Enkel 3-1 seger i afton

Hej allihopa!
Jag ska göra ett kort men glädjande inlägg så att alla kan sova gott, vi vann med 3-1 mot Gnesta idag. Det var en vanlig dag på jobbet och vi hade bud på betydligt mer men deras keeper var vass stundtals. Glädjeämnen idag var laget som helhet, första matchen är alltid svår men vi klarade det bra. Och vi var snygga! Ska jag beskriva matchen med tre ord så får det bli läckert.                                Målskyttar; Micke O, Robin Holst och D. Beausang!
Jag har också en liten fundering kring regelboken såhär i reflektionernas timme. Med tre sekunder kvar av första perren fick jag pucken uppe på blå (jag visste inte om att det var tre sek, men där omkring) och hör hur hela laget ropar skjut. Allting går i slow motion och jag hör hur mitt hjärta bultar så jag skuter, för det är lite hockeyfilmskänsla över det hela. Lite mighty Ducks=). Men där tar filmen slut. Jag skjuter nämligen rätt på täckande motståndares ben och pucken studsar förbi mig ut ur zon. Och sen kommer den jäveln i 200 blås. Så jag har inte så mycket alternativ. Utan jag sparkar undan båda hans ben utan att tveka och det blir ett herrans liv i deras bås. Tiden går ut på klockan och domaren dömer utvisning, och det är här min fråga kommer. Sen när tog dom bort "frilägessparken" från hockeyn? Jag hade ingen aning om det. För förr i tiden när jag var ung, då fick man en spark per period i liknande situationer och det var ingen som gnällde! Men vi redde ut stormen och vann komfortabelt till slut så alla är nöjda.
Utom jag med min middag. Vi stannade på en vägkrog och jag beställde en Pasta Carbonara för 90 kr i hopp om att få bli mätt, men ack vad jag bedrog mig. In kom en tallrik med ca 10 tuggor på. Vilket ledde till att jag fick gå vägg i vägg till Statoil och köpa en sallad med dricka och en Magnum, höra av Grana att jag borde operera magsäcken samt kasta ut 70 spänn till. Så nu sitter jag här, 150 kr fattigare och med en ärrad själ. Jag funderar på att söka in till Tjockholmen kommande säsong för det gör så ont i mitt hjärta att höra sånt.
Nu ska jag ta och knoppa för chefen skiter i om jag är tjock eller inte bara jag är på färjan halv sju imorgon. En 3 minuters tandborstning till tonerna av Westlife, sedan är jag redo att möta John B. Sov gott allihopa =)

Reportage: Dags för nedsläpp...

Säsongesdebut för Norrtan Calcons klockan 16.00 idag i Gnesta ishall.

Vi kan förvänta oss ett laddat Norrtälje som troligtvis kommer att köra över Gnesta idag. Inga spelgenomgångar i form av Powerplay, Boxplay, styrspel what so ever. Men jag är inte det minsta orolig.
Norrtanboysen har kört en osedvanligt hård försäsong och det kommer definitivt att visa sig idag, och resten av säsongen. Jag har lyckats komma över ett träningsschema för sept. månad, som visar att NIK har 22 träningar och 5 matcher. Dom verkar laddade och oerhört fokuserade.
Bondens blogg, har fått den stora äran att göra en intervju med någon av spelarna innan dom åker iväg till match. Ryktesvägen har vi fått höra att Norrtäljes # 5, Ericsson, har gjort allt för att dom ska lyckas idag. Enligt uppgifter som kommit in så har han via Utube gjort en stilstudie på  Douglas Murray som uppladdning. Han ska också ha druckit oerhörda mängder vatten och slagit huvudet i väggen under en längre tid. Grannar berättar hur dom hör honom skrika i sömnen på nätterna och dom är rädda för att gå utanför dörren även dagtid. Nu befinner vi oss live i hans lägenhet på Bangårdsgatan. Han sitter som i trans på en barstol, mumlandes något obegripligt och tittar rakt in i köksväggen. Han har knappt noterat att vi kommit och vi börjar förstå vad grannarnapratar om. Den här mannen känns inte psykiskt stabil. Men vi gör ett försök att få några ord ur honom!

Exklusiv Intervju;
-Rickard kan du berätta för oss hur du tror att matchen kommer se ut?
- Vi kommer att köra över dom. (han ler ondskefullt)
-Kan du utveckla den tanken?
- Det finns inte mycket att säga om egentligen. Vi är större, starkare, bättre tränade, mer synkade och mycket snyggare. Jag tror att vi kommer att vinna på att vi inte har samma bröder och föräldrar i vårat lag.
-Vad menar du med det?
-I Gnestas lag så har alla samma pappa.
-Nej men så kan det väl inte vara?
-JOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (något vilt tändes i blicken och han började skalla betongväggen)
-Okej vi tror dig, vi tror dig. Vad tror du matchen slutar då?
-Vi vinner
-Okej. Hur laddar du upp inför en sån här match?
-Först så tittar jag på Sommartorpet med Ernst, han är så duktig och mysig. Där hittar jag lugnet. Sen åker jag upp på Flygis för att handla matchmaten. Där hittar jag energin.
-Vad är då matchmaten?
-Färskpasta och idag köttfärssås
-Det låter klassiskt. Har du några andra ritualer eller tvångstankar för dig?
- Efter Matchsamlingen så gör jag allting med vänster först, ända fram till match. När jag stretchar börjar jag med vänster kroppsdel, när jag byter om så tar jag alltid på mig vänster benskydd först osv. Men det är ingen tvångstanke, det är bara saker jag gör för att det känns som jag måste. Och det är stor skillnad. (Han börjar rabbla osammanhängande igen)

Vi känner vid den här tidpunkten att Rickard börjar bli lite för hotfull och det enda vi kan göra är att avbryta intervjun. Vi i teamet får i alla fall den känslan att Norrtälje är fokuserade till 100%. Vi kommer såklart at följa upp det här med en intervju efter matchen då vi har fått in matchrapporten.
Tills dess får ni på bloggen gå ut i det fina vädret och önska att just ni vinner en miljon på lotteri idag.
Bye

Rodnar*

Hej hopp!

Ikväll är det en historisk kväll för Bondens blogg, jag har för första gången haft över 100 läsare på samma dag!!!! =) Vilket innebär att mitt liv som bloggare har spårat ur totalt. Det gör ont att erkänna det, men jag har börjat bry mig om min blogg. Jag får typ ångest om jag inte uppdaterar den varje dag. Och då är det illa, riktigt illa. Danne psykade mig för det idag, så jag tänkte att det är lika bra att skirva det nu så får ni andra chansen att mobba mig också. Jag har TYP blivit en seriös bloggare..... Jag har inget liv med andra ord, LÅGVATTENMÄRKE! Jag och Blondinbella, hand i hand med såna där Hawaiikransar runt halsarna, bambukjolar, dansandes till nåt tjock snubbe som lirar ukulele med blommig skjorta. Plötsligt så kommer det fram en stor delfin ur vattnet med tvåsitsig sadel som tar mig och Blondinbella ner under vattnet, till ett korallrev som är overkligt fint. Vi har båda utvecklat gälar så vi kan andas under vattnet och sitter med varsin laptop och skriver ner allt vi ser. jag har blivit hennes assistent och hon har länkat till min blogg så alla mina högsta bloggdrömmar har gått i uppfyllelse. Jag böjjer mig fram och kittlar henne under hakan så hon fnissar sådär Lidingödrygt och nästan faller ur sadeln. Sedan åker vi upp till ytan igen och där väntar en stor oljetanker på oss som är fullastad med artister. Jag och Blondinbella dansar ute på däck bland 100-tals kända artister till musik av en DJ som hänger uppe i en mast och scratchara sina skivor. Vi har sjukt mkt att skriva om så t.o.m Hundra höjdare gör ett reportage om oss. Där kommer det fram att Blondinbella är otroligt förtjust i små homosexuella hundar som klär sig i rosa kläder och går dressyrskola, medans jag njuter av att ta ett dopp i en isvak med tomtedräkt. Väl i vaken så säger jag HO HO HO HOOOOOOOOOOOOKUS POKUS, sen dyker jag ner i hålet och är bara borta....

Jag hade tänkt skriva om kvällen som bestått av TVspel, sjukliga mängder mat och godis och till slut Pearl Harbour. Men kvällens syn fick jag vid bilen för 20 minuter sen. Jag och Robin såg två pinglor komma och gå, tänkte väl att dom där ska väl ut på krogen nu och röjja. Men så var det visst inte....dom var kissnödiga.
Så typ 5 meter ifrån oss så sätter dom sig ner, båda två, precis samtidigt, under en massa fniss, med hela Pandoras ask rätt upp i nyllet på oss. Vi blir förlamade, känns som tiden står still. Sen öppnar vi bildörrarna och då märker dom oss. Snacka om att vara snabba upp ur startblocken alltså. På några tiondelars sekunder så var dom iväg, tätt följda utav mitt hångarvande som ekade bakom dom. Jag kunde inte hålla mig från att jävlas så jag skrek rätt ut i princip haha =) Tanken slog oss att gå ner en vända på stan och se om man kände igen fröken Röd klänning/ Vit stjärt eller fröken Svart klänning/Vit stjärt. Vore rätt kul att glida fram, dra nån sliskig replik så man får igång ett samtal. Sen fråga vart dom varit på förfest, om dom haft roligt. Sen sakta sakta smyga fram ledtråd på ledtråd tills dom till slut kopplar och blir rekordröda i ansiktet.
Men tyvärr så är man inte tillräckligt kaxig för att göra det! Hur som haver så har vi haft en riktigt urspårad kväll med en massa sjuka samtalsämnen.  Vi utvecklade min tanke lite grann kring ankorna där och kom fram till att vi skulle mata dom med lite vitt bröd..... indränkt i sprit! Men sen kom vi på att Jocke A skulle dricka upp hälften av allt och det skulle vara riktigt otäckt att se honom ligga och strula med en anka en lördagkväll. Då är vi nästan framme vid det dära kråka/våldtäkt scenariot... INTE OKEJ!

Nu ska jag hoppa isäng för det är Årets första match imorgon, Som man längtat då. Iaf sista 2 veckorna medans vi vart på is =) Jag tror vi vinner med 4-2 och mintt barn (solvaken) gör 1 mål och en ass.
Dröm sött allihopa och håll tummarna för att grabbarna i Pearl Harbour kan vinna mot kineserna senare ikväll! Natti =)

My day so far...

Hallå allihopa! =)

Den här dagen har blivit precis så bra som jag hade hoppats på, och ändå så är den bara halvklar =)
Morgonen började med att jag lurade med mig en bakfull Danne ner till ån med lite Julknäcke. Väl där så fick vi först se oss slagna av Norrtans alkisgäng som intagit den plats som jag såg i mitt inre igår när jag tänkte på ankmatning.

Den lilla ön.

Men vi gick några meter till och hittade sedan hela Ankeborg på ett och samma ställe. Jag började min fotosession med ankmotiv och Danne kastade ut bröd för att få dom i fina poser. Och vad händer då tror ni? Joo precis det som jag hade hoppats på...

Det kommer Pensionärer, och en av dom har lila hår!!!! =)

Ankorna smackade på som fan och ett tag höll det på att urarta. Jag föreställde mig att jag hade en stor brödvagn med en åsna framför som drog mig upp mot stan, medan dessa små lymar följde efter.

Ungefär som den där historian om flöjten som spelade bort alla råttor ur staden.... Fast med mig på en åsnedriven vagn som ledde ankorna in på H;M, systemet och expert. Sedan skulle vi leva sida vid sida med alkolistankor, ankor som gick runt med Ipod och sjöng themet till Baywatch. 14-åriga små ankor som klädde sig alltför utmanande och blev våldtagna nere i ån av nån otäck kråka på lördagkvällarna...Usch, hemska tanke.... vi lämnar det!

Sen bar det av ner i Societetsparken för årets Skördefestival, jag vet, bonden hittar hem. Men det har ågtt utför sen jag flyttade in till stan i vintras, för det fanns fan inte en grönsak på hela området. Det var aromaterapi, honung, träning, traktorer m.m, men inga färska grönsaker. Verkar vara ett dåligt år i år för bönderna är en tanke som slår mig.... Sen åkte jag och Danne ut till Golfklubben och psykade ut Viktor under 2 hål på han och Walles golfrunda. Eller det räckte egentligen med utslag nummer 2. För där brast det totalt. Vi var sportskommentatorer och körde vårt race tills Viktor gav upp. 3 Bollar ut i skogen och streck på hålet senare för att vara emr exakt =)
Nu sitter jag och Danne och kikar på Titanic tills Robin hämtar oss... Eller jag bloggar och tittar, Danne gör så här;

Men det är okej, han är bakis så han behöver sova.
Kvällen bjuder på TV-spel, tacos och godis i stora lass. Det blir jag, Danne, Robin, Dala, Walle och hans gumma. Kan bli riktigt nice, bara jag vinner spelandet. Annars kommer det in en recension om nåt världelöst spel senare i natt eller imorgon =)
Kul förresten med match imorgon, om än den är borta i Gnesta. Skönt med ännu en vit helg. JAG ÄLSKAR LIVET!!!!!!!!
Hade gött!



GOD natt allihopa

Hejsan! Jag tvivlar på att någon som är i läsbart skick är uppe fortfarande, men chansen finns. Så jag tänkte berätta för mig själv i princip hur mysig kväll jag har haft. Den började med att jag tog med mig ett halvt kilo chips i en skål till träningen och bjöd grabbarna på . "Hej allihopa, kom och njut av mysfredagen" löd min öppningsreplik och den togs emot med blandade reaktioner. En del garvade, andra sa att jag var kign, andra sa att jag var sjuk, andra sa störd, mupp, inte frisk med mera. Men det slutade i alla fall med att chipsen var slut och jag pissade på alla i 2-nudd. Jag blev både VM- och OS mästare, efter att jag varit först till tre "guld" (vann alltså) i båda mästerskapen. Jag tackade min mor, min far och alla runt omkring mig som stöttat och gjort detta möjligt! Sen blev det en dusch sen ner till Flygis för lite myspyshandel. Jag hade tänkt sitta hemma och koppla av själv, men Danne K ringde och bjöd ut mig till Vreta för lite Nintendo Wiie vilket är svårt att tacka nej till. Nu 3 timmar senare, efter många hårda bowlingserier, många hip hop och RnB låtar, många fula danser och stirkegester, så sitter jag här. Helt själv. Och har det så jävla bra!

