PS.... JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

DET ÄR INGET SNACK, DET BLIR DEN BÄSTA FREDAGEN NÅGONSIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALLA ÄSLKAR SKELLEFTEÅ AIK, HEJ, SKELLEFTEÅ AIK, HEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!


SATAN SÅ JÄVLA SKÖNT! TEMPELRIDDARNA ÄR BÄST I SVERIGE!!!!!!!!
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/elitserien/article3664344.ab

Imorgon är det ingnet snack, jag bjuder på fika på jobbet... Iförd min AIK halsduk så klart! jag ska springa ur ut bilen imorgon klockan halv sju och vråla hejjarramsor
rätt ut så dom tror det brunnit för mig. YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSS

Imorgon är det världens kanske bästa fredag...


Varför? Jo för att den är just imorgon, vi har match mot Sollentuna och det är Halloweenhelg =)
Jag ska börja med att kasta ut morgondagens tävling, "Bondröta", som går ut på att ni gissar slutresultatet i vår match. Tippar man rätt så får man den här gången valfri Estrelladipp och 3 dl gräddfil.....Värt att slänga in ett tips, om man gillar chips? (Ursäkta julrimmet men det blir så när man åker hemifrån när det är mörkt i långkallingar och kommer hem på samma sätt.... Dagsljus är överskattat! ) 
Vi möter Sollentuna som ligger tvåa i tabellen på bortaplan, en match som ser tung ut på förhand men jag är optimistisk. Slovaken var het på träningen idag, 2 kassar och ett glatt humör. Ska vårt lilla utlandsprfoffs äntilgen vakna? Dom som kommer till Snickershallen (mmm chooklad... NEJ, snickarmärket, trist) får uppleva 60 minuter hockeymys där vi står som segrare med 4-2. Kom jsut på en regel till, man kan inte tippa samma resultat som mig. Eller kan kan man ju, men man vinner ingenting...utom en stjärna i kanten, inställsamma personer välkomnas!

Tänkte bjuda på ett kuligt sms jag fick idag på bygget som en liten smilgropshöjare såhär inför helgen. Känsliga läsare som inte tycker att sexskämt är kul, feminister och andra mongolider ombeds sluta läsa nu. God natt med er, logga aldrig mer in.

Fyra sextips för att piffa till det i höstmörkret:
Indianen: Ta tjejen bakifrån. Byt hål utan förvarning och tryck in den så hon skriker. Ta snabbt handen till och från framför hennes munn.
Piraten:Ta tjejen bakifrån. Precis när du ska komma drar du dig ur och spottar henne på ryggen. När hon tror att det gick för dig och vänder på sig så skjuter du satsen i ögat. När hon sedan springer iväg med ena handenför ögat så knäar du henne på låret så hon hoppar på ett ben som en pirat.
Spöket: Ta tjejen bakifrån. ha en gömd kompis i garderoben och byt snabbt utan att hon märker någonting. Spring sen ut och runt huset till fönstret och vinka till henne.
Rodeo: Ta tjejen bakifrån. Ta ett ordentligt tag samtidigt som du lutar dig fram och viskar " Det här gilalr din mamma också...." Sen är det bara att se hur länge du kan hålla dig kvar...

Kan passa på att dra "Dagens floskel" som kommer från omklädningsrummet idag, signerad Linus Drogge. Jag vet, han är målvakt och därmed inte fullständigt normal, men nån måtta får det vara. Coach kommer in och säger att vi ska köra "Flow" som uppvärmningsövning... Då tittar Linus upp och frågar;
- Vad är Flow då, är det att flyga typ?"...
I rest my case

Nu ska jag städa undan lite så jag har fint i helgen när alla småspöken inte knackar på dörren, ibland hatar man kodlås mer än medel. Fast det gör ajg typ ändå inte.  Om man sätter upp alla lås i världen så kommer nog kodlåset på första plats, tänk så smidigt att aldrig behöva nyckel? Eller nej andra förresten, på första plats måste jag sätta dom där små hänglåsen som satt på alla tjejers dagböcker. Tack Gud för den uppfinningen, vilka hemlisar och tankar man fått reda på via den. Små naiva tjejer som inte tror att man har en säkerhetsnål i fickan när dom går ocg äter... Mohahaha!
På tal om dåliga lås... Imorgon gör Daniel "Woxxa" "Ålåke" Woxberg sin sista dag som Låssmed, congratulations =)
Nej muppvarning känner jag, orkar inte flyga iväg, "Flowa" som Drogge skulle ha sagt, ikväll utan det får en bli en annan kväll. ha det bra allihopa, imorgon är det heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg =)
YES ATT ALLA SKOLUNGDOMARS LOV ÄR SLUT SNART, RÅHÄRLIGT!!!!!!!!!!!!


Henke


Tänk om alla dar var så här bra?

Hej allihopa =)
Hoppas ni är lika nöjda med er dag som jag är med min, för den har vart grym. Studsade upp ur sängen klockan 05.30 i morse och gjorde i ordning grejjorna till lunch/fika. Iväg till jobbet och där blev det takspikning i ett herrans tempo. Dagen gick skitfort och jag tror på fullaste allvar att jag är snabbare än en automatisk spikpistol...... Nästan =) Sen åkte jag hem, gjorde två äggmackor medan jag stoppade i tvätten och sen upp till gymmet. Klockan var då runt halv sex. Gick runt där i 20 minuter och slet i lite olika vikter, kände mig lagom motiverad efter en hård dag på jobbet. Men sen gick jag in på "effektgympan" och körde skiten ur mig en timme, lagom snygg för ev. åskådare. Sen när det var klart så bad en kille som var med och körde mig att stanna kvar och köra box-passet också. Och iom att han var äldre, längre och väldigt vänlig så gick jag med på det... Bad choice. Ytterligare en timme senare så flöt jag ut ur lokalen i mitt eget svett mot duscharna och jag kan inte med ord beskriva hur skönt det var att ta en kort bastu..... Jag höll på somna. Jag satt där inne och nickade och insåg att det kanske inte är så bra att somna i en bastu? Man kanske vaknar upp och ser ut som en mjällig bulldog i ansiktet, alldeles rynkig och fruktansvärt torr i hyn.
Nu har jag precis käkat, diskat undan, hängt upp all tvätt och funnit andlig ro. Så Jag tror jag går och lägger mig nu i sann pensinärsanda... God natt, imorgon är det en ny dag med nya möjligheter =)

Ps. Jag skulle vilja passa på att hälsa till Almstrum också, hoppas Dells lillebror är snäll nu när du har ont i handleden... Hyllningen håller på att ta form i min hjärna =)

KROSS!!!

God afton allihopa!
Det blev ingen uppdatering tidigare idag inför matchen, jag jobbade över. Men det löste sig rätt bra för oss ändå... Eller vad sägs om Seger med 8-0? =) haha jag känner inte att jag behöver säga något mer om matchen. VI LEKTE, ÄGDE; SMISKADE; FÖRNEDRADE osv osv Motståndarianosarna!
Jag skulle kunna hylla diverse målskyttar, men jag väljer att fokusera på Drogge i målet! Linus var på 24 timmars uppladdningskryssning i fredags istället för att vara med på matchen... Och vilken taktiskt triumf det blev. Chanserna var få men vissa av dom var riktigt giftiga... Men då var Didier Drogba på plats i kassen och motade allt! GULD! =) 
jag kan glatt meddela att ingen av alla som tippade (en person) på dagens "Bondröta" fick in sitt slutresultat. Vilket innebär att min Piggelin ligger tryggt i frysen än så länge. Men det är ny fight på fredag mot Sollentuna och då finns chansen igen. Då ska jag försöka att inte spela som en stelopererad myskoxe, det gick inge vidare idag... men men, man har såna dagar och det är kul att laget gör en monstermatch utan min medverkan... Eller jag var ju där men jag var Inte där jag ska vara =)
Nu blir det bingen, imorgon ska det rivas tak i spöregn förhoppningsvis... I LOVE autumn!!! och Kishti....

Goood night :D

Hejja CALCONS

God afton!

Det är en stekhet nummer
 
som skriver dagens blogg. Jag har just varit uppe och tränat med boyzen och det gick bra. riktigt bra. Så bra att jag belönar mig själv med precis allt jag vill ha ikväll, en macka, en banan och ett glas vatten. Mums mums sen blir det kudden. Det är som vanligt match på tisdag, men det känns lite speciellt (in a godd way).
Calcons känns revanschsugna efter fredagens snöpliga förlust och ajg tror på 2 krigarpinnar imorgon mot Hässelby/Kälvesta eller vad dom nu heter. Smisk ska dom få iaf.
Number five avgjorde 3 mot 3 spelet i Sudden Death idag och måste nog, på förhand, tippas som matchens utropstecken. Tyvärr så gick mitt försök med "träningens lirare" inte hem nere på Flygis.  Daniel stod i kassan och jag försökte förklara för honom att jag borde få en chokladbit, just för att jag avgjorde träningen.. men icket.
Undrar vad som krävs för att Flygfyren ska bli imponerade? Känns som att jag gjort allt som står i min makt...
Näe, återkommer imorgon med lite "inför matchen" fudneringar, känslor och mer seriöst tippande av slutresultat.

Det är världspremiär för en ny tävling här på bloggen som jag valt att kalla "Bondröta".
Tävlingen är väldigt simpel, snudd på lotteri. Den går ut på att du som läsare kan gå in och tippa ETT slutresultat i morgondagens match mellan Calcons och Hässelby. Tippar man sedan exakt rätt slutresultat (efter full tid) så vinner man en Piggelin. Glassen kan sedan uthämtas hemma hos Bonden eller uppe på Ica Flygfyren. Skulle man vara allergisk mot Piggelin så får man ett Kinderägg.
Hoppas ni ställer upp, och från oss alla till er alla, en riktigt god tur!

Nu ska jag börja förbereda mig för sängen, det är en hård dag på jobbet imorgon... Vi ska riva ner ett helt plåttak från ett hus så det gäller att vara laddad... och skärpt. Jobbigt att dyka några meter ner i en container på matchdagen. 
God natt allihopa! =)

Sjuka sjuka man...



Hola los dormitorios! =)

God morgon alla barn, nu är det Idol på TV så skynda er att slå på och värm upp ABBArösten :D
Idag tänkte jag rapportera live från Idolreprisen från i fredags samtidigt som jag reflekterar lite över gårdagen... Låter inte det spännande? Eftersom det är bakisdag finns det risk för en väldigt kritiskt inställning till mina älskade Idoler, men så är det.- Mår jag skit och känner mig som en köttbulle i kläder så är det väl inte mer än rätt att kasta skit på dom?....

Loulou , a.k.a "the human sackosäck" sjöng just SOS och hon sjunger ju bra, men det går inte titta på henne. Eller det är ju klart att det går om man bortser från artistgrejen, men hon skulle aldrig kunna vara Idol. Tänk er en musikvideo med Loulou nere på en strand i bikini med nån snygg kille...  Det känns äckligt att säga det men då skulle man fan hellre spana in sixpacket......USCH! Sjung i radio!

