Back on track!

Hej alla Bondens blogg älskare!
Nu är jag ätnligen på G i livet igen! jag veet att ni har saknat mig oerhört och varit hos diverse hjärnskrynklare under dom här veckorna för att hålla er vid liv. Men nu är jag äntligen tillbaka ;)
Efter att ha varit på tester till Polishögskolan och kännt att jag presterat hyffsat bra och kommit tillbaka på jobbet. Jag har haft adhd stundtals men nu får jag ta ut det på jobbet. ÄLSKAR min kofot och min Tigersåg!!! =) Det var även skönt att åka hem till parenteserna i norr och slicka såren lite. I helgen så har mammsi dessutom gästat mig från fredag till lördag, så vi har satt upp lite gardnier och lampor och gjort min lägenhet ännu lite hemtrevligare =) Imorgon ska jag åka och titta på en soffa, känns som att det är dags nu! Skulle vara skönt att få akllting helt klart så jag kan börja bjuda hem folk på Nintendo 8bitars-kväll...ganska soft!!
Idag så har jag haft storkok och gjort wok, Choritzo och hamburgare till sammanlagt 8st matlådor. Perfekt, nu slipper jag laga mat i veckan för jobbet! Sen efter det så blev diskning och städning för fulla muggar. Efter det ett bröstpass på gymmet, välbehövligt att få ur sig lite demoner! Och nu är jag just inkommer från lite trädgårdsarbete, jag å Findus (grannens katt) har varit ute å klippt ner en hummus i 2 timmar. Tror han börjar gilla mig nu, jag matar honom nämligen varje dag =)
Nu ska jag hoppa in i duschen innan det bär av till Ishallen, tänkte hälsa på grabbarna en vända innan jag tar en film ikväll med Danne =)
trevlig kväll på er!

Life sucks, hate life

Så här dåligt har jag nog aldrig mått.Och det har nog aldrig skiftat så här gort heller. Någonsin. Skjutsade ut min syster och hennes kompis på flyget idag, efter en otrolig helg med konsert, Gröna Lund och Stand up med Pablo Fransisco. Men på vägen hem så krockade jag. Mitt fel. Körde in i en framförvarande bil efter en kurva. Som tur är så blev varken dom i den bilen eller jag det minsta skadade. Dom var kanske lite chockade, förbannade kurvan mest. Jag å andra sidan kände mig som världens sämsta människa. Och den känslan vägrar försvinna. jag är iof värd den.- Tänk om det hade varit något annat, ett barn ute på vägen till exempel. Eller att jag hade knuffat över bilen på mötande trafiksida så dom frontalkrockat...... jag ryser bara jag tänker på det....
Fy fan! Det är bara att tacka sin lyckliga stjärna. jag tror han var med mig idag, känns lite så nu.

NATTHUMOR!!

Nu sitter jag här i lägenheten och lyssnar på min TOTALT sinnessjuka lillasyster. Hon är i sitt esse ( familjen vet vad det innebär) så ajg har det inte lätt just nu. Hon ligger i sängen å skriker att hon ska massera mina axlar med sina tår om hon inte får...jaa jag vet inte vad hon har för krav riktigt, men sjuk är hon i alla fall!!! ...då är det gaaanksa urspårat.... Vi var som sagt på konsert igår och röjjde skiten ur oss, det var heeeeelt sjuuukt bra! När Fergie körde Big girls don´t cry så lämnade hon itne ett öga torrt=) Grymt drag på publiken också...........
Ikväll så har vi fettat loss rejält med middag och sen en massa slisk å skit..tror jag har gått upp nånstans mellan 7 och 13 kg...... Känner mig ganska äcklig just nu =) Syrran kanske har fått en sockerkick? Mupp är hon i alla fall.... Det är iof Hanna också.... Jag har det inte lätt......Bara att stänga in sig, lägga sig i fosterställning å tänka på ett lyckligt ställe=)

Go´natt

Snart är det igång!

