Första Advent!

Hej alla barn =)
Nu är julen verkligen på G!!! Om 20 dagar lirar jag tredjeperioden mot ett lag i alltvåan vid det här laget och morgonen efter beger jag mib av hemåt för julfirande. Fattar ni hur nära det är? 20 dar går ju hur fort som helst!!!!
Helgen har vart "Kempebra" och det är trist att den är över. Jag har haft så mkt att göra att jag inte ens har haft tid att blogga..de ni :P
Igår var det som alla vet lagfest för Calcons och den blev precis som vi hade väntat oss. Rolig, hård och framför allt Blöt!!!!! efter fredagens seger mot mongoGimo så var humöret på topp så alla bjöd verkligen till igår =) Jag tänker inte gå in på detaljer för det är alldeles för många lirare inblandade för att man ska kunna försvara sig på morgondagens träning =) Hoppas även att vår kära webbis Eddie ( som också höll ända in i kaklet på Mobergs) sparar dom allra "snyggaste" bilderna om han skulle få för sig att göra ett inlägg =P

Här kommer i alla fall det jag har presterat under denna underbara dag! Men det gick inte smärtfritt ska gudarna veta. Eller vad sägs som två brännskador av klass 2 på Jullans hand, ett takras, skorstenssläpp samt kristyrmissar som höll på att göra mig vansinning... Men men, nu är det klart iaf!!!
 Man blir ju besviken om man käkar pepparkakshus och "bara" får pepparkaka i en tugga. Det är endast en transportsträcka och helt onödigt! Det är ungefär som när människor äter buffé och tar lite av varje "bara för att"! Till alla er:
SKÄRPNING!
man ska äta vad man känner för, inte tallriksmodellen. jag funderar på att öppna ett matställe med köttbuffé. Det enda som ska finnas är olika typer av kött, fågel och fisk samt såser =)


En annan stor händelse är att våra lilla katt "Gracie" fick ungar i natt =) Så jag har en suddig bild på mobilen av 3 små liv som ligger hos mamma just efter födseln =) Så det blir extra mysigt att få komma hem til tre små busisar som jagar allt som rör sig, snubblar, brottas, sover sött osv osv =)
LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!
Nu ska jag ta tag i lite diskning så det är fitn inför den nya arbetsveckan!!!
Pussis

Hockeyfredag =)

Hej allihopa =)
Nu är det äntligen helg igen och jag mår riktigt bra. Hemma och chillar en stund innan jag ska upp på matchsamlingen. En annan lirare som också är hemma och laddar är lagets Vilddjur, Daniel Beausang. Så jag passade på att ställa några frågor inför dagens match mot Gimo:

Rickard says:

Hello Beausang!

Hur känns det inför kvällens match?

Sunshine says:

det känns bra, första hela matchen på drygt 2 månader så jag är sjukt taggad =)

Rickard says:

Förstår det, det är skönt att ha dig tillbaka!

vad tillför du laget idag?

Sunshine says:

en hel del energi, jag känner för att grisa nå ohyggligt idag =)

Rickard says:

Du är ju känd på min blogg som en "trashtalker"... Kan du utveckla det litegrann för mina läsare?

Sunshine says:

hmm, ja. jag hackar och allmänt jobbig . . Jag brukar iaf känna ett visst hat ifrån motståndarna men det är iofs bara härligt

Rickard says:

Får jag fråga vad som cirkulerar i din skalle innan match? Är det olika "lines" som du kan droppa under match,eller kommer sånt naturligt?

Sunshine says:

innan match sitter jag mest å tänker på vad jag ska göra (rent sportsligt) Trashtalket det liksom bara kommer av sig själv när man får ryck på nån

Rickard says:

haha okej då förstår jag...Så, vad ska du göra mot dagens Gimo då?

Sunshine says:

jag, gribben å jonte i samma femma, vad mer kan man göra en dumpa å smälla på? 3 st nästan identiska spelartyper så hoppas för deras skull att de har ögon i nacken ( vilket de säkert har, jag menar gimo. inavel? )

Rickard says:

hahahahahahahha vacker matchanalys, jag hoppas du lever upp till den Blir det nån kasse?

Rickard says:

vad tror du slutresultatet blir?

Sunshine says:

jag ska göra mitt bästa. jag tror vi visar vart skåpet ska stå och vinner med 6-2. kan dock inte garantera nån kasse, gått lite knackigt på träningarna eftersom jag har lite svårt att få svikt i klubban med min klena axel ;P 1 ass kanske, gribben har varit het på sistonde

Rickard says:
Haha du har inga problem med att kasta klubban med axeln i alla fall, det såg vi senast igår;PNågot annat du vill tillägga innan jag börjar förbereda matchmaten? =P

Sunshine says:

haha kanske 1 mål då =) Ja, att en platta krokodil och ev. en alltvåan plats står på spel så nu har vi allt i egna händer, JÄVLAR om nån inte tar i . vilket alla naturligtvis kommer göra men ändå

Rickard says:
Då tackar vi på Bondens för oss, lycka till på fighten ikväll och försök att stå upp fram till middagen på morgondagfens lagfest... Good Luck!!!

Sunshine says:

haha tackar

Rickard says:

see you at the samling


Det var allt för idag, nu blir det matlagning innan jag ska upp och hetsa igång boyzzzzen!
GO CALCONS!!!!


Ps.
Mikael Renberg gör comeback i Skellefteå AIK =)


Kiwi, en liten tankeställare..

Videon kan verka oseriös, men funderar man lite djupare över innehållet.. Så är den rätt meningsfull. Dessutom är det lilla djuret otroligt gulligt =)


 
Imorgon möter vi Gimo hemma i Contiga, och jag skulle vilja säga att det är årets viktigaste match. En match som vid seger innebär att Bosse Beausang sponsrar laget med en platta Krokodil... Vid förlust skulle jag på förhand tippa att hans Easton för 3K går av mot sargen. Ja ni hörde rätt, Mr. ADHD 2008 har inga spärrar. Idag vid straffturneringen så flög den in i sargen i 100km/h efter hans miss, under vilt skrikande om Drogges "tur" i kassen... Monstergarv utbröt och jag får nog skylla på att han störde min fokusering, vilket ledde till att jag missade min straff. Dagens sämsta straff fär övrigt som hånades friskt efteråt.
Jag känner mig dock glödhet inför morgondagens match och  tror på en monsterpropp och en kasse. Retur från Lunkans fruktade slapshot som jag skottar in med en berömd "Solnaslaffs". En manöver som endast utförts en gång i hockeyns historia, och det var så klart av # 5, då i Skllefteå AIK. Spelade en jämn match mot Solna borta och jag fick för en gångs skull lira i slutminuterna( Nötte bänk i sinne i jun) Dom plocakde keepern med nån minut kvar och Av nån anledning så hamnade jag också i en 2-1 situation där jag och Jocke H gled in över blå.. backen täckte Jocke rätt bra, så jag hade nog kunnat stänka in den på en gång.. men jag var lite osäker och ville itne vara ego, så jag höll i och sökte pass. Väntade- Väntade- hela laget skrek "Skjuuut".. Så jag gjorde som dom sa.. drog vöer pucken på backhand ( nu ca 1 m från mål) och drog till.
KLING i stolpen! Ingent rodde att det var sant! Det blev spelvändning och panikartade slutsekunder, men som tur var lyckades vi hålla undan. Efteråt minns jag att min tränare sa "Måste du göra det så spännande på matcherna Ericsson?", jag svarade med ja med ett generat leende och kände mig som en åsna. jag Tror att det var nån gång efter den här incidenten som jag beslöt mig för att bli hetsdefensiv back på heltid, och så har det också blivit. Ända till i år, då jag är brunakre framme på kassen i PP.. GULD =)
Nu ska jag hoppa isäng så jag orkar med helgen, tror det kommer bli hårt =P
TJING