Klockan är halv tre och jag sitter uppe med en godispåse. Jag har inget jobb, ingen träning eller någonting som hänger över huvudet på mig imorgon. En tanke som slagit mig är att jag ska gå ner till ån och mata ankorna med bröd, bara för att det är sån fruktansvärdf avkopplingsstämpel på det. Kanske träffar man nån härlig pensionär som talar om för mig att det var bättre förr, att dagens ungdomar är tatuerade ligister och att deras söner är välidgt omtyckta på jobbet... Men bara kanske! Det blir allt ondare om gamlingar vid ån i Norrtälje, och jag ber på mina bara knän att ni vill vara med och återbefolka dom. Hjälp till att skaffa fram gamla ruttna träbänkar som dom kan sitta på, ställ en gammal handjagargräsklippare mot ett träd. Ta bort all asfalt i närområdet och förse innerstaden med häst och vagn. Bort med McDonald´s och tillbaka med SlaktarJönnsons, där far och son jobbade hand i hand, nyförälskade i samma kvinna.
Låt dom ge sina barn barn 20 kronor i julklapp om dom fortfarande tror att det är 1808. Om dom vill att man ska skicka timmer/drivved i ån så är det okej för mig med. Jag har ingenting emot det. Låt dom installera en en stor fläkt på Stadskyrkan som blåser billig parfym på oss alla och doften av inskränkt bostad. Låt dom nypa oss i kinderna och mata oss med en massa kakor trots att 90% av oss lider av anorexi, bulemi och en massa annat som dagens samhälle rår för. Det var bättre för! Det går inte ändra på. Vi kan inte bevisa att dom har fel, om än vi vet det. Så gör mig en tjänst. Imorgon när ni vaknar, ring till någon okänd pensionär och skrik att ni hatar löständer och lilafärgat hår. Sen säger ni att ni ringer från Socialdemokraternas Ungdomsparti och ni vill inget annat än att sprida glädje på jorden. Då kommer dom tro att dom fått för mkt medicin i morgondosen och sedan leta sig ut på en promenad, typ till dammen. Och där ska jag vänta på dom, med en massa julknäcke och ankor som står i givakt!
Usch vad klockan är mycket, nu måste jag isäng så jag orkar lata bort hela dagen imorgon =)
Nattiskramar

En klassisk fredag

Hej alla bloggälskare! Nu sitter jag här i min lägenhet med pirr i magen, av olika anledningar. Den största är väl att min bil snart kommer upp på Blocket för andra gången, och jag hoppas att jag lärt mig nåt sen förra gången....Papper hit och papper dit, jag tror på en succéartad försäljning!
den andra anledningen till pirret är att jag har en klassisk barndomsfredag. Jag sitter hemma i soffan med en chipsskål och tittar på Disneydags =) Jag har förvisso inte min barndomsbästis Henke, eller Tågan eller Tobbe här. Men det går ganska bra ändå. Jag pratade med Henke, aka Hannikai, på Msn nyss så jag kände hans närvaro. Haha vi diskuterade händelser som etsat sig kvar i våra minenn sen barndommen. Och Henke, jag ber verkligen om ursäkt för att jag stoppade en LEGOspade i ditt öra så du fick åka på lasarettet! Det ska inte upprepas, men du vet ju att jag är en riktig drulle! Haha rätt typiskt att det kom på tal idag, för nyss så ringde mitt försäkrignsbolag och uppdaterade min försäkring... Då la jag till Drulleförsäkring haha =) Det kan mkt väl bli så att mobil, data, tv eller nåt annat dör i framtiden, p.g.a att jag tappar en fryst laxfilé på olämpligt vis. 
På tal om fryst, jag känner mig lite utfryst av er, Henke, Viktor och Tobbe. jag förstår inte vad jag har gjort för fel? Var jag så besvärlig under vår uppväxt att ni inte ens vill hälsa på mig? Jag har bott här i två år och ni har inte ens "varit på väg"... Jag har inte ens fått uppsöka er på Arlanda när ni åkt utomlands.... Tänk hur kul det skulle vara om ni kom. Då skulle vi kunna lira babyfotboll, leken som vi uppfann i din kälalre Henke,(jag skulle kunna varsko grannarna i tid) käka en massa onyttiga saker, vara uppe hur länge vi vill, spela TV-spel, palla äpplen, busringa till tjejer och sen lägga på när dom svarar. För att vi är för fega för att prata haha! Eller typ olja in våra föräldrars bil med träolja, köra in min spark i en buss så jag inte vågar gå hem på kvällen utan mamma får ringa hela "klasslistan" för att få tag i mig. Eller kanske lira lite bandy på gatan med alla grabbar, bli osams så några gråter, några slåss och några går hem =) Allt det där kan vi styra upp, bara ni pallrar er ner! Jag lovar att bjuda på Ben and Jerrys om ni kommer. Kakdegssmak. ÖKA ÖKA ÖKA!!!!!!!!!!!!!!

Idag får Puhgägnet symbolisera oss, för det är en riktigt mysig bild. Nu ska jag återgå till lite Kalle Anka och Pluto i Disneydags innan jag åker upp på träning!


Hoppas alla mår bra och att ni håller tummarna så jag itne blir osams med nån turk i helgen igen. jag vill bara bli av med min bil, ska det vara så mycket begärt?! haha
Take care now, bye bye then

Håll tummarna!

Nu gör jag ett nytt försök att sälja min Ford...och jag har typ panik HAHAHAHAHAHHA =)

Good evening!

Idag så har det varit full fart i den lille Rickes liv. Arbetet har bestått utav renovering av skorstenskrans. Vilket har inneburit att jag har burit plank, bruk, vatten, tegelsten, maskiner osv uppför en fem meter lång ställning, gått 3 meter upp till nock och sedan 4 meter till själva skorstenen. Bra vardagsmotion och en hel del spänning. Dom som känner mig vet att min intelligens på området "liten miss = stora konsekvenser" inte sträcker sig till en vanlig människas nivå. Så jag har envisats med att bära lika mkt plank som när jag går på backen, uppför den där j**la stegen och det har vart nära några gånger. Men jag sitter ju här nu så =) Hade ett nära döden ögonblick när jag halkade på vattenslangen jag burit upp, men som tur var så fick jag tag i ett plank på ställningen... Såg mig själv åka utför och sen landa i en halvkullerbytta/volt, på sån där riktig actionmanér och sedan fortsätta springa, helt plötsligt med en automatkarbini handen. Närma mig det närliggande skulet halft springandes på huk. Kasta mig ner i gräset, skrika nåt obegripligt (men ändå macho) i mitt headset som inet har nån i andra änden. Och sen öppna eld. Sen skulle jag skjuta sönder allt och börja kasta granater
-Han får passa sig han!
Min murarchef kom in och förstörde just när jag höll på frita gisslan. Jag gillar att han pratar om mig i tredjeperson ibland, trots att det bara är vi två där.... Schweiz är ett konstigt land. Men mycket fina klockor, fällknivar och skidbackar.
Leaving
Jag ska passa på att nämna att jag somnade mellan 21.00-21.30 igår och sedan slocknade jag 1.5 timme efter jobbet också. Vet inte om jag börjar bli sjuk elelr om kroppen börjar säga till om något. Typ att den vill ha grönsaker i olja. Nu ikväll så har coach Mogge bjudit på ett mördarpass i form av skridskoåkning i slutet av passet. Vi körde helvarv runt banan som mjölksyreträning. 4 3 2 1 varv, sedan en minuts vila, sedan omvänt, 1 2 3 4... Totalt 20 varv och en hel del trötta små pojkar som manade på varann sista biten.  Efteråt blev det en kort nedjogg med Griben innan jag anslöt till 2-nuddsringen (fotboll) med straff. Som mest innebar det 50 armhävningar/sit ups om man åkte ut först. Svaret är ja, jag var King. Var tvungen att be dom andra försöka ta ut mig så jag också skulle få lite träning. Dagens kalkon blev Grana som åkte ut först typ 4 ggr... Landade väl på en 250 reps totalt... Med visst bortfall p.g.a mygel. Domare D.Öhman har diskat honom så allt är i sin ordning! Nu blir det inte mkt mer ikväll, imorgon ska jag jobba in helgen där jag ser fram emot IKEA och sedan årets första match =)

Kvällens visdomord angående min blogg kommer från Norge:

[Julia] says:

du är ju knäpp


haha dröm sött alles!


Jag är värd min vikt i guld inom svenska/filosofi

Jag känner att jag måste spåra ur lite nu innan jag lägger mig. Jag har valt att inte lägga upp det här inlägget för att det är så otroligt långt. Och seriöst. Så ni som inte vill läsa seriösa grejjer, ta er en bit ner där kvällens, och lite andra inlägg är... För er intresserade, och som har lite tid, läs gärna och kommentera. Jag är lite stolt =)


Här är två dikter, skrivna av Anna Maria Lenngren, som jag analyserade åt min syster för ett tag sen. Dom är som sagt rätt långa så ska ni läsa dom (och förstå) så får ni fokusera...
Här är "Några ord till min kära dotter ifall jag hade någon":      http://members.tripod.com/minata/aml_s5.html
och här är "Pojkarna"      http://hem.passagen.se/minata/aml_s13.html



Och här nedan följer sedan min analysering (som jag gjorde bakis en söndag åt min kära syster)


Anna Maria Lenngren (1754-1817)

Bland upplysningstidens många diktare finner man Anna Maria Lenngren som är en av de största. Lenngrens slagkraftiga dikter skrevs med ett enkelt och lättolkat språk, vilket gjorde att de flesta kunde ta till sig och förstå det hon skrev. Bland hennes otaliga diktsamlingar kan man finna såväl satirer, som lite mer allvarsamma dikter. Två av hennes mest kända dikter, "Pojkarna" och "Några ord till min k. dotter ifall jag hade någon" är briljant skrivna och kan tolkas på många sätt.

Anna Maria Lenngren var starkt influerad av Rosseau, han ansåg bland annat att barndomen var en oskuldsfull tid innan människan blir förstörd av vuxenlivet där egoismen och karriärismen står i centrum.

I dikten "Pojkarna" som skrevs år 1797 beskriver Lenngren hur en människas synsätt förändras i takt med att han eller hon växer. I början skildrar hon ett litet barns blåögda syn på världen under sin uppväxt, kanske är det till och med hennes egen. "Jag minns den ljuva tiden, jag minns den som igår." Hon ser tillbaka på den bekymmersfria tiden då sinnet fortfarande var öppet och allting som existerade var nuet. Det fanns inga krav på vad som måste göras, utan allting handlade bara om lek. "Jag minns de fria fälten, jag mätt så mången gång, där ofta jag var hjälten i lekar och i språng." Alla som hon mötte var en vän, det fanns inga bekymmer, orättvisor eller svek. Blev man osams med någon så var det glömt lika fort som situationen uppstod. "När örfilen var given, var vreden ock förbi." Hon beskriver hur lika alla är i ett barns ögon under uppväxten. Det spelar ingen roll om du är lång, tjock, smal, har skilda föräldrar eller en rik pappa. Vi är alla lika och vi har samma värde. "Ej skillnad till personer jag såg i nöjets dar, bondpojkar och baroner, allt för mig lika var." Hon beskriver hur oegoistiskt och givmilt ett barn är, det finns inga problem runt att dela med sig utan detta förefaller sig som det mest naturliga här i världen, "min enda pepparkaka jag med den sorgsne bröt." Men sedan händer något vilket leder till att saker och ting förändras. Man blir äldre och tappar kontakten med många utav sina vänner. Alla går skilda vägar för att försöka uppnå sitt mål, och även människorna förändras. "Men, mina ungdomsvänner, hur tiden ändrat sig! Jag er ej mera känner, I kännen icke mig." På slutet ifrågasätter hon också vad det är vi människor strävar efter egentligen. Alla dessa år jobbar vi för att uppnå vårt mål, men vad har vi för det i slutändan egentligen? "Vad ger då denna tärnan, så sökt i alla land?"

I den här dikten ifrågasätter Lenngren dagens samhälle, hon är väldigt kritisk till det sätt som det formar unga människor på. Hon ifrågasätter till vilken nytta man jobbar dag ut och dag in i sitt vuxna liv, och framför allt till vilket pris. När man växer upp så är man bekymmersfri, allting går att lösa, och när det väl är löst så är det sedan glömt. Man har inga fiender, det finns ingen konkurrens och man delar med sig av allt man har, om än det är lite. Dagens samhälle däremot är allt för "karriärsinriktat". Vilket leder till att man tappar alla dessa fina egenskaperna vi har som små, för att vi ska överleva ute i världen. Det går helt enkelt inte att klara sig om man inte "rättar in sig i ledet", och redan där gör samhället oss en björntjänst. Men det enligt mig absolut värsta med dagens samhälle, och som Lenngren även tar upp i sin dikt, är att vi gör skillnad på folk. Det finns så fruktansvärt mycket klasser, rangordningar och grupperingar i dagens samhälle att man blir illamående vid tanken på det. På något vis handlar hela vuxenlivet om att uppnå någon sorts status. Man jobbar för att stiga i anseende hos folk, för att vara "framgångsrik". Har man verkligen lyckats om man leder ett stort företag t.ex?

Jag tycker inte det. Lenngren tycker inte det, hon förespråkar raka motsatsen till det. För i hennes ögon har man då glömt bort alla värderingar och förvridit allt förnuft man hade som liten. I grund och botten är vi alla lika, det får vi inte glömma! Lenngren ger oss en riktig tankeställare med den här dikten, och tanken är god. Dessvärre känns samhället hon strävar efter väldigt långt borta! Det känns precis som allt annat, omöjligt att ändra på nu. Det finns alldeles för mäktiga människor för att man ska kunna genomföra en förändring av det här slaget. Vi vet att vi skulle kunna leva i en mycket bättre värld om vi alla hjälptes åt. Men det går inte. Det står för mycket makt och välbefinnande på spel. Varför ska jag dela med mig av mina tillgångar till min granne, det är ju mitt? Så känner man rent spontant, detta tack vare vårt samhälle. Som liten fanns inte det problemet, nu däremot är det ju som sagt andra tider..

I dikten "Några ord till min kära dotter ifall jag hade någon" fortsätter Lenngren att skriva i lärodiktens anda, på ett sätt som är svårt att tolka huruvida hon är ironisk eller ej. Lenngren som alltid varit känd för att ha kämpat för kvinnans status i samhället skriver i den här dikten råd hon skulle gett till sin dotter om hon haft någon. "Min kära Betti, du blir stor, du från din docka hunnit växa. Utav din hulda, fromma mor tag för din framtid denna läxa." Hon fortsätter med att ge Betti några enligt mig goda råd. "På livets bana varsamt gå, men tro ej allt vad ont man säger; vår värld min Betti, är ändå den allra bästa värld man äger." Där kan jag inte annat än hålla med Lenngren om det hon säger. Hon uppmanar dottern att ta det lugnt i livet och inte tro allt hon hör, för att hur mycket ont hon än får höra om vår värld, så är den det största och mest fantastiska vi får uppleva! Hon fortsätter med att beskriva hur det finns mycket olika människor i världen "Den är, vad den beständigt var, bebodd av kloka och av dårar."

Men så kommer ett stycke som kan tolkas på olika sätt. "Med läsning öd ej tiden bort vårt kön så föga det behöver, och skall du läsa gör det kort att såsen ej må fräsa över." Antagligen så är Lenngren väldigt ironisk när hon skriver detta. Har väldigt svårt att tänka mig att hon skulle vilja uppmana sin dotter att inte utbilda sig då hon själv kämpat så aktivt för att kvinnan ska få en starkare ställning i samhället. Hon fortsätter det, enligt mig, ironiska rådet med att säga, "Lyd, Betti, lyd bestämmelsen, sök ej att mannabragder hinna". Dottern uppmanas att nöja sig med rollen i hemmet och inte lägga sig i det som ansågs vara männens göromål. Men samtidigt som det Lenngren skriver känns ironiskt, så känner jag när jag tänker efter att hon kanske inte vill att hennes dotter ska ta vid där hon slutade. Kanske fick Lenngren så mycket skit för hennes kamp om kvinnans rättigheter, att hon hellre vill att hennes dotter ska finna sig i rollen som hemmafru och leva lycklig på det viset. Smakprov på detta får vi i strofen "Se denna mor i huslig krets, som vet sitt sanna kall bevaka, fullt med den ärelust till freds att vara värdig mor och maka." Här skriver Lenngren hur man som kvinna kanske kan leva ett lyckligt liv genom att acceptera sin roll i livet, och se det som en ära att få ta hand om en make och försöka vara den bästa maka. Hon avslutar med orden "Se ordning, mildhet, trevlighet med blomster hennes fotspår hölja, och heder, kärlek, tacksamhet dess levnad och dess minne följa." Om dottern gör sitt bästa för att vara en så god hustru som möjligt kommer alla minnas henne som en ärbar och väldigt älskad kvinna.

Som du förstår i texten, så har jag har suttit och funderat en hel del på huruvida "Några ord till min kära dotter ifall jag hade någon" är ironiskt skriven utav Lenngren eller inte. Ser man till tidsepoken hon levde under så kan den mycket väl vara seriöst skriven. Som en beskrivningen till både dåtidens och nutidens människor om kvinnans roll i hemmet. Vad hon hade för ställning i samhället och hur hon skulle uppföra sig på bästa sätt för att vara mannen till lags.

Å andra sidan så ägnade Anna Maria mycket tid åt att försöka stärka kvinnans samhällsposition. Hon ville förändra synsättet på kvinnans roll både i hemmet och samhället. Hon var en av de första kvinnorna som vågade säga ifrån, och det kan jag tänka mig väckte både stor uppmärksamhet och irritation i det mansdominerade samhället. Man var ju van vid att kvinnan nöjde sig med att sköta om hemmet och visade tacksamhet mot sin man för att han arbetade.

Därför är jag övertygad om att dikten är ironiskt skriven och var menad som en nål i ögat på folk. Jag tror att Lenngren ville "väcka" känslor och fudneringar i hemmen. Att man inte skulle finna sig i allt bara för att man var kvinna. Att man skulle våga ta för sig lite mera och ifrågasätta saker och ting. Våga tänka efter själv för en gångs skull och framför allt framföra det!