Just nu är det oooliiidligt drygt! Flera timmar fram till kvällens TV-spelande och morgondagen då min lilla pluttis till lillasyster kommer =) Längtar massor massor massor!!! Ska bli grymt roligt att gå på Black Eyed Peas, vi har riktigt fina platser dessutom. Sen så har jag även raggat ett Nintendo 8bitars på Blocket, en affär som jag hoppas kunna ro iland imorgon innan konserten. Då blir det hårda fighter ute i Väsby i fortsättningen, Kung Kopa kommer inte att ha det lätt!!! Faan va roligt det är alltså, lätt det bästa spelet som gjorts, genom alla tider!
Sen så ska jag även på Stand-up show med några nissar från mitt gamla jobb på lördag. Vi ska se Pablo Fransisco på Kinateatern, det tror ajg också kommer bli otroligt roligt! Sen blir det middag på the Mongolian, som råkar vara min favoritresturang för tillfället=) Buffén är sååå magisk!!! å Dessertbuffén...åhhhh Himlen:D Nu ska jag fortsätta städandet och hata damm!

tjing

haha även solen har sina fläckar

Igår spelade jag Super Mario 1 på Nintendo 8-bitars för första gången på en Herrans massa år, å jag måste säga att jag steeeekteeeee som vanligt =) SATAN så kul det är.....det enda jag suttit å funderat på hela dagen, är hur djääävulskt hjärndöd jag är. Ibland funderar jag om jag är kvalificerad nog att ens ta mig in på ett Dagcenter. Jag satt å förbannade dom där jävla "ankorna med skal", som ibland har vingar å ibland inte....både röda och gröna skal har dom tror jag.... ni kanske fortfarande inte vet vilka jag menar.....de gör nog itne så många...i och med att det är itne ankor....det är sköldpaddor....... Så jag har funderat på vad det här innebär, vilka konsekvenser det får och så vidare. Och det är en hel del jag är osäker på nu. hela min barndom är t.ex. baserad på falska fakta! Vet jag t.ex hur en anka ser ut egentligen? Har dom alltså inget skal? Hur ska jag reagera när jag möter en Anka ute i skogen? Vad äter en sköldpadda? Finns dom i verkligheten?
Som ni ser är frågorna många och svaren få, så jag vore tacksam om nån kunde skicka in lite information till adressen; www.jagärhjärndödochbordeintefågålöspågatan.se så vore jag väldigt tacksam!!!
Annars har min dag varit helt okej, trots att jag är sjukskriven. Började morgonen med att prata lite engelska med en utländsk man som drenerade min å min hyresvärds gård. Sen bar det av till sjukgymnasten, känns bra att komma igång med lite rehab...dock inge vidare att dom insisterade på att jag skulle vara ledig även nästa vecka.... Så jag åkte ner på gymmet och körde skiten ur min bröstrygg så allt känndes lite lättare =) Nu ska jag ner på stan å lämna igen några filmer (se Radio med Cuba Gooding Jr, den är grym) och sen ska jag upp på gymmet igen å köra ett bålpass. kanske kommenterar nåt senare ikväll om nåt roligt händer.

Ps. Sverige var inte såååååååå duktiga idag...1-1 är itne bra!

tjing

Måndag morgon

Sitter hemma och tycker lite synd om mig själv som inte får åka på jobbet på hela veckan. Funderar på hur synd det är om mig som inte får lira hockey på en väldigt lång tid. Sitter å tänker att jag aldrig kommer attt bli bra. Men sen slår jag på datorn, och går in på den här adressen;
http://www.youtube.com/watch?v=8SGBquN3xg4
Och helt plötsligt så är alla problem borta...det finns liksom inget som kan förstöra min dag! Så nu sitter jag här, och ryser längs hela ryggraden. Gåshuden sprider sig över armar och ben som en löpeld och mina bröstvårtor är så styva att dom nästan skär sönder min T-shirt. Det finns inga bekymmer. Jag är nog lyckligast i världen för tillfället=) Så lyd mitt råd å gå in på länken. Känn efter lite grann hur du egentligen mår. jag tror det kan vara nyttigt, det är det i alla fall för mig.

God bless the broken road!

HAHA PSYKOLOGEN!!!!