Boomerang-utförsäljning

God kväll!
Idag på väg hem från jobbet så ringde Grana Gravedigger helt oväntat och frågade om jag itne skulle med in till stan på shoppingtur... Först var det blankt nej, sen övertalade han mig sakta men säkert och nu sitter jag här med 3 nya jeans, en V-rignad tröja, en piké och en skön väst som jag kan ha i dessa milda vinterdagar =)
Bosse följde med som stöd och fyndade en skjorta som var riktigt nice.. han körde dock på en klassisk grab n´run för att det inte fanns några provhyttar. jag körde alternativ # 2, Norrlandsstyle..
Av med byxorna i affären på ett lite smidigt sätt och på med dom nya... repetera 3 ggr. Dra till dig lagom skumma blickar från män såväl som kvinnor. jag och Bosse konstaterade att det var en man där som var gay eller schitzo. För han gick förbi och gav mig ett sånt där äckligt sneleende när jag inte kollade, som tur var så tittade Bosse dit så han kunde varna mig. man vill ju inte bli utnyttjad eller dödad bara för att man spontanshoppar loss en onsdag? =)
Hur som helst, efter en McDonalds tur innan det obligatoriska minglet på Flygis så sitter jag här och tänker på refrängen. Imorgon är det som vanligt kneg och sedan träning med boysen. Oerhört viktig match på fredag så jag hoppas vi kan ladda till och plocka hem två pinnar. Med lite tur i vår och i dom övriga matcherna i serien så kan vi skaffa oss ett riktigt bra grepp om  " Alltvåan" platsen... Så kom igen Calcons!
Helgen kommer för övrigt bli kanon.....
pussisar


KALAMAZOOO

JAPP det gick precis som jag trodde, seger med 8-5!!!!
Vi förde hela matchen och det kändes ruskigt stabilt om än dom låg tätt intill målmässigt en bit in i tredje. Sen kom the big red/yellow machine igång och då hängde dom inte med.
Matchens störtsa händelse var när Röret hängde in 8:an i öppen kasse.. Då slängde läktarens skönaste killgäng in en keps på äkta NHL manér! För att göra kepsen ännu skönare så hade dom skrivit "hat-trick kepan" på skärmen så ni kan ju föreställa er hur lyckilg jag var när jag fiskade upp den från isen och åkte med den till båset =D
jag hade ingen vidare dag, trött i huvudet och tung i benen..  Fick in en fin tackling..efter avblåsning för icing haha =)gjorde jobbet framför buren i PP, mycket mer så var det inte.. Fick en "kvittad" tvåa för att jag slet av en kille hjälmen också..
Aja, nu ska jag lasta isäng mig själv för imorgon öär det No mercy igen. Troligtvis får jag skotta halva dan igen.. Men det gör inte så mkt, jag är ju ledig på kvällen och det vankas NHL med Beausang och Dala =)

GOD NATT; nu har Calcons inlett segertåget igen! Tjoo tjoo

Grisardag

Oj oj oj, ikväll ska det bli spännande att se hur mkt krafter som finns kvar.. Känns som att jag skulle behöva dra i mig 12 kg anabola för att ens orak upp på samlingen.. men det hinns inte med, måste skotta ut bilen för att ta mig dit först och främst... Skottning är för övrigt något som jag börjar bli riktigt duktig på.. I morse så var jag ute på jobbet och skottade från sex till fikat... Sen bar jag och Adde in gips, isolering, OSB skivor osv ända fram till lunch... Skulle vara riktigt intressant att se hur många ton jag konkat runt på allt som allt :)
Sen efter lunch blev det fortsatta drömjobb för rygg, axlar och armar... Takgipsning... GUUUULD!
Så nu sitter jag här och funderar på hur fan jag ska orka ikväll, blir typ yr av att tänka på hockey.. men det är bara att bita ihop. Det bästa man gör är att sluta känna efter, samt lura/ intala sig själv att allt är tipp topp. Det gör man bäst genom att studsa in i omklädningsrummet i 200km/h, morsa på alla i en jävla fart och gång på gång säga hur grymt taggad man är! Att man laddat hela dagen och att Ormsta ska längta hem redan efter 10 minuter!
Dagens "Bondröta" baseras på det sistnämnda, så jag tror vi vinner med 9-3. Total utskåpning.. jag gör 1 balja och ett ass, utsedd till matchens lirare.. Sen går ajg in i omklädningsrummet, kollapsar och vaknar upp i syster Elsas rum nere på Lassa =)
TJING 

Dagens statistik: 5 puttade bilar

Tror det kan vara någon slags rekord och ett tydligt bevis på att Sthlms län inte är förberedda för oväder av det här slaget..  vart är plogbilen? När han väl kommer, varför kör han inte upp varenda liten gata i hela stan? Ibland är hemlängtan större än medel... Började starkt med att sätta mig själv i skiten... Sen fick jag putta Ragge på jobbet när han skule parkera.Sen fick ajg och chefen undsätta en dam på väg hem från jobbet som stog och slirade i en backe. Efter träningen så hade Grana Gravedigger, vår keeper (schock? knappast...) satt fast sig uppe på Sportisparkeringen... Tur att hokceylag finns =P Det var även den roligaste bilen att putta, totalt blanka däck, vi kunde håna föraren under tiden vi puttade, plus att vi startade ett snöbollskrig efteråt. Jag kan stoltsera med 2 klockrena träffar in i hans instrumentpanel.. men dom var via touch på dig Grana så jag tänker inte betala nån avfuktning ;)
Sen spårade det ur mer, och höll på att sluta med ett avklippt ben och plåtskador. jag hoppade upp på Granas dragkrok på  bilen när han åkte och stog där i 20 m tills han stannade. Vad vi inte hade koll på var att Stickan Stigberg kom  bakom oss, glidandes utan att få stopp på bilen.. Så det slutade med att han dunkade in i Granas bil på sidan, jag föll ner och Grana flög ut ur bilen smått upprörd haha =)
Sen när jag blev avsläppt av Dala hemma så ick jag hjälpa grannen den sista metern in på sin P-plats.. Summan av summarum, 5 fina handlingar (om jag räknar med min egen idiotiska utflykt)  och där har vi en positiv sak med dessa "katastrofer". Folk blir hjälpsamma. Det är inte det klassiska " Far åt helvete, jag har egna bekymmer" tänket längre, utan människor stöttar varandra på ett annat sätt. En liten fin tanke som jag tycker vi alla tar med oss isäng inatt. För imorgon börjar det om igen och då är det förhoppningsvis nyladdade batterier på alla händer och fötter =)
Så från oss alla goda Bönder här, ha en trevlig kväll!