Med facit i hand så kan vi se att hon var inne på rätt spår, det är precis dit vi har kommit idag. Vi lever i ett samhälle där kvinnan är jämnställd med mannen på de flesta planen. Vi har rätt till att studera, jobba, rösta, predika och så vidare. Alla de saker hon tog upp i dikten har med årens lopp förändrats på det sätt hon förespråkade och jag är övertygad om att det är en positiv utveckling.

När jag nu har läst Anna Maria Lenngrens båda dikter "Pojkarna" och "Några ord till min kära dotter ifall jag hade någon" så har jag sett att det finns en hel del likheter. Dikterna är uppbyggda på samma sätt, dom har samma format och tråden är densamma. Den börjar med en beskrivning utav något och sedan får man följa med i förändringen under dikternas gång.

Grundtanken bakom båda dikterna är förändring, hon har ett väldigt starkt budskap i båda två. Hon vill förändra samhället på många sätt. Hon tycker att det är alldeles för karriärsinriktat i "Pojkarna" och det tar hon även upp i sin andra dikt, men på ett annat sätt. I pojkarna så säger hon nästan rätt ut att vi lever i ett felaktigt samhälle. Medans hon i "Några ord till min kära dotter ifall jag hade någon" ironiserar kvinnans ställning, men ändå lämnar ett visst tvivel i huruvida hon menar det eller inte.

Hon är emot systemet i "pojkarna" men i "Några ord till min kära dotter ifall jag hade någon" så är hon för att kvinnan ska ha tillgång till det. men det är inte det som är grundtanken.

Det är att människor ska behandla varandra lika, oavsett kön, ras m.m. Vi har alla samma värde och vi ska alla ha rätt att själva bestämma över våra liv. Det är mitt liv och då har jag rätt att styra över det.

Hon tar upp det på ett ironiskt, ja kanske till och med komiskt sätt, i båda sina dikter. Hon vet om att hon väcker uppståndelse med sina dikter och det är meningen. Hon vill väcka känslor, hon vill beröra allmänheten.

Jag tror dock att den andra dikten betydde mer för henne personligen. I "Pojkarna" så ville hon ge oss sin syn på människan i samhället generellt, och vad vi kan göra för att förbättra det. I "Några ord till min kära dotter ifall jag hade någon" så känns det som att hon försöker hävda sig lite mera. Att hon verkar för sin egen ställning och verkligen vill uppnå en förändring.

Hon hade inte någon större framgång i något utav fallen under sin livstid. Men nu i efterhand så ser vi att hennes grundtanke i dikten "Några ord till min kära dotter ifall jag hade någon" har gått i uppfyllelse.

Jag vet inte hur man uppfattade "Pojkarna" under hennes tidsepok, men om man ser på den idag så kan man säga att hon hade rätt där med. Vi skulle leva i ett betydligt bättre samhäll, och framför allt en bättre värld, om vi tog till oss det hon skrev.

Men nu, precis som då, så finns det för mycket som kan gå fel för att man ska våga prova. Vi är alldeles för konservativa i vårt tänkande och rädslan hämnar oss. Jag tror att vi alla skulle må mycket bättre på lång sikt, om vi försökte hitta tillbaka till våra grunder. Släppa våra värderingar och förutfattade meningar om saker och ting och välkomna en förändring.

Jag tror att detta var Anna Maria Lenngrens undermening i båda sina dikter och jag hoppas innerligt att jag får uppleva den dag som dom uppfyllts.


Takläggning

Hej alles!
Idag har jag haft det stora nöjet att jobba i Norrtälje, vilket innebär en halvtimmes sovmorgon =) Jag har spikat tak med 8 andra muppar och det har varit full fart under nio timmar, knappt ätit. Men då vi väl fick lunch så spårade det ur uppe på Culinar. Chilifisk med couscoussallad typ. Mums!
Efter jobbet blev det sedan en tupplur till programmet "Rent Hus", där Janne 80 fick sina sömmar syande. Snubben hade inte städat på 30 år så ni kan ju tänka er vilket Lovenest han bodde i. Det kröp i mig vissa stunder när dom kollade typ toalettborsten, fläktrummet osv. Men en sak gjorde den gamle radioprataren bra. han sa " Ja o ja" på ett väldigt behagligt sätt. Och jhan gjorde det ofta. Typ varenda mening.
-Men du Janne här var det dammigt?
-Ja o ja, här har jag nog inte städat på minst 30 år.
Men när jag hade det som allra skönast i soffan, så kom gårdagen ikapp mig. Jag hade tänkt ta en ledig dag från träning men sen var vår nya slovak på mig. Han kan knappt nån engelska så jag tycker så synd om honom när jag försöker översätta våra övningar m.m.
Men n u känns det jättebra, ett skönt bröstpass med honom och hamburgare på gång =) Dom har bra kurs på färska burgarna på Flygis nu, get over there!!!
Då är vi för övrigt tillbaka på singelmoderområdet, det är sällan jag lagar mat till mig själv endast. Idag blir det middag plus 4 matlådor. Tur att jag hetsåt potatissallad till det grillade i somras så jag har lite matlådor. Fler mammatips, 1 kg:s potatissalladsplastlådor är perfekta lunchboxar och mkt lätta att diska =)

Ikväll blir det nog inte så mkt, ska nog slå på en rulle och unna mig en god ciabatta och den där lilla smarriga Risi Fruttin jag köpte =) Har inte ätit en sån på typ ett år så jag kände att det var dags. Eventuellt skulle Dala svänga förbi om han hade tid. Först tänkte jag bjuda Mr. Slovie på en bit mat och sedan film. men kom på att det kan bli jobbigt för honom att se film. Så jag ska kika på mina "största" filmer ikväll, det finns ju en liten chans att nån av dom har slovakisk Sub. Jag håller tummarna. Känns som att den lille jeeveln skulle uppskatta att komma bort från sitt rum nån kväll. Shit jag har typ utveckalt moderskänslor för det slovakiska folket haha =) Förra 2 säsongerna har varit likadana, då hade jag ett adotivbarn som hette Joseph. Nu har han blivit stor nog (28 år) att stå på egna ben så han han flugit ut. Istället har jag fått chansen att forma den lille nyfödde (20 år) Martin som jag vilöl! Det mysigaste är när dom kan språket lite grann, och vill lära sig några svenska fraser. Då kan man plocka fram det här lilla omogna barnet i sig och säga typ:
How do you do? = Hur mår du mupp? (fulare ord finns, och har brukats, men minderåriga läser bloggen)
Nu är maten klar och filmen på G, trevlig kväll allihopa!

Ps.Höll på att glömma veckans bomb i mitt liv =)

Bengt Åke Gustafssons VM-trupp
Här är truppen:

Målvakter:

Björn Bjurling, Södertälje

Johan Backlund, Timrå

Backar:

Robin Jonsson, Timrå

Kristofer Berglund, Luleå

Johan Fransson, Linköping

Fredrik Lindgren, Skellefteå

Per Hållberg, Modo

Lars Jonsson, Brynäs

Dick Tärnström, AIK

Kenny Jönsson, Rögle

Forwards:

Linus Videll, Södertälje

Björn Melin, HV 71

Karl Fabricius, Frölunda

Mathias Månsson, Skellefteå

Rickard Wallin, Färjestad

Mathias Tjärnqvist, Rögle

Jimmie Ölvestad, Djurgården


Jimmie Ericsson, Skellefteå (Kussen min =), lagom stolt)


Carl Söderberg, Malmö

Daniel Widing, Brynäs

Johan Davidsson, HV 71

Fredrik Warg, Modo


Ledsen Jim, men den här förtjänar du....

Skåda Jim Richtmann på moped vid 22 års ålder på väg in till Byske Centrum!

Det här var en sån där klassisk dag när Jim var bakis, och bara ville ha fett. Rent utsagt. jag, broder, Jonte m.fl vägrade köra honom, så han tog moppen in hahahha. Jag har en film på det på mobilen och jag gråter blod just nu för att jag inte kan lägga upp den!!!!! men det kanske kommer i framtiden om det blir möjligt då. Anledningen till att Jim får smaka dagens hockeypropp, är att han sålt sin egen bror till Djävulen (mig alltså). Eller så gott som. Han har talat om för sin respektive min fader om vissa små upptåg som skedde under min Skellefteåvistelse. Och det är inte okej! jag tänker inte gå in på detaljer, men han har begått hor mot mig!'
Så här har du ditt j**** pizzabud, hoppas alla dina coola kompisar går in och läser Bondens ikväll =)

Jag har för övrigt blivit VÅLDSÄGD nu i afton. Chattade lite med en viss Ms. Gardell, det var ett tag sen nu. I korta drag Så berättade hon att hon kommit in på Juridiklinjen.... I Umeå.. och att hon nu satt där på ett internetcafé och inte hade nånstans att sova... Så jag frågade vad mor och far tyckte om det osv sv, hur hon skulle lösa det..
-Jag har ingen aning! svarar hon...
-Allvarligt?
-HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA!!!!!! fick jag till svar.

Så nu sitter jag här, skändad, sårad, svag och funderar på hur dum i huvudet jag är. Så godtrogen får man inte vara!!!!
Pallar inte mer, hoppar isäng medan jag fortfarande kan stå =)

Natti!

Jag är ett litet Kakmoster

Hej alla bloggisar!
Idag så har det ännu en gång lönat sig att "vara en liten svärmorsdröm". Jag har fått kommentaren tusentals gånger, och rodnande tagit emot den samtidigt som jag tänkt nåt i stil med;
- Kul att någon gillar mig för att jag inte har någon skäggväxt och ser ut som en 14-åring...
Men nu ska jag inte vara sån, för det lönar sig. Idag så har jag fått bragdguldet av mina byggarkollegor iom att jag fixat 2 nybakta kakor till vårt fika på lika många veckor! Det har handlat om att bära en bokhylla och en soffa åt två olika damer, som blivit hemst glada =)
Så det är win win situation! Och då kommer såklart frågan,
Vad är egentligen sötare av dessa två;? 
Vs
Svärmorsdrömmen                  Sötsaken


Men allt har inte varit frid och fröjd idag tyvärr. För efter fikat så rev jag en massa isolering och det började klia nåt ohyggligt överallt innan dagen var slut. Så på vägen hem satt jag lagom nöjd och försökte tälja bort mitt skinn med bara naglarna. Det var dock med blandat resultat (tur såhär i efterhand) iom att jag inte har några naglar =)
Men då jag åker hem så kommer mitt klassiska trafikdamp fram. Det är en person i framförvarande bil som kör 80 på 90väg, och sånt TÅL jag itne. Och direkt så drar fördomarna igång, det måste vara en kvinna eller en pensionär. Mycket riktigt, en kvinna i 40 års åldern såg jag när jag i princip rörde hennes stötfångare med min tunga. Då saktar hon ner ännu mer, så det går typ 70. Och DÅ ser jag på henne läppar, hur hon säger nåt i stil med "Åhh Gud så nära han ligger!".... Jamen varför saktar du ner då????????????????? Går den matematiken ihop för henne så tycker jag inte att hon ska få behålla sitt körkort. Sen gjorde hon GENERALIRRITATIONSMANÖVER 2008 strax därefter. Hon skulle svänga vänster på en raksträcka. Inte en bil någonstans. Inte en cyklist. Inte en gångare. Inte en liten harfamilj som var ute och letade efter morötter i närliggande hus.
Och så lägger hon sig inte i mitten av vägbanan så jag kan åka om henne på utsidan. Näe hon ligger kvar, och bromsar ner till 30 km/h innan hon svänger....
jag vet vad ni tänker; Hon gav bara igen för att du låg så nära...
Ja det kanske hon gjorde, men nästa gång kanske jag inte väntar 10 sekudner innan jag stampar gasen i botten och skriker rätt ut som en stenåldersmänniska. Då skulle jag njuta av att se hennes ansiktsuttryck! 

Så idag går Dagens Ris till kvinnor i trafiken, oavsett ålder och kön!
Dagens Ros går till dom underbara kvinnor som förstått ovanstående ris, och numera ägnar dagarna till att baka åt mig =)


För att bli lite lycklig innan min träning ikväll, så var jag tvungen att ta till en riktig gammal goding. Nu sitter jag här och gråter av skratt när jag ser framför mig hur snarlikt mitt beteende på vägen var idag =)

Tjing!

Tysken
kvinnor i trafiken

Ensamstående pojke söker hemmafru

God afton alles!
Jag sitter och funderar på hur hårt livet som singel är. Det är exakt samma sak som att vara ensamstående 2 barnsmor, iaf om man är hockeykille! Jag har en hel del exempel. Vi tar det i ordning:
På morgonen när jag vaknar så måste jag tjata upp mig själv ur sängen för att få mig till jobbet, precis som en mor.
Sen när jag väl är där så sliter jag för att alla i hushållet ska ha det bra (bara kjag iof). När jag komemr hem så lagar jag lika mycket mat som en ensamstående mor, äter, får ingen tack för maten och måste sedan själv diska bort. Varenda gång!
Sen måste jag skynda mig ner i tvättstugan och sätta igång en tvätt, innan jag skjutsar mig själv till hockeyträningen. (Där har jag det t.o.m värre, iom att jag inte hinner uträtta några ärenden under tiden jag tränar...) Sen efter tränignen så väntar jag otåligt på mig själv medan jag gör mig i ordning, sen är det iväg på mataffären och handla kvällsfika och mat för veckan.  Sen när jag kommer hem så får jag ta upp tvätten i lägenheten och hänga den, iom att det är för sent att köra den i tvättstugan. Under tiden jag hänger den så lagar jag också mat, betalar räkningar och håller kontakten med mina väninnor =) Sen ska jag äta, diska och lägga ungarna, mig själv alltså.... När allt detta är gjort är jag heeeeeelt utmattad och har ingen tid över till mig själv. Så jag går och lägger mig, och vet att nästa dag ser likadan ut. Jag har samma matkonto, samma tvättkonto och i princip samma räkningar.... Jag skulle vilja beskriva den känslan med en bild:
 
Och då kan man fråga sig, varför gör jag då detta?

Svaret är enkelt.
Hur jobbigt och hårt det än är ibland, så är kåärleken till familjen (mig själv) alldeles för stor för att jag ska skita i det! Dom ögonblicken när jag hör mig själv skratta, fått beröm av chefen, kompisar eller vem som helst. Då är det värt det. Jag vill även passa på att dela med mig av min enorma vishet, i form av självinsikt. Idag på jobbet så hade jag det grisigaste jobbet man kan tänka sig. Ett jobb som man egentligen hyr in folk för att göra med speciella sugbilar. Jag skottade torv, gammaldags substitut för isolering skulle man kunna säga. Det var så lite att det kändes onödigt att ta dit en bil, för dom är inte gratis. Så jag tog på mig det, allt för chefen som jag bruakr säga haha =) Så just innan jag skulle börja skotta, med munnskydd och dåligt humör. Så stannade jag upp och tänkte;
-Vad är det med mig egentligen? Nu har jag två val. Antignen så kan jag göra det här till det tråkigaste jobbet som finns, allt är skit och jag vill bara hem. Eller så gör jag det bra. Jag bryter ner det till vad det är. Enkelt jobb, ingen tanke eller någonting. Som att stjäla pengar i princip. Jag får ju lika bra betalt för det som att stå och fundera på nån vinkel tills jag får huvudvärk. Dessutom kan jag lyssna på musik, fundera på annat och verkligen ta vara på tiden.
Så jag valde alternativ nummer 2!
Dan gick med en rasande fart och jag höll på att missa löpträningen p.g.a att jag stod och ylade till Lejonkungen =) Andra positiva saker är att jag äntligen fick bygga upp lite hat från mina arbetskamrater. Dom är nämligen riktiga hårdingar som lyssnar på Bandit på dagarna (Radion är en stor del av en byggares liv), medan jag vill finna inre ro och lyssna på Lugna Favoriter. Haha och idag fick jag som jag ville, för jag hade stereon uppe hos mig =) Så jag har haft en kanondag på många sätt ocjh vis. Sedan gick löpnigen, hockeyn och allt annat bra. Så nu finns det inte mkt mer att göra än att gå och lägga sig.

Kan dra en liten godnatthistoria först:
Det var en gång två killar som gick i samma klass på gymnasiet, spelade i samma lag, var ledare på samma hockeyskola och bodde ihop för tillfället. En dag så sa den ena till sin mamma, som var sjuksköterska, att han fått utslag på rumpan. Hon konstaterade ganska snabbt att det var svinkoppor det handlade om. Så den här killen gick med plåster insmorda med alsolsprit (stavning?) på arslet dagarna i ända (haha ända, trumvirvel,natthumor...) och var mkt diskret så han inte skulle bli upptäckt. Hans rumskamrat garvade i sinne och avslöjjade till slut hemlisen för dom andra "faddrarna" på skolan. Men en dag så skrattade kompisen inte mer. Han hade nämligen fått utslag han med... På sin dick....
Och då börjar så klart tankarna vandra, en har där bak, en har där fram. Vad gör dom två rumskamraterna på kvällarna?

