Fundering

Gick och nynnade på "Baby boy!" på jobbet idag, och det spårade ur lite grann i mina tankar. Sådär som det brukar göra när jag har lite att fudnera på , vilket jag rätt ofta har =) Så jag tänkte dela med mig lite grann av mina tankar runt den låten med fokusering på musikvideon. Jag blir alltid så upprörd när det kommer en låt på Mtv, sen är det bara en massa sjuka bilder eller lättklädda tjejer. (Det andra har jag ignet emot) Så jag funderade lite på jobbet hur man skulle kunna få hennes video lite roligare, eller sjukare, vilket som.  Det skulle räcka med ett ord för att göra muysikvideon tuuuuusentals gånger intressantare!
Tänk om man bara bytte ut "Boy" mot "Seal"... "Baby Seal stay on my mind, ferfill my fanasy. I think about you all the time, I see you in my dreams" Då skulle man kunna filma en tjej eller kille som har en liten tankebubbla ovanför huvudet. Och i den är det en skitsöt sälunge med en liten clownhatt som gör trollerikonster och grejjer. Eller så kanske han har ett speciellt yrke, han kanske är snickare, precis som jag.
Det skulle iof bli lite omständigt med tanke på att han är så liten och klumpig. Så man skulle nog få bygga olika ställningar åt honom när han skulle jobba. Man skulle kunna se honom glida omkring i snickarbrallor, på en skateboard och skruva golvgips. Eller kanske hänga i en vinsch från ett tak och spika panel utvändigt. Eller så kanske han han är byggnadsledare, glider omkring på sin skateboard, beställer lite virke och dirigerar ut order. Jag får för mig att han skulle göra grejjen med golvgipset bäst, kåänns som hans grej. Sen måste man ju döpa Baby Seal till nånting också, typ Ludde.
För alla förtjänar ett namn. Oavsett om man är säl eller människa, liten eller stor. Och speciellt Ludde, för han kommer ju, i o m sin roll i musikvideon att bli kändis. Och han måste ju ha ett vanligt namn och inte bara sitt artistnamn Baby Seal. Ludde Johansson. Han kommer att få värsta feta våningen mitt på Sture och launcha dom fetaste beachpartyna som någonsin skådats. Tänk vilket snurr det sätter på hela världsekonomin. Det leder till att fler folk blir anställda på olika företag för att marknadsföra Baby Seal, och sedan kommer väldigt många att köpa hans singel och sedan nya album. Vilket i sin tur leder till att vi sätter fart på varenda lite krona vi har, vilket ökar ett lands omsättning som i sin tur leder till att landet ( landet man nu marknadsför skivan i, troligtvis Amerika för att artister har större genomslagskraft där) stärker sin ställning på världsmarknaden. Plus att det skapar en stark våg av lycka hos vanliga människor, som ser att vem som helst kan lyckas, t o m en sälunge. Så in med fler sälar i showbusiness, det gynnar alla!

Ja Jag vet, jag har mina ljusa stunder på jobbet =)

Ska iväg å träna nu innan "Ice age 2" ska luftas igen... " i BELIEVE i CAN FLY" HAHAHAHAHAHAA

Tjing

Trött som ett as, men jag tar en för laget

Var ett tag sen jag bloggade nu, har inte hänt så där jättemycket, om man inte jämför med en vanlig människas liv. Då har det hänt en hel del. Men jag är ju liiite bättre som ni alla vet =)
På jobbet så har jag tagit ytterligare ett steg mot att bli fullärd mongolid under Thomas " Mitt nya liv " Åkerlund. Jag har slipat golv, spacklat och flytit för att lägga värmeslingor. Har även gipsat golvgips vid duschbrunnar och "primat" golv. Inget stort steg för mänskligheten,. men ett jävla steg för en kille som inte vågade sig på IKEAgrejjer för 2 år sen. Jaa det var jag, hurså? Jag hade en väldigt stöttande bror udner min uppväxt som tog hand om mig när jag hade det svårt! Har det riktigt kul på firman just nu, roliga jobb och bra stämning. Chefen bidrar starkt till det. På ett positivt sätt. För oss andra. Inte för sig själv. Eller vad sägs som att glömma att lägga handbromsen på firmabilen så den rullar rätt in i ladugården hemma. Med Chefen löpandes efter hahahaha :D Han hinner precis kasta sig in i bilen med halva kroppen när det smäller, och samtidigt pratar han med en elektriker på firman. HAHAHAHAH jag hade gett båda min aben och ena kulan för att få se det. LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Sen så har han börjat sitt nya liv efter nyår, han ska börja träna, äta rätt och gå ner i vikt. Säger han. Det har inte gått en dag på jobbet utan att han får en gliring när han stoppar en bulle i munnen eller liknande, för han är världens gottegris. Men jag tröstade honom en dag på ett vackert sätt. Sa att han i alla fall tagit ett steg i rätt riktning genom att börja jogga =) Han sken upp och sa att det hade han inte alls gjort, och undrade vad jag menade. Då sa jag ; jo men det är ju ett jättefint initiativ att jogga på förmiddagen på väg hem från jobbet. Men blir det inte dyrt i längden att jaga sin bil hela tiden? Haha ganska skönt :D

