danne Öhman. Gurra och Woxxa avvek tidigt eftersom jag, Woxx och Danne skulle planera Woxxas 21 års födelsedags/maskeradfest den 26/9 =) Det kommer bli så sjukt kul och jag hoppas att alla ni muppar som fått en inbjudan tackar ja. ja mena, jag kommer ju vara där så det är given succé =) Vi snackar Dj, bar, middag shyssat priser, snygga människor osv osv osv....Ni som inte fått en inbjudan kan ju höra av er till mig så ska vi se vad jag kan göra åt saken... Chanser till att öka en inbjudan finns ju, beroende på hur långt ni är beredda att gå. Eller hur feta plånböcker era farsor har =)
Nu blir det inte så mkt mer för the farmer with a back of an eighty year old, jag har just avslutat mitt brev till farmor och en Wienernougatglass till det. Så jag känner att jag ska ta och lägga mig och försöka slå huvudet i väggen tills jag tuppar =) Det där med piller tror jag inte ett dugg på, har man ont så ska man ha ont och så är det med det. Fråga Rocky, no pain!
Snart är det slut på all ryggsmärta,
massören ska ordna till min kropp.
På torsdag så är vi alla pigga och alerta,
redo att dela ut en hockeypropp. 
God natt allihopa =)

Trött....

Vet inte vad jag ska skriva. Inte mycket är på gång uppe i verkstaden en söndagkväll som denna.... Har torskat mot Åkers med 4-3, torts att vi var bättre än dom. Hälften av deras lag måste ha fin släkt inom skogshuggarkoncernen.... Min rygg pajade efter morgonpasset och sen blev det bara värre. Klev av efter 2 perrar och nu kan jag knappt gå upprätt. eller nej, jag kan inte det. Jag skulle vilja ha en kundvagn i lägenheten som jag kunde hänga över, det är typ den enda positionen som inte gör ont. Hoppas det släpper tills imorgon bitti, eller iaf lugnar ner sig, annars kan det bli en hård dag för #5 =)
Glädajande är dock detta:
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/article3267717.ab
Kusinan min gjorde landslagsdebut i helgen!!!, och nyss så gjorde han ett mål och assade till ett när dom vann mot Finland. Min andra kusin lirar i NHL i världens bästa klubblag (just nu). Min bror är bäste back i sitt lag i div.1... Jag ehh.... jaa vad hände med mig då?  Jag tycker om långa skogspromenader =)
Man kan ju inte få allt har jag insett. Jag är så nöjd/glad för deras skull så det gör inte så mycket. Allt man kan göra nu när tåget redan gått för egna framgångar, är att försöka hålla sig på god kant med dom så man får VIPbiljetter =) Torr nog att den här snickargrejjen kan vara en bra grej för mig. Dom låter mig jobba lite hemma hos dom, sen kan jag faktuerar några tusenlappar för att ha byt ent glödlampa t.ex.... Great succés! Näe skämt åsido, Fy fan vilket släktträd jag har redan nu, och det är länge kvar tills jag trillar av pin även om jag går som en 95åring i dagsläget. Nu ska jag sluta dom blå och längta i sömnen tills väckaren rigner! Tar jag mig ur sängen ska jag göra ett seriöst försök att hjula =)
Sweat Dreams everybody! 