Nu är det paus, jag stretchar lite mot väggen, fyller på vätskedepåerna och passar på att berätta lite om gårdagen. Den började som sagt med 4-barnsmiddag här hos mig, där jag var master chef med ett strålande resultat såklart! Sen bar det av hem till Danne för vidare surr och dryckesintag till den senaste musiken i form av ett svenskt medley från 90-talet =D Efter det Mobergs, som vanligt mkt folk och riktigt trevligt. Herr Ericsson var dock en gentleman och vek in årorna redan klockan ett till Jossans favör, hon skulle ju upp klockan 04.30 för att åka mot Arlanda och sin utlandsresa. Jag är inte det minsta avundsjuk... Råhärligt att veta att klockan ringer efter fem imorgon bitti, det är nån enstaka plusgrad ute och hårt arbete står på schemat innan kvällens träning i en kall ishall.. vem skulle byta det mot att plugga drinkar 3 veckor i solen och vara konstant onykter bland nya roliga människor? Inte jag iaf, jhag älskar mitt liv =)

Lars E... FUCK missade Bob Dylan för att Woxxa och Sophia ringde och försökte tjata med mig på lunch. Men det går INTE!!! idol går före mina vänner och det var jag väldigt noga med att klargöra för dom =)

Alice sjöng fint som vanligt, kan dock inte tycka om henne så länge Anna är kvar i tävlingen =)

Robin är inne och rockar på...eller rockar på till Abba vet jag inte om han gör men han försöker. Han blir ett litet mellanting och hur Laila kan säga att "RockRobin är tillbaka" förstår jag inte?

Äntligen kommer min lilla Anna, Shit va fresh hon är <3 (Jag noterade just att det lilla ögongodiset har en hylla....) Jag behöver inte säga så mkt mer än Andreas; "Du är skitsnygg ikväll" ... HEJJA ANNA gå på dejt med mig!!!
Jag vill ta med dig på en skogspromenad med mina vovvar i Skellefteå, hemma i elljusspåret uppe på Vitberget i "schtaan!" och bara gå och gå och gå och prata med dig. jag vill veta varför du inte tycker om dina tår och hur Klas i din grundskoleklass kunde vara så elak mot dig bara för att du hade mjölktänderna kvar väldigt länge. Det är ju ingenting du kan rå för så varför ska han gnälla på det? Anna hör av dig, jag väntar!

Paus nu igen och jag ska svabba upp dreglet från golvet samtidigt som jag sågar alla skolgångare. Jag hatar er för att ni har lov och nui förtjänar inte att ha det med tanke på hur lätta dagar ni har. Hoppas alla inser att skolan är guld... Inga pengar men man har mkt mkt mkt tid att göra vad man vill på.. t.ex jobba in pengar.. Så hate you all =) Syster min ska till mormor och morfar i Övik idag och lät riktigt uppspelt. Jag håller tummarna för att Länstrafiken går ut i strejk.

Nu är det Idols manliga charmtroll Kevin som kör loss. Tycker dock inte att han gör ett så bra framträdande idag, om än han har lite shyssta dancemooves. Vet inte om det beror på att jag är trött, men jag tycker att det var så mediokert att jag kom på mig med att sitta och fundera på vad resten av dagen har att erbjuda.... Kom dock inte fram till nåt, annat än att den blir lugn. Kanske en promenad?

Nu körde Robin och jag kan inte hjälpa det, jag hatar honom. Han är ett äckel och jag vill att han lämnar tävlingen nu!!! han är så dålig att han inte ens får kursiv stil i min blogg, skönt att få ge honon en känga!

Johan palm.... Dvärgen... Spädbarnet... Mr Inte kommit in i puberteten än. han kan ju inte bli idol helt enkelt, för om två år kan karriären  vara över.... vad händer när han kommer in i målbrottet? man kan ju inte köpa ett randomfrö i en butik ifall man måste ha en ros. Så enkelt är det. Han kan lika gärna växa upp till en tistel, maskros eller nejlika. Jag vill inte ha en nejlika i öronsnäckorna på jobbet....

PaljettklänningsSepideh kan lämna tävlingen tillsammans med ÄckelRobin, DvärgJohan och LouLou som just klev ut ur handlingarna.... Sjung vidare nästa söndag mina små babiesar!!!

Urspårat inlägg, kan nog vara det längsta sen bloggens begynnelse och det måste vi fira. Om nån orkar räkna hur många tecken jag använt mig av...nej lugn nu, då måste jag räkna också... Hmm.... Alla som läst det här inlägget, kom till mig klocakn åtta ikväll och skrik i bervinkastet så bjuder jag på en lösviktsgodis. Om jag är hemma då vill säga.

Nu blir det en lång fettförbränningspromenad med Ipod och funderingar kring det verkliga livet,  Ha en underbar söndag alla =)



God eftermiddag!

Hej hopp kanelsnurror!!! =)
Igår serverades det torsk i skogshuggarland, Gimo vann med 5-3. Men det är inte därför jag är här, jag ska sjunga en sång. Ikväll är det utgång på schemat för mich och boooyyyyzen och giiiirllzzzen hät i stan. "ALLA" ska ut... Jag vet inte om jag behöver säga så mkt mer för det kommer bli grymt. Och alla fakta får ni som vanligt här imorgon på Sveriges just nu populäraste cyberbondgård =) "Sveriges just nu populäraste cyberbondgård... Det är lite klatshigt (lättstavat ord) och bör fungera i min nästa "run against president"...
Nu ska jag börja tillaga kvällens middag, lax med rotfrukter tillsammans med Josefin innan Daniel och Sophia kommer på besök. Jag tror inte jag har nämnt det tidigare men Jossan, min barndomskarado, anlände igårkväll och ska bo här tills inatt/söndag morgon. Hon ska nämligen iväg på en bartenderkurs á la Woxxa stuket på Kanarieöarna och ville kika förbi här innan hon åkte... Snylta alltså =) men det är kul, länge sen man såg den lilla varelsen från Rosgatan i Skeå =)
Sen bär det iaf av till Danne för förkrök och skitsnack. Hoppas alla får en toppenkväll för det tänker jag ha =)

Mot dimman =)

Champions League



hahah nu känns det lite bättre... Engelsmän och "Heeeenkee""

Lika barn leka häst

God afton!
Dagen har flytit på bra och jag har lagt allt vad plankbärning är bakom mig. Imorgon ska jag åka på ett putsjobb här i Norrtan så det blir kul som omväxling. Återigen utfärdar jag ett kod rött alarm till alla krögare med dagens buffé för det är matchdag imorgon. och det är inte vilken match som helst, utan Gimo borta. Det vi vet på förhand är att dom alla jobbar som skogshuggare och har fått dispans av svenska hovkeyförbundet att spela med helgjutna stolrör istället för klubbor. Så det blir intressant, men nust nu är jag inte så taggad.
Pissträning är anledingen. Såklart  avslutade jag med en hög klubba på lagge så han fick ett jack i läppen... Duktig idiot. Satt och var lagom less i omklädningsrummet och bestämde mig för att ta tag i lviet. Så nu sitter jag här med en fullkornsmacka med kalkon, salladsblad, keso, ett äpple, en banan och en Proviva Blåbär. jag har dessutom helgdammsugit så nu är jag redo för en efterlängtad helg. Kvällens mysis hände på Flygis (oväntat)...
jag gick som sagt och köpte en massa nyttigheter för att må bättre.. och nbär jag kom fram till kassan så  förgyllde IcaDaniel min afton...
Av nån okänd anledning så har jag börjat driva med honom varje gång jag är och handlar, jag väljer t.ex honom före nån söt blondin i en annan kassa. Det har gått så långt att vi har börjat lära känna varann, typ frågar varann hur det är, om det är nåt på g osv... I vanliga fall så är det jag som fular mig och han bara garvar, men idag var det ombytta roller till min stora förvåning. När han såg att jag lastade upp varorna på bandet ( jag borrade för att jag var lite nere som sagt) så tog han farm en "Nästa kassa" skylt,  och sa ursäkta! Då tittade jag upp och  höll på att rasa ihop under livliga stön... Då började han garva och sa:
-Haha jag driver abra med dig!
- Tur jag hade dött om det var så!
- haha nej då.
- Jo jag hade tagit din slips och hängt mig på plats.
- Måste du va så brutal?
- Näe men det är en sån dag, sry
- Jaha, varför är du här tidigt då?
- Vadå tidigt, haha håller du koll på när jag handlar?
- Eh näe, men det är svårt att inte veta det, du/ni är ju in varje dag och du handlar oftast av mig..
- Det är iof sant..vi hade tidig träning..
- Tro mig, om jag kunde så skulle jag undvika att veta när ni handlar.
 - Äsch så säger du bara, jag vet att vi små charmtroll förgyller din dag =)
tystnad..
- Ja okej, vi muppar livar upp den iaf..
- haha ja så kan man se det.
- hade!



Typiskt, nu kom jag åt nån satans knapp så allt står i kursiv stil, just what I needed. Det är ett tecken på att jag inte har nåt mer att hämta av dagen, så den lesse Bonden gick och lade sig. God nattttttt

Knyt en knut Knut

Hej hopp klubbknopp!
Idag så har ställningsbyggandet fortsatt på jobbet, och nu har det gått så långt att jag ser ljuset i tunneln =) Bärandet är över och nu är det SM i pressenningsknytning (roligt ord, säkert felstavat) för att göra förrådet tätt till vintern. Snart kommer snön, mums. Då kan behöver man inte vara orolig för att behöva gå hungrig längre, plus att det är fint också =)
Jag är övertygad om att jag inte kommit på en enda smart knut idag, men jag är ännu mer övertygad om att pressarna ligger kvar när jag kommer imorgon. Faktum är att jag tror att mina knutar nöts ner fortare utav "Tidens tand" än om någon skulle försöka knyta upp dom en efter en. Tro det eller ej men det kom fram en dam vid tre och frågade om jag hade byggt en bunker avsedd för krig.
-haha nej svarade jag glatt, det är ett virkesstick!
Då tittade hon synande på mig och sen sa hon:
-Men herregud, är det inte # 5? Fy fan va bra du var på matchen igår, jag drömde att du scoreade hos mig inatt ocskå!
Rodnar*
-Haha snälla tant, går du inte lite långt nu?
-man kan inte gå för långt med sanningen!!
Och det var det jag kände här också. jag hade kunnat skippa vår dialog, men jag vill vara ärlig mot er läsare... Så var det =)
Nepp, nu orkar jag inte mer! Om 5 minuter ska jag Danne och Woxx upp på gymmet och duscha... Efter att vi gymmat såklart, kan även bli en bastu om jag känner oss rätt... Ikväll bjuder Bea på filmkväll, High School Musical 2. Får se hur bra filmen är, det viktiga är att jag har rikligt med snask till för då blir ajg alltid nöjd. Bukfetma here I come =)
Sköt om er!

Calcons on tour =)

Hej allihopa!
Ny seger ikväll igen, 8-5 mot Ormsta och vi ser ruskigt svårstoppade ut. Vi gör Säsongens sämsta match hittills och lyckas ändå vända och vinna i sista perren.... Orsak? "Röret".. haha eller vad sägs om 5 baljor? =) men det är inte det roligaste jag har att berätta. Det har hänt något betydligt större i hockeySverige idag än 5 kassar... jag tänker inte på att Gnaget slog Leksand... jag tänker inte på Elitserien. Utan jag tänker på en mycket mycket extraordinär händelse i vår match...
Jag gjorde mål!!!!!! =) bara det är stort. När jag sedan säger att jag kom fri med keepern, så svimmar väl alla som spelat med mig genom åren. Men det är faktiskt sant! jag stog upp på blå och petade ner pucken till Backis, som skarvade ut den till mig igen och då var det plötsligt helt tomt.. Första tanken var kasta iväg pucken och byt så slipper du skämmas. Sen gick allt i slow motion (som det alltid gör för mig) och jag tyckte mig höra hur någon skrek:
- "Åh nej, intge # 5"
Men oj oj oj vad fel dom hade... jag har ju nya grillor nu, hängde upp en riktigt läcker straff på träningen igår och känner att jag är på G.. Så jag åkte in och tänkte "Jajjemänn, det är dags"... Och det var det!
jag kom in från vänster, höll ut pucken och drog sedan över den till ett öppet mål med backhand... Tjaching!!!!!!!!!
Vissa ögonblick förgyller faktiskt livet.... Nu är det bara att se fram emot 2010 då nästa mål kommer, då troligtvis en felträff från blå. En annan rolig sak är att jag hade nån halvshysst tackling i tredje också, en riktigt fin "open ice".
Så när jag, Walle och Danne kom till Norrtan igen så bjöd jag dom på två nedsatta glassar var, snacka om att fira alltså! Det är inte alla som får käka frostskadad glass efter en medioker vinstmatch i div.2. J
ag vet, jag har ett stort hjärta!