Där någonstans tänkte jag lämna min påhittade saga, som inte är sann på något sätt, och låta er fantasi ta över. Den här bilden beskriver mig bäst just nu.

God natt önskar en trött Bonde

Det känns som att föda...

Pappa är stolt över sin blogg ikväll!
jag är snart uppe på 50 läsare, något som aldrig hänt förut. Känns som att jag äntligen åstadkommit något med min blogg*snyft*
Och det är så kul, att få dela detta med alla er, alla Bondeälskare! Jag vill inte lägga mig nu egentligen, utan vara uppe och man på det svenska folket att gå in och läsa. men det går tyvärr inte.... Så alla ni som läser detta, gör en sjuk man lycklig, gå till ett Internetcafé och logga in på min blgog med alla datorer som finns där. Det kanske inte spelar nån roll för er världen, men det är stort för mig. Jag funderar på att ställa väckaren på tolv så jag kan se vad jag slutar på, men det varkar lite tragiskt....
Så jag ställer den på ett istället, tacka faan för det =)

Natti natt
Ps. Imorgon börjar jag med en ny typ av publiceringsteknik, så kallad mutning. Tune in and check it out! =)

All the bloggers from the 313, put your mother fucking hands up and follow me =)

God kväll allihopa =) Mitt liv är på topp!
Jag vet inte vart jag ska börja, eller ens sluta. jag vill inte att den här kvällen ska sluta =)
Jag skickade ett sms till Woxxa när jag och Danne var på gymmet, just när han kom hem med texten;
Filmkväll hos dig ikväll? =)
Och då såg hans lägenhet ut såhär!



Jag och Danne (framför allt jag Woxxa ) ställde till en riktigt oreda, som payback på det han gjorde mot mig i somras!
Tur att Danne har en så bra mobil att vi kunde föreviga det på bild =)
Kvällen började med att vi åt upp Ålis Ben & Jerryglass och 2 Piggelin han hade liggandes. Sen fyllde Danne byttorna med vatten och så frös vi in dom igne... Han ser det antagligen itne förrän han läser det på bloggen nu. Tabbe att skriva det, men jag vill ha det utförligt =P Sen vände vi upp och ned på soffan och sängen innan jag välte ut alla hans kläder ur garderoberna i den. Sen gick vi in i köket och tömde ner alla bestick i "baklådan" och blandade rikligt. La fram tallrikar, skålar osv på diskbänken. Bar in utemöbler från balkongen och lade dom i en härlig oreda inne i lyan. Sen avslutade jag med att kasta in skor i en garderob, huvudbonader på toan och sedan ställde vi en kukgubbe på han vardagsrumsbord =) Rätt lagom hämnd om ni frågar mig. Ett tag hade jag tänkt mura upp en grillring på hans balkong så han skulle tvingas bila bort den, men det kändes lite överdrivet. Den ursprungliga planen i fredagskväll var annars att "najja" ihop alla kökslådor med ståltråd, men jag upptäckte tyvärr på plats att det var slut.... Så vi fick göra så gott vi kunde.

Lilla Woxxa hade fortfarande inte svarat på messet när vi gymmat klart, så vi beslutade oss för att söka upp honom och kolla läget! Vi fann honom med barflaskor nere i Parken, övandes på "flairing". Han log lite falskt mot oss när vi kom springandes och flaxade med armarna som små fåglar. Sen vägrade han ta i hand med mig när jag sa att vi var kvitt =) Det enda han sa var att vi skulle ge igen så hårt på Danne nu. Och det kan ligga nåt i det. Danne har varit med och busat i två lägenheter, så får vi tag på nyckeln nu... ooj ooj ooj =)

Nu ska jag försöka chatta lite med Woxxa på Msn och se så att han fortfarande älskar mig. =)
Sen ska jag bädda ner mig i sängen och ligga och vänta lite inbjudande på Mange som kommer vid halv ett. Han här tillbaka från Engald och ska spendera natten hos mig innan han flyger imorgon. Kul att man får agera övernattningsvåning =)
Dröm sött allihopa, imorgon är första dagen på en ny vecka och en massa nya möjligheter!!!!
I love my family

HAHAHAHHAHAH SNAAAAAAAAAAAAAAAAART

Pratar med Woxxa i telefonen precis nu =)
Vi kom vi in på min lägenhet, och jag sa att jag knäppte lite bilder på den för att lägga ut på Internet.
-Varför då?
-Ska se om nån vill hyra den i andra hand, jag är sugen på att dra!
-Skämtar du? =)
-Jaa det gör jag =)
-Faan för dig!!!!!!
haha det är för lätt ibland! Jag tänkte göra en liten lägenhetsjämförelse, min mot Woxxas =) Så här ser min ut, välstädad och fin;
(Jag har fått lite requests sen bloggen startade av folk som vill se hur jag bor, framför allt av tjejer..... så jag tog mig tid idag och knäppte lite kort. Så här kommer Bondens "Crib", håll till godo =)



    Jag har haft en vanlig stol med pall, innan jag skaffade gungstolen. Tyvärr så har den blivit min käraste ägodel och jag brukar sitta och gunga i den på kvällarna. Jag funderar på att lära mig att sticka så mysfaktorn kan mångdubblas =)
Anledningen till att jag la upp dom här bilderna är att Woxxas lägenhet haft besök av två illrar, Rickard och Daniel. Så jag tänkte lägga in lite fina bilder på min, kontra hans efter vår "EXTREME MAKEOVER!" Håll ut, gymmet går före bloggen men troligtvis så komemr bilderna ikväll =)
TJING

Ps. jag pratade som sagt nyss med min lilla älskling Woxxis, och han var så nöjd över att hans mamma städat åt honom i förra veckan. Och efter att jag lovat honom att vi inte gjort nåt, så sa han att det var bra, för jag skulle inte vara hans vän om jag rört den... Aouch, tog lite ont. Men det är ruskigt kul. Jag och Danne ligger i var sitt hem på govlet och tjuter av skratt =) Nu ska vi upp och njuta av lite gym... Vi tror inte Woxxa rigner ikväll, men det skulle vara kul om han gjor dedet. Så snälla Woxxa ring. Hämnden är ljuv och du vet att du har gjort dig förtjänt utav detta. Det är bara att ta det, var sportslig. Jag tog ditt kaos galant, dags för dig att visa samma storhet nu! PUSS

Ännu en helg i julens tecken

Fan va skönt med ännu en vit helg! När jag vaknade i morse så kände jag mig hur pigg och fräsch som helst, och 'ndå nöjd! Gårdagen bjöd på Gay i dess fulla bemärkelse! Jag coh Dala gick ut och åt en trerätters tillsammans med tända ljus och hade jättetrevlgit. Sen köpte vi lite godis och åkte hem till mig för att se på Supersugen, Grymt sjuk och rolig film, som jag säkert tidigare nämnt! Efter den så gick vi ner på GST och satte oss udner en filt tillsammans och tittade på lite människor. Jag tror att vi såg monstergay ut och vill gärna ha tag i den bilden som togs (Bea, det är en pik) så jag kan lägga ut den på bloggen. Det var liveband ute med riktigt bra fart i så jag stod och ryckte lite i Mobergsfötterna under tiden dom spelade. Sen insåg jag att jag var nykter och kände mig som ställets största mongo.... men jag fortsatte ändå =)
Idag så har jag tagit en fika med Dala på Stat och sen gick vi och shoppade gardiner.. En riktig Blondinbella dag med andra ord =P Hade laddat för match borta i Rimbo, kammat mig och allt, men det blir ignet. Jag hade först en teori om att jag var för snygg för att få vara i äckliga Rimbo, så tränaren bytte ut mig. Men tydligen så var vi för lite folk för att kunna lira.... Så istället blir det detta:

Precis som det ser ut, så ska jag ha Bangårdsgatan Öppna i Matlagning =)
Jag ska göra lite matlådor, några med köttfärssås och fullkornspasta, andra med kycklingwok. Ska bli riktigt nice! Nu när matchen blev inställd så kände jag att det är lika bra att ta vara på tiden istället för att bara sitta vid datan...ehhh.... typ =)
Sen blir det däremot träning, ska dra med mig Öhman upp på Nautan och ge mig själv en riktigt omgång. Har fan inte vägt mig på länge så det ska bli spännande! Unnade mig några onödiga kalorier igår när vi såg film i form av godis iom att jag inte druckit någon sliskig alkohol! Känns bra psykiskt så vågen kan inte skada mig så mkt oavsett vad den visar!

Sen skulle jag vilja passa på att kasta ut en fråga i luften, som nån gärna får svara på...
Varför envisas folk med att sova med mobiltelefonen på jämnt? Alla kan ju inte vara så beroende av att vara tillgängliga dygnet runt. Jag förstår folk som har jour, ströjobb osv. men vanligt folk, som vet att dom inte jobbar dagen efter, och att inget speciellt ska hända. Varför i helvette ska man då sova med mobilen på för? Det är ju sjuk! Det tjänar lixom ingenting till. Om jag hade haft min mobil på i morse, så hade jag blivit väckt utav en liten mupp som skrev 5 sms med texten" Go morron go morrn hör fåglar sjugna.... osv", sen ett med Väckte jag dig? Svaret är nej. Du blev fett ägd. Jag är en stark människa som bryr mig om mig själv. Ett stort jävla ego =)
Ochd et kändes riktigt bra! Så alla ni som har tänkt, har försökt eller vill väcka mig med ett mess eller ett samtal, bite me!" Ain´t gonna happend!
Så nu var den saken utredd, känns bra! Det finns för övrigt risk för att det här inlägget kommer att täcka av en väldigt stor del utav min blogg, för jag sitter nämligen och skriver i takt med att jag lagar mat. Just nu är wokgrönsakerna islängda och det fräser sådär mysigt från pannan =)
Måste dock risa mig själv för att mitt bloggande har gått så långt att jag sprigner (överdrift) fram och tillbaka mellan datan och amten. Inte okej!
Jag är just nu sugen på att baka ikväll. Det var länge sen jag bakade kanelbullar, eller ens något över huvud taget. Kanske skulle chocka gubbarna på bygget imorgon med en härlig kaka eller mitt flaggskepp kanelisar så man får lite pluspoäng =) Förra gången jag bakade så blev jag hyllad och jag fick flera anbud att joba som hemmafru. Lägga hammaren på hyllan helt enkelt. Vissa förslag var seriösa, andra itne, vissa var skamliga, andra roliga, en del sjuka, det fanns nog det mesta skulle ajg vilja säga! En kille ville att jag skulle stå fastkedjad vid spisen och baka åt honom med ett rött äpple i munnen. Kinky? svar ja! Nåt för mig? Svar nej, jag gillar inte röda äpplen!
Ikväll kommer förresten Woxxa hem till Norratan och sin lägenhet, det ska bli kul att se den lilla krabaten igen =) Frågan är om han är lika lycklig över at träffa mig? =)
Nu ska jag ta hand om köttfärssåsen, då går det itne sitta här och uggla. Det blir en mysig en med lite creme fraiche, krossade tomater, champinjoner, lök och majs. Mumms filli bibblan!
God dagens

Hej =)

Idag så har jag en ovanligt ödmjuk inställning till livet. jag vet inte varför men jag känner mig nöjd med mig själv för tillfället. Sitter nyduschad efter att ha jobbat 8 timmar idag, beställt nya regpapper till bilen (jajjemänn, det är dags för en favorit i repris. Om nån undgått min senaste bilförsäljning, spana in juliarkivet så vet ni vad det handlar om) och just avslutat ett brev till min goda farmor! Tyvärr så har jag slarvat lite med att skriva nu på slutet så jag har haft lite ont i magen. Kan vara det som gör att jag mår så bra nu! Tror jag ska slå en plingeling till mormor också och uppdatera mig lite om dagslägets släkthälsa. Ananrs så är kvällen väldigt öppen. jag sitter och väntar på samtal från Dala men han ringer aldrig....Inser just att jag gjorde en Homer; Doh! Har lagt in låtar på mobben så den är ansluten till datan, då blir det kämpigt att ringa haha =) SÅ, nu kanske han ringer snart.... Då blir det middag ihop iaf, hemlagat eller ute ska vi ta beslut om strax. Sen har jag faktiskt inte en aning om vad kvällen har att erbjuda, vilket är passande för jag är sugen på vad som helst och ingenting! Inte sugen på att skriva mer, det är allt jag vet!
Ha en trevlig lördag alles, hörs då =)

Sweet sweet weekend!

Trevlig helg alles!
Fy fan vad skönt att kunna säga det igen! Kommer dock att jobba en del i helgen så jag ska inte ha det allt för bra! Dagen har flutit på bra och jag känner mig nöjd hittills. Har just sett/slumrat udner filmen Hitch, det jag såg var riktigt bra! Och av nån aledning så drar jag vissa paraleller till mig själv ;)
Jag har gått och längtat hela dagen efter att få logga in och se om Mr. IP 2008 hört av sig något mer. Men så är inte fallet. Jag vet ju iof inte om det är en Mr, iom att det är lite för modigt att stå för vad man skriver i sitt inlägg. Speciellt när man skriver sån Heavy Shit som det stod, vi snackar hjärtekrossare! Typ som Htich fast på ett negativt sätt.... Som mesta delen utav min tankeverksamhet (som är jättelite, jag har ju låg IQ) har gått åt att fundera på följande;
Vad ska jag kalla Mr. X?
Ett tag var jag inne på smurfarna, för det är rätt passande. Jag är som en liten smurf;  Alla tycker om mig, jag är liten, söt, snäll, blå (ögd) och vill ingen illa... En fin kille helt enkelt!
Men det finns en som inte tål mig p.g.a just detta; Gargamel (Mr.IP 2008 ) så han försöker ta kål på mig (min blogg) med olika medel. I detta fall var det SM i anonyma hatinlägg =)
Så jag skulle vilja veta vad du är för kön IP:et? För om du är en kvinna har jag en reservplan, som jag fick i bilen imorse på väg till jobbet. Du vet iof allt detta iom att du kan mitt liv, men jag tar det för dom som inte är spågummor också!
På Star FM kom låten "Make your own kind of music" upp, och det var då det slog mig. Jag ska döpa dig efter nån utav medlemmarna i "En annan del av Köping", och just nu heter du Tobbe.Anledningen till det är att han är lite efter, precis som du, men ändå tror att han är stjärna på det mesta.. Fyndigt va? Så kom igen och lev upp till namnet, svär lite i en kommentar ikväll så kollar jag den efter min träning. Looking forward top it =)
Nu ska jag laga lite mat och sedan bege mig uppåt för lite mys med alla mina vänner på hallen. Vad kvällen erbjuder kan jag tyvärr inte skriva här på bloggen, för det blir en liten överraskning... Så, god jul kompis =)


Kul med lite kommentarer

Nummer 1:
Du är en JUBELIDIOT!!!!! om Bonden is back:
Stoltet och Fördom är INTE baserad på en serie, utan på en Roman om du vet vad det är? Och jag kan tänka mig vilken obegåvad liten skit du är med en iq på 96! Du kan iaf knyta dina skor själv. (Hoppas jag)
IP: 80.217.179.246

Nummer 2:
... om Härlig dag!:
Allvarligt du kan ju inte ha många som följer din blogg. Snälla gör en insats och sluta blogga så slipper vi ännu en som inte har någon talang för det skriftliga språket!
IP: 80.217.179.246

Nummer 3:
OMG! om Härlig dag!:
snälla sluta med denna otroligt enformliga och tråkiga blogg, räcker med att läsa 2-3 inlägg så förstår man vad/vem du är och hur bloggen kommer att arta sig!
IP: 80.217.179.246


Jag skulle vilja tacka dej som sitter vid datan med IPnummer : 80.217.179.246, du är verkligen en stjärna. =)
 Kul att du går in och höjjer mitt kommentarantal/sidvisningsantal med 100%, men varför? Visste du inte om att man kunde läsa IP från den som skrivit ett inlägg? Nej men stackars liten =(
Här har du lagt ned tid på att skriva olika avsändare och letat igenom bloggen på diverse fel. Newsflash till dig, det där med att det står "helt seriöst" på min underline är inte riktigt sant. Det är lite ironiskt....
 Men jag är tacksam, hellre dina kommentarer än inga alls, så fortsätt skriva du! Eller iof, om du nu kan min blogg efter att ha läst 3 inlägg så är det kanske inte så troligt att du kommer skriva här något mer. Eller du kanske redan har svarat på den här lilla dialogen som är avsedd för dig? Du kanske kan se in i framtiden med en mystisk liten ficklampa mot din sovrumsvägg. Min svenska tycker jag inte heller att du ska klanka ner på så mycket, jag har väldigt bra betyg i svenska. Jag skulle vilja hävda att jag är ett litet språkgeni ;) Om du vill kan jag lägga upp en analys av Anna Maria Lenngrens dikter som jag gjorde här i somras. Så kan du få betygsätta dom, och sen kan jag avslöja vad dom fick för betyg utav en riktig lärare. Som har gått i skuloa för att få dela ut betyg, jag får en känsla av att du inte har det. Eller du kan inte ha gjort det när jag tänker efter. För du är inte gammal nog att inte veta vad IP är, då hade du inte läst bloggar... Så då kan du bara vara en liten unge som vill att dom som läser min blogg ska läsa din sen...sött =) Kan inte du starta en blogg, typ "Visomintegillarbönder.blogg.se", så kan jag länka till dig från min blogg. Jag tror det kan bli succé! =) Så kan du skriva hatinlägg till alla mina inlägg, så det blir lite Tom och Jerry över det hela...vore inte det nice? Jag tror på den idén, så snälla ställ upp för en person du inte tycker om!
Hoppas du får en trevlig afton, och att jag får 4 kommentarer skrivna på olika inlägg imorgon. Dröm sött =)

Härlig dag!