Trötta ben = skadad ren

God morgon! Nu är det nystädat och fint på Bangårdsgatan! Skönt att man har kvicksilver i kroppen så man inte sover...
Calcons träningsläger fortsätter idag klockan elva med ett ispass och senare gästas vi av "Åkers". Matchen är klockan fyra och jag är faktiskt lite besviken på våra scouter inför dagens fight. Jag som nyckelspelare vill ju gärna veta så mycket som möjligt om våra motståndare innan jag snackar med grabbarna. Idag vet jag zip zero, inte ens var dom kommer ifrån eller vilken divison dom spelar i. I vanliga fall brukar mina mullvadar gräva fram allt sånt och mycket mycket mer. Vi brukar till exempel veta vilka vi ska reta för att dom har små könsorgan, vilka som ska mobbas för att dom har en syster som blev gravid med en utvecklingsstörd redan vid 14 års ålder. Vem som tänder på andra män, vem som inte tänder på något annat än nyköpta Nikeskor, hur målisen laddat upp inför match och vad deras tränare har för hemnummer. Det skulle vara rätt roligt iof, att kolla upp en adress till nån lirare med familj innnan matchen. Sen under matchuppvärmningen så kan man glida förbi liraren med nån polare och "råka prata lite högt"... Ska fundera vidare lite på den =) Men som sagt, idag är det svårt att hitta adress till nån.....
Snart så börjar uppladdningen med en rejäl frukost bestående av fil och flingor, äggmackor och taggtråd. Jag har inte tänkt intervjua #5 idag för ingen av mina reportrar tordes ställa upp. Så jag inväntar lämpligt offer på Msn just nu, i värsta fall får jag ringa nån!
Kan dra en snabbresumé av helgen så länge; I fredags så var gula laget klasser bättre än det röda men förlorade p.g.a korrupt domare. Jag skulle vilja hävda att Aras torsk i OS såg shysst ut i jämförelse med det jag upplevde i söndags! Igår så var röda femman (min) dominanta på 3 mot 3 spelet. Svarta kom inte in i zon en enda gång av 10 försök, medans röda forwards hängde upp en 6-7 baljor på blå backar i sin tur. Gårdagens eftermiddagspass dominerades av rött och gult under 3 mot 3 spel i en zon,. Vi krossade lag svart/blått med 9-2 på bara 10 minuter..... En av dom dom största segrarna genom alla tider i alla klubbar i världen. Och ja dom fick höra det efteråt =)
Idag så är det nog en lite lugnare morgonträning där vi slipar lite Power/Boxplay, åker runt och slår några flippmackor och har det allmänt bra! Jag bytte klubba igår från trä till komposit, bytte även vinkel, 11 = 34. Gud så gott den smakade! Värt att nämnas är att jag är en liten zigenarpojke, jag tog Walles gamla skaft och ett blad från förra sässen...Men det spalde ingen roll.  Jag åkte runt och bara njöt av den när jag passade så jag törs lova att jag kommer att vara king i dagens match.  Se själva min match i sifffor:
0 mål
0 ass
1 utvisning
1 väldigt glatt humör
Sista punkten brukar inte finnas med på typ NHL statsen, men jag kände att det är en viktig del i det för mig.  Tror också att min femma blir hetast idag. Ser inte ut så på pappret i förhand, men vi är på uppåtgång =)
Det är jag och Norda som backar (oerhört trygga och spelskickliga, ingen av oss är speciellt snabba men vi kompenserar det med bra skalle och lite tjuvknep). Som forwards har vi Danne Ö, snabb, ettrig och bra skott. Tror han hänger en kasse idag och hatar domaren efter matchen! Lagge, laget äldste herre som sitter inne på den där rutinen vi behöver i linen, riktig tänkare med stor snus inne. Sist ut har vi mitt wonderchild, slovaken Martin. Väldigt avig spelare som har det mesta, får han bara vara med mig ett tag n u så kan han nog bli bra. Och jag kan ev. kräva honom på pengar. Han assar till Dannes kasse genom en läcker uppsnurrning av deras högerback innan han serverar Danne en diagonal till öppet mål! Egentligen behöver ingen av er åka upp och titta idag, det känns som jag har allt under kontroll =)

Fy faaan, jag är inne och läser Aftonbladet och jag blev plötslgit väldigt tveksam till den mänskliga rasen:

"Mindre kött för en bättre värld" är rubriken, sen är det något inavel till professor säm uttalat sig;

- Starta med en köttfri dag i veckan och minska därifrån, föreslår han i brittiska The Observer.  man kan också ta sin egen ställning i en sån där klassisk röstning. Och där tappar jag livsgnistan alltså. Bara 40 procent säger blankt nej :O 50 procent säger Ja :O Och til procent erkänner anonymt att dom är utvecklingsstörda;
Ja, jag är redan vegetarian.