Igår var det för övrigt rivningsdags hos Don7;an, Woxxa, han ska renovera sitt badrum. Det innebar släpjakt, banankartongsjakt och lite damp. Det flöt på riktigt bra när jag och Mozart hade hämtat alla tillbehöver, riktigt fort gick det. En liten incident när vi kom åt den avstängda kranen till handfatet och förvandlade 3 kv/m toalett till inomhuspool. Gaaanska kul. Och JA Woxxa det var ditt fel. Och det hände aldrig sen igen. Absolut inte mig. Näääääeeee jag blev inte nersprutad när du var ute i bilen, för att jag råkade komma åt toalettkranen. Varför jag var helt dyngsur? Det väljer jag att inte kommentera. Men om du måste reda ut det så föreslår jag att du tar kontakt med en väldigt god spågumma, för du lä'r ha bättre lycka där. Nu ska jag ringa min kusin och berätta för honom hur duktiga Skellefteå var ikväll När dom vann mot Frölunda. HEJJA AIK!
natti natt

Ps. jag vill sova naken i en skål med smältost

Boss

Jag har aldrig varit så nära på att springa 80 mil en söndageftermiddag, för att kidnappa ett djur och stoppa det i brödrosten. DOM HAR SKAFFAT EN TILL SCHÄFER HEMMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)
Dixie har fått en lillebror, och han är huuuur söt som helst! Han heter boss, ganska kaxigt namn :) Jag längtar hem för jag vill verkligen träffa den lilla gosnosen! =) Tror han är huuur skön som helst :D Älskar schäfervalpar, dom har alldeles för stora fötter för sin kropp och öronen hänger ner =) Efter ett tag så börjar dom resa sig, ofta ett åt gången.. Det är det mest kritiska stadiet för en valp, för då löper han stor risk att bli ihjälkramad, söndergosad, eller helt enkelt stekt av någon som inte kan behärska sig! =) GUUUUUUUUUUUUUUD vad jag längtar! Inte blir det bättre av att syrrorna skickar sms, mms, snakcar på msn osv, om hur otroligt gosig och fin han är. Måste boka flyg snart!!!