Snöstorm

Hej alla insnöade!
Idag har det varit en hård dag. Började morgonen med att ta mig an mitt livs utmaning. Få ut Kangoon ur min Pplats.. Började rätt bra, ute halv sex och började skotta, borsta av och varmköra. Såg rätt tungt ut på förhand, bilen är väl 2 dm hög.. och snön som låg i lilla backen vid mig var väl en femtio-sextio hög. Men skam den som ger sig.. Så jag tog sats med min lilla microbil och backade ut i full fart.
Och genast ångrade jag mig.
20 minuter senare stod jag där och svor sjöblöt i svett, 2 meter från utgångspunkten, fastkörd mitt på gatan och försökte gräva mig loss med armarna. Gick inte så bra och jag kände hur ångesten i mig växte....
Så jag ringde chefen så fick han komma till undsättning och knuffa in mig på parkeringen igen. Sen bar det av till jobbet i hans pick-up, som trots sommardäcken gick 40 ggr bättre än min lilla fransosRenault.. Inte bra. men jag försökte i alla fall och det känns bra. Så här i efterhand kan det ju kännas som en idiotisk tanke, i.o.m att lastbilar, personbilar osv står lite över allt här i stan. Men men, man lär så länge man lever!
 Väl framme på jobbet så var det bara att börja skotta igen för att få fram bodar, förråd, virke, utrustning, arbetsplats i övrigt m.m....
Så min dag hittills har inneburit en hel del garv, massa svett och allmän irritation. Men det är okej, för nu när man är inomhus är det jättefint =)
haha det har även kommit fram på jobbet att jag har en blogg och ni kan ju tänka er vad gubbarna tycker om det...
"- Är du stolt över den där?"
- nej inte just nu haha"
"- Är du bög?"
-
haha
Sen fick jag och Addes oss dagens garv när hans farsa Micke skulle fråga ut Adde om han hade nån blogg... Han hade hört av Tomas att jag hade en bild på min blogg, så han frågade Adde:
" - Har du ocskå en bild av dig i den där TV-rutan?"
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Sen försökte han försvara sig med att man ser ju film i dom där små burkarna också, vilket gjorde att vi bara garvade ännu mer. Till Mickes försvar ska dock sägas att han tillhör "IT-fingret mitt i Mumindalen-generationen"... Det vill säga att allt vad TV, mobiltelefoi, Datorer, Internet osv, är en enda stor gåta för honom =)
Adde hävdar på fullaste allvar att han inte vet vad en scartkontakt är =) hahahaha Brukar driva med honom ibland och säga att han ska plocka ut batterierna ur dosan, så kan han sitta där som ett fån... Familjekärlek =)
Adde är för övrigt en väldigt ondskefull människa, igår så misshandlade han nästan en motspelare på innebandyn och sen garvade han abra. idag när jag frågade honom på jobbet om han inte hade dåligt samvete så sa han typ;
"- Näe vad skulle jag ha det för, om jag fick chansen skulle jag pissa på honom när han låg där..."
Och då känner jag genast att det gått lite för långt! jag som finlirare (matchens lirare mot Rimbo) vill ju absolut inte att sånt här ska inträffa inom sportsammanhang, utan att vi alla ska lira och ha kul ihop. men alla är inte så tydligen...
host* Adde host*
nej nu blir det lite käk innan träningen som börjar sju.. Dala kommer och hämtar mig =)
Imorgon blir det tidig morgon, halv fem ska jag upp och hoppa. 5 kommer chefen och Viktor så bär det av till the Island för att skotta lite innan jobbet drar igång.. LOVE LIFE =)

Avslutar med baby sister =)


Ange- says:

nuså

Rickard says:

haha

Rickard says:

Är det inte lillmormor på bilden, Angelica "Ulla Sibylla Jonsson" Ericsson

Ange- says:

hihihi

Rickard says:

he ä ju rent för likt för å va sant, ha du visa a Lissan?

Nå så myche öncheligt

Rickard says:

Tragiskt...här försöker man göra narr av folk och så blir du snygg på bilderna...Du är nog rätt lik mig ändå

Ange- says:

haha sluuuta

Rickard says:
sötnosis

Ange- says:

okej ska göra det, pussunge kom heeeeme

Ange- says:

pappa sjöng idag ik bilen

Ange- says:

ange ange pappas lilla ange

Rickard says:
haha jag längtar efter att höra

Ickart ickart pappas lilla Ickart

Sov gott lillan, vi hörs imorgon!
Hälsa alla, puss och Kramar

Ange- says:

vi gör det, alla hälsar tillbaka!

pussssss




 


Nästa mupp


Rickard says:

hahah skit bra!

julia says:

visst är jag snygg

Rickard says:

haah japp..vilket år?

julia says:

kommer inte ihåg

Rickard says:

haha du ska iaf vara lycklig aatt du inte levde då

julia says:

vadårår?

Rickard says:

...

julia says:

66 va det

Rickard says:Du gör dig bättre i dagens mode 

 

En till kommer in från Julia...

Rickard says:

HAHAHAH Inte okej!!!

julia says:

den är ju het!

Rickard says:nej men lugn nu...

julia says:

whatever


 


# 34 Daniel Beausang


Sunshine says:

hahaha slå kleeeen

Rickard says
:hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaha

KUNG

Sunshine says:

ser verkligen ut som en lite råtta

Rickard says:
haah japp..och du ska upp på bloggen

Sunshine says:

hahahaha, jag bara ler


God kväll!

Adde torskade med 3-2 och fick matchstraff, guld =) Det innebär mkt bränsle till the bullyfire tomorrow :D
I.o.m att det är Snöstorm ute så ska jag passa på att tipsa er om en rolig sida Tågan länkade upp mig till nyss...


http://www.yearbookyourself.com/
Det är en sida där man laddar upp ett foto på sig själv, sen kan man se hur man skulle ha sett ut i det mode som gällde för olika årtal från 1950-2008... Inte så jättemycket pyssel för ett hyffsat resultat så Perfekt när man sitter hemma och inte har nåt att göra.. Som nu t.ex,  det är snöstorm ute så man inte vågar gå ut och ingen har tid att hälsa på en... Så här har ni en liten blid på min barndomskamrat Vicke Vire från "förr i tiden", han var dock inte lika snygg när vi växte upp ihop =P

haha fick just en fin idé... Kan inte ni som gör en bild på er själva skicka den till mig via Msn eller mail erller nåt, så lägger jag upp er här så får allmlänheten garva åt er med? =D