Usch jag vill inte tänka mer på det, ät kött allihop! Såg även att elefanten Xiquang är drogfri efter tre år på avvänjning, kul för honom!!!!


Nu ska vi ta en intervju med dagens NIK-lirare, han vet inte om det själv men hans svar kommer att publiceras här nedanöfr... Så låt mig presentera David Edling,infödd Norrtäljebo, stor och stark 22 årig forward som gör sin 4 säsong i Alaget:
Hur är det med Calcons sniper?
Haha, fint. Jag har ätit äggmackor och gröt. Så nu är det bara att mosa =)
Bra! Säg mig, vad är du för en typ av spelare?
Nej men sluta rodnar* (vilket innebär att han är ödmjuk och sätter laget före jaget. Lite av en rollspelare =)
-Haha nej säg!

Jag är nog en brunkare som mest åker rakt fram!

-Hur laddade herr Ödla upp för matchen igårkväll då?

-Herr Ödla laddade upp med kött och potatis hos svärföräldrarna och sedan fotbollsmatch i soffan

- Nice nice! Vilken är din främsta egenskap i omklädningsrummet Ödlis? Vad tillför du så att säga? =)
- Jag håller ganska låg profil i omklädningsrummet. Men när det går lite extra tungt och många hänger med huvet brukar jag försöka peppa på teamet lite extra
- Har du några tvångstankar för dig, typ lukta på en sock innan du går ut... bara andas genom näsan på uppvärmningen...speciell mat osv?
- Haha näe. Jag klär alltid på mig från vänster till höger =P
-
HAHAHAHAHHAHA du måste skämta med mig? Det gör ju jag med =D Är du seriös? Då är vi ju soulmates ;P
- Haha de är säkert! jag garva lite när jag läste de på din blogg förut :D

-haha fuck...så du har dina små aningar om att det här komemr att landa där det med? :P

-De förstod jag med engång ;P
-haha ödlejävel Det föklarar dom prydliga svaren... Jag hade ju tänkt skända dig offentligt :P 
-HAHAHAHAHHAHA, oflyt =D

-haha! Ses där uppe på några minuter Lilljudas. Avslutningsvis, är det något du vill hälsa mina läsare innan vi avslutar min "hemliga intervju" ?

- förmodligen hänger jag säsongens första kasse ikväll, från högerkanten i bortre krysset =P
-
Nice nice. Något slutresultat?
-åhh... 4-2 till oss :D
- Tack så mycket David, Lycka till ikväll!
-BYE HONEEEEYYY!!

Låter den tala för sig själv, men man kan ju se att vi är rätt segervissa trots 4 pass i benen inför dagens match... Nästa gång ska jag välja någon lyckligt ovetande så det blir livat i omklädningsrummet senare =)
Vi ses på Contigahallen alla stalkerfans=)



 









 


Mumma med helg!