Nu hade jag tänkt tacka alla som hjälpt mig genom åren osv osv. men det är en annan sak som plågar mig. På väg dit åkte jag med Dala i hans röda golf tillsammans med 3 nissar till. Då kom det konstiga ljud från min sida av bilen och när vi kom fram så kikade Dala efter vad det kan ha varit. Det hela slutade med att jag fick åka en annan bil hem. Varför?
jag är för tung.... Fattar ni hur det känns? Jag får alltså inte åka tillsammans med mina lagkamrater längre för att jag är för tung. Istället för jag åka egen bil, som typ är "lastbilsregistrerad" och gjord för diverse betongfrakt. Skulle inte förvåna mig om jag får åka i en släp till Gimo på fredag...
Det vore iof lite coolt, bara man såg till att motståndarna var i närheten när jag kom ut. Så kunde man arrangera lite "Con Air", typ sätta på mig munnkorg, fortboja etc. etc. Nåt att fundera på iaf. Nu blir det inte så mkt mer funderingar för min del, jag ska träffa John Blund för en kort matchanalys innan väckaren kalalr till jobbet igen. Idag har för övrigt bärandet fortsatt på jobbet och jag är numra övertygad om att Gud skapade mig av en anledning. Att bära saker. I mit föra liv var jag packåsna och i mitt nästa så blir jag en gaffeltruck eller en skylift. Nu blir det sängen, GO NIK CALCONS!!!!


Dagens fråga:
-Vart ska segertåget sluta?

Isprinsessan

God afton alla barn!
Det blev tyvärr ingen film för mig ikväll, jag orkar inte leva. Gick in i väggen och mina fötter värker som bara den. Nu efter 2.5 år så har jag till slut bytt skridskor mot min egen vilja. Men när bakkappan lossnar så har man inte längre något val. Men vi snackar inte materiallirare när vi nämner # 5 i Norrtälje...
Jag bytte till en likadan modell, begagnade och en storlek mindre med annan "åkyta" än dom jag hade. Så innan jag gick på isen så var jag tvungen att klippa tånaglarna så där alldeles på gränsen till blodvita. Men vad gör man inte för lagets ekonomi? =) Det gick iaf relativt bra, jag har ju inte kunnat åka tidigare så jag antar att ingen såg nån skillnad ? Positivt är att jag blev fälld av Walle under spelet.... varför?
Jo för Jag blev tilldömd straff och hängde upp keepern på läktaren innan jag la den retfullt löst mellan benen på honom till mina kamraters stora jubel =) "Än kan han bära bössan" som min murarbas brukar säga när han gör något bra =)
Nu blir det lite mer mysmusik tills jag nästan inte orkar hålla uppe ögonen längre. Sen ska jag lägga mig och drömma om hur jag krossar Ormsta ( Snakesta in english) på bortaplan imorgon. Jag tror vi vinner med 7-4, Röret bäste poängplockare med 3 pinnar och mitt barn slovaken dagens utropstecken med en snurrfint. Personligen så skiter jag i det där, så länge det står citat;  
"monstertackling av nummer 5 i NIK =D" på vår hemsida... Upp med blicken Ormstawarriors, annars blir det mörkt....

Some kind of record?

Hello Bondefans all over the world!
Idag har jag verkligen fått knega alltså. Jag har burit bräder/plank från det att jag kom till jobbet tills dess att jag kom hem. Vi håller på att flytta vårat förråd vilket innebär att jag släpat runt flera mil virke med en vikt av flera ton. Låter rätt coolt när ajg säger et så va? =P

Under dan  har jag hunnit fundera en hel del på actionfigurer och kommit fram till att jag vill vara Batman. Motiveringen lyder: Med en läcker rustning och lagom coola krafter så gör Batman störst succé bland damerna på Mobergs. Han är, till skillnad från Hulken, Stålmannen, Spindelmannen och Robin, den enda personen som har hela paketet. Civilt så är han en riktig gentleman, välklädd, snygg, stilig, sexig, ödmjuk osv, han har allt helt enkelt. Som hero så beskyddar han dom svaga och är inte omöjlig att få sig ett hångel av om man skulle råka vara fresh när man blir räddad. Han är utom alla tvivel bäst i sängen av samtliga och har en förmåga att läsa dom kvinnor som nappar. D.v.s alla.....
Jag ville bara säga det.

Nu ikväll så blir det träning klockan 19 sen surrade Ålis om filmkväll. Jag har beställt Horton, nåt annat vägrar jag att se... Aporna i den rockade fett hann jag se igår, ser med spänning fram emot sista 1.30 av rullen idag =) Nu ska jag klä på mig och åka upp på träning för att höra om helgens skandaler. Skönt att inte vara involverad för en gångs skull......
Ciao

Ps. Gör ett tillägg i bloggen hahahahahaha:

Anonym says:

hahaha

anno says:

men så jävla dåligt inlägg

Anno says:

om batman
Anno says:

SATAN vad du vill spinna vidare

Anno says:

jag som läsare vinner inte ett skit på att läsa om batrman får hångla eller inte

Anno says:

jag vill veta vilket hål han börjar med osv

Rickard says:

jag vet men jag kan inte, för känsliga läsare....jag funderar dock på att lägga ut det du just sa..är det okej?

Anno says:

haha jo

Rickard says:

hahahahahaahah

Anno says:

men typ anonymt

Rickard says:

haha kyckling, men okej då =)


God afton!

hej alla söndagsÅgrenare =)
Hoppas ni haft en bra kväll, det har jag iaf! Det blev tacos och spelkväll med Görlapacket =) Under middagen så diskuterade vi viktiga saker ur tjejers ögon sett. det var snack om hur man skulle vika ihop sitt bröd, i vilken ordning man la på sakerna och vad man skulle och inte skulle ha på. När vi killar äter så diskuterar vi typ ingenting för maten håller oss sysselsatta.... Om vi mor förmodan säger något så är det mest funderingar kring varför dom gör bröden så små att dom inte går att vika ihop.... När man äter med tjejer måste man ju se sig för, dom lyckas alltid ställa en fråga just när man lastat in en halv kalv i munnen. mne det är är iof inget nytt, det är en klassiker! Typ som att man alltid får den fråga man itne pluggat in inför ett prov i skolan.. men men, jag orkar inte disskutera saken vidare, det är jobb imorgon och jag ska sluta dom ljusblå!

En kvällens kan jag bjuda på, det är ju inte ofta jag inte är civilklädd i annat än mjukisar...
Ögongodis I know =)

God morgon =)

Fy fan så bra jag mår just nu! En helvit helg med mycket nöje och mysiga stunder. Igår bangade jag utgången och åkte hem istället, stort.... Påtryckningarna var stora men det kändes dumt/fel/muppigt/missbruksaktigt att börja dricka efter tolv en lördagkväll eller vad säger ni? Nu har jag just varit ute på en liten morgonpromis och vaknat till i kroppen så jag är redo att se Idolreprisen! Missa inte den, helgens höjdpunkt på tv!!! =)
Sen tänkte jag åka upp på Flygis och mingelhandla lite lunch som sedan tillagas och blir till nån extra matlåda. Vet icket vad än, men det blir väl nåt klassiskt så mina arbetskamrater inte blir chockade! Ikväll blir det huset fullt hos bea, tjejerna ska köpa lite mat och vi killar ska kocka ihop det. Looking forward to it...
Igår funderade jag lite på när livets första "Take away" olycka ska inträffa för min egen del. Ni vet då man bjudit hem nån på middag, behöver inte vara en dejt men det vore ju lite extra klassiskt, så sluter det med att man bränner upp halva köket och får åka iväg och hämta nåt. Mardröm för många men jag ser fram emot det, det känns som nåt man ska ha avklarat innan man kastar in handduken =)
Nu börjar Idol, Ha en bra dag =)

Ankattack, shopping och lunch

Hej igen!
Dagens ankatning gick bra, vi har alla fingrar och tår kvar =) jag måste säga att pensionärer är grymt underskattade. Jag tror folk glömmer bort att dom har levt länge och har en hel del erfarenhet inann för västen. Dom har ju upplevt allt som vi upplever idag ( jaa eller inte inom IT då, det finns inte en pensio som kan med Internet. Faktum är attt det inte finns en vuxen människa över 40, som inte jobbar med datorer, som behärskar internet på ett lämpligt sätt. men nog om det) och dragit sina egna slutsatser runt det, som t.ex alkohol, fest, jobb, bostäder, politik osv osv. listan är oändlig. Och i det långa loppet så är det bästa i hela världen att bjuda yngre på fika (tvinga barnbarn att äta), spela bingo med varandra, där en riktig markörpenna är viktigt, och att gå runt och mata fåglar i parker. Det kan låta trist men det är grymt kul, titta bara på bilden så förstår ni vad jag menar.... Livsnjutning! Jag ska skapa en grupp som heter Moore Respect to People over 70!

 

Sen efter ankmatningen blev det stan för lite shopping och mingel med Woxxa oxh Öhman. jag var ute efter ett par skor och fyndade ett par Björnisar här i stan. Det känns bra för jag ahr alltid varit besviken på skoutbudet här istan och tvingats åka in till Big Town. Men nu har jag fått hopp om livet och mina tår ser fram emot kvällen i sina nya skor =)


Nu efter en lunch så blir det gym med Daniel och Daniel innan jag åker ut till Walle på mysmiddag och badtunna. sen får vi se hur det slutar...

Trevlig lördag!

Hemmafru =)

God morgon alla helgälskare =)
Som vanligt är bondmoran uppe med tuppen och ser över hemmet! En klassisk lördagstvätt startade klockan 08.30 så snart ska jag hänga upp den och ta en lång skön promenad i finvädret med Woxxis. Blev så lycklig när jag såg min mongolide särbo logga in så jag höll på att sätta gröten i halsen.... Som vanligt utbröt en vild diskussion om hans hemstad Bolnäs, platsen som Gud glömde:

Daniel says:

http://www.youtube.com/watch?v=ysAHjOZAj9w

Daniel says:

det här är från bollnäs!!!


Daniel just sent you a nudge.


Rickard says:

jag kommer inte att titta fattar du väl?

Daniel says:

eller två mil utanför

Daniel says:

men sluta!

Daniel says:

han bor i en kojja !

Daniel says:

kolla

Rickard says:

jag finner ingen anledning att titta på en man från Bollnäs som bosatt sig i en koja...hade han bott nån annanstans på jorden så hade jag tyckt att det var intressant

Daniel says:

du ligger just nu på minus å får sanrt gå alldeles ensam

Rickard says:

Hahahaha

Rickard says:

Det är lugnt jag har en Ipod som inte är från Bollnäs

Daniel says:

den är designad i bollnäs

Rickard says:

Nej, men alla fel som ev. kommer att uppstå på den kommer från Bollnäs

Daniel says:

jag hatar dej ibland, vet du det?

Rickard says:

Jag älskar mig själv ibland, vet du det?

Rickard says:

jag kan inte rå för att du är från Bollnäs, snuskstaden

Daniel says:

lite allt för mkt?