Nåt slags rekord

Hej hopp! Har just kommit hem från "Tebexkvällen", det vill säga en heldags mys med några muppar från gamla firman. Dagen började med färd in till Sthlm för middag, sedan bio. Efter det åkte vi hem till Majsan och lirade Nintendo Wiie...jag ägde i både Tennis och Bowling =)
Middagen åt vi vår vana trogen på "Mongolian", kinesisk resturang med en oslagbar buffé. Och det är här som det magiska händer, runt klockan 16.30! Jag brukar alltid ta tre portioner, oavsett om jag är hungrig eller inte och sedan efterrätt på det. Men det är tydligen inte bra att bestämma sig innan man börjat äta, hur mycket man ska äta. För jag har fortfarande köttsvettningar. Magen gör ont och jag vill inget annat än föda ett barn. Men det går inte... Får försöka lägga mig och hoppas att en kalkon dyker upp imorgon bitti =) Det var i alla fall ruskigt gott och det är värt varenda sekund av magont fram tills nu...OM jag kan sova...annars tar jag löpningen till resturangen och våldtar kockarna som serverade mig trots att jag rullade dit sista vändan. Och på tal om kineser, varför kan dom inte säga R? Ska det vara så svårt? Jag undrar om dom kanske tror att R är L. Att alla kineser som pratar svenska har lärt sig fel. Det kanske finns nån gammal kinesisk/japansk bibel som talal om det noldiska splåket. Hul lika och lättlådiga alla människol äl. Det tåls att fundera på, men jag tror att jag är något på spåret i alla fall!
När jag sedan ätit klart kom jag å tänka på en annan sak, jag var nämligen inte sugen på att gå. Eller röra mig över huvud taget. Så jag satt å funderade på hur DJÄÄÄVUSLKT skönt det skulle vara, OM det klassiska " bär du mig så bär jag dig" fungerade. Förstår ni hur sjukt skönt det skulle vara om man kom på ett sätt att göra det. Så praktiskt det skulle vara. Man skulle kunna bära varann över vatten drag, så slapp man alla broar till exempel. Vi skulle spara in massor av pengar på både det ena och det andra, för att inte tala om hur vänliga vi skulle va mot varann! så där lägger jag min röst, forska fram ett universalbärmedel!
Sedan var jag i alla fall tvungen att gå till bion, där vi såg "I am a legend" med Will Smith. Och den var riktigt bra. Eller jag är inte så fascinerad av själva filmen i sig, utan mer av Will. Han spelar i princip den enda rollen i filmen i 2 timmar, och håller det intressant hela vägen! Han för dialoger med sig själv osv osv, och inte en enda gång känns filmen tråkigt. Riktigt imponerande! Bob Marley blir lite hyllad i filmen också, tydligen var han lite mer än bara en pundare. Så jag kanske återkommer med lite forskningsresultat =) Jaa jag åt popcorn och godis och drack cola trots att jag var för mätt. Man går liksom över en gräns. Jag skulle kunna äta nåt gott nu, trots att det gör ont. MAT!
Sedan bar det av hem till Norrtälje och Majsan och Andreas och lite tv-spel, jag behöver väl inte säga det en gång till....men jag gär det ändå. Jag kissade på dom i både Tennis och Bowling, bästa serien var 203 poäng =) Andra gången jag spelade.... Hyffsat skönt!
Nu ska jag lägga mig och sova innan solen går upp. Då är det nämligen gymdags. FAN så bra det känns med en heelt vit helg! :D
Dröm sött


Levande katapult

Idag på jobbet var jag med om en jääävligt obehaglig sak. Jag fick känna på "språngbrädan" som man alltid ser i tecknade filmer. Typ när Jerry står på ena sidan och Tom hoppar på den andra så Jerry flyger helt okontrollerat. Ända skillnaden är att jag valde inte Tom som motvikt. Jag valde en minidumper...
Körde ut grund (betong, lera, jord och sten) med minidumper idag från huset vi river i. Och varje gång jag ska tömma ur flaket, så måste jag åka upp på mina tidigare dumpningar (börjar vara en stor hög nu) för att komma åt. Så jag åkte upp i vanlig ordning och körde ut på kanten för att tömma. Ända problemet var att jag åkte lite för långt ut med larvfötterna på dumpern. Så när jag tiltade upp flaket, fastnade en stor sten mellan det och skopan, vilket ledde till att flaket förblev otömt... Så jag tiltade flaket ännu mer, vilket inte var en bra idé. För i samma ögonblick så föll dumpern framlänges och kastade mig över både flak och skopa, bjöd mig på en luftvärd på ca 3 meter innan jag slutligen landade bland sten och skit. Det sjukaste är att jag inte fick så jätteont, trots att jag han tänka på både Gud och Adam Sandlers farsa i "Little Nicky". Så jag studsade upp och fick se dumpern ståendes i vertikal riktning, med både motor- och hydralolja läckandes ur alla möjliga hål. Sen började det strömma till arbetskamrater, som gladeligen gratulerade/hånade Rikspuckot Rickard som inte bör ha tillgång med något med motor på. För av någon konstig anledning så kom mina bilkrockar upp i samma veva.. Så det var bara att stå där och svälja avföringar från höger och vänster. Sen blev det fika så då blev jag lite lyckligare. Jag blev sedan ännu lyckligare när jag och Byggare Bob skruvade isär dumpern och rengjorde allting så att den startade igen! =) Nu sitter jag här hemma och myser innan gymmet! =) Ikväll ska jag upp och hejja fram Norrtan Kalkons i Sportcentrum, dom gästas utav Spånga! Och jaa jag ska äta en massa godis och annat som jag är värd!

Trevlig helg


RSS 2.0