Hahaha sitter och funderar lite på gårdagen nu, och den innehöll ett rätt roligt telefonsamtal på morgonen. Pappa ringde å kollade läget... Men innan jag tar det så ska jag köra lite bakgrund. När jag ringde honom från Akuten i fredags å sa att det skulle bli operation på en gång för att knäet var så dåligt, så frågade han vad dom skulle göra då? Jag sa att dom skulle operera menisken för att den hade tryckts in i knäleden. Då sa han att det var jättebra att det in te var nåt korsband i alla fall, önskade mig lycka till och bad mig ringa senare när det var klart. Sagt å gjort, jag blev sövd, opererades och sen ringde jag å sa att allting hade gått bra! Sen hördes vi inte mer den kvällen, men däremot igår morse så ringde han igen....haha det här tycker jag är rätt kul faktiskt=)
Det första han säger är ;
- Du vet väl att dom tog bort hela menisken för dig va?
- Jaa men det var tydligen inte mycket att göra åt, den var ju så skadad.
-Näe jag vet, det där var inte bra det. Det hade HELLRE fått vara ett korsband.
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Sen fortsatte samtalet en stund till å pappa predikade lite om att jag måste bygga upp muskulaturen nu osv osv. Fotbollen är bara att lägga ner, vi får se hur det är med löpning, kanske får du springa igen.... hahahah sen la vi på , och jag satte mig ner å funderade lite på vad som jsut hade sagts.... Å jag kan ju inte säga att det kändes så mkt bättre efter samtalet hahahahahahah!
Men nu så här i efterhand tycker jag att det var DJÄÄÄÄÄVULKST roligt sagt..hahahahaahahahaha=)

Igårkväll så gjordes det inte mkt annars, jag var med bröderna Öhman å gäspade mig igenom Danmarksmatchen, sen såg vi "Huset vid sjön". Ganska gay att vi var tre killar å inga bitches....men det gillas! Filmen i sig var helt okej också, slutet lyfte den oerhört mycket! :D

Idag så ska jag gymma lite sen ska jag upp å kolla på våran första träningsmatch, det blir kanon det :D Plus att jag ska längta lite efter min älskade lillasyster som kommer på torsdag, då vi ska iväg å se Blach Eyed Peas:D Så om någon är sugen på att haka på så är det bara att höra av sig, jag har telefontid mellan 09.00 och 23.00 nu när jag är sjukskriven ;)

ha en bra dag!

Tur i oturen kanske man kan säga!

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja nu, men jag är lite ledsen idag.... Jag är nämligen nyopererad och borta från hockeyn HELT i minst tre veckor :( Vred till knäet så pass illa under torsdagens träning att menisken åkte in i knäleden. Så under fredagen så åkte jag till Akuten  efter bara nån timme på jobbet, hade såååå ont. Så helt plötsligt så sa dom att jag skulle opereras på en gång, för att min minisk var skadad. Jag skulle sövas å hela baletten. Sen så vaknade jag upp där vid halv sex på kvällen, fattade ingenting en stund...sen började smärtan komma och då skickade dom hem mig haha. Var väl less mitt gnällande=) Så nu hoppar jag runt och är sjukskriven i en vecka till att börja med, sen får vi se hur allt artar sig. Men det känns i alla fall jättebra rent fyskiskt just nu, det har gått bra det här. Det enda som är lite tråkigt är psyket......Man vill ju spela va... men men, det är som det är. Nu ska jag iväg på gymmet och pumpa bröst så jag får tillbaka meningen med livet hahaha :D
Ha en SUPERBRA lördag!

tjing

Typiskt

Jaa vad ska man säga, det är nästan roligt för att det är så klassikst. Idag har jag haft en kanondag på jobbet, allting har funkat och jag har hunnit undan allt som skulle göras...Plus att jag fick plocka glas ur baren på hotellet på bygget, fanns riktigt fina grejjer faktiskt :D sen åkte jag å tittade på lite möbler innan träningen och hittade lite fina saker...sen var det träning å allt började KANON! jag stekte på uppspelen, hängde en puck under spelet.... Sen så kommer jag i en jävligt skum situation...jag tacklar en kille, tar några skär mot pucken...Tvärfastnar med skenan i isen...och sen var det kört! Nu sitter jag här med lindat ben och kan inte röra knäet nånting nästan, varken framåt eller bakåt! jag skulle vilja "klicka" in det rätt, för det känns som att det ligger fel...men det tar bara stopp!" Så vi får se hur det känns när jag vaknar imorgon, ev. så får man väl åka upp på sjukhuset å nöta träbänk i vänthall i 4-5 timmar... men det är inte fy skam det heller, det är ju trots allt helg :D Så tummen upp för fredagen imorgon, hoppas det blir fint väder så att man kan hoppa runt på bygget i T-shirt å shorts en sista gång innan sommaren tar slut=)
ha en trevlig kväll!