Rickard says:

haha på tok för mkt

Daniel says:

du kommer aldrig att få komma in i bollnäs portar igen

Rickard says:

Hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaha

Rickard says:

Det är lite kul, för jag kan faktiskt tänka mig att ni 5 familjer som bor där står vakt på dagarna så att inte okända människor kommer in

Daniel says:

neej, men varenda vakt som finns i norrland står på kö för att vakta pärleportarna

Daniel says:

få*

Rickard says:

Haha det stödjer min teori..... Alla vakter är misslyckade poliser med bristande intelligens som måste kompensera det med en matchostil och maktutövande på krogen

Daniel says:

är det en som du kommer att bli?

Daniel says:

sån som*

Rickard says:
hahah nej då, jag har betydligt bättre betyg än medelsvensken och en framåtandra av sällan skådat slag...Jag satsar på nästa presidentval

Daniel says:

men om du satsar på nästa presidentval? varför kom du inte in på polishögskolan då? när du hade sånna hiiimla bra betyg från testerna? vad är orsaken?

Rickard says:
Tro det eller ej men jag fick veta att jag var för ung för att ha ett så högt resultat på alla tester (framför allt intelligensmässigt då) så dom ville skicka mig till en rymdstation vid Nasa! Där skulle jag analyseras i deras mest avancerade data innan jag skulle bli Nasas ledande rymdforskare

Daniel says:

alltså om det där med nasa tror jag på men då skulle du få bli en sån där försökt kanin som få testa alla maskiner å rymdfarkoster

Daniel says:

så dom vet att dom håller

Rickard says:
Nu var det så att jag åkte iväg på dom där testerna men det gick inte som dom väntat sig. Jag var betydligt smartare och snabbare i tanken än deras superdator så det slutade med att jag uppgraderade den med lite nya program som jag kom på på 15 minuter

Daniel says:

som t ex?

Rickard says:
ja dom har lite funderingar där på Nasa om hur dom ska lösa "försökskaniins"biten..dom har ju haft diverse djur som du vet, men det kändes omänskligt så dom har länge tänkt skicka upp en Bollnäsbo istället... Tyvärr har dom inte hittat nån med nog hög intelligens...

Rickard says:
Det är tyvärr hemligstämplat

Daniel says:

alla var så smarta som inte ställde upp så dom tog en misslyckad kille från en av testarna till att bli polis

Rickard says:

Haha ja jag säger ju det, en Bollnäsvakt hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaha

Rickard says:

Kom nu ditt äckel så går vi ut och går

Daniel says:

tyst nu din hora!


Segertåget har lämnat perrongen på allvar

ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH CALCONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ikväll så hade vi Solna på besök uppe i Contigahallen, ett lag som skulle spela väldigt fysiskt och kunde bli en knepig uppgift. men itne för Calcons. Inte för ett lag som ätit upp Rimbo 3 dagar tidigare och som just nu är på väg mot toppen. vad det blev? En Ren och skär uppvisning som slutade vid 11-2 med bud på mer. Vår nya lirare "Röret" stänkte in 4 puckar med ett slapshot som inte skådats sen Al McGinnis storhetsdagar. Jag skulle vilja säga att han var planens gigant och det ser ut som han kommer att ta en tröja i vårt stjärnspäckade lag i vinter. Imorgon är det snack om Royal Rumble, halva laget skulle tydligen till Mobergs och göra reklam för hockeyn. Så vi får se om Number fiiiive ställer upp eller inte. Det står mellan det och en badtunna i Lohärad hos ATV-fanatikern Walle =) Man kanske kan fixa nån 50/50 grej där? (Goda klubbor för övrigt) Nu ska jag snart krypa isäng för imorgon är det lite jobb på förmiddagen hemma hos Bossis. Sen blir det nog gym och sen ovannämnda alternativ, så det här kan nog bli en bra helg =)
Dröm sött allihopa!

Ingen stress!!!

hej igen =)
Idag har det v arit ekorrhjul, jobb och sen träning. Inget specieltl har inträffat så jag har verkligen haft en medioker dag. men det är inte deprimerande, för ajg hittade åt Pontiak på Utube. Vilken stjärna han är alltså! jag hoppas ni tar er tid och kikar igenom hela klippet, för han är riktigt skön! Jag önskar ibland att jag hade en liten störning, typ som han har, fatta hur bra man skulle ha det. Om man var 5 år i huvudet jämnt. Det är ju det man drömmer om nu när man vuxit upp. att få va liten igen och käka sand, slå andra barn utan att behöva stå för det och kissa ner sig för att man inte ville gå in på kvällen. Det får han och många andra i hans sits göra. Och dom är lyckliga! Jag skulle vilja se mer program av "En annan del av Köping" stuket där man får följa några lyckliga nissar i deras vardag. Det gör gott i hjärtat och man vet att dom tycker att det är kul också! Nu ska jag gå och lägga mig, match imorgon och jag räknar med 2 pinnar till!

Sweet Dreams!

Love life =)

Fan va fort det svänger, både när man åker krockbilarna på Grönan och när man är mig =) Nu har jag varit ute på en långpromenad och poppat musik samtidigt som jag funderat över livets stora frågor! Efter det så blev det ett mysigt kvällsfika i form av trädgårdsäpple och ett hekto nötter framför olika Utubeklipp från Så ska det låta. kan avslöjja att det itne ska låta som när jag sjunger med bröderna Rongedal till "Grace kelly" med munnen full av fika =)
Nu har jag gjort en klassisk, ultimat, avslutning på en bra dag, jag skollade mig själv i duschen! Brukar ni göra det? man kliver in och börjar lagom varmt, sen ökar man bara tills det sticker som nålar. Då står man så ett tag tills det lättar, sen ökar man ännu mer. Till slut så är det en omöjlighet att ha huvudet under vattnet så då fortsätter man med bröstet/ryggen. Det hela når sin kulmen när man stänger av vattnet, inser att man ser ut som en piggmentfattig finne i Thailand och sedan smörjer in sig med nån mysig fuktkräm! Kan rekommendera detta till alla! jag tror att det är den här känslan emon vill uppnå när dom lyssnar på deprimerande musik från nåt lokalt misslycakt band och skär sig själva
i handlederna för lite uppmärksamhet. Sluta upp med det, duscha istället? Det är ett utmärkt kompliment till rakblad och svider nog lika bra ( I wouldn´t know, I love life). Dessutom så slipper ni lukta gammalskinnjacka från mammas "80 tals" kartong som ni letat upp på vinden och se ut som ni varit på begravning 12 år i streck! Så kvällens tips går till alla emon som läser ( eller läste) min blogg, Duscha för fan, sluta tycka synd om er själva. ni förändrar ingenting genom att gå runt och se ut som missfoster, förutom att ni bluder mig och säkerligen fler unga i min ålder på ett gott skratt. Så vi närmare eftertanke, håll ut, livet blir säkert jävligare med tiden!

Sov gott!

Hola!

Idag har det varit gjutning på jobbet och det gick relativt bra trots mindre incidenter. Typ för lite betong osv, men nu sitter jag här mättad av en klassisk köttfärssås och spaghetti! Först hade jag tänkt göra nån urspårad tex mex fylld parika men jag kände att jag inte orkade tjaffsa nu. Istället har jag har funderat vidare på gårdagens match och insett att jag är riktigt nöjd, både med laget och med min egen insats. Jag kom för första gången på säsongen in i rätt psykläge och kände redan på värmningen att det skulle bli grillkorvs SM! =) Lösningen ligger i (tror jag) att jag går ut 10 minuter innan 2-nudden och går, helt själv, och bara funderar över saker och ting. eller funderar är fel ord, stänger av är bättre. Typ;
Hur är läget på jobbet? Lugnt, lägg ingen energi på det för det finns kvar om 3 timmar också. Familjen? Likadant! Kompisar, lägenhet, ostarna på Flygis, allt är lugtn, FOKUSERA. Sen svär jag oavbrutet till mig själv i typ 1 minut,  Och så bra det gick sen då =)
Nu ska man inte värdera en seger mot ett gäng färglösa jullar allt för högt, men derby är derby som vi hocheybögar/sportnördar vet!!! =) Jag hade tänkt skriva bönder men det är ju dumt att såga sina egna.... Eller egna och egna, dom har ju alla samma pappa det har inte jag! =) men nog om det....

Ikväll så hade jag tänkt vara träningsledig men jag tror nog att jag ska åka upp en sväng på gymmet och mysa lite ? Rycka lite i nån vikt sen duscha och basta. Senare på kvällen ryktas det om film med boysen... om jag orkar. Vi får se vad booooddyn säger vid niotiden, ska trots allt upp 05.30 imorgon och knega vidare...
Imorgon ska jag ut till Ljusterö Island igen och ta emot hyllningarna som uteblev idag =) Vi tippade slutresultatet, tyvärr så hade inte jag rätt... Hade varit skönt att pissa på dom och sen få 150 spänn utöver det!

Nu ska det lyftas skrot, haaaarne!


www.rimbofickstock.se 8-4 talar sitt tydliga språk

Jag vet inte i vilken ände jag ska börja. Ska jag börja nämna att dom var totalt värdelösa och att vi avgjort matchen efter 10 minuter då vi ledde med 4-0. Att vi åkte runt och runkade klubba och garvade åt dom i resterande 50 minuter? Frossa i hur pinsamt dåligt dom spelade och hur misslyckade dom var? "Derby" det är ett jävla liv om det på stan en vecka innan match... Sen kommer 700 pers dit och bjuds på ett taggat Norrtälje som sväljer Rimbo totalt. Dom kunde lika gärna ha stannat hemma i sin lilla by så hade dom sluppit den här förnedringen!!! Det är ett sätt att inleda....

Jag kan också börja med att hylla lagets insats och sedan tala om hur fruktansvärt bra jag mår just nu! Sitter hemma i min lägenhet och har just hetsätit en halv kyckling för att få i mig lite proteiner! Tyvärr så ska jag itne utveckla något av det.  Istället ska jag gå och lägga mig för det är gjutning på jobbet imorgon, då måste man vara en solstråle för det kan ta lite tid!
Jag ska suga lite på det här sen återkommer jag imorgon med en mkt mkt insiktsfull rapport.

GOD NATT ALLA HOCKEYFANS!!!!!!!!!  =)

Watch out Rimbo

Snart är det nedsläpp i Roslagens hetaste derbymatch, Norrtan Calcons tar emot Rimbo Slusks i Contigahallen. Ni som inte vill gå dit behöver inte göra det, jag har slutresultatet här. Vi vinner med 5-3 i en match som vi dominerar totalt. Skulle ha kunnat blivit tvåsiffrigt om vi vart lite distinktare med puck. Jag återkommer efter matchen med diverse kuriosa, troligtvis nån intervju eller nåt uppsnappad trash talk, Eller helt enkelt en monsterstor sågning av Rimbo... oavsett resultat så lär det ju bli så, dom är ju trots allt framröstade till årets äckligaste by åren 0 - 2008 e kr =) 

Hoppas några av er letar er upp till "rinkside",  för det är alltid kul med ögonvittnen när det ska derbyförnedras. Jag har ett nytt slutresultat, 10-1 till Norrtan IceWarriors! Go yellow / reds!
Nu ska jag äta taggtråd och massera huvudet med hästlinement!