PS. syskonkärlek


Jag insåg just att jag inte kan vara tyst längre, det är en sån dag Enjick...  =)
Det här är min käre storebror Henke, brandmannen (manligt) som numera bor i Härnösand där han jobbar  och lirar hockey i AIK Härnösand. Han är en riktig klippa... Tyvärr, för alla tjejers del inte  singel, utan bor ihop med sin gummsa Emma och världens sötaste Emilia på 5 år i ett hus i Härnösand.. Så alla ni som är intresserade,  tro mig vi är väldigt lika varann och jag är en värdig ersättare =D Jag vill också ha det där... dock inte saaben haha
Jag och brorsan är födda med ett års mellanrum, PÅ SAMMA DAG!!! Där snackar vi timing gott folk!
jag vet inte hur långt ni har funderat på det förut, men jag har gjort det en hel del.. och kommit fram till att det har en rätt mäktig innebörd. Det innebär att jag är exakt ett år yngre än min bror, trots att jag är 1 dm och 15 kg lättare... OCH därmed väääärldens bästa födelsedagspresent. Jag vet, han har haft en himla tur!
Förut så försökte min bror alltid förneka det, men det kan han inte längre. Nu på senare år så har jag ibland tänkt att jag kanske automatiskt är hans slav iom att han på sätt och vis äger mig. ja mena, jag äger ju alla bilar, klubbor, pengar osv som jag fått när jag fyllt år? det är en hårfin balans men efter många års funderande så har jag insett att jag är den bästa. Det är mig han har varit tvungen att ta hand om när jag kommit "Upp i hans lag" i hockeyn när vi var små. Det är han som fått fråga mamma och pappa om lov då vi har velat göra saker. Det är han som fått ta den mesta skiten av alla hyss som gjorts p.g.a sin ålder. Mamma och pappa har ju alltid vetat att jag är intelligentare så dom har antagit att han var skydlig till det mesta (A) :D
Det var min kära storebror som satt mig i taxi hem när jag druckit mig bortom all vetskap och sedan satt och vakade över mig hela natten lång därefter... Efter det att min gode vän Jim, som var utsedd till förste vakt, däckade bredvid mig i skedställning haha ... Undrar hur mkt han garvade när han såg det? Vi har skrattat rätt mkt i efterhand iaf.
Det är Henke jag vänder mig till med sånt som ingen annan får reda på, prlobem, tankar, ekonomi, känslor osv....han får rätt ofta rikta in mig när jag börjat valsa iväg åt fel håll..  Jag är ju som bekant ingen god telefontalare så vi ringer inte varann allt för ofta, men det som ska sägas blir sagt då. Och allt annat som folk ringer varann om i tid och otid, det vet vi, det behöver inte sägas. Typ att det var du Henke som åt all glass och gömde papper och pinnar, både under min och din säng, i din garderob och ute i förrådet.... Smutsigt gjort!
Bara för at jag alltid haft "kraffig  benstomme" ger inte det dig rätten att skylla på mig =P
Nog tjaffsat om det och allt annat. Här får du i alla fall några bilder på din lilla ögonsten!


Jag hade tänkt sätta in en bild på dig när du hade fångat fisk också.. men jag insåg att det inte finns nån :D Skulle vi ha fotat när du var med så skulle vi ha bra med foton då du sitter fast i träd,, buskar,  jackor, bilder på pappa högröd i ansiktet osv... Så jag sket i det, du kan ju annat :P


Ps. Har lillan fått mitt brev än? =)
Längtar efter dig nu Bruuuuschaan, vi ses om mindre än en månad! Lycka till på matchen idag, jag tror LN 91 får stock :D
Kramisar

Som jag längtat efter:


Och idag är det Kärlekstema.. Guld!

Och dirrrrr så försvann harmonin, Robin Bengtsson inledde med "Let me entertain you"... I refrängen så låter han ungefär lika självsäker som en lågstadiepojke som svarar på ett gångertal han aldrig räknat ut förut... Och till råga på allt så sitter juryn och säger att han gör det otroligt bra.. Usch!"
En stor Eloge till TV 4 som lyckas klämma in en reklampaus efter bara en artist....
Oj oj oj, lyssna på Idol 2008`s givna vinnare Kevin.... Laila gråter nästan..jag gråter nästan... han är så bra, han är en klar artist..han har allt.
Nu är det Anna <3 Jag får lite Tracy Chapman känslor varje gång hon sjunger och det är heeeelt okej. "Simply the best" passar min söta 16-åring (peddovarning) bra och hon är som vanligt en klippa! God andrapristagare om jag får välj!
Den lilla sparrisen... Tar emot att säga det men jag har börjat gilla honom mer och mer.. han är fortfarande inte värdig en finalplats på långa vägar, men han är rätt skön. Hade fin relation med sin bror också och det tycker jag är viktigt. Jag har ju också en väldigt fin relation med min bror, och så vill jag fortsätta ha det.. Så jag ska hålla mitt löfte och hålla honom borta härifrån...
Nu ska vi lyssna på lilla doptivbarnet Alice, som vetat om det sen hon var liten.... medioker.. Inget mer att säga... Hon och Robin kan ta varann hand i hand och sätta sig i en liten båt, ro ut till havs och aldrig mer dyka upp i TV igen... Dom skulle kunna åka hem till Alice riktiga mamma så Alice får träffa henne och under tiden kan Robin dricka paraplydrinkar och koppla bort allt vad Idol heter. Dom ska verkligen inte vara kvar i tävlingen. Visst, Alice sjunger bra men hon är ingen Idol. Det är ungefär som Lou Lou. Jättefin röst, verkligen. men ingen Idol. Det kan verka dumt av mig att säga så, men samhället skulle aldrig acceptera en sån Idol. Kanske den enskilde individen men inte den breda massan. Och "Det är vi, den breda massan som gäller... Inte östgötarna!" (Citat Johan Rehborg i Paralmentet")
Jippie, 3:e pausen.
Robin igen, "Fields of gold".. Bra låt! Nu ska jag prova en fräckis...  Blunda och lyssna... jag vet ju att jag stör mig på hans sätt/utseende... Rösten kanske är bra ändå? Det blev faktiskt bättre. Helt okej!
Nu har jag det. Om jag blundar när han sjunger så kan jag acceptera honom för den han är, en bastubadande gaylord med konstant snelugg. Jag tror att han sydde fast den i pannan strax inann första auditionen och där har den stannat sen dess! Alice glider in medan jag hämtar lite frukt, minns inte ens vilken låt hon sjöng, lasta ut henne...
KEVIN, you´re the man! Så överlägsen! Det är ju helt onödigt att fortsätta tävlingen!!! Orkar inte skriva mer, det är klarrrt!
Anna har även en söt kompis, Sofie.. även hon är peddoålder.. men varför är det alltid så, att söta/snygga tjejer håller ihop? Jag börjar direkt tänka på klassiska High Schoolfilmer där töntiga tjejer disskuterar killar, cheerleading osv osv.  Nu sjunger hon i alla fall en mysig låt.. Helt stilla..lite för mkt darr på rasten för min smak men hon gör de riktigt fint... Ska se vad juryn säger...Mmm dom gillar henne..hon gråter nästan.. Sötnos =) Åhh nu gråter hon!
Fan jag sitter här och inser att jag inte är på Idolhumör,det har som avtagit mer ju längre programmet fortskridit... Jag ska börja packa väskan för att åka upp på gymmet och göra av med lite energi innan maten. Tror det blir en fläskfilépasta med bea ikväll. Jag är värd det efter en hellugn helg :) Rätt uppkäftigt att glida in på jobbet med fläskfilé sista dagen innan löning också haha =)
hoppas Robin åker, ha en bra söndag!