Fy fan vilken skön dag jag hade igår! På jobbet så var det farväl av tre gubbar som slutar på bygget, vilket innebar tårtkalas. Vilket var mkt välkommet, iom att jag stod och handblandade en hel pall grovbetong med spade inför stundande gjutning.  Jag fick dessutom avslutade de sista 2.5 timmarna själv, vilket innebär att jag kommer att vara jättestolt på måndag om chefen är nöjd eller självmordsbenägen om jag inte lyckats.....
PÅ aftonen blev det internmatch med laget, hur det gick tänke rjag inte orda så mkt om. Domaren var korrupt, det är inget snack. Han var grymt dålig och orättvis och jag vill aldrig spela internmatch igen!  Jag vann utvisningsligan, det är alltid nån vinst iaf :(
Sen åkte vi hem till Dala för att se "Old School" som gick på femman, det är en riktig kultfilm inom hockeyvärlden. Så jävla skön, vet inte hur många bussresor den varit med på. Men det slutade iaf med att Dalas digitalbox var in en sväng i frysen innan den fick en fot rakt igenom sig. Jag tänker inte säga så mycket mer om det, jag vet hur Dala känner och hade själv gjort samma sak om den varit min. Faanskapet vägrade starta på 30 minuter... så den avrättades!
Istället körde vi en romantisk middag (jag Dala och Danne Ö) på donken, köpte godis, chips, dipp, dricka på Flygis och sedan hyrde vi en rulle nere på Video City. Det blev parodifilmen på 300. SATAN så sjuk =)
Så nu sitter jag här naken, med dåligt samvete för hur illa jag mådde igår p.g.a allt slisk, och har träning om 1 timme och 5 minuter = Dags att åka. Sen blir det lunch med laget, en vända enr på Intersport (skulle tro att halva laget åker dit) och känner på lite klubbor. Sen är det träning klockan 4 igen och efter det vet jag inte vad som händer. Men antagligen blir det en fettarkväll till. Med TV-spel kanske? Får se vad Walle aka drumda aka walldorf_6 säger om saken.
Har han slickat såren från förra helgen?
Det återstår att se........

Lika barn leka häst

God dag! =)
Jag tänkte bjuda på några citerade sms från min syster denna underbara eftermiddag! Hon är ute med sin klass och fjällvandrar i veckan och det har utvecklat sig till  en fröjd för mig som storebror....

Inkom den 1/9 08.30
"Nu åker jag och Fjällvndrar i en vecka ;) Vi ska gå på studiebesök och sedan sova två nätter uppe på fjället. Bara det är bra väder kan det bli riktigt roligt"

Jag svarar:
Jag är riktigt avis på dig =) Jag hoppas det är fint väder, men att eran lärare är mongo så att han eldar upp era tält =)

"haha nej! Han är iof mongo så han skulle kunna göra det bara för att vi ska få härda"

Inkom den 3/9 15.15
"Tänk dig att du går uppför en backe....lika brant som en skidbacke....de har jag gjort..enda skillnaden är att den här backen är 6 km lång och jag har 15 kg på ryggen.. + att det blåser och regnar...jag kommer dö här uppe på fjället...

Jag ringer upp och talar om för henne att det bara är att bita i. När jag var i hennes ålder så gick jag med häst uppför en 10 ggr så lång backe med 70 kg på ryggen. Den var så brant att jag efter halva biten fick bära hästen också!!! Längre än så hann jag inte innan hon avbröt mig och sa att jag spårade. Hur kan hon säga det när jag inte ens hann komma till att jag var klädd i mankini och det var december? Den kallaste vintern någonsin, t.o.m pingvinerna stannade inne och drack choklad. Men inte jag, jag var ute med skyffeln och förberedde inför årets världscup i slalom!
Visste ni förresten att det är jag som skottar alla fjäll innan den Alpina Världscupen drar igång? Så är det i alla fall. Jag är upp 02.15 med min skyffel och skottar och skottar, tills jag känner mig nöjd. Jag har funderat på att börja skotta lite större backar så att Anja hinner få fart på sitt fett och därmed har chans att vinna nåt. Som det är nu så är hon ju alldeles för tjock för att åka skidor egentligen, och det har vi ju märkt... Fast enligt henne så är det fel på utrustning, rekning av backe, fel färg på gardierna på hennes hotellrum. Ryktesvägen så har jag hört att hon blev väldigt störd inför senaste tävlingen för att hon såg ett felstavat namn på en väska. Inte hennes väska, eller en väska som var på hennes plan. Utan en väska hon mötte i utrikes, som kom ifrån Thailand just med solbränd ägare. Saken är den att det var tydligen inte felstavat, Anja frågade. Så därför blev hon irriterad på sig själv och kunde inte fokusera sig på något annat än den där väskan under 14 dar. Tragiskt! Kom igen Anja, banta och gå en svenskakurs så kan du nog tampas om segern igen! Haha oj då, nu tappade jag tråden lite gran...tillbaka till syrran!
Efter hennes avbrott så garvade vi en stund för att det ösregnade på dom, så dom var fast i tältet hela den dagen och kvällen. Och frös, satan vad dom frös... och jag njöt, satan vad jag njöt =)