Igårkväll var jag för första gången på 15 år 7 år gammal igen (smått logiskt om man kan räkna)... Jag var trött efter jobbet så jag bestämde mig för att ta en dusch efter maten och sen vila lite. Somnade klockan 20.00 och vaknade 05.30, såå jävla skönt! Snacka om att nollställa kroppen! Det är försrta gågnen på länge som jag exploderat upp ur sängen och kännt mig pigg som en flipperkula. Jobbet har gått guld också, har fått putsa en sne mur (kul att prova nya utmaningar) och sedan lappat i lite hål runt en gammal trapp. Och allt har gått bra och jag har varit tokpigg. Sjukt pigg. jag har suttit och trummat med benen på fikat och funderat på fotvandring i de Kambodjanska bergen. Undrar om man skulle orka gå i dom 15 timmar per dag om man sovit från klockan åtta till sex dagen innan... Orkar inte räkna men det känns som att det blir tight om tid på dygnet. Kanske får utvidga det lite då.
Nu ska jag snart upp på löpning innan isen, känns nice! Men först ska jag diska 2 matlådor, bädda sängen med dubbla täcken, dubbla kuddar och en massa romantisk stämning. FDör ikväll kommer Agnes (Mange) till mig och ska slagga en natt innan han åker till London över helgen. Vi ska ner med 6 boys från laget och äta på Ett Glas efter träningnen så jag ser fram emot den här kvällen med stor plånbok =)
Hoppas Manges flyg åker fel så att han landar på Bromma. Skulle vara så skönt att slippa honom vid maten, han gnäller så jävligt. Ett tag fudnerade jag på att boka ett separat bord till bara honom på andra sidan lokalen, men det kändes taskigt. Ja mena, om vi sitter med honom så blir det lite mildare för servitriserna och andra gäster runt omkring. Man får faktiskt ta sitt samhällsansvar ibland!
Nu har jag inte tid att skriva mer, om 25 minuter ska jag vara klar för löptur och jag har ännu inte diskat. Det blir trerättters ikväll, ÖKA =)

Tjing

Hej allihopa!

Äntligen har jag en helledig kväll, känner verkligen att det är på tiden. Nu när hockeyn dragit igång och jag river dagarna i ända på jobbet så säger kroppen ifrån lite lätt. Ryggen är lagom fin och sen är jag ju duktig på att slå mig i övrigt. Handla först och tänka sen är mitt motto, idag var inget undantag och det slutade med att jag fick en planka i käften. Det kändes som en "tecknad film-smäll". Kändes som att hela skallen vibrerade till ett "daiiaiiiaiiing"-ljud och att min käke var så sne så jag fick böjja tillbaka den på plats. Som tur var så överreagerar jag alltid, hypokondriker som jag är, så det var ignen fara och jag kunde jobba vidare =) Idag var det en riktigt bra dag för mig och Robban, aka Kirurgen och rivningengick som smort! Jag tor nästan jag ska öppna en egen firma som ska heta adhd. jag tror det skulle funka bra. Dom enda verktyg jag skulle ha i firmabilen är en tigersåg, några kofötter, en riktigt stor bilmaksin och sedan en bensindriven motorsåg =) Sen skulle jag åka runt i Sverige och leta det grisigaste som finns, typ bila ner Barsebäck till grunden. Det vore läckert!
På tal om föroreningar förresten, så tror jag att  vattnet på Ljusterö innehåller något grymt växthormon. Alla insekter osv är nämligen AS, senaste besten heter Mimmi... Och precis som ni tror, så är hon en jättestor gräshoppa. USCH vad äckligt..kika
 

Här kommer nåt som får er att må bättre, det är en bild på mig och sedan på den moderna köksmöbeluställning som jag hade på jobbet för några dagar sen. Jag är rätt nöjd med layouten, Tigersågen gör sig fin på bild!
 

Ikväll så blir det inte många knop från min sida, jag har köpt lite glass och förberett för en kväll nedbäddad i soffan framför en animerad rulle! Mysfaktor 100! Ska även försöka somna i lagom tid så det blir mobilfimpning relativt tidigt. jag är så omåttligt populär, som ni alla vet, att det ringer dygnet runt om jag inte slår av den.
Jag hade för övrigt en rätt bra tanke på jobbet idag om min popularitet just. Det är lite planeringsarbete inför första hemmamatchen...
Jag tänkte förskriva några autografer med texten " Jag vet att jag är din idol / Rick the king #5", låt oss säga en 7000 st, det är ungefär så många jag räknar med att dela ut. På presskonferansen och TV-inslaget efteråt. Förra året blev det sån fruktansvärd rusning när jag lämnade isen, dom stod och skrek till mig och kastade blommor på mig.
Ensamstående mammor och singeltjejer från Slitz har det itne så lätt uppenbarligen? =)
Näe skämt åsido, dom var inte från Slitz, dom var från nåt kaninmärke från USA. Minns inte vad det hette med snubben som var fram och kysste mina fötter hette Hugh i alla fall. Jag garvade åt han när han presenterade sig och sa att det var det fulaste namnet jag hört. Sen sköt jag en puck i ribban, som sen studsade på utvisningsbåsets mikrofon och sedan rätt i bakhuvudet på Hugh. Allt var såklart planerat och det var ignen big deal för mig. jag är ju king på allt jag gör.
Ha en trevlig kväll allihopa och om ni ska skicka blommor, skicka dom till mig.

Hola!

Buenos Aires, una dia, un gato negro, una tortuga, el dormitorio, domingo, diez,once, doce, trece....
Som ni ser så har jag Väldigt goda egenskaper gällande det spanska språket. Men det är inte det mitt liv handlar om idag. Idag handlar den om att fatta dom rätta besluten vid rätt tillfälle. Holm gjorde det tyvärr inte idag, och jag lider fruktansvärt med honom. Han är den idrottare i världen jag unnar framgång mest, just för att han bara har sin sport. Han är som i en egen värld, han och ribban, och allt ska kretsa runt den. Mat, träning, umgänge (han är bara med sin pappa p.g.a detta) vila. Så många andra i världen finns det inte som satsar lika hårt som han och det ska belönas.
jag är ju en av dom som satsar otroligt hårt på min idrott. Nya armbågsskydd, nya båtar (skrodskor) inom kort och en ny klubba som jag jobbat mig till. De ni!
Och jag kan också göra val i livet, ett av dom ringde mig för en liten stund sen. Jag ska styra upp min blogg och sluta med alla typer utav könsord m.m för det är så omoget, passar 15åringar. Så jag är ledsen, alla ni som går i högstadiet runt om i landet och läser bondens blogg, det blir inget mer f***,k**, ru**, rö*-snack mer här. Ni får helt enkelt vända er till Blondinbella istället, hon är betydligt omognare än mej... Tjänar iof mer poengar på sin blogg, men det skulle hon inte göra om jag blev lika uppmärksammad som hon! Ett exempel; (Nördigt att jag läst hennes blogg för nån dag sen btw)
Blondinbella säger; Jag letar efter en assistent, hör av er!
Bonden säger; Jag letar efter min hemnyckel eller mina försäkringspapper på bilen.
Blondinbella säger; Jag har varit ute på Sture med han och han som jobbar där och där!
Bonden säger; jag har gjort matlådor till alla OSdeltagare från Thailand som dom kan äta efter sina race.
Blondinbella säger;
Äh nu har jag inget mer i huvudet så det slutar där. Det jag vill komma till är att jag är kung och hon är en torsk. Hon är duktig på att vara torsk men ändå!
vart var jag, joo val. jag kan ju göra olika val i livet som ger mig uppåtsving, respektive nedåtsving. jag kan t.ex satsa på mig själv genom att jobba hårt, träna och inte dricka. Då kan jag spara in pengar samtidigt som jag mår bättre både fysiskt och psykiskt. Men tydligen så väljer jag att må skit ibland, speciellt under somrarna. men det är slut med det nu. Man kan också göra andra val, till exempel en tatuering eller piercing. Det skulle innebära en kroppssmyckning för mig som vissa skulle gilla, kanske skulle få nån tjej p.g.a det... Men skulle det vara värt det? Svaret är nej, p.g.a pengarna och familjen. Och nu snackar jag inte om kostnaden på själva "ingreppet" ( jag skulle kunna skaffa sillisar också...det skulle iof bara vara en förlust....), nej jag pratar om arvet. "The Legacy" som amerikanerna säger.
Om jag tatuerar eller piercar mig så är jag automatiskt av med arvet. =) Så jag väljer att avstå. Jag undrar dock om vad mor och far skulle säga om jag tatuerade in något som stod för vår familj.... Hmm... Nu rigner dom inom någon dag och skriker, dom har nämligen börjat följa min blogg =)
Tiderna går framåt, t.o.m för den man som vägrade ta in Internet hemma tills jag och Henke gick i Högstadiet haha =) Det var jobbigt då, men du hade rätt så här i efterhand papi, thx!!! ATT barn har blivit mobbade för mindre är inget vi behöver ta upp här... För jag klarade mig ju, omtyckt som jag var..... och framför allt är.....Sjukt omtyckt. Oroa er inte!
Ikväll blir det träning, mkt skridskor på G så jag ska försöka knoppa en halvtimme innan jag åker upp på träningen. Hoppas klubban går bättre idag, det är ju inget fel på mig utan klubban måste skärpa sig. Hoppas den kan bekänna färg och skjuta dit jag siktar!
 Om några år har vi den tillsammans om allt går planenligt.... Förmodligen så har jag kidnappat dig då Jonte och du är min,min, bara min... Mooooohahahahahahah

Ha en skön kväll allihopa, this is Ricke E reporting live from Trackgardenstreet 8


Årets första ispass!

Så var det äntligen dax för premiär för Norrtan Kalkons! Klockan tio i sju satt årets upplaga, snyggare än någonsin, ombytta och klara för is. Coach drog lite regler och träningsupplägg innan vi gick ut. Och där började det....
Jag vet att det här blir en jättedålig ordvits, men jag var iskall på träningen! Heeelt sjukt stelt kändes det! Ingen fart på grillorna, som för övrigta har sett sina bästa dar. Jag skulle vilja jämföra dom med Foppas fötter typ. Som tur är så får jag nya inom nån vecka, det får ju tyvärr inte Foppa... Han krossar sina = Manligt
Körde in min nya sticka också, som jag fick i somras när jag gästspelade på et bröllop som bartender.... jag vet, många strängar på min lyra. Folk brukar säga det till mig. Fan Rickard vad många strängar du har på din lyra!
Det här är ytterligare ett bevis på det.
Skott verkar dock inte vara en utav mina kvaliteér, åtminstone inte med klubban jag körde med idag. Jag tror inte att jag har gjort sdå här lite mål på en träning i hela mitt liv. Och då räknar jag med barmarskträningar ute iskogen.... Så ni kan ju gissa hur många mål jag gjorde, på typ 40 skott..... INTE okej. Men jag tog däremot årets första fight mot Walle aka Walldorf_6 aka Drumda efter träningen. han kan hävda att jag hoppade på hoom när han itne var beredd, men sanningen är den att han var med. Han åkte runt under träningen och skrek "Chicken Swede, Chicken Swede, I´m gonna get you after practice!" Men så blev det inte riktigt... Han kom mot mig lite halvtrevande och letade lucka. Då exploderade det bara och mina handskar och klubba var borta på uppskattningsvis 0.2 sek. Resten är promenadsträcka. Drog ner honom på isen, tröja, axelskydd och t-shirt över huvudet. Sen kom Dala med vattenflaska och kylde ner losern lite grann, innan jag började massera honom.
På tal om engelska förresten, så har vi fått en ny slovak i laget. Kul att styrelsen i klubben har slovakfetish, det ger mig möjlighet att utveckla mina språkkunskaper. Det här komemr dock bli en riktigt utmaning för han kan typ ingen engelska alls. När jag stod och snackade om "Drills" "Tomorrows practice" osv, så stod han som ett frågetecken. Han förstår "Heeeeellooooo, my name is Rickard and im your translater this evening", puck, pass, shoot och finish. Sen tror ajg inte det är så mkt mer.. Men det ska bli intressant, jag är ju väldigt duktig på charader så vi kan nog lösa de flesta problemen. Hur man gör charader för
Gimo borta torsdag den 17/11 klockan 19.30 har jag dock inte tänkt ut den, så jag kanske återkommer senare.
Ikväll blir det inte så mkt, fosterställning och äta kålrot. jag har faktiskt köpt hem kålrot för mamma säger att det är bra att äta med jä'mna mellanrum,. Eller hon har inte sagt det rakt ut, men hon köpte hem det när jag var liten och tvingade mig att äta trots att det smakar skit. Newsflash, det smakar fortfarande skit!
Kul förresten att Sverige brilejrar i OS, det var länge sen. Baddräkter som går sönder, brottare som skämmer ut sig (missförstå mig inte, jag är på Aras sida till 100% ), simmare som simmar med armpuffar i princip, kanotister som bryter tävlingen efter 100m för att fokusera på en annan gren, Musse på 10 plats, Linus missar inhoppningen, Kallur river ur sig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Känner att jag inte behöver gå in mer på något utav dessa ämen, jag blir bara irriterad. Eller ett kan jag gå in på, Kallur är fräsch.
Natti natt
Ps. Till alla mina systrar som är i Grekland:
Uppför dig din bortskämda snorvalp!


Helgens sköning...

