Milstolpe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ikväll har jag ÄNTLIGEN LYCKATS efter alla dessa år. Jag har tagit 100kg i bänk!!! Typ mitt mål med livet=) Å det skönaste är att jag gjorde det efter en dags arbete, ett litet mellanmål och sedan ett ispass....sen gym....OCH jag lyckades två gånger...Jag har höjden i mig haha ;)
Det är bara så jävla skönt! Jag skrek rätt ut i gymmet när jag la ner stången, fick lite underliag blickar....SÅ SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT! Sen åkte jag ut å firade på resturang haah :)

FY SATAN SÅ SKÖNT!!!

Trött

Faan också att man ska bli så sliten av att jobba! Sitter hemma och har ångest över livet! Ikväll så lirar DIF uppe på Ishallen och jag har gratisplåt, hela laget ska dit......känner noll sug.... Sen vet jag att jag kommer att åka vidare till Mobergs och se Johan Glans stan-up show som han kör där ikväll....Huuuur kul som helst, garanterat!
Men just nu så vill jag bara ta en dusch, bränna mig lite på bröstet med varmvatten och sen hoppa isäng.... Hate life at the moment! Men innan det här är klart så är jag på väg på match det vet jag, men det är alltid skönt att spy lite galla innan man tar tag i livet!
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck

Bullbak

Idag fick jag ÄNTLIGEN tid för mitt efterlängtade bullbak!  har gått å längtat länge efter att få kavla loss lite i köket faktiskt. Vilket märktes, jag var typ övertänd. Satte igång med allt på en gång utan att planera nåt, sen insåg jag att det vart lite stressigt. Lugnade ner mig lite, å sen bara njöööt jag av hela grejen! Resultatet blev strålande också, 50st gyllenbruna, väldoftande kanelbullar som jag provsmakade dirket dom åkte ur ugnen...så ajg brände tungan, men det var det värt!!! Sen var det SM i Bregott! Första anhalten blev hyresvärden, hon blev jätteglad och bjöd in på fika direkt. Men det hade jag itne tid med, jag hade fler leveranser på schemat! ja mena, alla vill ju smaka dom beryktade...så jag ilade vidare till chefen och bjöd honom på ett gång drömmar, utlåtandet löd; Fan min fru bakade bullar igår, men dom här är ju mycket godare haha! Frugan svarade upp den med; Du är en riktig svärmorsdröm, bakar å fixar. Hahahaha jaa jag var GANSKA nöjd efter det, så då åkte jag hem till Danne med Isa och fikade lite bullar själv också. Danne gillade dom lika mycket som övriga!!!
Nu ska jag gå å lägga mig så jag orkar upp imorgon med, det är rivning på schemat! Idag lyckades jag få lite avloppsvatten över mig när jag gick lös på ett gammalt tvättställ, inte så kul men ändå förbannat kul så här i efterhand haha :D
Tjingeling!

Glömde nästan

Fergie - Big girls don´t cry
Bästa låten just nu

Mystiskt!

För 5000 år sedan drog de gamla grekerna fram över den europeiska kontinenten, likt en hök på sina jaktmarker. De skördade allt som kom i sin väg, kvinnor, barn, ponnysar och minigrisar. Varje kväll så satte grekerna upp en skyddsstaty vid sin lägerplats, för att hålla dom onda andarna borta. Men så en kväll, när grekerna skulle sätta upp statyn, så blixtrade det till på himmelen! Plötsligt uppenbarade sig Gud på himmelen, han sade till dem, att de inte längre skulle fortsätta sin korsståg. Utan istället så skulle de bli smeder och börja tillverka skenor, men lyssnade grekerna på denna varning?
Nej, och väd hände då?
Jooo idag när jag var på träning, och spräckte min andra skena på lika många pass.... Då fanns det ingen skena att sätta på skridskon. Och allt är dom där jävla grekernas fel. Så därför går grekerna BORT i afton, men jag hoppas att dom bättrar sig.
Dom har ju rätt god sallad!

God kväll


Måndag nu igen...

Hur man än gör så lyckas man aldrig lära sig hur jobbigt det är att vakna upp på måndag morgon. Det går bara inte! I morse var det dessutom 20 minus ute och det gör ju inte saken bättre. Sommaren är slut, det kände man nu, det blir aldrig varmt igen. Tragiskt men sant! Som tur var så gick det bra när jag väl åkt mina 6 mil till jobbet. Blev klar med murning utav en skorsten och sedan gick en dröm i uppfyllelse. Jag fick ta med mig kofot, yxa och hammare och gå till ett hus... Bära ut 4 möbler som skulle sparas.... Sen fick jag gå lös på inredningen!!! =) SATAN så roligt, inte tänka ett dugg utan bara slå. Adhd så det skriker om det! Och det sköna är att det kommer ta några veckor att riva hela skiten, så nu kommer jag att vara i himlen framöver! Bra träning dessutom, skönt att känna att man lever!
Sen var det träning på kvällen, ganska jobbigt blev det tills slut på tom mage. Men det var riktigt roligt iaf! Nu är det bara sängen som gäller så man tar sig upp imorgon med!
Natti natt

Världspremiär!

Äntligen har det skett, det vi alla väntat på.... mitt liv har spårat ur! =)
Jag har haft det på känn nu ett tag och i måndags kom raset då jag rakade håret p.g.a ett vad med en polare! Blev faktiskt bättre än väntat och jag är nu om möjligt ännu populärare hos alla bitches =)
Jag är även en mästerkock utan dess like, min främsta egenskap är att uppskatta huuur mkt mat som ska göras. I måndags tänkte jag koka  tortellini till middag och en matlåda dan efter.....jag har ätit tortellini hela veckan.....jag har fortfarande kvar 2 portioner tortellini....jag är ganska less tortellini.......USCH!!!!

Tur att helgen blev bättre den i alla fall! Lyckades skruva ihop mitt nya barbord och få det på plats, blev riktigt nice! Skönt att äntligen börja komma till sin rätt här ute på landet!!! Sen blev det ÄNTLIGEN fest igårkväll efter 5 nyktra veckor, kändes otroligt skönt att få tanka fullt igen =) Bra med folk ute också, löningshelg är pålitligt!
Idag händer inte så mkt, ska röjja lite på msn och tvätta, hoppas att baksmällan släpper. Känns som att nån spelar fotoboll inne i skallen just nu! Det är tur att det regnar i alla fall så att man tillåter sig själv att sitta inne =) Jag tror jag ska åka iväg å hyra en riktigt bra film, baka en sockerkaka, och sedan bara njuta av dom sista timmarna av helgen. För imorgon börjar allvaret igen, upp klockan 05.30 och sälja sina tjänster till behövande!

Ahh skönt att äntligen ha skrivit klart första inlägget! förhoppningsvis blir det inte det sista, men man vet aldrig haha =)

Tjing

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0