Inkom den 4/9 15.15 (läskigt att hon skickar samma klockslag....)
"Kom just hem från dagens fjälltur... Har inte regnat så jag har klarat det =) Vi har vandrat ca 1.6 mil =P Nu ska jag på fjälltoan..nästan lika skön som hemma. Ringer dig ikväll efter att jag ätit min underbara middag bestående av varma koppen och knäckebröd!
Puss"

Det var allt, nu måste jag upp och träna. Gud så skönt att få löpa lite =)

Idol

hej alla =)
Ikväll är det Idolpremiär och jag följer det just nu. Lycklig =)
Dagen har varit sådär, det har regnat på mig, jag har gymmat mot min ork......men det spelar ingen roll. Det är Idol. Jag sitter här proppmätt, nyduschad och trött. Och mår så jävla bra!
Andra positiva saker är att Woxxa vägde in på 0.1 ton idag och därmed blev min tyngsta särbo i Norrtälje ( Jaa jag är avis, jag vill också väga den enda riktiga mansvikten). Det som gör mig ännu gladare är att han sitter nere på Trädgården nu och käkar en trerätters och mysdricker lite alkohol, ungefär en halvtimme efter att han sagt till mig att han ska ta tag i lviet =)  .... Sånt gillas, dubbelmoral! Jag har lite dubbelmoral om dagarna, fast inte på det viset.... Jag hatar småkryp och insäkter, getingar osv. Sen slår jag ihäl dom.. men när jag misslyckas, eller nån annan slår, så dom ligger och lider och plågas, Då mår jag helt plötsligt psykiskt dåligt. Och vill ge dom en snabb smärtfri död...Men sån är man, bara att acceptera =)
Hälsning till näste särbo;
Danne Ö du får börja äta om du ska ikapp, och det går inte skjuta på längre. Jag ska ge dig en diet och du måste följa den till punkt och pricka!!! Du måste besöka McDonald´s 3 ggr om dan, dricka smält ost till mellis 44 ggr om dan, köpa hem en helstekt gris varje dag som du äter just innan du går och lägger dig. Under tiden får  Woxxa joina HC Roslagen för lite motion, så möts ni halvvägs om nån månad. Då är alla glada och lyckliga, utom jag och grisarna. Eller det är klart attjag är lycklig för eran skull, men jag bryr mig nog mer om grisarna om jag ska vara ärlig....

Passande nog så ska jag passa på att ge min egen fysiska status en kick i rumpan p.g.a en händelse på gymmet. Jag stod och såg cool ut vid en maskin idag när "Effektgympa"ledaren kom fram till mig. Hon såg bokstavligen talat förvånad ut när hon kom fram och utbrast typ :
- Men är det du? Hur mycket har du gått ner egentligen? Jag känner ju knappt igen dig. Och ny frisyr har du också!
- ehh ehh, äsch, inte så mycket!
- Det syns jättestor skillnad på dig!
- FNISS!!!!!!!!!!!! =)

