Woxxa

Tack för maten och underhållningen ikväll, hoppas du studerade mina färdigheter så att du också kan bli duktig en dag. Eller ja, inte lika duktig, men nästan i alla fall!
Huvudsaken är att man har roligt som mamma brukar säga =)
Och det har jag ofta med Woxxa, tänkte ta ett exempel. Detta hände några helger innan jul;
¨Jag och Woxxa åkte in till Stockholm för att handla lite julklappar. På väg upp från tunnelbanan, så möter vi en liten vit lurvig hundvalp i trappen, och jag säger nåt i stil med "-Gud vilken söt liten hårboll"
Vi går vidare nån meter, sen säger Woxxa efter lite fudnering:
-Vad är det dom där heter nu igen?
Jag svarar:
-Jag vet faktiskt inte, men det såg ut som en blandras
Då säger Einstein:
-Nej men är det inte en sån där Fjällräv?





I rest my case


Bonden is back

Nu är jag tillbaka i ny lägenhet, mitt inne i stan. Så jag antar att jag inte är så mycket bonde längre.Sitter vid datan sen 4 timmar tillbaka, bakfull och värdelös. Har inte uträttat något på hela dagen. Och ändå har jag haft skitkul... Så jag tänkte passa på att dela det med närmast sörjande som läser min blogg. (min hund och mina 2 katter hemma i Skellefteå) (Jag älskar er)
Hur det kan komma sig? ; Lite roar små som man säger....;
Satt här på förmiddagen och garvade under herrarnas kombination på tv. Ena amerikanen åkte ur....och började gå upp igen för att sedan åka vidare...då garvade jag rätt mycket....sen åkte han ungefär 20 sekudner till, innan han åkte ur TOTALT... Då låg jag på golvet och grät haha =) Sen beställde jag och Danne en pizza i vanlig bakisanda och såg en riktigt riktigt dålig film, "Stolthet och Fördom". Jag sitter hellre på en väldigt oskön trästol utan dyna med nästan smärtsamt rakt ryggstöd och en tråkig träfärg, stirrandes rätt in i en nyspacklad vägg i 2 timmar, än att se om den filmen. Den är så fruktansvärt dålig, att jag kan rekommendera alla självmordsbenägna människor att se den. Tro mig, ni kommer inte att tveka en sekund efter det att ni sett den. Lägg därefter till att det finns en hel serie som den här filmen är baserad på, så finns det inte längre hopp för någon människa på jorden. NEJ TACK!!!!

Så efter det var jag lagom upprörd..... Så jag loggade in på Msn och chattade lite med en viss P. Wallon, och kom att tänka på en lunch efter ett HG(hockeygymnasie)pass i 2:an. Vi satt på Tatoong i Skellefteå och åt kinesisk buffé, med en massa friterad mat och grejjor. Det var jag, Jeppe Sandberg, några nissar till och Hasse Persson, vår tränare. Och man var ju inte blyg dirket, så jag lastade på ett lass friterade räkor som hade räckt åt en bataljon Somaliska soldater och gick till bordet. Väl där satte jag mig ner och började skicka in maten som en maskin. Då tittar Hasse upp från andra sidan bordet och börjar predika om mat m.m för mig och Jeppe. Och så säger jag, i ett väldigt mesigt försök att hävda mig, att det är ju mycket proteiner i räkor, eller nåt i den stilen. Och då utbrister Hasse " - Men helvete Rickard, du käkar åt helvette för mycket friterat!". Och med hans läspande Stockholmska så blir den raka översättningen " Men heeelveeete Rickard, du kekar åt helvette för mycket frtherat!". Som vanligt så garvade vi lite lätt åt hans dialekt sen fortsatte vi äta. Sen körde jag och Jeppe på det där några veckor, och det slutade med att jag åt åt helvette för mycket friserat =) Så nu satt jag här och funderade på det där. Tänk om jag skulle äta åt helvete för mycket friserat. Hur sjukt vore inte det.
Skulle jag då åka runt på olika hårsalonger, ligga på golvet och äta frisyrer? Kanske använda mig av en sån där liten borste och sopa i mig håret. Skulle jag kunna tänka mig att bjuda mina vänner på en middag av sådant slag? Skulle jag köra på hemlagat då? Eller skulle vi kanske laga friserat ihop? Eller skulle vi lyxa till det och beställa Catering från någon frisörsalong, typ Hufvudsaken? Buffé, en massa olika rätter. Typ Hästsvans, Page, Rakat, Utsläppt osv. Skulle man kunna välja färg på maten? Och tillbehör, typ schampo, wax, spray, Gele mm? Som ni förstår är frågorna många och jag har haft en del bilder framför mig , typ av kända personers frisyrer =) Så jag släpper ämnet där och hoppas att jag aldrig ska behöva tänka på det igen. Förrän jag komer på nåt nytt haha :D

Klockan är 17.05 och syrran har förgyllt mitt liv. Hon har varit och sett SnyggErik, Danny och Mattias uppträda... och efteråt så träffade hon dom, och hälsade från mig till Erik!!! Sa att jag varit och sett honom spela här i Stockholmstrakten. Han blev jätteglad och hälsade tillbaka..... Hur coolt är inte det? Det känns som att vi känner varandra innan och utan nu =)  Ange du är king ;)
Återkommer om det händer nåt mer udner kvällen. Hejja Danmark, dom leder mer 18-14 nu :D

RSS 2.0