Bye

Myskväll

hej allihopa!
träningen gick bra för min del, stänkte faktiskt dit en idag på spelet. Eller snubblade in rättare sagt =) Vi hade också en ny snubbe med, "röret" kallas han, jag skulle vilja säga Bambi. Haha han hade nåt fel på grillorna så han klotade nere i sarghörnen stup i kvarten...rolig start i ett nytt lag =P
Efter träningen bar det av till Woxxa för fika för de tre bröderna och som vanligt så var det bara en sak på dagordnignen. Damer. Jag tänker inte gå in på vad som sades, men jag har starka funderingar på att starta en talkshow som heter "Mitt könsorgan styr mitt liv". Jag tror att det är många av båda könen som skulle matcha den riktigt bra. Vad är det för fel på mig? skulle nog grundfrågan alltid vara. Det går att förneka det hur mkt man vill men jag har en dubbelkonversation med ovannämda herrar som visar annat haha =)
En dag kommer jag att titta tillbaka på mina ungdoms dagar och tänka
-Fan allting ordnande sig till slut!
det är i alla fall vad jag hoppas på . Men just ikväll är jag osäker för det är något som inte stämmer. Det enda jag tänker på är en mysig hemmakväll med god mat, levande ljus och en bra film. Och allt det där får jag ju när jag är med Woxxa och Danne, men det känns inte rätt. Visst är det kul när vuxna män gör saker tillsammans, men det är inte det jag vill ha. jag vill inte gömma pinne med dom två. Jag vill ha en liten mysig tjej som tittar på mig, med sina söta ljusblå ögon och säger;
-kan jag få din autograf bonden?
Fan va stort det vore alltså, att bli känd bland kidsen! jag tror att det är där framtidens bloggmarknad finns, bland dom unga i typ 1-2 års åldern.... Vid närmare eftertanke så tror jag att jag ska byta jobb till dagisfröken och sprida min lära världen över i form av teckenspråk =)
men det får bli nån annan gång, för just nu älskar jag att slå mig på tummarna :D
God natt!

Några tankar på en måndag

Hej hopp!
Idag så har jag haft en otroligt skön dag på jobbet, jag har målat! Det har aldrig slagit mig hur bra man har det som målare egentligen. Dom behöver inte vara ute när det är kallt utan kan stå inne i värmen och snacka skit. Det är alltid tyst så man kan ha på lugna favoriter på radion och sjunga med när guldlåtarna dyker upp. men den absolut bästa saken med att vara målare är Torktiden! Tänk er att få stå och räkna in pengar medan man tittar på färg som torkar, inte illa va? Sen finns det ju inte en målare i hela världen som blivit sjukskriven p.g.a en korrekt bedömning, men säkerligen många ändå. Det är  0 % fysiskt arbete och en fröjd att se hur man åstadkommer saker minut för minut =)
Tänkvärt är också att man kan ha väldigt kul som målare med små medel. Idag hade jag t.ex kunnat rita en jättestor dinosaurie på ena väggen medan Viktor var på toa och skrivit att han hette Ragge Raw. Det gjorde jag såklart inte, men bara tanken på det är lite kittlande!!!!

En annan tanke som slog mig var hur skönt det skulle vara att vara en svan eller nån annan flyttfågel! Så fort man känner att temperaturen ligger under 10 grader så är det bara att slänga ur sig en fråga i stil med;
- Näe vad säger ni grabbar, ska vi dra till Spanien?
Och några timmar senare är man där... om man inte har nån skitdryg snubbe i plogen som flyger åt fel håll när han är längst fram och därmed försenar allt. Undrar om det har hänt eller kanske tom är vanligt att flyttfåglarna kör practical jokes med varann? Det är iof inte så smart iom att man lurar ju inte bara bort dom andra utan man är ju själv med... Vid närmare eftertanke så tror jag att flyttfåglaran körde den här typen av skämt för typ 100 000 år men nu har dom gått framåt i utvecklingen precis som vi. nu vet dom vilket land som har bäst drinkar, shysstast solstolar och coolaste nattklubbarna. Hmm...tror jag lämnar det där faktiskt..

Nu ska jag göra lite mat och äta innan träningen ikväll. Det är genrep inför derbyt mot Rimbo imorgon och vi kan nog räkna med en hård match! Det ska bli riktigt roligt att möta dom iaf  och jag Hoppas det blir fullsatt i Contiga Areeeeena!!!

Take care now, bye bye then!

Hörredu Lina M!

Jag tycker att en ursäkt vore på sin plats? Det är "inte okej!" att spilla rödvin över mig och mitt sängöverkast och inte be om ursäkt....


Bonden blir film

Jag har varit fundersam men nu råder det inga tvivel längre... "Dala" är mongis på heltid;

 

Icke skyldig!

God morgon allihopa!
Dagen börjar med en rättegång mot mig själv!
Bo Rickard Johan Ericsson, allt du säger kan komma att användas mot dig i rätten. Du har rätt till en advokat, har du inte råd med en så förser vi dig med en.
-Ehhh, jag är stormrik....
  Du står anklagad för våldtäkt av en amerikansk cheerleader! Åklagarsidan har vittnesmål och bilder som finner dig skydlig till anklagelsen. Vad har du att säga till ditt försvar?
- Jag kommer från en väldigt fin familj med goda värderingar och skulle adlrig någonsin utföra en sådan handling! Jag var ordningsman i min klass under gymnasiet och är väldigt förtjust i små djurungar!
- Lördagen den 12/10 ska jag ha befunnit mig på Mobergs bar tillsammans med vänner, stämmer det?
- ja
Du har sedan enligt uppgift bjudit hem några vänner på en s.k efterfest, stämmer det?
- Nej herr domare! Jag hävdar att Danne och Woxxa utnyttjade mig i ett svagt ögonblick!
- Hur förklarar du att 5 personer befann sig i din lägenhet klocakn 05.00 på söndagsmorogonen?
- ehh... jag släppte in dom....
- Minns du händelseförloppet?
- Ja! Som ni ser på bilden så jag la mig i min säng som var nedspilld med rödvin osh glitter. Sen somnade jag.... När jag sedan vaknade så hade jag salt över hela lägenheten men det var inte någon annan här!


-Intressant... Hur förklarar du då den här bilden?

- Jag somnade som sagt och den här tjejen passade på att utnyttja situationen med sina vänner.Vi vet ju alla att mitt kändisskap drar till sig en del uppmärksamhet, och tyvärr så försöker dom utnyttja det och skapa rubriker.... Dom är golddiggers!!!
Rätten ajournerar sig!

All rise!
Juryn har haft en lång session och ska nu ge sitt utslag!
Rätten finner den tilltalade Rickard Ericsson icke skyldig på någon åtalspunkt! Det har framkommit under utredningens gång att tjejerna var svenskar och Rickard kan därför inte dömmas!
Case dismissed!



Näe nu orkar jag inte med mig själv längre! Idol är slut och jag ska slänga mig in i duschen innan det blir en bakislunch på Roslagen med Danne, Woxxa, Patrik, Bea och Ida!
Ha en kanondag allihopa! =)

Extreme Home Washover

Äntligen har jag tvättat klart och vikt ihop alla kläder, diskat bort grötfrukosten och rengjort köksfläkten (vidrigt) efter min morgonpromis till Elgiganten. Jag har äntligen köpt ett par hörlurar med såna där fula "nibbar" på som man fäster bakom örat. Jag har listat ut att jag kan lösa mitt " irriterad när ajg springer" problem med dom... Bra gjort Rickard, sommaren är slut och snart blir det halt och kallt...
Jag har en klassiskt Hate life dag, hjulet snurrar men hamstern är död. Det är dåligt väder och jag vet inte vad jag ska göra, Så det blir gymmet. Men jag vet att jag inte kommer att göra så mycket där uppe redan innan jag åker dit. men jag måste ut ur lägenheten. Kanske ska bada bastu 1 pers där uppe sen, så jag ser ut som en livsnjutare men egentligen  är jag en klassisk tidsfördrivare!
Ikväll blir det födelsedagsfika hos R. Öhman med boysen sen pratas det om utgång.  Jag vet inte om det blir dricka för min del, det får vi se senare. Känner inte att jag är värd det efter gårdagens match utan jag skulle behöva springa up och ner för en trapp halva kvällen.  Men psyket har svikit en tidigare så jag stänger inga dörrar, det är dessutom Studio 54 kväll på Mobergs, vilket innebär sex, droger och 80-tals musik... NOT! Det är sagt så men man kommer inte märka nån skillnad alls, ev. att alla bartenders har en tröja där det står "fuck it" och DJ:n mixar in "What is love" med the Haddaways tit som tätt.... När jag tänker på det så blir jag lite irriterad. Ska det vara så ska det vara. Dom kan väl ha en inträdesavgift på 1000 kr och i den ingår en obligatorisk "lina" som man måste dra i sig innan man hänger av sig i garderoben. Då skulle det bli åka av!
Näe nu måste jag upp på gymmet och frigöra lite demoner!

Take care now, bye bye then!

God morgon!

Husmor är uppe och tvättar innan barnen vaknar. Sen blir det el promenados till Elgiganten för att köpa nya hörlurar och därefter beger jag mig ut på en vandring! Måste rensa huvudet lite efter gårdagens kollaps... Vi ledde med 5-1 när det var 15 minuter kvar... Hur matchen slutade? Lika......
och inte nbog med det, efter matchen blev det rallarslagsmål och vem tror ni inte var där? Jo # 34, Mr Easton S 17 Daniel Beausang. Han föll på något märkligt sätt och hamnade under en hög av spelare och fick troligtvis axeln ur led, jag vet inte säkert för jag har inte pratat med honom idag. Så det blev bår och grejjer.... Och det är här det sjuka händer som igår gjorde # 34 till en legend man aldrig glömmer....
Jag står tillsammans med 5 lagkamrater och försöker hjälpa honom upp på båren. han ligger och skriker så fort vi rör i honom för att det gör så fryuktansvärt ont. För att ni ska förstå hur ont han hade, så kan jag säga att efter ambulansen hade hämtat honom så satt jag i omklädningsrummet och mådde illa av medlidelse. Fy fan säger jag!
Tillbaka till isen... När vi ligger där så skriker Bosse först
-"Ta hit 5:ajäåvlen så ska jag bryta nacken av honom!"
Vi försöker lugna honom så gott det går och han verkar komma ner i varv för han blir tyst en stund och kvider......
-"Ta hand om mina grejjer! Glöm inte Ipoden"
Vi ler lite lätt åt varandra och sen säger Backis åt Bosse att ta det  lugnt och försök andas, vi fixar allt!
-"FAN va kul det är med hockey boys!"
Nu kan vi inte hålla oss utan garvar åt honom och jag tror även vi ser ett leende från bårmannnen som troligtvis är hög av sina smärtor!!!!!!! LUGN nu Bosse säger Backis igen....
-"Ja man får se det positivt,  nu blir jag ju sjukskriven!"
Alla garvar en kort seukund, innan vi blir allvarliga igen... Tankar som strömmar genom huvudet är " Varför mår jag illa när inte han gör det?" och " Han måste vara hög av smärtan"
en rullas Bosse ut och vi andra glider deppade efter matchen till omklädningsrummet för ombyte, gör det och sätter oss sedan i bilen... Då ringer hjälten igen ( och låter som han är uppe i Turning Torso!)
-Tjenna number five! Det är Ovetchkin här! Kan du ta alla mina saker? Jag kan ju inte det!
- Hej Bosse, det är redan fixat, vi har tagit alla dina grejjer och Walle kör hem din bil! Hur är det?
- Hittade ni bilnycklarna? det var därför jag ringde... Jo det är fint jag är på väg till sjukhuset nu. Hur kommer jag hem sen?
- Din mamma är på väg så ta det bara lugnt! Vi har ordnat allt! Din pappa hämtar din bils en också!
- Okej fan va nice! Vi hörs då! =)
- Lycka till Bosse!!!!!!!! hej

Sen la vi på och snackade om vilken hjälte han är halva vägen hem... När jag kom hem sen var jag så trött så jag borstade tänderna och gick och la mig, tände inte ens en lampa .... Men det skulle jag kanske inte ha gjort, för hade jag vart vaken så hade jag garvat ihjäl mig!!!!!!!!!!!!!!! När jag vaknade till i morse så hade jag fått ett sms från Beausang med ett väldigt oväntat innehåll. Ni vet jag tänker mig typ "Tja! jag har blivit röntgad nu och det och det har sagts, vi hörs!
men så var inte fallet.... Det stod;
Mobergs?
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Nu ska jag ut och ta en promenad och fundera lite som sagt.... Alla kan hålla en liten tumme för " 34 att allt har gått bra och sedan ha en riktigt fin lördagsmorgon! =)

Tjing

jag skulle vilja sjunga en sång =)

I feel it it my fingers, när jag spikar dit en spik.... Jag har varit hemma hos el bosso och spikat undertak med spikpistol. Och man lär sig något nytt varje dag.... Håll aaaaaaldrig ett finger bakom den bräda du spikar i, för rätt vad det är så sticker den igenom 5 mm... och då gör det ont... och det blöder.... och man blir utskrattad... vilket leder till att man blodar ner stegen, garagegolvet och badrummet samtidigt som Viktor garvar åt en.... Illa! Resten av dan gick bra ia alla fall och jag är mkt nöjd med mitt arbete. Skönt att komma hem i tid så man hinner matchladda lite med, just det, en intervju :P

Rickard says:

God eftermiddag David Edling, bekant sedan tidigare i bloggen, hur står det till?