Sen fortsatte hon mala på ett tag tills jag lovade henne, mitt i allt smicker, att jag skulle komma på hennes pass nästa onsdag. Och det var ungefär vid den tidpunkten det gick upp för mig att hon fått ut det hon ville av samtalet också =) Haha men det var det värt, hon var så pass trovärdig att jag skiter i om hon utnyttjade mitt svaga psyke för att få med mig. I´ll be there!!!!!!! Efteråt så garvade jag och Woxxa i sinne, för jag har typ gått ner 3 kilo sen hon såg mig senast.... Och det kan jag gå upp igne på 1 vecka om jag vill. Helt seriöst =)
Men Nånstans inom mig så hoppas jag att jag omformaterat lite saker i kroppen sen löpningen tog vid. Men det är skitsamma, jag är lycklig nu, det är Idol och jag känner mig i form =P

Åh jag höll på att glömma, jag har blivit pappa igen =)
Träffade mitt nya barn på gymmet idag, han heter Jens, 19 år och kommer från Finland. kan INGEN svenska, men duktig på engelska som tur är. Så nu har jag inom 2 veckor blivt far till två pojkar på 19 och 20 år...Snacka om fertilitet!!!! Jag skulle vilja passa på att hälsa till alla slovaker och finnar som kan svenska, att jag inte ska lura i dom en massa dumheter kring vårt språk. Dom ska inte lära sig könsord, svordomar eller annat opassande. Jag ska lära dom säga "Jag är en svärmorsdröm" till en början. Sen ska jag nog lägga till " Men inte riktigt lika fin som Rickard för det". Men vi får se hur det blir med den saken, rätt vad det är så lär dom sig naturligt. Det är ju trots allt det enda folk säger i omklädningsrummet. Det och "Rickard du är bäst" "Jag vill vara som dig" "Kan du signera udnersidan av min pung, min tjej skulle bli så glad då"... osv...... Great Succes
Det var allt från mig den här kvällen, känner mig inte riktigt i mod för att spåra ur. Istället ska jag vara en liten 11-årig skolpojke som måste ligga i sängen, borstad och klar innan halv tio. Annars blir jag grinig imorgon och riskerar att inte få veckopengen i tid!
Dröm sött alla, Kramkalas

Ps.
Woxxa om jag köper hem en gungbräda till min lägenhet, kan inte du ställa upp på en bild då?
Jag skulle vilja ta ett kort på dig när du är "i våg" med det här 100 kilos Legoflygplanet från Singapore...
Snäääälllaaa??? =D

Barnbidrag?

Har man rätt till barnbidrag om man sköter om en 21-årig Slovak? =)
Varenda match, möte, träning och övning så är jag dessutom personlig tolk åt honom.... Borde inte det vara värt något? För att inte tala om all tid jag lägger ner osv. Nu ska jag t.ex för andra gången på 1 vecka åka upp på gymmet och köra skiten ur mig. Det är helt ofrivilligt och jag skulle hellre ligga hemma och se en film, äta godis och må bra. Men icket, på den enda lediga dan så ska lille Martin prompt gymma! Bara för att han är ledig och inte tar ut sig på dagarna... Idag har jag borrat i berg och förberett för en gjutning på fredag, och imoregon blir det fullt ös med spett och slägga. Då snackar vi träning. Ett 8 timmars styrkepass som går ut på att hamra ner stålstänger i berg. Jag vet, jag är typ den manligaste killen på jorden =) Och ändå är jag sådär härligt mjuk och öppen så man känner att jag har ett varmt inre. Snacka om att ha allt alltså! Så därför gör jag nu ett försök till, till alla singelhemmafruar där ute. Snälla ring mig efter gymmet! Jag kommer inte svara för att jag hatar att prata i telefon, men det skulle vara kul att vara poppis. Om ni vill ha kontakt kan ni skicka ett sms för det orkar jag nog svara på. Eller så ringer ni till min manliga, men oerhört feminima sekreterare, Woxxa. Han är Sveriges mobilkåtaste människa och tar gärna emot ert samtal dygnet runt. Ikväll så ska vi smida lite mystiska planer efter gymmet så ni som bor i Norrtälje bör vara vaksamma. Rätt vad det är så dyker det upp en inbjudan av något slag. Woxxa har fått en idé igen. Jag personligen tror inte han kommer orka med, men jag ska vara en god herre och hjälpa honom med lite planering ikväll. Så var vaksamma, Ålis kan lura bakom din rygg =)