God morgon alla barn!

Igår var det en skön dag för Ericsson. Gym på morgonen, lunch med Woxxa, Gurra och Grana. Sen blev det hem för att kika på den här filmen på egen hand medans Gurra fixade i sin lägenhet.... Svaret är nej, jag kunde faktiskt inte hjälpa till med något!
Jag är ju som ni vet ingen actionkille, utan föredrar komedier framför allt annat, tätt följt av romantiska komdeier =P Men ibland, speciellt när jag varit och gymmat och ätit bra, så känner jag att jag vill se en eaction, hård action. Den här filmen är som klipp och skuren för det... 10 dödsdömda sätts iland på en liten ö någonstans i havet,  för att spela ett spel mot varann i 30 timmar... Som går ut på  "last man standing".. alltså nio ska dö... en överlevare blir sedan friad från sin dom och får starta ett nytt liv med fickan full med pengar!!! Allting sänds under tiden live över Internet så hela världen kan se när dom tar kål på varann... GRYM!!! Bör ses


Sedan blev det TV-spelskväll med Gurra, Dala och Robin. NHL och nåt skjutspel som jag inte vet vad det heter.. Rätt spännande iaf =) Jag behöver inte säga det egentligen...men jag var KING =P
Nu sitter jag och väntar på att Idol ska dra igång så jag kan köra en klassisk "rapport live från reprisen"... Det går inte göra på annat sätt när man har match på fredagar..... =P Bänka er framför TV:n, för nu går Idoltåget vidare =)

Hej mitt vinterland, nu är jag här

God morgon alla små tomtenissar landet över!
Äntligen har den första riktiga snön börjat falla här i Norrtälje och det är vitt precis överallt. Lagom kallt ute, fint i alla trädgårdar och senare på kvällen trafikkaos i hela länet, samt övriga södra Sverige som inte fattar att vinterdäck är en bra grej! Men det ska vi inte tjaffsa om, för det finns betydlit roligare saker med snö än trafikkaos.

Eller vad sägs om att se ett sånt här litet knyte komma glidandes på gatan på väg hem från "pulkbacken"?


Sen har vi ju all klassiskt utförsåkning som är i en klass för sig! Det är få saker som man är beredd att ta ett benbrott för, men ett riktigt fett hopp i ett Big jump kvalar in i den kategorin utan snack! Lägg till all varm choklad och mackor som farmor kommer upp med till backen så förstår ni hur skönt det är. Ibland har hon till och med kommit upp med våffeljärn, sylt och grädde ioch gjort våfflor på plats inne i liftstugan.. oj oj oj <3

Bada bastu och isvak. Otrolig kick, otroligt manligt. Vill man vara mer man skiter man i stegen, är man stenåldersmänniska skiter man i bastun.

Pimpelfiske är något som jag tycker är överskattat faktiskt...

Men lägger man till ett skotersafari, mat från en öppen eld på Mourika och en massa andra små aktiviteter så blir det 5 av 5 möjliga snöbollar på den aktiviteten också!

Göra snögubbar, snölyktor, snöänglar, hoppa från hustak, "leka herre man på teppan" ( Haha jag har aldrig fudnerat över det men det är grymt svårt att veta hur det stavas....och OM det stavas så här så blir det nog världens fulaste uttryck i det svenska språket genom alla tider...)  osv osv. Snö är GULD!!!


Sist men inte minst har vi snöbollskriget, den absolut vanligaste aktiviteten med mest hat och kärlek inblandat. Försiggår mellan människor i alla åldrar och slutar ofta med en ursäkt fdrån något håll. Eller en s.k "mulning"... Great success!

Så nu hoppas jag som vilsen norrlänning, att snön ligger kvar ända fram till slutet av mars så vi får en riktigt fin vinter och jul här nere för första gången sen jag flyttade! Som tur är så är ajg hemma i Skeå under jul och nyår, så det blir vitt och stämningsfullt i vilket fall =)
Jag kom just på att det absolut bästa med vårat husköp är kaminen i vardagsrummet... Tänk er på julafton.. Mörkt ute, tomten har just lämnat av sina 340 paket till mig... Allt ståhej har lagt sig... Familj och släkt sitter tysta och stilla runt granen, varsin kopp glögg i handen och bara lyssnar på det stämningsfulla sprakandet från en mysig brasa.... Det är jul för mig det!
Så kom igen Michael:

Eftersnack med # 34

Hej allihopa.... Vi kryssade mot Solna idag, 4 lika med en osannolikt dålig domare... Tro mig, det är det värsta jag varit med om på en hockeyplan sen jag började lira... Och då snackar vi typ 15 års tid...

Njut av Bosse, inte bara på grund av den magiska frillan, utan också för att legenden idag visade varför en hel blogg skulle gå runt på att följa honom under match... Idag satt han på bänken på grund av en gammal skada som inte läkt ihop riktigt än, men ändå lyckdes han bli matchens profil( ni minns att jag berättade om att hans axel hoppade ur led).... Trots att han itne hade en minut på isen så lyckades han reta upp hela motståndarlaget, såga domaren sönder och samman samt SLÅ AV EN KLUBBA... Jag vet, han lider av något.. och det ska han vara rädd om, för det är det finaste man kan ha; Damp i sin renaste form... Läs själva:

Rickard says:

Har du lugnat ner dig nu?

Sunshine says:

jo, men jävlar om vi skulle missa alltvåan med en poäng, då skickar jag en hit man på han

Rickard says:

hahahaha ja då är det okej!

Annars då, några reflektioner?

Sunshine says:

nej egentligen inte, stod mest å dampade i båset. hoppades på att få göra ett byta så man skulle kunna avrätta nån

Rickard says:

ahahahah

Vad sa du på slutet där då du tuggade mot hela deras bås?

Sunshine says:

ojj, det rann många ramsor, deras 28 åkte å sa till vissa att det var så jävla kassa, då sa jag typ att hans översteg vänstar var det knagigaste jag har sett, att deras nr 5 såg ut som en råtta osv

Sunshine says:

vänster *

Rickard says:

hahahaha det är stort av dig att du kör mest trashtalk av samtliga på banan

Sunshine says:

ja faktiskt, men vafan idag var den sämsta dommaren jag någonsin skådat på en hockey plan så man stod ju och byggde upp ett damp under 60 min sen en massa feta solna spelare som inte gjort en kilometer i spåret åker och tror dom är nått. då lackar man

Rickard says:

haha du inser att du åker rakt in på Bondens nu va?