...Uppstod inte helt otippat på Gröna Lund, närmare bestämt i fritt fall kön. Och det var såklart Ange som stod för det. Hon stod och läste på säkerhetsföreskrifterna för karusellen, och vänder sig sedan till mig, citat:
"-Vad är en Peacemaker? (Peace = Fred)"
"-Hahahahaha vad säger du?" (Alla ni som känner mig vet att jag gärna mjölkar ur folk när dom gör sånna här tabbar, så jag spelar lite oförstående för att få höra det igen =)
"-Det står att man inte får åka om man har en Peacemaker, vad är det?"
"- Hahah Ange står det verkligen PEACEMAKER???"
"-Ooooooooojjjj"

Hahah små små stunder av lycka som storebror =)
Puss Angis

Alla ni fredsmäklare som läser min bogg, håll er undan från den här karusellen! Det står nämligen att ni inte får åka...



www.uppskattningsvis 2 matlådor.se

Hej hopp, nu har kökschefen slagit till igen. Jag var uppe på Ica nyss och handlade ihop måndagens och tisdagen matlådor.... Trodde jag. Nu såhär 1 timme efter shoppingen så sitter jag och äter en megaportion Thaiwok och har 5st ettkilos lådor till i frysen. Jag fattar inte hur det kunde spåra så, tyckte inte det var så mkt när jag köpte det. Men men,man lär sig av sina misstag. Eller jag gör ju uppenbarligen inte det men ni kan dra lärdomar av mig. Beräkna aldrig en matlåda med en wokmix, 3 nudelpaket och ett halvt kilo kött. Det blir allldeles för mkt! Det blir rätt lagom att halvera dom doserna tror jag, så jag får återkomma till mitt eget inlägg nästa gång det är wok and roll dags. men det är ju riktigt smarrigt så jag ska inte gnälla! Dessutom har jag kvar min räksallad till imorgon iom att jag spårade nu, så positiva saker kan man också hitta. Om jag t.ex skulle bli vårdare åt en thailändsk familj som drivit iland vid silosarna i hamnen. Då skulle jag kunna lasta fram några lådor, eller jaa typ en, dom lär ju inte äta lika mkt som mig och om dom gör det så är jag impad, och utfodra allihop =) jag skulle kunna fläta en jättestor nudelkorg och lägga mina äpplen i imorgon när jag åker till jobbet. Kan dock bli problem i o m att jag inte är så duktig på att fläta.
I övrigt så har dagen varit bra, uppe och studsade tidigt när syster åkte, sen åkte jag iväg några timmar på jobb. Sen blev det hem, hetsäta lite och sen iväg till fotbollsmatch i Lohärad. B-team torskade med 4-3 mot något jullegäng som var jättefula. Glädjande var dock att #5, som knappt rört en fotboll sen sista matchen med Leif i början på juni var tillbaka på planen. Och vilken comeback. Med min Matterazziliknande stil hann jag med diverse glidtacklingar, räddade en boll på mållinjen, stämpla 2 killar, vinna några fina nickdueller samt en massa tjongande. Min fotbollsfilosofi går ut på en touch. Blir det mer blir ajg besviken på mig själv och får lite ångest! Jag körde också en riktigt fin "tag 3 betala för 1". Bollen kom i luften mot två av deras killar, som inte var riktigt överens om vem som skulle ta bollen. Så jag körde flygande skördetröskan och sänkte båda två med en höft, sedan kom det en tredje kille som jag sprang rätt över. Då fick dom frispark..... Men det var riktigt mysigt och jag älskar gnäll på motspelare, man blir lite extra taggad och känner att man har psykiskt övertag då.
Och fysiskt även för den delen..... herrfotboll är den sport där flest fittor vistas samtidigt. Det gnälls på domslut, knuffar i ryggen, glidtacklingar med dobbar, KILLAR som spelar med halskedja... HALLÅ????
Så fort nån får en smäll så är det Hollywood i fem minuter och sedan är man uppe och kör igen. Ska man ligga kvar, så ska man ha så ont att man inte tar sig av banan själv, men kompisars hjälp, utan med ambulanspersonal. Har man inte "ambulansont" så kan man ju lika gärna ställa sig upp och gå av, det är ju ingen idé att ligga och tycka synd om sig själv som en jävla fikus i gräset. Idag hade vi dessutom en kille i andra laget med kramp, och det är ju bara För läckert!.... Han låg i fem minuter i gräset och grät/skrek, fick hjälp att stretcha, höll sig för ansiktet och gjorde grimaser... Precis som italienarna. Kul att grabbarna ser på tv och lär sig något vettigt. Att man sedan spelar i ett B-lag, till ett division sex gäng har ingen betydelse. Rätt vad det är så sitter det nån scout från Dramaten, eller nån kärring från gynmottagningen som vill ha ett praktexemplar av en fitta att visa upp, och ser på matchen. Och då är det ju bara kul om en sån kille som verkligen är mentalt efterbliven får chansen att visa upp det också! Skitkul verkligen. Det är så kul att jag sitter här och försöker gnaga mig på baksida lår, samtidigt som jag spelar luftgitarr och tänker på löparen i schack. Outhärdligt roligt! Asså det är nästan oroväckande kul, jag blir typ orolig för att det är så roligt. Kan vara topp ter det roligaste jag vart med om i mitt liv.
Nu ska jag sitta här i min nystädade lägenhet, ringa runt och leta vänner för kvällen, det ryktas om myspys hos bröderna Öhman =) Hoppas alla andra, inklusiver fotbollsfittorna, har en mysig kväll. Har nån lite att göra kan jag rekommendera denne att gå in på www.lärdigspelafotbollnusåblirduenfittapåköpet.se och läsa mer om det jag just bloggat om.
God jul önskar Bittre Boris

God eftermiddag alles!

Idag har ajg varit uppe och varit duktig, jobbat sen sju tills nu.. KÄnns riktigt bra =) Nu ska jag snart in och gå på stan med Ange och Linn innan konserten ikväll, måste erkänna att jag är måttlgit sugen. Trött, hungrig och oduschad... hate life som jag brukar säga. Men det blr bättre. Allt jag behöver peppa mig med är att det är jag och sedan 500 små 14 åriga tjejer som ska lyssna på Adam Tensta och några fler muppar ikväll... JIPPIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!
Kanske får napp, vem vet. Nån 14 årig tjej med Pippiflätor, fräknar, ryggsäck, bubbelgum i munnen, kaxig attityd, säger tss varannan mening, den andra sågäer hon typ, liksom eller vi ba dom ba han ba.... Ska bli kul, ser fram emot det nu när jag tänker efter! Måste vara en av få som älskar min syster så här mkt trots hennes brister och hennes förkärlek till mat. Det kanske är det där med maten som binder oss samman när jag tänker efter =) Igår åt vi på Åhelns restaurangen, tacobuffé, ocvh jag skojjar inte när jag säger att hon lastade på bättre än mig på sin tallrik. Då frågade jag om hon skulle täa upp allt det där.
-Näe men man får ju bara gå en gång så då får dom ju skylla sig själva.
Rätt tänkt Ange, skinna dom jävlarna!
Sen ssatt vi och åt, och allt vi diskuterade under maten var just mat, godis, billiga godisbutiker, billiga butiker med godis i, och vilket godis som var godast. Sen under kvällen blev det glass, godis, slush och mycket mer.. NIIICE!!! Linn hade även köpt nya skor som hon tvekade på att ha först.... Citat:
"Dom är inte gådd inna".........

Känner att jag lämnar det där så jag inte har kvar mitt hånflin sen ikväll, det kan bli problem! Nu blir det en dusch, en macka och sedan lite shopping. Tror jag ska unna mig en stor glass på stan idag, det blev trots allt bara 2 på Grönan igår. För övrigt en jättefin kväll, lagom mycket folk, längsta kön var typ 20 min, resten var 5 =) Så vi åkte på en hel del till tonerna från en dvärg med lockigt hår som hade konsert där udner tiden. Inte Magnus Uggla nej.  Utan Saleem Al Fakir (ursäkta ev. stavfel, jag har aldrig varit bra på utländska) Han har en del mysiga låtar så jag ska inte såga honom idag, förutom hans längd då. jag tror att man skulle ha rymt 2 av honom på Göran person längdmässigt, och sen typ 15 på bredd. Han har en ätstörning. jag är övertygad om att Saleem kommer finnas med i Se och Hör snart i en "fullt sanningsenlig" story.
EXKLUSIV INTERVJU IDAG:
Saleem svårt sjuk, gick ner 8 kg över en natt osv osv..
Sen när man slår upp sidan så är det en klassiker. Tidningen att dom ringt upp honom och kollat läget, typ snackat 5 minuter. Han har varit lite rosslig i halsen och trampat 8 kg vindruvor på sin pappas vinodling nere i källaren på Söder. Stackars stackars Saleem, han kan ju få mormorhud mellan tårna :S
Så jag tycker vi ska starta en insamling till världens alla vintrampare, pengarna går oavkortat till yxor så man kan hugga fötterna av dom. Vin är rutten frukt, tänk på det alla ni äckel som njuter av det. Speciellt rött vin, det är djävulens påfund.

ha en trevlig dag allihopa =)

Heeeeeeeelge Fossmo!

Satan så skönt med helg! Kroppen lär sig lixom aldrig exakt hur skönt det är när klockan är salgen. IDag blev det dessutom tidigare än väntat, p.g.a att Caddyn var på service så jag var tvugnen att åka med big boss redan klockan tolv... Snyft* Så nu har jag hunnit gymma lite innan jag åker in till Ange och Linn och "gör stan" Eller "gå på schtan" som en mupp på Morö Backebussen satt och sa förr i tiden. "Gå på schtan, åka buss, gå på schtan!"  (Internt, visst boys)
Inte så värt att skriva dock, i.o.m att ingen av dom inblandade läser min blogg haha.. Eller jo nån enstaka, hoppas du ser det här och sprider ryktet :P
Snart är det som sagt Grönan, och jag känner mig som en liten moppepojke igen. Grönan idag, sen Voice konsert (gratis) imorgon.... Och därimellan en massa godis, skratt, fnitter. ryktesspridning, skvaller och säkert ännu mer skitsnack. Men vad gör man itne för sin syster? Det är ju trots allt bara en gång jag ser henne innan jul. Och som min blogg tydligt uttrycker så har jag inte speciellt svårt att sänka åldern i huvudet några år. Faktum är att ajg sista året börjat fundera på om jag inte är några år efter. Jag skrattar fortfarande åt det mesta som "ska vara roligt", och även det som inte är det. Jag älskar sjuk humor, typ Flight of the conchords, Will Ferell, Jim Carey, Johan Rehborg, Felix Herngren, Benny tha cop osv osv. Kan nämna hur många som helst och det är säket fler som diggar dessa. Anledningen till att jag tror att jag är lite efter är att jag inte lessnar, precis som en liten unge. Man kan slå på Skönheten och Odjuret 5 ggr per dag i ett års tid för en 4 åring, och den lessnar inte. Precis så är ajg med olika humorklipp. jag ser dom så ofta att jag kan alla skämt utantill, vem som säger vad, när dom kommer och hur dom läggs fram. Det har gått så långt att jag slutat skratta åt själva skämtet och istället reagerar på folk runt omkring. Eller när dom själva brister mitt i ett skämt för att det är så jävla billigt, sånt tycker jag är kul!
Nu ska jag inte uppehålla varken mig själv, eller er stackare som följer min blogg! Faktum är att jag är tacksam för alla läsare jag har. Så därför utlyser jag nu en belöning till den första som springer på mig efter att ha läst det här.
Listen yáll;
Försten som kommer fram till mig och säger "I´m the scatman" ska få ett paket mumsmums av mig, samt hedersutnämningen "Bondens högra hand". Det kan vara lite obehagligt jag vet, men tro mig, när jag är 40 år, mångmiljonär och ligger med Playboybrudar, då kommer ni önska att ni fick vara min högra hand. I flera situationer... Aouch, dirty!

Gröna lund lund lund,
kom till mej mej mej,
Gry Forsell sell sell,
jag vill ligga med dig dig dig.  "Booom!" Eplosioner och sedan kommer en trancelåt igång med laser och Etype kör refrängen en gång till.

Avdelning dålig humor!

Sitter här efter ett 2 timmars gympass som innebar en rejäl gegnomkörare av hela överkroppen. Sen blev det lite skating nere på hallen med Danne och Lunkan. Tyvärr hade vi inga skottävlingar så jag har inget resultat att redovisa. Vore ju kul om vi hade kört t.ex. träffa ribban, stolpe, stolpe.. men det gjorde vi inte nu!
Kom just innanför dörren och satt och fudnerade på om jag ska gå och lägga mig eller inte. Min syster kommer nämligen vid 12, strax efter... Så det blir nog jobbigt att gå upp imorgon om jag inväntar henne. Men det är klart jag gör, hon har ju godis med sig =) Dessutom har jag lovat henne och Linn några goda mackor och riktigt riktigt kall saft så snart får man väl gå till köket. Men först ska jag sprida lite illamående i stugorna. jag ska dra såna där skämt som inte ens får en trumvirvel på Jay Leno.... Eller inte så många, bara en som slog mig när jag gick på Flygis med Danne. Och det är inte en klassiker som typ namnlekar, " Är det där en stig Stig?" osv... nej den här är ännu sämre! Den är så dålig att jag tycker synd om er som läser vidare! Och iom att jag varnat nu så kan ni inte smutskasta min blogg.... För jag tar inte ansvar för det här:
Tänk er att jag säger till Danne att jag är på en offentilg toalett..
haha nej förresten jag orkar inte med det här, inte ikväll!
Nu ser jag på Idol och njuter av hur fruktansvärt mycket amerikanerna pissar på vårt Idol. Heeelt stört att dom kan vara så mkt bättre! Jag tror att det har nåt att göra md maten. Om man äter mycket mat så blir man duktig. Stora lungor, stora konserter. Jag skulle vilja hävda att alla som är tjocka är bättre än smala på att sjunga, generellt sett. Säger som Gustav Svensson, "Är magen glad, så är människan glad" !!! haha vilken hjälte han är i den filmen! Typ när dom får straff i början när han blir kapad; "Jag tar den själv, jag tar den själv"
man på läktaren " nej för helvette inte han!!!!" hahaha jag dööööööör! 

Något som jag tycker är skönt? Skum. Allt skum. Fogskum, diskskum, badskum, skumgummi, skumma personer som går runt utan skor. nej nu överdrev jag, jag hatar personer som går runt utan skor.
Hoppas Woxxa kan komma förbi och hämta sina kläder som jag lånade av honom i tisdags, vore skönt att bli av med dom ur mitt fläckfria hem! Ska se om jag kan gräva upp någon bild på honom...uno momento.....

haha hittade en från vår romantiska middag på Ett Glas. Kunde inte riktigt hålla mig från att lägga upp den, sjukt att jag inte gjort det tidigare. Den här bilden tillägnar jag min kära kusin som älskar mig och accepterar mig för den jag är =) haha hoppas du läser bloggen fortfarande din jävel ;) Om jag inte får ett sms med ordet Lord i inom 3 dagar så vet jag att jag måste ta till drastiska åtgärder för att få kontakt me dig. Typ flyga till N.Y, ta mig ut till frihetsgudinnan och stå med ett plakat där det står "Put your hand up for Detroit, I love this City" och sen köra lite rack tack tacka tacka tack tack i en megafon =)

God afton Sverige, slå på Idol nu!!!!

Efterlysning!