David says:

Goddag Rickard! Tack, det är bara fint!

Rickard says:

Skönt att höra!

Hur har veckan varit hockerymässigt? (iom att du är elektriker vet jag att den varit lugn i övrigt

David says:

Inge vidare faktikst, fantastiskt seg i buggarna i början av veckan. Men igår på träningen känndes det lite bättre så jag hoppas att jag kommer ha bra fart på rören till ikväll!

Rickard says:

Kul att höra! Du vet inte vad den här segheten beror på? Det har inte hänt nåt speciellt i din kedja eller så i veckan?

David says:

Tror att alla spänsthopp förra veckan + i måndags över häckarna fick lite motsatt effekt i form av lite träningsverk

Rickard says:

Okej...Du känner inte att nån i din omgivning stjäl all uppmärksamhet och på så vis gör dig matt? Det är nämligen en hemlig källa som berättat för Bonden att din kedjekamrat, D. Beausang har något väldigt ovanligt ute på isen....Kommentar?

David says:

Jaduu, vi har ju våran matriella fixstjärna. Klart man känner sig en aning underlägsen när kanske en av dom dyraste klubborna här i världen glänser omkring än så man blir bländad...

Rickard says:

Har du märkt någon skillnad på Daniel sen han fick sin klubba?

David says:

Javisst, han lyser som ett fullblod ute på isen! Med självförtroende som aldrig förr, dock med en ömhet endast en Bosse kan ha. Har dock hört rykten om att han har blivit betydligt klenare i armarna, troligen pga klubban inte väger någonting alls...

Rickard says:

Intressant...

Rickard says:

Hur känns det då för dig att spela bredvid klubban?

David says:

De är ju rätt bekvämt, bara man får pucken via hans klubba så sugs dom ju in i mål

Rickard says:

Skulle du själv vilja ha en sån klubba?

David says:

Absolut, funderar på att sälja min bil och köpa mig ett par såna faktikst...

Rickard says:

Så pass... Har du drömt om klubbaN?

David says:

Jaa, att bosses klubba mobbade mina mycket enkla och billigare stickor där inne i klubbstället. Att mina inte fick va med och spela plockepinn

Rickard says:

Hmm okej... Drömde du sen att du gick vidare in i omklädningsrummets mörkaste delar, satte dig ner och började lukta i nån gammal susp?

I sånna fall är du en mkt mkt sjuk man!

David says:

Nej, det gjorde jag inte. Absolut inte! Är du tokig? Nåt sånt skulle jag aldrig göra. Usch, hemska tanke... Needu! Det gjorde jag inte ( sen gör han en smiley som rodnar...)

Rickard says:hahahaha!

Om man får bli lite seriös... Vad har du för förklaring till att vi fortfarande står på 0 poäng efter 2 omgångar?
David says:
I första matchen var det faktikst inte mycket att göra, vi var några nummer för små. Mot östervåla vet jag inte vad vi höll på med, såg bara lojt och omotiverat ut! Tror vi hade lite hybris efter V-tuna matchen och trodde det skulle ordna sig på en skridsko. Och när vi vaknade till var det försent

Rickard says:

okej. Calcons möter ikväll Team Uppsala, ett lag som är tippat långt ner i tabellen... Vad är receptet för seger?

David says:

Jadu. Att vi spelar vårt eget spel med fart&fläkt och att alla är taggade till tårna!

Rickard says:

Vad kan du bidra med (missförstå mig inte) ?

David says:

Tack

Jag hoppas att jag och min 3e line kan hålla tätt bakåt och kriga in ett par puckar på klassiskt "Blue Line" maner!

Rickard says:

Vad säger du om vårt senast tillskott, #6 Johan "Walle" Wahlgren a.k.a Wallw Vitrinen?

David says:

Om walle är taggad som han brukar och axeln... hmm.. *letar efter ordet* Ja! Om axeln "håller" är han en tillgång i såväl def som offensivt spel. Bara han inte får basa över uppspelen kommer det gå utmärkt!

Rickard says:

Så du menar att han förtjänat sitt smeknamn (som syftar på att han är klen/ömtålig) bara på grund av en axel? Eller finns det mer där bakom?

David says:

Nej, det finns väl en hel karriär att titta tillbaka på som vittnar om smeknamnet *förlåt walle*

Rickard says:

hahaha upplys mina läsare

David says:

Haha nej, dom mörkaste hemligheterna kan inte avslöjas

David says:

dom behöver jag som utpressning när walle försöker sno mina växelpengar

Rickard says:

haha okej jag ska inte pusha dig ännu hårdare.. Sist men inte minst, snarare viktigast... Vad vill du ha för music i bilen när jag hämtar dig?

David says:

Om du behöver hämta mig! *Emma hinner kanske hem* Men blir så fallet skulle jag önska en riktigt mysig ballad som vi kan sjunga ihop till heeeela vägen upp till SPC

Rickard says:

UnderBart! Tack för pratstunden och från mig och alla läsare, lycka till!

David says:

Haha

Det berättar jag för honom endå varje dag

Han är inte bara sexigast, han har även störst ***....typ
(
Pga censur så kan jag inte skriva det sista ordet.... Eller äh, jag gör det ändå.. tår


hej allihopa!

Vilken afton =)
Skrellefteå AIK krossade Brynäs hemma i templet och Danne Ö är sne på mig och Woxxa =) Jag är inte säker men det kan bero på det här;
http://www.blocket.se/vi/18499698.htm?ca=11_s
Vi har lagt ut Dannes bil på Blocket för en "spottstyver" så han har haft full rulle på sin telefon nu under dagen =) Vi hade ett väldigt fult samtal tidigare idag, där båda gick som katten runt het gröt och till slut så kläckte Danne ur sig att han visste att vi lagt ut biljäveln =) Det har ringt ca 10 pers hittills och annonsen finns kvar, för Woxxis har ett svårkläckt lösenord på den haha! Om jag känner herr Öhman rätt så blir det payback Big time så det är bara att hålla ögonen öppna =) Nu ska jag ta mig en löiten kvällsfika inann sängen kallar.
Det ska bli riktigt skönt att få jobba inne i Norrtälje imorgon, jag behöver inte vara på Beijer förrän sex = sovmorgon =)
Jag ska fira det med en lunch någonstans där dret bjuds på buffé, så alla ni restaurangägare.... Håll i er, # 5 ska matchladda!!! Vi möter Team Uppsala borta imorgon och nu känner jag lukten av vinst. Bortaplan,  första och andralinan är heta i PP, tredjelinan har Bosses klubba!
Ha en trevlig kväll, HEJJA AIK


Tröttis!

hello!
Det tar på krafterna att kliva upp fem varje morgon kan jag meddela alla er tvivlare. När man dessutom hamnar bakom en "Mopedbil" fullastad med efterblivna på väg till färjan, på Ljusterös små kringelvägar, och får möte av en buss. Då blir man less. Jag tänker inte gå in på detaljer men vissa ska inte vara på vägen.....
Nu till något roligare! Jag och Viktor har haft våra disskusioner titt som tätt sen vi lärde känna varann, och lite nu och då bjuder han på en ny blooper. Ungefär som Woxxa =)
Igår så satt han i alla fall och läste NT under lunchen och sa plötsligt nåt i stil med:
- Undrar hur det känns att bli skjuten av en älgstudsare?
 Vi andra såg ut som frågetecken iom att vi inte hade nån aning om vad han pratade om, så vi sa  VA? i kör.
- Undrar hur det känns, hur ont det tar att bli skjuten. För man kan ju inte dö av det?
 Ragge 45 bryter ihop ( samma man som dog under ankfunderingarna han hade förra veckan)
- Hahaha klart man kan dö av det, vad tror du att en ägstudsare är?
- Typ som ett paintballgevär! Det låter ju som nåt som man skjuter och sen studsar det bara?
- HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA vi 5 dör och tvingas sedan ha en liten vapenlektion med lilla Vicke.. Frågor som "Vad är det för nåt då" och  "Får vem som helst köpa ett gevär" dök upp... SÅ aldrig en tråkig dag på jobbet med min arbetskamrat och ögonsten =)


Nu ska jag ta mig en liten diskrunda innan jag åker upp på träningen. Vi ska ha ett litet snack om matchen senast och sedan blir det ispass. Jag tror att jag ska hoppa lite häckar innan också, det är rätt kul och sägs vara bra för explosiviteten på skrillorna. men det är en sak jag inte förstår, jag har bra spänst men kan ändå inte åka? Jag skulle tro att det finns någon i pojkar 94 som åker ifrån mig på en tävling runt planen. OM det inte är med tacklingar vill säga =)
Just ja, jag har glömt att nämna säsongens vackraste föremål som ägs utav Mr. Daniel Beausang... Easton S 17. Det är den finaste/bästa hockeyklubban på marknaden och att bara få spela i samma line som den är en ära. Inte med Bosse utan klubban. Vi var många som dräglade över den inför matchen och jag tror att det kan ha varit en av anledningarna till att vi torskade. Om ett helt lag åker runt och är avundsjuka på en spelare, så skapar det sprickor i lagmoralen, som på sikt kan leda till att vi börjar slåss på träningar, torskar matcher eller rent utav lira. Så Bosse, jag ber dig, sluta spela med den där klubban! Det är för lagets bästa och jag vet att alla NHL lirare som var i Globen skulle respektera dig för det. Om du inte har nån stans att förvara klubban så kan jag förbarma mig över den... Jag har en jättestor säng som den kan få ligga i och aldrig mindre än 22 grader i lägenheten! Jag har också två krukväxter som lever med mig sen ett år tillbaka så han slipper vara ensam!
Det finns en annan lösning också, och det är den att du börjhar producera. Släpp ut S17 på grönbete! Låt han glida innanför blå och dra iväg en ledare eller en slapper så målisen i kassen gör vågen till klubbans ära. Jag kan se det fraömför mig i lördagens tidning;

S17 stor matchhjälte när Calcons tog första två poängaren i fredagens bortafight!
Daniel 20 säger;
 -  Jag vet inte vad som hände, plötsligt small det bara. Och sen igen och sen igen och sen igen.....