Sunshine says:

haha, så pass

Rickard says:
 # 34 med ett Damp av sällan skådat slag haha

Sunshine says:

haha

Rickard says:

Vad sa du till domaren förresten innan du högg av din kluba i sargen?

Sunshine says:

jag kommer faktiskt inte ihåg, jag var så djävulusiskt arg/besviken men antagligen att han var pinsam som få, men mogge stod där å lungnade ner lite så... allt jag ville ha var ett byte så jag kunde gå lös men då hade man väll slagit sönder axeln igen, fast det hade det varit värt

Rickard says:

haha sjuk du är!

Mogge titta på mig och bara skakade på huvudet åt dig när du höll på som värst

Sunshine says:

kan inte hjälpa det, tyvärr alltså

Rickard says:

I know!

Vad tror du skulle hända om du blev insläppt med kvällens domare i en "Ultimate Fightning" bur?

Sunshine says:

jag skulle äta upp honom men sen skulle jag tycka synd om han. . .han är väll inte bättre?

Rickard says:

Näe jag känner likadant nu när jag lugnat ner mig lite..det är ju synd om honom, tänk att man kan vara så fruktansvärt dålig på sitt "yrke"..och ändå få ha kvar jobbet..han lär ju inte trivas direkt?

Sunshine says:

nej, vi får hoppas på varsel

Rickard says:

Skulle jag jämföra med mitt snickarjobb så är det ju typ som att åka till jobbet varje dag och inte göra ett rätt på 8 timmar dag efter dag...PLUS att ha 30 man som skriker att man är helt hjärndöd

Sunshine says:

haha. skit ska skit ha

Rickard says:

Haha hörde du när jag lackade på Holma?

Sunshine says:

haha nej ?

Rickard says:När han skrek som jävligast för nåt domslut så skrek jag till honom att om han drar på sig ett lagstraff nu så kommer jag att köra ner klubban i halsen på honom... haha då blev han tyst..

men jag fick lite dåligt samvete efteråt så jag hjälpte honom hänga upp tröjor

Sunshine says:

naaaw =) jag är väll han när jag har slutat vet ju att jag måste lungna ner mig en aning men det går liksom inte

Rickard says:
Där har vi också en man som har ett otroligt damp, i vuxen ålder dessutom haha...Eller vi är ju också vuxna men han är fan 50 bast

Sunshine says:

sant

Rickard says:Det är lite kul iof,

man får försöka se det positiva i att vi tappade matchen med 40 sek kvar.. Halva laget fick ju bokstavsproblem hahahahaSunshine says:

hahaha

Rickard says:Näe vad tror du Bopsse Beausangen, ska vi skita i livet?

Sunshine says:

ja fram till tisdag så, då äre match igen ! hoppas man blir hel så man kan lira lite för i båset gör jag nog mer skada än nytta ^^

haha det var allt för den här gången, återkommer med mera hockey inann tisdag som bosse påpekar.. Dröm sött allihopa =)


En Snabbis

Bondrötan inför kvällens match.. Dagens pris är en valfri halvlitersförpackning med glass från Flygis, man har också chans att vinna en påse chips... Om man sätter resultatet får man glass, ser man sedan Idolreprisen med mig på söndag så får man en bonuspåse med chips för god sportsanda =)
Jag tror på 6-3 seger borta mot Solna, matchens lirare blir vår keeper. vem som än står.. Trenden ska vända nu =)
Våga vinna Calcons!!!!

# 6 Walle "Vitrinen" Wahlgren tror på 6-2 till NIK, uitan att veta om mitt tips...

Rickard says:

nåt annat du vill säga?

-=Johhan=- says:

Hoppas att Matchenslirare förra gången visar att han är kung idag igen

Rickard says:

hahaha thx, I will do my best!

-=Johhan=- says:

hehe 1 mål från dig idag

Rickard says:

hoppas dom ser upp på blå, annars kan det göra ont...



 JAJJEMÄNN nu kör vi

Träningsledig ikväll =)

Hej alla glada!
Nu har jag just ätit en otroligt god smörstekt fläskfilé med spenatpasta och Bea... ja man får lyxa till det om man är hemma själv och har gott om tid innan tvätten är klar =)
Idag ska jag göra alla mina och NIK:s fans extra glada! (Troligtvis en månad sent men som man brukar säga,  bättre....) Jag upptäckte idag att NIKs webbmaster Eddie som åker med oss och skriver referat från alla matcher, också har en egen blogg!!!! Så förutom att lämna matchrapporter på hemsidan, så hinner han med att skriva lite egna tankar om läget i laget, inför match, efter match, om nya spelare, rykten som går, avstängningar, tabelläget, poängliga osv osv... Den innehåller en hel del smarrig fakta och jag rekommenderar starkt alla hockeybögar som läser min blogg, att ni går in och läser den! Ni andra som bara vill titta på bilder kan också gå in för det finns det gott om också! Den är som sagt lite seriösare än min, med bra text och tanke bakom det mesta.
Känns jävligt bra att ha en sån eldsjäl som Eddie runt laget, det sprider god stämning... Om han inte  sågar oss förstås!  Vid en sådan händelse så finns det ett välidgt otrevligt lastutrymme under bussen som kan få honom på andra tankar =)

http://eddieliljeberg.blogg.se/index.html

Check it out!!!!

Nu ska jag fortsätta tvätta som  ensamstående singelpappa utan barn!

Tjing

ps.
Shotgun Crackers har gjort lite reklam för sitt band på min blogg, via en länk till MySpace i en  kommentar... jag har vart inne och lyssna lite på dom, och dom är faktiskt bra... Sen såg jag att dom var från Rimbo..... Så efter att ha kräkts, tvättat mig i öronen 3 vändor och badat kroppen i potatismjöl så är jag beredd på att göra en deal. Flytta till Norrtan så ska jag lyssna vidare!

Kvällens hit

Hej alla glada!
Jag var som vanligt en sväng på Flygis, men den här gången innan träningen.. Och som vanligt föll jag dit för ett nytt tuggummi som dom annonserade om i kassan...
     
"Watermwlon sunruise" 
Mycket exotiskt namn som stämmer väl överens med smaken. Det enda tråkiga med det här tuggummit är att det lider av det klassiska "Tappa smaken" syndromet. Men har man damp sen födseln så kan man ta ett nytt varje gång det börjar sina...vilket leder till att man äter en förpackning om dan, vilket leder oss in på nästa del av bedömningen...
 
Förpackningen: Liknar ett litet fodral och känns nästan "over done" för dom 10 kr jag gav för den. Innehåller udda 14 st tuggummin och är väl värt pengarna. Som sagt, snygg förpackning och lite coolare att dra upp på krogen än en påse Extra. Smaken "Forrest Mint" finns också, fräsh och bra smak som är lika snyggt packiterad den med, men andra färger.. 

Sist men inte minst, så har vi en klassiskt snygg modell som testar tuggummit. Hade förpackningen varit lite större så ger jag mig den på att han hande legat över den som dom heta damerna på bilmässor :D

(Anar vi förresten ett till tuggummi dätr inne?)