Nöjd med livet

YES! Fy faaan va skönt det är att leva ibland! Jag har jobbat som en tok idag så tiden har gått skiiitfort. Sen har jag kört ett MONSTERpass på gymmet och det gick grymt bra det med..sen har jag lagat mat å ätit, å nu sitter jag här och bara känner mig nöjd med mig själv och inväntar Idol. Det blir första programmet för i år, missade igår...jag älskar idol!!!!! Ska plocka fram lite kanelbullar och mysa tror jag, känner mig värd det!

Tjing


God kväll!

Äntligen måndag...eller hur var det nu igen? Var lite jobbigt att gå upp i morse, men sen när man väl kom igång med jobbet så gick dan riktigt snabbt. Kul med bra väder också, varmt å skönt..heelt sjukt att man står i T-shirt på dagen å jobbar, när man 6 timamr tidigare skrapat rutan från frost.... haha vädret är härligt :) Sen efter jobbet ¨så blev det ett bra ryggpass på gymmet, lite biceps på slutet, sen upp på träningen och jaga lite puck :) Nu sitter jag här, lagom mör i kroppen å längtar efter att få träffa John Blund!

Natti natt!

Inte lätt

Ibland blir man bara så less...

Gröna Lund

Haha jag vet inte vad jag ska säga riktigt, nu var det typ 5 gången jag var där i år....och det är fortfarande LIKA KUUUUUUUUUUUL =) Jag tror fortfarande att jag ska dö när jag åker fritt fall! den är magisk!!! Fast berg- och dalbanan är ju klassisk, så måste jag välja en karusell som jag ska sitta en hel dag i, så får det faktiskt bli den. Det var faktiskt premiär igår för mig på Extreme, och vilken premiär sen! Vi köade i typ 5 minuter, så där lagom länge så man hinner bli nervös men inte FÖR irriterad. Sen när vi väl satte oss så fick jag en karusellmaaaaniiiiiiiac bredvid mig, ett riktigt original. Typ 30 år, långt hår i svans, skägg och tänder som stod åt alla håll. Sen hade han ändå en seriös ton, trots att han satt i en karusell...! Så började då åkturen, och vi började åka fram å tillbaka å kastas runt runt, riktigt obehagligt...tyckte jag.... Men inte alla uppenbarligen....Plötsligt hör jag hur någon sjunger "var nöjd med, allt som livet ger....." osv, å när jag tittar till vänster så sitter dåren och sjunger å klappar händerna...Så det fanns u bara två alternativ, antingen skicka en armbåge över näsbenet på honom, eller att ta ton...jag tog ton...Så där satt jag då och sjöng Baloo och la in lite svordomar när det snurrade som värst, å han bara satt å tokgarvade hela tiden. Sen efter åkturen så klappade han om mig å frågade om vi skulle åka igen, men jag sa tackade artigt nej och sa att mina ben inte bär mig uppför rampen en gång till haha. Han var riktigt skön =)
Enda minuset på kvällen var att vi misstajmade bussen med 1 timme, så vi fick driva runt på Sture en stund...Rätt kul iof att få se lite damer... Det är heelt sjukt vilken rörelse det är där inne, jag blir typ rädd på allvar!!! Sen så fick jag å Danne oss iaf in i bussen och somnade som två små barn mot varandra, och sov ända in i Norrtälje ahha. Så var den kvällen slut!
Idag blir det tvätt och gym, sen kanske lite bak på kvällen om jag har nån energi kvar! Har blivit lite inspirerad sen mina magiska kanelbullar=)

Ha en bra dag!

=)

God morgon! Så här dagen efter mitt livs största händelse, så är jag fortfarande sådära irriterande nöjd. Det var det första jag tänkte på när jag tittade ut i solskenet faktiskt! Jag har sovit lite oroligt också, drömt om typ ALLA mina hockeypolare....heelt sjukt!
Idag blir det i alla fall lite gymmande, sen ska jag iväg med Danne och några Skelleftebrudar till Grönan och slå klackarna i taket....Eller iaf åka karuseller i SINNE och äta en Tivolistrut...dom är magiska!!!
Hoppas du får en bra dag du med!

Hoj

RSS 2.0