Hej alla bloggläsare!
Jag har blivit av med en mkt kär ägodel som jag skulle vilja ha hjälp att få tillbaka. Min rygg! Den är uppskattningsvis 1 meter lång, relativt stor och "köttig". Mina vänner kallar den för, eller okej, Danne, kallar mig för köttrygg, Shrek och the Tank p.g.a. den. Men nu är den försvunnen.
Efter fyra dagars hårdkörning med rivning, blining och framför allt "najning" så har den försvunnit.
Allt som finns kvar är ett ömmande sår i mitt inre och en oerhörd saknad! Man börjar ju direkt fråga sig vart en sån här kan ta vägen? Det är ju svårt för den att gömma sig på en annan person, om den inte väljer Ringaren i Notre Dam eller Wayne Rooney. Jag kan tänka mig att den tagit in på ett vandrarhem i Bukarest tillsammans med Ron Geremys dolme. Båda är överansträngda, på olika vis, och finner gemenskapen i vila. Perfekt duo, min rygg kan vara bord och Rons peanut kan vara drinkpinne. Om vi snackar stora drinkar vill säga. Inte shots direkt. Äh jag orkar inte spåna vidare på det där, känns rätt lönlöst. Summan av summarum är att jag har riktigt ont i ryggen nu, och det löser man bara med en sak. Träning!
Så jag ska snart upp på Nautilus och köra ett rejält ryggpass innan spinningen med laget så får vi se hur det känns imorgon. Troligtvis kommer jag se ut som ett krökt avgassystem, men ryggen kommer att må bra av det i längden. Det går itne att bromsa sig ur en uppförsmacke som Sally brukar säga =)
Senare ikväll, vid 24 kommer Lillis Ange och hennes kompis Linn till mig för hotellvistelse. Dom ska vara här över helgen, så imorgon blir det Grönan och lördag the Voice festival. Har säkert redan nämnt det men det kommer bli riktigt nice! Om jag känner min syster rätt så kommer jag även att kräkas på måndag om någon nämner ordet McDonalds eller SevenEleven!!! Hon har nån sorts böjelse/fetish för donkenglass och sevenslush, varför vet jag inte. Men jag vet att det var påfrestande att bo med det lilla goset i Thailand för hon gick till Donken oftare än hon gick på toa. Och hon ville ju inte gå själv så ofta heller =)
Såg även att jag fått en betalningsavi från WWF, som frösöker rädda isbjörnarna från utrotning. Det är en mkt vacker tanke men varför fokusera på mig, en vanlig knegare som knappt har råd att med nudlar från Lidl? Jag lovar att kungen, Göran Persson, Fredde Reinfeldt, Ingvar Kamprad, Bill Clinton, alla miljoner sportstjärnor, popartister osv osv inte fått någon sådan.... Jag har inte helelr sett så många insamlingsgalor för isbjörnar och det är lite konstigt. Man skulle iof inte förstå så mkt om dom tog upp en isbjörn i talarpodiet, men det skulle vara väldigt kul. Skulle dom ta upp en isbjörnsunge så skulle det dessutom vara sött, och alla skulle börja ringa in. Sen kan man ju ha nån bakom som låtsas att dom är en isbjörn och sgäer det isbjörnen tänker. Eller om man har typ en isbjörn som kan prata bakom scen, men som är för ful för att vara på scen, som pratar för den lilla isbjörnsungen. Vore inte det nåt? Saken är den att kungen inte tycker om isbjörnar och det är förjävligt! Tydligen så blev han dissad en gång när han var på Skansen i vintras och sen dess har han alltid hatat dom. Han gick fram till deras bur och gullade lite med dom, men isbjörnarna kände igen honom från hipp hipp, så dom garvade bara och vände sig bort. Tydligen så hade dom hoppats på att Magnusson och C:o hade varit där istället, för dom är mkt  roligare och snällare än det riktiga kungahuset! Framföra llt är dom också likare kungahuset än vad kungahuset själva är. Jag gilalr Victoria, liiiiiiiiiiiiiten käke han har när han imiterar henne hahahahahaahhahaha =)
På tal om käke, vad ska jag äta innan träningen? jag vaar på myslunch idag med låssmeden Woxxa (nyfriserad och kåt), elektrikerna David och Danne (trötta på livet men ändå glada) och Vicke. Vi var uppe och käkade på Görlas nyöppnade thairestaurang, riktigt shysst buffe med fem rätter... och som sagt buffé, så till och med en fettsäck som jag kan bli mätt! Det är inte varje dag, inte för 65 spänn iaf så Görlas Thaiboys får högsta betyg idag!!!!! =)
Får även se om nån tar mitt rekord från förra spinnningpasset i svettväg... Och inte vilken svett som helst, utan rövsvett... Nasty jag vet, men det här är ingen skönhetsblogg, det är rå verklighet (och kanske lite fantasi) ;) Jag satt i långbyxor och långärmat i en spinninglokal utan luft i en timme med 20 andra hockeylirare. Och n'r jag klev ut därifrån så var jag blöt genom kallignar och byxor halvvägs ner till knävecken..... Och det är mer än medel haha! Jag hade tänkt stanna och gymma lite efteråt men det var bara att åka hem det! Gick slickad längs väggen från spinningen till omklädningsrummen på et så naturligt sätt som möjligt.. Såg nog ut som en alien =) 
Jag har funderat en del runt det här och nu har jag nog ett svar. Jag tror att svettandet beror på att jag inte har nåt hår på skallen, så allt rinner från huvudet, längs ryggen och ned till "uppsamlingskärlet".
Man får vara tacksam att det inte kryper in ändå, lite tungt att kliva av mitt i passet, löpa till toan och bjuda sig själv på ett självåsamkat svettlavemang. HAHAHAHAHHAHAHA USCH nu spårade det totaaaalt!
Ska itne ta upp det igen.... Men jag täner inte heller sudda det ahha =)
Nu gick det lite långt från trött i ryggen till vattenlavemang.. Men så blir det när jag inte har nåt att göra, utan fastar här vid datan. Nu blir det mat, diskning sen monster work out! Bye bye every body!!!

How am I suppose to live without you?

Det är helt sanslöst vad jag saknar dig ikväll gumman!

Du genomsyrar varenda tanke just nu!

jag vill att du ska vara hos mig!

Jag skulle ge vad som helst för att få möta dig i dörren!

Det är helt sjukt hur man kan älska ett djur så mycket som jag älskar dig Dixie! Jag sitter och pratar med pappa nu och han berättar för dig vad jag säger. Pappa säger att du ler mot honom när han pratar om mig. Och det sjukaste är att jag inte tycker at det är ett dugg roligt. För jag vet att det är sant. Du ser ut som på nedersta bilden, något öppnare ögon och med ett lugn som måste ses för att kunna kännas. Du är så mycket mer än en hund och betyder så oerhört mycket för familjen.
Allt Jag vill just nu är att få komma hem, möta dig i trädgården när pappa släpper ut dig. Pussa och krama dig och höra hur du ylar och gnäller för att jag varit borta så länge. Sen vill jag gå ut och gå på Morö Backe grusvägen med dig och kasta pinnar åt dig. jag vill putta dig och bråka med dig som vi brukar göra och låtsasmorra åt dig. Sen vill jag komma hem, ge dig mat och vatten och klappa dig när du kommer fram och tackar för att jag rastat dig. Sen vill jag sätta mig på golvet, vänta på att du ska krypa upp hos mig när "spänningen" släppt. Sen vill jag bara sitta där i timmar och stryka dig och prata med dig.
Jag minns när du kom hem till oss första gången och blev en i familjen. Då åkte du i mammas famn i bilen från Umeå och sedan sov du hos mig på natten. Du låg med mig i köket på en madrass, haha ja du låg till och med uppe på min huvudkudde. Du var så liten och söt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, och så är det fortfarande. Du har blivit större, både fysiskt och i mina ögon. Jag längtar något så oerhört efter dig att ingen förstår det. Det går inte. Du är den jag längtar mest efter i hela världen just nu. Jag skulle kunna börja gråta här och nu.
Du är bäst. Du är allt man vill att en människa ska vara. Du är snäll, kärleksfull, lyhörd, vacker, förstående, du kan läsa av signaler bättre än mig i vissa lägen, du är aldrig till något besvär, aldrig i vägen, men bäst av allt, du är trogen. Oavsett vad som händer så finns du där. Och det känns jääävligt bra! Dixie jag hoppas nån läser det här för dig, för du förstår ju mer eller mindre varenda mening. 
Nu längtar jag till oktober då jag ska hem och hjälpa familjen flytta till nya huset... För då får jag träffa dig. Och då ska jag ta till vara på det. Du ska bli så bortskämd och du ska få allt du pekar på . Jag ska fan ta med dig in på Ica så ska du få äta allt du vill, så betalar jag i kassan sen!

Hade tänkt gå ner på stan en sväng men jag skiter i det ,jag orkar inte! Jag ska sitta här hemma och se nåt meningslöst på tv och tänka på alla hemma och hur mycket dom betyder för mig.
...Inte bra att det kommer ett seriöst inlägg från Bonden förresten, nu tappar jag nog mina få trogna läsare haha! ha en trevlig kväll allihopa och håll ut, imorgon är jag nog tillbaka med nya idiotier igen!
God kväll!

Hallå

This is me calling from earth!
Today I´ve been arming a ground in Svanberga, nothing ordinary happend so I´m quite satisfied with my day. Now it´s laundrytime, and in about one hour it´s gymtime. Then I´m going to Flygis for some shopping and after dinner the nights free. I´ve heard rumors that Trädis is open tonight, and that some of my friends are going. The sad thing is that I don´t  have eny trousers to wear, so I think I´ll stay home. Watch a movie and eat some shit, hopfully icecream from Ben & Jerry with brownies in it! Yummie!
SATAN så drygt att skriva på engelska! jag tappade helt lusten att skriva nåt nu. Hata England

Access till lägenheten igen =)

Hej alla Bondelovers!
Nu är jag tillbaka med nytt hopp om livet efter gårdagens incident. Det är såklart inte så många som vet vad jag talar om, för jag har försökt att mörka så gott det går. Men nu är allt över så nu kan jag ta ev. bajskastning!
Igår när chefen släppte av mig hemma så trallade jag upp för trappen, det hade nämligen gått bra på jobbet. Riktigt bra. Hade rivit i sinne och fått dampa ur mig, lite varmt men mycket skönt. Men så avtog lyckan när jag kände i fickan.
Och varför? Joo för under dagen så hade jag bytt från mina byxor till trekvartsbyxor, men glömt att lägga över hemnyckeln... Så jag stog och fudnerade över vad faan jag skulle göra nu. Rignde på hos två närmsta grannarna, inget svar. Ringde på uppe hos hyresvärdinnan, inget svar. Mötte en granne i dörren, som sa att det var rätt kört för mig, om jag inte fick tag i en vaktmästare. Så jag ringde till KJ, som hänvisade till ett annat nummer i.o.m att klockan var över 4. Provade det, då hänvisade dom tillbaka till KJ:s första nummer. Lite skumt om ni frågar mig, och lagom kul just då. Ute hällregnade det, jag skulle in och betala lite räkningar, flygbiljetter, laga mat samt det viktigaste av allt, äta en "Ben & Jerry" glass med kakdegssmak..... Men inget av detta gick som planerat som ni förstår. Så jag satt istället i 45 minuter och väntade på att Woxxa skulle sluta, åkte sedan hem till honom, fick en macka, låna kläder och sedan upp till gymmet! Då känndes livet välidgt tungt och det var skönt att gymma av sig. Sen fick jag låna kläder av Woxxen igen så vi kunde åka ner på Ett Glas och äta middag för att gaska upp mig lite.... Som ni ser så hade vi rätt trevligt, nästan för trevligt sett från en utomståendes perspektiv. men det gör inget, för vet (tror) att Woxxa är bi, och han vet att jag slår honom om han antastar mig på allvar.
 
Efter middagen så blev jag hämtad av Viktor, vi åkte vi hem till chefen och såg lite Ultimate Fighting och sedan slumrade jag in i en av deras sängar. Vaknade i morse och var i princip på jobbet, rätt nice. Funderar på att åka dit ikväll igen =)
Idag så har jag däremot haft en jobbig dag igen. Gått med motorkap, bilmaskin, spett, kofot, slägga, jaa tänk er alla dom jävligaste verktyg och maskiner som finns. Alla dom har jag lekt i stelnad betong med idag. Under 9 timmar. Lägg där till att jag har stått som Quasimodo största delen av tiden, det har varit soligt och varmt, jag har inte haft någon plånbok så jag har kunnat köpa dricka. Hate life helt enkelt. Men sen på slutet av dan så insåg jag att det här är en sån där period i mitt liv som jag kommer minnas. Helvetets dygn, och allt bara på grund av att jag inte fick med den förbannade nyckeln hem igår hahaha =) Men man lär sig av sina misstag, så troligtvis så ska jag kopiera upp 17 nycklar och ge till dom närmsta hushållen. Då slipepr jag bli utelåst i alla fall, sen är det bara att hoppas att dom är snälla. Annars kan man få dra nya lärdomar. Jag kanske kommer hem en dag och ser att jag har en "tapetboard" med Dalahästar och spiskummin i alla rum, satta lodrätt. Och då lär jag mig ju hhur det ser ut, troligtvis så är det helt fel, ja mena vem har sett en häst äta spiskummin?
I annat kan jag inte komma på något negativt med att ge ut nycklar, det skulle ju kunna bli bra också. Jag kanske skulle ha jättestora pyjamaspartyn/födelsedagsfester/dop m.m för grannarnas ungar, och därigenom tjäna lite pengar. En liten fundering kring det förresten, födelsedagskalas. Det är ju som en kul grej att ha fiskdamm på dom, tycker jag i alla fall. Men snälla föräldrar, varför måste ni lägga en mandarin i påsen? Det är ju typ ignen unge som gillar det. Det är ju inte direkt så att man har hört om nån liten unge som gått in på Ica, och försökt fylla sin godispåse med mandariner när mamma sagt att det är okej med lördagsgodis på en onsdag?  Jag ber om ursäkt om nån som läser min blgog har gjort just detta, eller ursäkt, jag tycker synd om denna. Du har inte haft en normal uppväxt men det är inte ditt fel. Kom till mig så ska vi hjälpas åt att korigera det. Vi ska sätta oss ned i ett mörkt rum, jag ska tända ljus och sedan bjuda dig på Riesen. Vi ska ta en resa genom godisets udnerbara värld, med börja i chokladen, och sedan kommer du inse vad du gått miste om. Det är sådanan prioriteringar som leder till misstag, problem, misshandlar, krig, död, pest osv. Om du äter godis som barn så mår du bättre psykiskt. Jag lovar att Hitelr t.ex inte fick fiska upp en magisk godispåse på sin 10 års dag, med allt godis han älskar, och ett löfte om att det finns mer i skafferiet.
Nu låter det kanske som att jag är barsnligt förtjust i godis, och det är jag.
Det innebär inte att jag är tjock, men det är jag.
Det det däremot innebär, är att jag mår bra psykiskt och aldrig skulle döda någon!
Så alla ni som säger att det bara står roliga, oseriösa och kanske till och med sjuka saker på min blogg. IN your face! Här har vi allt, fakta, humor och kärlek. Godis är kärlek. Min kärlek till godis är ofantlig. Internet är ofantlgit stort, precis som rymden.
Rymd. Smaka på det. Säg det som Homer Simpsom så lovar jag att det känns skönt!
Nu ska jag iväg och träna så det blir inte mkt mer på bloggen just nu iaf. Så mitt budskap idag är;
Var inte rädd, gå ner på Ica. Handla precis det Du vill och så mycket Du vill. För det är just Du värd, just idag!
MUMMA!!!!!!!

Vart är världen på väg?

God morgon alla tappra!
Igår var jag ute med Woxxa och Steffo aka "Blöjan" i stan och Chillade med stort c. Vi började med att käka lite på T.G.I Fridays och dricka några drinkar där. Och iom att jag satt med två bartenders så var en vanlig öl eller red bull vodka inte okej! Så jag tog en öl =)
men sen fick jag upp ögonen för deras glassdrinkar... SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIT, HEAVEN!!!
Så jag beställde in en "Mudslide Ultimatum" (stooooor) och sedan en Strawberry Shortcake. Grymt goda! Skulle ha tagit en bild på dom om det inte hade varit så mkt folk där... ganska gay, att som kille sitta och fota sina glassdrinkar, plus att det inte så stekigt kanske? Men dom var grymt goda iaf! Mudsliden var lite bättre, mer chokladig och en godare smak. Strawberryn hade för stort genomslag utav mandel och det skar sig lite mot det fruktiga.... "Experten" har talat :P
Sen gled vi in på Bar Inferno och tog en cocktaildrink (ni hör ju att det spårat ur alltså, cocktaildrink......) som bartendern rörde ihop åt oss. Jag fick en "Midsommarnatt" som var baserad på apelsin och dom andra tog något åt champangehållet och "klar" drink.
Efter det så började klckan vara slagen och Woxxa började känna vimmelsug. Det var ju som ni vet 080808 igår och ett jävla liv nere på Stureplan. Och när jag säger ett jävla liv, så menar jag ett jävla liv. Jag har aldrig sett så mkt folk på ett och sasmma ställe förut, heelt sjukt! Det var 10 000tals partydjur ute och hälften av dom, om inte mer, var brats. Stog i backslick med Cardigan eller skjorta och viftade med pappas kreditkort. Rätt kul men också väldigt vidrigt och väldigt trångt. Så vi bestämde oss för at köpa nåt på 7Eleven och röra oss hemåt i.o.m att det inte gick ta sig in på nån bar inne i city. Sagt och gjort, vi klev in där (fullt med folk igen) och började vraka. Valet för mig landade på en couscous med räkor (sallad) och det är typ det vidrigaste jag har ätit! Torrt och jävligt, smaklöst och allmänt dåligt. Så alla ni som gillar couscous.... Jag gillar inte er!
Sen blev det buss frbi Rimbo (slusk) och sedan hem. På väg hem hann jag tala med en massa små gosisar =) Båda mina systrar, Robert, Lina, Jossan, Emmy och Mange.. Niiiiiice att Skellhell inte står stilla när jag är borta. Det enda jobbiga är att man är sugen på att åka hem och slicka på dom allihop när man hör dom ihop =)

I morse var jag ute och bedövade mitt dåliga samvete från igår med en löptur till Kvisthamrabacken, upp i den en sväng, och sedan hem igen. Känns riktigt skönt i kroppen nu så jag ska ta tag i livet och hänga lite tvätt, städa och sedan gå ner med Woxxa på stan och ta en fika innan vi åker in till Lars Winnerbäck!!!!!!.
Hoppas han mår bättre idag så han kan ställa upp på laget, för han var jävligt hängig igår alltså, drack knappt en droppe och det är INTE OKEJ! Kul för honom idag kanske men dålig inställning! han har iof vart febrig och jävlig så det är okej... Men inte för mig! Drick din jävla mupp =)
Längtar "nå djäääävulskt" tills ikväll då Lars drar av första sången och festen kan börja, hoppas bara det blir bra väder! Vi ska åka in med Tina, Anneli, Eddie och Malin och sätta oss på Söder på ett gäng pubar innan så vi kommer i rätt stämning!!!
Nu blir det duschen (usch vad äcklig jag är som skriver blogg innan jag duschar va...men det är av kärlek till er! Jag är beredd på att inte duscha innan konserten bara jag får blogga.... LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
Pussisar


Helg

Fy fan så jääävla skönt med helg! Känns välbehövligt och det kommer bli en bra helg =) Jag ska snart åka in till Woxxa i Sthlm, han är där och letar jobb med ett otroligt fint CV som jag skrev till honom igår. Får han inte jobb med det finns det ingen Gud. Han kommer troligtvis få sparken sen när dom upptäcker att han (jag) är mytto :P Nej skämt å sido, jag hoppas det går bra för min son, annars måste väl jag hjälpa till lite =)
Vi ska sitta och mysa på nån bar ikväll, äta lite gott osv och så får vi se vart kvällen slutar. Hoppas inte det blir hårt iaf för jag orkar inte just nu, sparar kraft till Winnerbäck imorgon =)
Hinner inte skriva mer just nu, återkommer senare!
Ha en bra fredag allihopa!
Pusselbit

Ps.