Gymtime =)

Äckel Internet

God afton!
Ikväll så har jag en HATA LIVET kväll. Det är andra dagen i rad som jag kommer direkt från jobbet till träning. Hinner bara kasta i mig lite fil och nån frukt. Igår gick det bra, idag gick det SKIT!!! Dock lite roligt att se när Dala äntligen fick in en höfttackling, Beausang blev offret. Han försökte sig ju på samma sak igår på #5, men det hör ni ju själva hur det slutade... Dala ge dig inte på berg =P pussis*
Men nu ska jag tillbaka till allvaret, jag hatar livet ikväll. Träningen gick skit och nu sitter jag och kokar. Efter träningen så var jag tvungen att ta en nedjogg för att jag inte skulle hetta på allt och alla. Sen åkte jag INTE till Flygis och handlade för jag vet att jag skulle köpa en massa skit, trycka i mig det och sen må ännu sämre.... Så nu sitter jag här, arg på mig själv utan anledning och full av funderignar. Största fudneringen är varför jag sitter och skriver ett jävla inlägg när jag kan titta på typ svajande grässtrån ute på gården. 
Dagen blev dock lite bättre när jag först pratade med mami i telefonen och fick höra att vi lagt ut vårt  hus till försäljning. Gå in och kika om ni är sugna, det är riktigt fint. Mamma och pappa ska ha en stor eloge för trolleriet dom gjort där sista månaderna. Det har aldrig varit så fint under 22 år!!! Så gå in på http://www.hemnet.se/ och sök på Hus med 6 rum i Västerbotten, Strågatan... Så dyker det upp ett fint hus på Strågatan 13... Ni som bor i Skellefteå bör ta en titt på det om ni spekulerar på villa, för det är riktigt riktigt räscht!!! =)
Sen ringde jag min älskade mormor som fyller 72 år idag och pratade en 20 minuter ungefär. Skönt att höra att allt var bra med henne och moffe! Hon hade haft lite uppvaktningar och samtal från släkten idag så hon var mycket nöjd!
Sen är det ju aldrig fel att få höra att man är så duktig så duktig när man har en tung dag. Tack Mommis!!!! =)

Nu tänkte jag komplettera helgens golf med en bild som Danne Öhman just skickade till mig.
Ja visst, den är otroligt omogen, barnslig, hör inte hemma på en golfbana. Näe jag vet, men jag vet också en sak ni inte vet. Golf är den överlägset världelösaste sporten genom alla tider. Den är så fruktansvärt tråkig att den knappt borde få kallas för sport. Den går ut på tålamod, sportsligt samt moral & etik. Det är så mycket skit runt golf att man knappt vet om det är sport man sysslar med eller en tebjudning, inne i ett bibliotek på ett ålderdomshem! Man måste klä sig på et speciellt sätt, får inte prata när folk spelar och man kan inte vara duktig om man inte har pensionerat sig. Vad är meningen lixom? Gå runt och lukta svett i ett par tighta manchesterbyxor och en piké med nån liten orm på, fula skor och en skärmkepa som det står "Callaway" på. Smaklöst. Uråldrigt. Inte okej! Alla ni som golfar, skaffa er ett liv för fan. Jag skulle hellre gå ut på trottoarerna här i Norrtälje och söka daggmaskar 2 timmar om dan än att tvingas till Roslagens vidriga golfklubb. Fy faaan!
Nu ska jag lägga mig och drömma söta drömmar om hockey.En sport där man  klär sig i stora fula utrustnifgar, luktar skit, skriker könsord och slåss med varandra. Det är manligt det!
God natt!

Hur går den där låten nu då?