Nu blev jag peppad på träning =)

mamma <3


God kväll allihopa!
När jag kom hem från jobbet så låg det här kortet innanför min dörr. När jag sedan såg att det var hemifrån så insåg jag att jag saknar min familj något oerhört. Det lönar sig inte att försöka förklara med ord hur mkt jag älskar dom för jag kommer inte i närheten!!!
Så med dom i mina tankar så har jag sedan haft en skitmysig kväll med Woxxa och Sofia och en massa mums =) Vi har käkat ihop, sedan slängde  jag ihop en kladdkaka ( iom att godiset och popcornen inte var mkt nog =P ) till den mkt mkt sjuka filmen "Wedding Crashers"! haahhaha den är heelt störd!!..... "I will find you!"
Nu ska jag själv crasha i sängen och drömma sött en stund inann klockan ringer igen. Jag har en groda från Viktor att bjuda på imorgon, eller snarare en padda,  så jag hoppas ni tittar in!

Dröm sött

Minne som en guldfisk =)

Hej allihopa!
Ibland är det skönt att häva ur sig lite dynga och rensa skallen. IDag har jobbet flytit på bra och min kära kollega V. Åkerlund har än en gång svarat för en hemsk floskel! jag återkommer med den och lite annat mys senare ikväll. Nu ska ajg kasta mig in i duschen innan Sofipropp kommer hit för chillafton! Jag Woxxa, Sofia och Mickan ska köra en klassisk käka ute, hyra en rulle och sen fetta vidarekväll =)
Heeeelt okej! Trevlig kväll!



6-3 torsk

jag vet inte vart jag ska börja någonstans..... Kanske med att jag aldrig varit så här irriterad någonsin p.g.a en förlust. jag ska inte gå in på varför, för det finns ingen vinning i det. Jag kan istället be om ursäkt för det som bjöds på där uppe i hockeyväg. eller det kan inte kallas hockey, det var så jävla dåligt. stört. jag sitter och svettas för att jag är irriterad. Matchen slutade för ca 30 minuter sen och jag är redan hemma, det säger en del..... FAN FAN FAN FAN FAN!!!!! Hade det inte varit så långt till jobbet så hade jag åkt dit nu på en gång och gått lös med kofot och slägga. SATAN så irriterad jag är. jag sitter och skakar och tänker mörka tankar. Typ så jag blir rädd för mig sjaälv... Först tänkte jag inte skriva nån blogg, men sen insåg jag att jag var tvungen att lätta på trycket så jag inte skulle hoppa från nåt tak i sömnen... Och man vill ju inte gärna ringa sina föräldrar och spy galla när man inte pratat med dom på ca en vecka. Faktum är att jag har stängt av telefonjäveln för att jag inte ska be nån som ringer dra åt helvette. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH..
Så nu börjar det lätta. Jag får försöka se nåt humoristiskt i det i istället, det brukar alltid funka. Hmm ironiskt.....
Jag hade 2 nära döden ögonblick under en och samma period, trots att ajg inte spelade. 2 ggr sdå kom det en puck i slagskottsfart och missade min skalle med några centimeter respektive decimeter. Det är ju lite kul med tanke på att man brukar göra illa sig när man lirar hockey, inte när man av okänd anledning blivit bänkad...HA HA HA HA, that´s funny!

Näe nu orkar jag inte mer, nu blir det sängen och försöka sova lite. Så ska jag försöka ta mig upp till gymmet imorgon och köra ett bröstpass som kan liknas vid adhd utbrott! Hoppas att ni har en bättre kväll än vad jag har, för jag är i hate life mode big time. Kisthi jag längtar efter dina äckliga Idolmeningar, kom tillbaka! Eller nej gör inte det, den nya donnan är porrigare än dig. HEJ! 

GO NIK!!!!

Nu är det bara 3,5 timme kvar till säsongen första hemmamatch uppe i Contigahallen.  Nu är det matchuppladdning på hög nivå, om ca 2 minuter ligger jag i sängen och vilar 40 min till tonerna av Westlife, sen blir det mat och sedan upp för laddning/uppvärmning med grabbarna. Senare ikväll återkommer jag med matchrapport och förhoppningsvis en intervju med dagens hjälte! =)
Ni som kommer till matchen får se NIK ta en enkel 5-3 seger och även en fin propp av # 5.
Hörs då!

2 små godingar

Det är ju ingen hemlighet att jag hatar Rimbo över allt annat. Jag blir äcklad av att befinna mig inne i byn och jag blir äcklad av att säga namnet.. Rimob... Usch!
Förra rået så häcklade jag Henka Jansson i Rimbos Blag under tiden vi jobbade ihop, och här är två av mina bästaste braiga saker jag gjorde =)
den första är ett ihopklipp ur Norrtelje Tidning som ajg och byggarna limmade fast med PL 600 lim under en glasskiva på henkas bordsskiva.


Den här texten möttes han av flera gånger per dag på väg till fikarummet och det tror jag också sved. Totalt så hade jag väl skrivit ungefär 20 kommentarer runt omkring på bygget på väggar som skulle rivas så han hade inte en lugn stund =)

Nästa tisdag är det årets första derby mot Rimbosluskarna och det ska bli skönt med en promeadseger. jag tror vi vinner med 7-2 med bud på mera. Nu ska jag gå och lägga mig så jag kan kötta loss på matchen. Tror jag kommer få in en riktigt fin propp nämligen, så då gäller det att man är pigg och känner sig stark =D

Trevlig kväll!

God kväll allihopa!

Jag har just kommit hem från dagens träning och det har väl gått sådär, det är inte lätt att fokusera när man kommer direkt från jobbet och sliter på sig grejorna. Men man får ta det för vad det är, en lätt träning inför morgondagens serieprempa hemma mot Östervåla =) Det ska bli riktigt roligt och jag hoppas vi kommer att äta upp dom, det känns så! jag har just laddat med en otroligt läcker middag bestående av fullkornspasta, fläskfilé och bea.... MUMS! Jag har även gjort 4 matlådor så jag kommer att ha gourmétvecka i veckan... Less på samma mat.. Ehh NEE! Här snackar vi om en kille som åt kotletter och pasta 2 veckor i streck utan att lessna... Jag är ju Mr. Storkok =) (uttala det som en turk så blir alla glada!) jag chattade just med krigsguden Mr. Never Falls i Detroit. han hade sin sista träningsmatch igår och snart avgörs hans öde, NHL eller AHL.. Ska bli kul att se..... han skickade lite bilder osv på en lägenhet han ev. ska ta i vinter, och den är heeeeltokej!!! Om han tar den så kommer han att hitta en sälliknande kusin i jacuzzin en dag när han kommer hem från träning/match =)
På tal om kusiner och match, det har blivit ltie tråkigheter på den sidan också... Min andra kusin Jimmie fick en tackling igår och drog på sig hjärnskakning, hur illa det är vet jag inte för jag har inte hört något.. Men tydligen blev han avdragen på bår och det är ju lite oroväckande... Han är en sån där som i vanliga fall ålar till båset utan ben... Så håll tummarna lite extra där är ni snälla!!!
Nu ska jag ta tag i den där jämra disken som blev efter matlagningen, har inte riktigt haft ork men det börjar komma nu. Jag har inte bestämt mig än om jag kör på blanda spår på Itunes eller om det blir Westlife rakt av. jag är lite sugen på "Love album" efter dennna underbara dag! Hörs på en stund, kramkalas


Vilken sopdag

God kväll!
Det här har varit en utav dom muppigaste dagarna i hela mitt liv. Den har bestått av Idol mellan klockan 11.30- 16.45....  tillsammans med Danne Ö och Jocke, Rätt sjukt =) Sen blev det mat  och  en period Roslagen hockey, mer pallade jag inte. Jag har alltid trott att div.2 var halvknackig hockey, men vi är fan Stars jämfört med div.3. Snacka om tempotorskar alltså! Inget spel bara en massa tjaffs, som låga divisioner i damfotboll, det är nån som sparkar till bollen och sen jagar alla hej vilt. Så nu sitter jag istället och tittar på Parlamentet och till och med det är dåligt! Men det slutade just 50 lika =D


Jag sitter och funderar på gårdageskvällen... och har insett att jag inte kommer att dricka på bra länge nu. Det blev för mkt igår, eller vad sägs om min fina efterrättsbild här ovanför... Tydligen så njöt Walle och Co av att mata mig med sked på ett väldigt otrevligt sätt.... Eller vad sägs om att jag var uppe och shakeade på dansgolvet med min 50 årige bankman til granne och hans fruga. Som för övrigt var bra sliriga dom med! Som tur är så har jag inte träffat dom i trapphuset idag, det hade kunnat bli lite jobbigt. Han är nämligne en sån som säger hej och sen smäller han igen dörren  i nyllet på mig innan jag hunnit säga "hur är det", den klassiska frågan som man lika gärna kan skita i... vilket han normalt gör. Hon är tvärtemot, stannar gärna och pratar i 10 minuter om än hennes butik står i lågor nere på stan. Det är rätt sjukt egentligen vilken mentalitet det svenska "trapphuset" har. Alla är typ rädda för varann och man ska absolut inte chatta med sina grannar. Och det sjuka är att jag har börjat anamma det dära. I början så chattade ajg så mkt jag bara hann innan alla slängde igen dörren, nu undviker jag dom minst lika mkt som dom undviker mig... bra grannsämja...
Hoppar jag ur bilen strax efter en annan granne, så brukar jag låtsas hämta något bak i skåpet på bilen så att dom hinner gå in haha =) Och oftast så kommenterar jag hur ful jag är för mig själv och garvar lite lätt.... Är jag strax före så löper jag in i trapphuset och in till mig. Ska jag just ut och hör att nån är i trappuppgången så backar jag in igen...  Jag har inte tänkt på det så mkt tidigare men det är ju sjukt. Från och med imorgon så ska jag söka upp mina grannar när jag ser dom, fråga hur det är med stämningen i trapphuset. Säga att jag tycker att alla beter sig omoget och att jag gärna diskuterar olika schacklösnignar på söndagkvällar. Näe det ska jag faktiskt inte göra, men jag kan skippa den här " min granne bär på ett dödligt virus" attityden! Det är mitt oktoberlöfte till mig själv =)
Nu ska jag göra i ordning en liten lunchbox och lite smått och gott inför morgondagen sen blir det kudden. Om 7.5 timme så ringer väckaren och kallar mig till snickeriet... Så ha en fortsatt trevlig afton alla mina vänner så träffs vi hos John B =)


Fy fan! Jag mår skit men det är jag värd =)

Det regnar, jag mår skit men som tur är är det Idol
Oj oj oj, Jubileumsfesten spårade ur BIG TIME igår..och jag mår därefter! Jag känner mig som den här hunden, fast mycket smutsigare!!!

Jag har en  oren känsla i kroppen som jag har ibland efter en fest. Jag har kastat upp, duschat, borstat tänderna 3 ggr men den försvinner inte. Jag känner mig som ett litet sår på armen som man torkar med papper men det slutar aldrig blöda. Det är så litet och obetydligt att det inte gör något men jag vill ändå inte sluta torka. Till slut sätter jag på ett plåster och då börjar jag må bra igen. Plåstret är i det här fallet en promenad men de vette fan hur jag ska ha tid med den. det är ju STOR Idoldag, ändå fram till klockan 16.45, och det sjuka är att jag tror att jag kommer se allt =) Ligga på soffan, tycka synd om mig själv och sjunga med när det kommer någon bra låt! Sen har jag som tur är inte kollat upp vilka som åkt ut, så det blir ju lite överaskningar det med. Synd bara att jag inte får rösta =S Jag ska köpa en gammal telefon med snurrsiffror och sen ska jag ha min egen röstning för nu kommer Anna!
Tillbaka till kvällen: Vi var 150 idrottstokar i Sportcentrum igår som gav järnet och det var riktigt roligt! Damerna muppade sönder stället när dom gjorde entré och jag hoppas för deras skull att inga sponsorer var där... MONGISAR!!!!!
Annars var allt som väntat, NIK var festen kan amn säga. Vårt bord var trevligast, vi var snyggast och folk ville vara i närheten av oss. Måste kännas tungt för vissa....
På Mobergs var det också bra drag senare, kul att så många fullföljde trots att ingen vill dit egentligen haha =) Vi får se när bilderna komemr in från kvällen om jag får möjlighet att hänga någon =)
Det känns som en bloggardag så jag återkommer senare, sköt om er!