Det blir ingen träning. jag har hjärtklappning och längtar till ljuset

En sjuk man, en sjuk dag, i ett sjukt tillstånd...

Hoppla!
Idag har det varit en dag att minnas i mitt liv. Både på ett roligt och ett tråkigt sett. Eller näe, bara roligt haha=) Det var en sån där underbar start på dagen, då man vet att allt kommer gå åt helvette.... Försovning a´ 40 minuter.
Så det blev full fart upp, kasta ner fika och matlådor och sen ut ur huset på mindre än 5 minuter. Full fart till färjan med Westlife poppandes i högtalarna. Ska man komma sent så ska man i alla fall ha hunnit sjunga upp sig tycker jag! Så börjar dan, snickrar lite utvändigt på ett hus och det går allmänt dåligt. Jag är lite klumpig, fattar ingenting men är glad ändå. As always. Så började det regna, och jag var tvungen att "hekta" i två fönsterrutor som vi plockat ner, så inte regnet skulle jazza loss inne i lägenheten. Inga problem tänkte jag, och hämtade fönstren...... Som ni ser på bilderna här nere så var det lite problem trots allt. Jag självutnämnde mig till "Veckans Åsna" genom att sätta fel fönster på fel gånggärn. Sen gjorde jag en till tabbe.. Jag tog inte ner dom på en gång utan lät gubbarna se...... Asgarv senare så är rutorna iaf på plats, och jag ska bara fästa en träplanka så dom inte står och blåser innan hasparna är monterade.... Tjatjing, årets sticka -08 kommer som ett brev på posten och jag känner att jag inte vill leva längre. Fuck ass!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sen börjar allvaret. Just när regnet börjar ösa ner, och det är dags för lunch... Så får vi en tegelpanneleverans på 250kvm som ska läggas på en gång. Så där står jag på taket, hungrig, trött, genomsur av regnet och allmänt onöjd med livet. 2 timmar senare står jag fortfarande där, ännu jävligare och helt utan energi. Och när jag blir utan energi så slår det gnistor. Jag föreställde mig hur skönt det skulle vara att sitta i ett varmt bad med en fräsch sommarsallad från Västkusten istället för att bära/tegel ute i ösregn, och det gjorde ju inte saken bättre. Nåväl, timmarna förflöt och nu sitter jag här iaf, med en tvätt igång och matklagning på schemat innan spinningen drar igång med laget. Och jag känner bara att jag inte orkar göra nånting. Asså jag är ju lycklig, eller ja lycklig är väl en överdrift men jag är iaf nöjd med livet. Jag är ju frisk osv och det är ju kul. Haha Imorgon kan det iof vara SM i urinvägsinfektion på bygget bland oss 6 man som var uppe och jobbade =)
Men det får man ta då. Just nu så skulle jag vilja lägga mig i ett isolerat rum med vattensäng, lyssna på först "Grottsus från gruvorna i Kiruna by night", sen skulle jag vilja lyssna på "Stora Svalans ruvarsång", komma i självsfrid och sen öppna ögonen och möta morgondagen. För det är ju trots allt fredag och då ska livet vara frid och fröjd! =) Jag ska ju på Lasse Winner i helgen också så det är bara att "spotta opp se" som farsan brukar säga =)
Hoppas att du som läsare har någon utav efterlysta CD:ar här ovanför, det skulle göra lviet so much better. Ursäkta mitt språk, känns nästan som jag kör en hylling till Idol Kishti. "Halleluja moment!"... Vilket det ofta är här på Bondens Backyard!
Ha en jääävligt fin eftermiddag och kväll, jag återkommer nog inte ikväll. Om jag inte lyckats cykla omkull med spinninghojen. Det vore rätt kul. Och dumt. Och passande för den här dagen. Hoppas min tvätt har krymt!  Hoppas att maskinen gått sönder och jag blir ersättningsskyldig, för att jag på något vis råkat lägga en murbrukssäck i tvättkorgen, så maskinen är full i stelnat bruk. Det skulle bli en rätt modern look på dagens tegelsten och funktionsduglig dessutom. Man skulle kunna ha den somm ehhh.... ankare, ehh.....grillring, ehhh..... ehhh....ehhh...bokstopp i en väldigt stor bokhylla. Hate life, big time (love it anyway)
God afton!

Goder afton goder afton....

Var herre och fru, vi önskar eder alla ett skönt nyttigt liv!
Hello there, everybody! I veckan har jag inlett mitt nya nyttiga liv och nu börjar det kännas bra! =)
Kom just hem från Ica, med en kasse fylld av kiwi, clementiner, äpplen, minikeso, ägg, hälsofil och ett glatt humör. Dessförinnan (är det ett ord? Asså både är det ett ord som i sitter det ihop, och ett ord som i finns det överhuvudtaget skriftligt sett? Jag är ju rätt säker på att det finns i tal iaf, för det smakar bra att säga det. Smaka på det du med, säg det!) så har jag varit på Nautilus och kört spinning med laget, riktigt jobbigt och svetten bara rann =)
Som sagt så har SM i självkänsla iletss, vilket innebär sunt leverne och mycket träning. Kondition främst då, så man blir av med los fettos on el body!
Med risk för att bli av mitt skjörbjugg, så har jag lagt om kost i veckan till grekisk sallad och en köttbit. På morgonen äter jag en grov macka med skinka, keso, gurka, sallad och till fikat äter jag frukt. Kommer kanske hända att jag slarvar lite grann, men ju duktigare jag är n'r jag är iväg på shopping, desto större är chansen att jag inte glider in på ondskan väg =) Jag måste erkänna att jag redan saknar känslan av att koka upp alldeles för mycket pasta, så att jag måste rota igenom alla skåp för att hitta nog med lunchlådor och sedan tvingas göra dubbelt så mkt köttbullar t.ex. Det är livsnjutning det, att stå i köket och "förvandla" 2 matlådor till 8-9 =)
Och jag har varit nära i tanken på att gå tillbaka till annan mat, senast idag faktiskt. Satt och knaprade på en morot och plötsligt så fastnade det en liten bit i svaljet, typ mellan näsan och halsen. Och den gick ta me faan inte att få ut! Brukar det hända er också, asså med morötter? Det är typ enda gången som det händer mig...Måste vara djävulens grönsak! Så där står jag och harklar mig och försöker få ut den, men ingenting händer. SÅ jag får acceptera att det gör lite ont att andas och fortsätta jobba. Sen helt plötsligt när jag tar i för kung och fosterland för att bryta loss en bräda, så lossnar den. Å helvete! Jag höll fan på att kvävas när jag satte den lilla jäveln i halsen.
Så dagens nej tack går till moroten. Visst den är god, nyttig, fin att titta på, rolig att rita av som liten, skönt att bli nedbäddad som. men den är inte rolig att ha i näsan!
Dagens plus tror jag går till Omega 3 äggsförpackningen för att den är unik. Det är den enda äggförpackingen som får mig att må bra när ajg tittar på den. Det står att den är rik på lite oljor osv, OCH så har dom en bild på en löpare. Så varje gång man tittar in i kylen så ser man två vita joggingskor. Och dom bär en framåt i en tid där det konstlade fettet lyser med sin frånvaro, och suget efter det driver mitt sinne till vansinne!
Så om det mot förmodan skulle börja stå sjuka saker på min sida, som liksom saknar resonemang och sammanhang så tar jag starkt avstånd till det och ber om ursäkt redan nu! Fett är, tillsammans med mjölk, något som alla hjärnor behöver för att växa sig stora och starka och blir kroppen utan det så fungerar man helt enkelt inte. Man kan till exempel gå in på en kisok för att köpa en tidning åt sin pappa och komma ut med en tam dvärgpudel. När pappa frågar vad det är för fel på en så svarar man sedan A, växthuseffetken.
Som ni förstår vid det här laget så orkar jag inte med mig själv längre, och framför allt inte blogga. Nu ska jag hetsäta några ägg med kaviar udner tiden jag tittar på meningslösa klipp på Utube... Så send me some if you havfe something goood!
"good, GOOD" ( Jim Carey i Bruce all mighty)

"Flight of the Concords"

Jag kom på att jag inte sagt det här till er ännu... men gå in och titta på det här klippet och resten utav dom. En serie som går på tvåan haha. Helt störda är dom! Jag älskar deras humor, och ju mer man ser desto roligare blir det =)

http://www.youtube.com/watch?v=ZbbxA8a_M_s&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=EmLHOGT0v4c

http://www.youtube.com/watch?v=WGOohBytKTU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=pY8jaGs7xJ0&feature=related

God kväll =)

Hej hopp alla salamanderbebisar som har en pappa eller mamma som översätter åt dom!
Idag så var det faktiskt kul att spela innebandy, lagom irriterat och mitt lag vann till slut. Så alla nöjda....elelr nåt....
NU ska vi ta helgen! vet inte hur seriöst jag orkar skriva om den men jag ska försöka!
Jag åkte ner på torsdag eftermiddag och fick direkt presentera mig för Stanley Cup pokalens båda vakter, som jobbade i "Hall of Fame", som är ett hockeymuseum i Canada. Det var rätt stort ska även tilläggas, att få se pokalen live, att få känna på den, och att dagdrömma om att göra smutsiga saker med den! Sen på aftonen så blev jag escort till världens mest åtråvärda buckla och dessa vakter, när min kusse skulle till Himmelstalundshallen för en liten ceremoni med moderklubben. Det var riktigt trevligt och lärorikt. Märks att det är skillnad på han och mig i yrkesproffsighet. Jag hade haft adhd efter 10 minuter, men han lyckades klistra på ett nytt leende för alla foton som togs under 2 timmars tid. STARKT!
Sen bar det av hem till kusinerna för mottagning av närmsta vännerna, lite hamburgergrillning och en massa fler foton. Tror vi var uppe till typ 4 på natten och spelade "Liar", drack lite och åt mat. niiiice!
Dan efter så bar det av till Västervik 10 mil söder om Norrköping, till en av Jontes polare. Där spenderade vi dagen ute på hans land, med båt och wakeboard-, vattenskid- och ringåkning. Det var riktigt nice och förutom ett spräckt ögonbryn på en medlem av crewn så gick det som smort =)
Sen var det bara in i stugan, duscha och börja grunda. Kvällen fördrevs med barhäng, utgång på Palladium och sedan fyllekäk. Vad som hände där emellan stannar troligtvis mellan oss, jag tänker inte gola iaf...... men det var riktigt shysst skvaller =) Asså typ top of the libne skvaller..... vår kväll innehöll det mesta skulle man kunna säga.... Jag skulle vilja sträcka mig till att den var top 10 urspårade krogkvällar hittills i mitt liv. Sett till den breda massan! Alla bjöd på något haha =)
Sen lördag så var det bara bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis fram till klockan 7 på kvällen. Då tog man återställaren hemma i bastun hos kusinerna och sen på´t igen! Boyaka! Vi var hemma hos en snubbe med pool och grejjor på förfest så det var riktigt fint! Sen gick vi ut på Pallas och där hände det en väldigt väldigt sjuk grejj. Alltså en ruskigt osannolik grej. Oddset på Svenska Spel var 1000 000 000, och då är dom ändå lägst utav samtliga "bet"sidor.
Det var nämligen så att en tjej kom fram till min kusin och frågade om han var Jonathan Ericsson, och frågade sedan om han hade några kusiner som hette Henrik och Rickard. Och då svarade Jonte joo, Rickard står faktiskt där, 3 meter bort (Jag var inne i nåt trans för tillfället och stod säkert och funderade på om jag skulle ta av mig byxorna eller kalsongerna först sen när jag kom hem). Då blev den här tjejen helt tokig (många som blir iof så jag reagerade inte så mkt  lol* ) och körde typ hoppsasteg fram till mig. I det ögonblicket hajjade jag ingenting, men jag misstänkte att det var en gymnast som var utsänd utav min mamma för att hjälpa mig att stretcha.
Men det var det hör och häpna inte, utan det var nån ännu roligare. Det var Sofie från mitt kvarter som jag lekte med dag ut och dag in tills jag var 6.5 år. Då flyttade hon , syster Victoria, storebror Fredde och föräldrarna till Norrköping. Sen dess har vi setts en gång när jag var typ sju år, och efter det aldrig mer. Inte ett mess, inte ett mail, nada! Så dyker hon upp just den helgen som jag går ut för första (och hittills enda) gången i Norrköping. Lyckas känna igen min kusin i dimman och finner mig. Snacka om att hitta en nål i en höstack. Elelr nål och nål, en guldsticka snarare=)
Aja, i vilket fall så blev vi plåster sen, hängde hela kvällen och pratade upp allt vi missat på alla år (kändes det som) och sen så skiljdes vi åt efter nummerväxling. Skulle vara kul att dra ihop henne Vickan, broder och meself och prata SKIIIIIT nån gång. Men det är ju troligt att det blir av när vi inte lyckats få tummarna ur på över 15 år haha!
Aja, det var det. Efter utekvällen så begav vi oss tillbaka till den här lirarn med lyxvilla för efterfest. Hände en del incidenter där också, men vad som händer på festen stannar på festen. Iaf när man är med människor som man inte känner. Dom kan ju ha koll på maffian och tvinga mig att äta guldfiskar iaf jag säger nåt! Vi var iaf där till sex på morgonen innan det var dags att gå hem, jag skulle ju trots att köra dan efter...... Så vi gick hem och la oss, förlåt Jonte men jag måste...
i samma säng... Och jag hävdar att vi låg sked =) HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA
Sen blev det inte mkt mer på söndagen, vi åkte och tog en fika, snackade dynga och njöt av lugnet. Sen körde jag hem i cp-oväder, låg mellan 30-50 mellan Södertälje och Sthlm... INTE OKEJ! Jag försökte göra en video med mobilen, men när jag tittade på den i efterhand så insåg jag att det inte var en så bra idé att sitta och citera Kajjan i Hipp Hipp... Det tog liksom bort regnsmattret och därmed hela värdet i filmen. Nu ser det istället ut som att jag filmar några mesiga omköringar och låter lite upphetsad av det... Så jag ska redare den ganska precis nu! =)
Hoppas alla får en trevlig kväll, jag tänker dö i min säng i tid så jag orkar upp imorgon.. Murning på schemat! =)
Pussisar och nattkramar till alla barn i Bullerbyn

Usch!


Efter helgen så är jag ungefär så här sugen på att åka upp och dra igång träningen med laget. Men det är bara att ta sig i kragen, orkar man parta så orkar man med vardagen också!!!
Återkommer ikväll om helgen, håll ut =)

Tjing

Helt sjukt


Jag vet liksom inte vad jag ska säga.... det finns inte ord.
Det finns ingen bild i världen som gör mig så stolt som den här gör. jag får rysningar när jag tittar på den. FY FAN!
Jag återkommer om min drömhelg hos Jonte imorgon, nu är jag för trött och har för mycket mat att göra. Grekisk sallad och grillat... Det blir bra matlåda!
Natti natt =)

RSS 2.0