Är det inte nåt i stil med "I wanna know where my home is, I want you to show me!"
Jag åkte hemifrån klockan sex imorse, det var 2 grader och sommaren var slut. Men jag var lycklig ändå, för  jag har fått nya hängseln till jobbarbrallorna =) Väl på jobbet så fick jag avvakta mitt murarjobb för dagen, så jag städade ur en lägenhet istället. Kändes riktigt bra i efterhand och jag önskade att jag fick ställa in en säng där och sova i renligheten... Men efter lunch så blev det putsning för hela slanten och det gick riktigt bra. Så bra att jag blev nästan intill klar med hela fadderallan när klockan slog 16.40, så jag bestämde mig för att göra klart. Murbruket ska torka ett visst antal timmar, så jag tog en för laget och gjorde allt så vi kan slå upp gipsväggar imorgon. =) Det slutade med att jag stressade ner till 17.40 färjan, full fart till Flygis och köpte lite Yoghurt och grejjer som jag tryckte i mig. 10 minuter senare var det löpning med laget så jag stressade upp på hallen, bytte om och gav mig iväg. Och eftersom jag är en maskin, så gick det hur bra som helst att springa också. Sen var det träningsdax och dagens träning blev lite speciell. Uppenbarligen så har D.Öhman kört på tok för mkt styrka i sommar för han sköt sönder ett plexiglas redan på uppvärmningen. Det ledde till kaos och en jädra massa spel i ena zonen, 3 mot 3. Spontan, rolig och jobbig träning som gick riktigt bra!
Efteråt så fick jag diverse komplimanger och kärleksförklarignar av mina nakna lagkamrater när jag slet på mig knegarkläderna igen (måste ha vart hängslenas förtjänst!!!) så jag funderar på att jobba över imorgon igen. Man vill ju vara attraktiv för sina vänner, är det inte det hockey går ut på??.......??.....??.....??:....???
Jag satt och tänkte på en sak när jag åkte hem från hockeyn, inte så mkt men lite grann. Man skulle kunna göra en rätt rolig satirshow till det där programmet "Tomorrows News" eller vad det hette. Ni minns den där killen som fick morgondagens nyheter och försökte stoppa alla brott som skulle begås den dagen. Nästan jä'mnt så tajmade han in i precis rätt klockslag innan han ingrep....
Tänk om man istället skulle skulle göra en serie som hette "Yesterdays News" och så skulle huvudkaraktären bara få gårdagens tidningar och ändå försöka stoppa brotten. Skulle kunna uppstå rätt roliga situationer på det viset. Han skulle till exempel kunna slå in dörren på en "redan upptäckt" mordplats och däcka nån kriminalare. Eller nåt mindre, typ ett rån på ett café. Då skulle han kunna knocka en kund som just skulle betala och på så vis bli "rånare" själv, få en massa stryk av en galen kvinna med tung handväska osv. Eller så kanske han kommer till cafeét en söndag, då dom har stängt. Vad ska han göra då? Ska man kanske lägga in ett avsnitt av My Little Pony varje gång det inträffar, och i sånna fall, hur ska man kunna välja producent av TV-showen? För om han inte gillar MLP så blir det ju inte så många avsnitt, och diggar han dom så blir det kanske för mkt. Och då beror det ju på den som håller i projektet, om han gillar MLP eller inte...så man måste ha en bra fingertoppskänsla där. För mycket ponnysar är inte bra, det är bara att kolla kriget i Braveheart. Dom får bara ont av en massa spjut och vem tycker att det är kul med spetsade My Little Ponysar? Inte jag iaf! Glöm den här idén, det är inte kul. Skönt att jag kunde lösa det själv i alla fall så jag inte gick med ett programförslag till TV 3 och kom på mig själv där att jag hade lagt fram ett dåligt förslag. Fatta pinsamt det hade varit!!!
That´s all folks, this is your favourite farmer reporting live from the Barnyard, Goooood night =)

RSS 2.0