Nej nu blir det sängen, klockan är redan slagen för en trött ishockeykille.... Sweet dreams!

Asså den här killen önskar trevlig kväll


"I rock"

Rickard Stevens

Får att citera "Schanken", vaktmästare på Skellefteå Kraft Arena:
"Faan Ericsson, du är fan som Scott Stevens!"

Och jag måste erkänna... Det finns vissa likheter mellan dom här tacklingarna och dom som jag bjöd Rimbo Flyers på igår... Iof så kan man inte jämföra motståndet =P
Jag orkar inte skriva nåt om matchen i sig, vi gav bort en 4 målsledning och det känns lite tungt...

Kör lite ego istället =)
Jag är nöjd över min egen insats igår, fick in några fina proppar igår och spelade rätt bra...
Blev otroligt nog utsedd till "Matchens lirare" och det har inte hänt sen jag var 12 år. Vet inte hur jag ska förklara mina känslor för det, så jag låter backkollegan # 28 Jimpa göra det;
"haha jag har nog aldrig sett någon så förvånad som dig igår når du fick reda på att du blev matchens lirare;);) syns snart på träningen;);)"
Skönt dock att jag vann det bästa priset ever när jag väl vann, en Bauermjukisdress!!! Vi snackar AVUNDSJUKA i laget big time =P
#5 är dessutom med på 2 bilder i Norrtelje Tdning. en stor och en liten... På den stora så ser jag ut som en barnafödande kvinna, men det är okej, all publicitet är positivt! *roflol* Den mindre ser man bara ryggen på, och oj oj oj så vackert!!! Tänk er själva en stor svart femma i sportbladet när ni slår upp tidningen med er kaffekopp i handen. Harmoni
Nu ska jag upp på träningen och bli lite obekväm när mina pojkar ska jävlas med mig pch lossa dryga kommentarer om "lirarn".... Hade ju vart lite kul om jag verkligen trott att jag var lirare... men å andra sidan så kan jag ta det, det händer ju trots allt bara vart tionde år.... så med lite tur kanske jag får stå ut med samma grej en gång till i livet =P 
Trevlig kväll önskar killen i Bauerdressen =)

Välkommen in i historieböckerna; Zlatan

Sitter och kikar på fotbollsgalan och just nu får Zlatan guldbollen för tredje gången... och är där med är han störst genom tiderna.....
"Nu är man ensamen på topp!" som han så fint sa precis =) haha är han lite Star eller?
Undrar hur många bollar han får innan det är klart? Känns som att han blir svårknäckt iom att Sverige inte har nån annan lirare som håller hälften av hans klass.... Men det är han värd den divige kroknäsan!
I övrigt har det som sagt varit en skitdag, gått tungt på jobbet av olika anledningar plus att jag lyckades spräcka min mobildisplay.... =/ 
Det har iof lett till att jag köpt en "provisorisk" telefon på Ica av alla ställen... haha, Känns lite "meant to be" iom att dom hade annonserade ut en idag för första gången någonsin.... Så 300 spänn för en spritt ny telefon kändes som en bra investering medans min är på lagning. Ska braa ringa och tjaffsa om garantin först. USCH så drygt.. Verkligen inte på humör.

Nu ska jag lägga mig så jag får en ny chans imorgon. Just ja, derby mot Rimbo.... Fullsatt Arkadien och hatstämning. Snabblaunchar "Bondrötan" idag, i potten ligger en McFlurry... Jag tror vi vinner med 8-5!?!?
Go natt

Ps. Nu blev dagen lite bättre... Sitter och kikar på Sporten och AIK körde över Modo tidigare ikväll,6-0 på bortaplan =)
Dom svartgula Tempelriddarna går som tåget =)

Usch...

Trött och hungrig...kallt ute.... Kasta i mig mat sen gå upp till träningen... ILLA

Hej igen!

Jag måste bara visa Lycka i sin renaste form. Jag sitter och kikar på bilder som olika retardos har skickat till mig sen urminnes tider, och då dök den här upp. Den är från när syrran var barnvakt åt lilla Kharma 3 år och som ni ser så är hon riktigt "LEDSEN" när hon tittar på Byggare Bob. haha tänk så djävulskt roligt man skulle ha om man själv blev sådär lycklig än idag. Tänk er när man är på jobbet och nån slår sig med hammaren.... Eller när man är på träning och nån sätter på sig träningströjan fel väg, eller glömmer ett armbågsskydd typ.... När man kommer hem och sätter sig vid datan och får en rolig gubbe på Msn så kan man sitta och titta på den i typ 10 minuter. Be en granne leka "tittut" och hälsa på hundar på gatan. Typ stanna i en lekpark och gunga (det är iof roligt fortfarande)..
Äh jag orkar inte fortsätta, det jag vill ha sagt är att jag älskar alla barn! Speciellt feta barn som är klumpiga och glada, To die for!

Se på det lilla livet =)

Cruise!

Hej alla söndagsmysisar =)
Det är Kapten Vikingbuffet som talar. Igår var det som sagt party party på Cinderella med Timbuktu som dragplåster. Så jag och Danne hade byggt upp värsta förväntningarna om 20-årigt lammkött i långa rader. Tror ni att det var så? Nix!
Ett annat scenario jag hade målat upp var att båten skulle gå under colombiansk flagg, d.v.s fylld med yo yos överallt. När man går ombord så hör man bongotrummor under däck och fraser som "Wazz up", "Jag ska kutta dig", "Är du rasse eller?" och "Ey len!" ekar i korridorerna. Så var inte heller fallet.
Istället så var det Svensson Svenssonhelg ombord på båten. Folk i alla åldrar, nationaliteter, kändes typ som att man var "på stan" inne i båten. men sen när Tax free slog upp portarna så kände man igen sig. Red Bullfantasterna var där, dom tjocka barnen som köper 1000g påsar, tanter på parfymavdelningen som letar efter en parfym med inslag av utedass, kaffeandedräkt och gamla tapeter! Och vi då. Köpte en Razz och lite Smirnoff sen drog vi till hytten och körde igång med ölspel och ombyte. Slutade med att jag och Danne, på väg upp till Timbuktu (30 minuter sena) hamnade i Vinbaren =) När vi kom upp så hörde vi hur en man med Whiskeyröst satt och klinkade på låten " New York New York" och hur skulle vi då möjligtvis kunna gå vidare? Så vi slog oss ner där, önskade "Let it be" och "Imagine", tog in varsin GT och sen satt vi och sjöng tillsammans med den skallige pianisten. Resans höjdpunkt helt klart ? =)
När han sedan tackade för sig så gick vi to the consert och kikade lite på slutet av "Timbuk" innan det klassiska Trancediscot drog igång... Sen är det bara svart =)

Idag har jag och Danne vart på Viking buffé, satt och åt stumt i en och en halv timme. Haha Danne har aldrig varit så mätt i hela sitt liv. Vi har återigen konstaterat att jag saknar botten....
Men det var nice, tacos, kycklingfileér, annat kött, fisk och skaldjur, dessertbord med ost, kex, chokladmousse, mandeltårta, äppelkaka, 3 glassmaker, 3 såser, vaniljpannakotta osv osv. Bra drag med andra ord! Orkar inte gå in på det mer men det var otroligt läckert!