Gå in och ladda för ikväll!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=7HMKImKWLfA

Nu drar jag till Walle för förfest med boooyyyzzzzzennnn!!!!!!!!!! =P
Trevlig kväll allihopa

GOD MORGON!!!!

The little sunshine on Bangårdsgatan 8 har vaknat och ska alldeles strax ta en morgonpromenad, handla lite färskt bröd och sedan äta en stadig grötfrukost. För idag är det jubileumsfest på Sportis så det gäller att man kommer laddad =P
Hoppas att ni, alla mina lagkamrater, läste gårdagens intervju med # 3 Micke S så att vi kan känna ett gemensamt hat mot honom ikväll... För det är det han vill. Faktum är att han mår bra av att stå i centrum som hatobjekt. Jag har varit upp och tittat på deras matcher och han tjafsar stumt med motståndarna. Skillnaden är att han är fotbollsspelare så istället för att ta en fight (som en riktig man) så börjar ett slags "battle" med den han tjaffsar. Det är en period på ungefär 10 minuter då den som är drygast/divigast mot allt och alla, inklusive lagkamrater vinner. Det kan handla om att ta en onödig frispark, tjaffsa med domaren så man åker ut eller helt enkelt gå runt och "nocha"...
Det finns en motsvarighet till knock och det är "italienaren"! När Micke märker att hans motspelare ska göra något tjuvnyp på honom så filmar han i äkta Hollywoodanda och får honom utvisad. Då blir man sedvanligt hyllad efteråt i omklädningsrummet och kommentarer som "shit vad du ägde honom" och "bra fight Micke" ekar i korridorerna.


Men kära lilla Mikael 28 år och omognast i BKV, nu har du inlett ett battle mot ett helt lag, som leker med dig i gymmet och som inte uppträder som 6-åriga tjejer i en diskussion. Tror du att du klarar av det här? Jag ska inte gå på dig allt för hårt idag, jag vill ju trots allt se dig uppe på Sportis ikväll =P

Nu ska jag masa mig iväg på promenad innan jag hungrar ihjäl =) Ha en bra dag!!!

God afton allihopa!

Vi frölorade tyvärr ikväll, precis som alla trott. Beausang kom inte igång med trashtalket så dom kunde utnyttja sina kvaliteér i Power Play. Slutsiffran 6-1 speglar inte matchbilden riktigt rättvist, men dom var duktiga det är inget snack!
Men nu skiter vi i det, igår så lovade jag att lägga upp Micke Swahns intervju, så här kommer den=P  ;

Hösten är här, liksom NIK spelarna vid bänkpressen.

Hösten är här. och det märker man bl a på att gymmet fylls med hockeyspelare som köar till bänkpressen och till 10 kilos hantlarna. hockeyspelare verkar tro att det laget med mest muskelmassa över brösten och biceps vinner.
Skulle dom lägga ner lika mycket tid på att träna på att åka skridskor skulle dom inte ramla så fort dom ska ta emot en passning från en medspelare, det är nämligen en vanlig syn när man ser NIK lira. men det är ju klart, dom e ju stora och starka iaf..... Idag är det premiär för NIK och Imorn väntar BKV:s jubileumsfest tillsammans med NIK.

passade på att ställa några frågor till NIK:s nummer 5 (rickard ericsson) på msn



Micke säger:

varför är det så viktigt för hockeyspelare att ha stora bröstmuskler?
Rickard säger:

Det är snyggt i duschen.

Micke säger:

jag hävdar att hockeyspelare i div 2 är lika "vältränade" som fotbollsspelare i div 5...

Rickard säger:
Men det är såklart inte sant, jag skulle vilja hävda att jag (lagets tjockis) springer ifrån hälften av BKV: s trupp i ett Beep test...
Micke säger:

haha "okej"...

Micke säger:
stämmer det att de förekommer fler homosexuella i hockeyn än fotbollen?

Rickard säger:
Tittar man på herrfotbollen så är det rätt lika, vi vet både du och jag att vuxna män tycker om att göra saker tillsammans. Tjejer är precis jämnt. Faktum är att alla tjejer som idrottar är flator

Micke säger:

vad säger du om att folk som börjar spela hockey är sånna som har för dålig bollkännsla för att spela fotboll?
Rickard säger:
Vad säger du om jag säger att jag sommartränar med olika fotbollslag för att motionera till hockeyn? sen vet vi ju båda att alla misslyckade idrottsmänn blir domare..  (Dagens saning!)

Micke säger:
har du medvetet försökt skada någon på isen och i sånt fall, lyckades du?

Rickard säger:
Jo jag kan väl erkänna att jag har gjort det några gånger då jag varit riktigt arg..och en gång har jag lyckats bra också.

Micke säger:
hur tänkte du då egentligen?
Rickard säger:

Vi ligger under, matchen är över...och dom är RUSKIGT irriterande...

Micke säger:
tycker du att du borde vara lagkapten?

Rickard säger:
Ja det tycker jag självklart!

Rickard säger:
haha jag har hört om dina skills på grillor

micke säger:
om ja kunnat åka skridskor skulle jag troligtvis spelat i elitserien.
Micke säger:

vad e det värsta du sagt till en motståndare?
Rickard säger:

"Jag tycker inte om era matchställ!" kan låta fånigt men jag menade det verkligen!


haha ja det va fånigt, och det är precis vad det är att spela hockey, och jag menade det verkligen!


Följ NIK och Rickard ericsson på hans egna blogg på http://www.bondens.blogg.se/ Riktigt bra blogg som förtjänar fler besökare!



Tack så mycket Micke, väldigt fina sista ord... Söta som vi är så lovade vi varandra att länka den andres blogg, så tihi, här kommer adressen till Kvackies blogg:
www.mickeswahn.blogg.se
Nu ska jag hoppa isäng så jag är utvilad till jubileumsfesten!  Sweet dreams



Ikväll är det dags!!!

Ikväll är det äntligen dags för seriepremiär och vi är laddade till tusen. Vi ska åka till Vallentuna och möta ett på papperet väldigt stark lag:

Jag hoppas dock att vi kan ge dom en riktig match och nyckeln ikväll heter
Daniel "the trashtalker" Beausang.

Med sin heta temperament och sin förmåga att snacka skit med allt och alla kommer han att storma Vallentuna ishall ikväll! Beausang har sett het ut på träningarna hittills... jag har räknat ett antal helkompositklubbor som slagits av mot sargkanten i ren och skär besvikelse/ilska! Ni som lirar hockey vet jua tt det handlar om några tusen, så man kan säga att han har lite svårt att behärska sig ibland. Och då ärdet bara träning! På våra träningsmatcher har han hållit låda med motståndarna, han har hackat på tjocka spelare, små spelare och framför allt dåliga spelare. I en match blev motståndarlagets målvakt utbytt (lagom nöjd såklart)... Tror ni inte att #34 stod i vårat bås och psykade honom när han öppnade båsdörren?!?! Ikväll kommer det dock inte vara några jullar som lirar, utan grabbar med allsvenska meriter. Så jag hoppas du har laddat upp med några vassa kommentarer Bosse, because it´s on now !!! =P

Nu ska jag ta en powernap innan jag äter middag och beger mig till samling...
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO                         CALCONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

God afton!

Jag är ledsen alla läsare, men det blir inte någon intervju med någon NIK:are idag! Efter träningen så har jag själv suttit och blivit intervjuad utav BKV:s Micke Swahn inför helgens Jubileumsfest... Han skulle försöka lägga upp det imorgon så då kör jag nog en ctrl c ctrl v in på denna bloggen... Förbered er på att träffa konfliktmakaren #1 i Norrtälje, en man som fått Rådmansö´s styrelse (fotbollslag) att ringa upp sin egen klubb BKV:s styrelse angående ett blogginlägg han skrivit om den förstnämnda klubben..... Man kan ju såga folk vid fotknölarna... Micke körde in ett helt lag i ett sågverk =)
Så håll ut, ni får snart smaka på honom!
Imorgon ska det gjutas på jobbet så nu måste jag isäng. Match också efter det, kommer bli kul/tungt!

NATTI NATT

Ps. Min "fanklubb" på Facebook har nu över 50 deltagare...vart ska det här sluta Dala? =)

Stor dag imorgon!

Nu är allt postat och jag är mätt i magen = redo att släppa en blogg. Jag åt min grötfrukost med flerkornsbröd och ägg  precis nu, istället för imorgon bitti. Äter ju på jobbet och micrad gröt är INTE okej!! Imorgon är det mkt viktigt, först så har jag en gjutning på jobbet osh sedan är det serieprimiär på kvällen =) Vi möter VAllentuna borta och detr kommer bli hårt... mycket hårt... Så hårt att vi blir tipsade av allmänheten att spänna fast oss och blunda.... Vi ska få smaka stock helt enkel...
 Kolla här, många som vill äta den där? Frisk man är om man gör det. Tillreder den, raw, medium or well done och sen hugger man in. Det kanske är okej sista torsdagen innan lönen istället för ärtsoppa, men nu är det fredagen efter löning och alla är täta.
!
Så vi får hoppas att vi spelar på toppen av vår förmåga, för annars blir det åka av. GO CALCONS!
Nu ska jag upp och finslipa det sista inför premmen imorgon. Jag tror det kommer vara många fokuserade killar på träningen ikväll och inte lika mycket Mobergsbar-snack som det brukar vara (läs det med ironi)... Jag har planer på att återkomma med en exklusive intervju från någon i laget, men vi får se hur det går med den saken...
Over and out

Hej hopp!

jag ska ner på stan och lämna in min förbaskade telefon på service och sedan lämna mitt brev till farmor =)
Sen blir det snabbhandling innan middagen, kan vara en fördel att ha något att tillaga om man ska äta! Hörs senare 


God dagens!

Nu brinner det i knutarna, om 30 minuter är chefen här och då ska jag ha hunnit klä på mig, ätit och satt på mig kritikerkostymen... Vi ska åka och titta när Väsby lirar ikväll, dom möter Botkyrka och det blir nog en bra match. Lilla Vicke Vire ska stå i mål, Gurra G är tillbaka efter avstängning (feg tackling), Bäck lirar och Robin Ö är också med. Intresting! Jag har inte sett nån match än så det här ska bli kul.

Jag ska bara passa på att skicka ut en desperat mans rop på hjälp! Jag letar en frisör som kan förbarma sig över mig lördag dag... Vi har klubbjubileum med NIK på kvällen och just nu ser jag ut som en panerad rödspätta på skallen. Så snälla, du som äger en sax, trimmer eller gräsklippare och vet hur man brukar den, hör av dig! Priset kan vi disskutera, men jag kan redan nu säga att det utöver bestämd summa ingår en Tom & Jerrypåse iom att det är helg!
Nu bär det av ut i köket, den nakne kocken ska arbeta!

Trevlig kväll!


RSS 2.0