Titta så optimalt det är;
Snyggt klädd, en GT i handen,trevligt sällskap, ett piano.... Så här ser Harmoni ut mina damer och herrar... harmoni, smaka på det? Känner ni? Baren i sig var en Champagnebar så ni kan tänka er atmosfären på ett ungefär, vi två och sen 20 personer till i 60 årsåldern. På andra sidan scenen (som Daniel tittar mot) så låg en restaurang, där fint folk satt och åt när han spelade.... Harmoni, lugn, känsla, quality time. Precis allt det där man förväntar sig när man åker på en 24 timmars kryssning....
Nu ska jag upp på Flygis och mingla lite samtidigt som jag handlar lite frukt och andra nödvändigheter inför morgondagen =) Jag har även ett hemligt, och ganska sött, uppdrag att utföra ikväll. Det är ingne större grej så det känns rätt lagom en sån här dagen efterkväll innan arbetsveckan drar igång!

Trevlig kväll =)

Soul...

God morgon alla helgälskare!
Uppe i god tid och gör bort morgonens beting så som dammsugning, småplock och grötkok till tonerna från Suol - Idol  Skönt att man kan se alla framträdanden på nätet iom att jag inte har tillgång till tv imorgon då reprisen sänds. Och VILKET PROGRAM det måste ha varit, sitter och poppar som en dåre framför datan. Anna och Kevins duett skulle lika gärna kunna vara några veckor fram i tiden då dom gör upp om finalen... Men det är inte den låten jag fastnat mest för, det är faktiskt Johan Palm och Robin E:s duett.... vet inte om det beror på låtvalet men dom var GRYMMA... T.o.m den omogna lilla sparrisen på tolv år =)
Det blir inte riktigt samma sak men det är heeeeelt okeeej via nätet! =). Sen när jag gjort bort allt det  får jag gå ut och leka... Lite kul att man har anammat just den grejen hemifrån som man hatade som mest som liten =)
Igår blev det stortorsk på Tallin, Uppsala vann med 8-2 och Calcons gjorde verkligen skäl för namnet. För igår var det skaaandaaaal stundtals och jag vill helst inte prata om det, soulless game.... Skönt att jag inte behöver =) Kan inte ens berätta om en avrättning av Beausang för deras Nummer Fem var inte med... Haha jag garvade lite när Bosse "suckade" redan på uppvärmningen. Så det blev en väldigt tam match och inte den minsta hettan. Dåligt på alla fronter!!!!!!
Jag gjrode iof en ganska ful grej som jag kan skratta åt såhär i efterhand... När det var typ 3 minuter kvar av matchen så gjorde jag en rätt snygg brytning i egen zon, tog över pucken på backhand, tittade upp och skulle lägga ut den. Smack över sargen = 2 minuters utvisning. Vilket jag förstod... Så jag ställde mig och dunkade huvudet i plexit 2-3 ggr på riktigt "Tecknat"vis.... När jag sedan kom ut i båset så satt våra eldsjälar på läktaren och garvade och jag hörde nån skrika :
- " Jag förstår dig Rickard men akta huvudet!"
Hahah då vände jag mig om jag gav honom Westlifeleendet =)
Ni kan ju tänka er hur bra matchen var när jag väljer att ta upp en sån sak.... Alla ni som betalade in er, FÖRLÅT!!!!!!!!!

Efter matchen så Donkade jag bort mina sorger och åkte sedan iväg till Danne för lite Nintendo Wiie. Och om ni måste veta så var jag KUNG! Vi lirade Mariokart med ratt fram till 02.00, och det får 5 Kalkoner av 5 möjliga! Riktigt roligt spel som jag tvingar alla med Nintendo Wiie att köpa om dom vill ha hem mig på besök =) haha

Idag är det Timbuktukryssning med Danne, Sofia och Hanna och jag längtar mer än medel. Vi ska åka in till stan vid två, känna lugnet, ladda på lite och sedan hoppa ombord strax innan avfärd 18.00. Sen är det 24 timmar till havs på en båt som troligtvis kommer vara blötare än havet självt... Bra att jag sa det, kom på att jag måste ner på stan och köpa "sjösjukepiller" som barn säger =) Innan avfärd blir det tandläkaren vid elva för att fixa ett tandskydd och sedan ska jag nog ro med mig Danne och kanske Griberg a.k.a Per Kinkyanas ner på gymmet... Måste träna lite så man kan åka båt med gott samvete sen. Tror faktiskt jag ska ta mig en liten promenix nu innan Apoteket öppnar så jag vaknar till lie mer =)
Ha en kanonhelg allihop!!!


Äntligen helg!!!

Och vilken helg sen!!! =) En snabbresumé avslöjar match mot Uppsala ikväll, klippning, tandskyddstjaffs ochTimbuktukryssning på lördag / söndag... Wow känner jag rent spontant. Asså WOW!
Idag har vi äntligen blivit klara med taket så det är helt tätt, firades med tårta och Lugna favoriter på radion. Oj oj oj, vilken dag det har varit.... Började bra, redan  imorse när jag åkte av färjan strax efter sex så drog Michael Bolton loss "When a man loves a woman" och sen kom "Ain´t no mountain hig enough".... redan då visste man ju att dagen skulle bli guld och hittills har jag som sagt inte misstagit mig.
Värdet i kvällens match har också ökat i form av vadslagning med Adde och Danne, som ska komma och titta ikväll. Jag har som vanligt haft väldigt stor trut under 3 dagar och hetsat på,  vilket har lett till att vi har kommit fram till följande vad :
Om jag inte sätter in enda enda fin propp så ska jag bjuda dom på McDonalds efter matchen. Om jag sätter in en eller flera så händer ingenting.
Får jag matchstraff så bjuder dom mig på Donken istället och det finns även lite olika typer av utgångar på det vadet. Får jag en femma för nån annat än slagsmål blir det en rak måltid. Blir det däremot slagsmål så står också en efterrätt på spel. Så vinner jag fighten blir det chokladmunk, och torskar jag så får jag bjuda istället... Plus höra det resten av mitt liv.. Som ni förstår så är dom vääääldigt hockeyintresserade, jag tror att dom har sett en puck förut. Näe riktigt så illa är det inte, Adde lirar som sagt bandy i "Superligan", som för övrigt Henke Larsson ska börja lira i nu. Är han lite chef eller? När fotbollssässen är över så känner han att han vill hålla igång lite över vintern... Så han glider in i världens bästa bandyliga... Haha jag vet inte om det är ett bevis på vilken legend han är, eller om det är ett hån mot hela innebandyn som sport. jag menar, det är ju inte direkt så att han kliver in i Detroit Red Wings och chillar lite! Äckligt iof att se honom lira med Zäta och boysen... Känns som Datsyuk skulle kunna servera honom rätt fint efter lite träning, eller?
Näe nu tappade jag tråden, Danne lirar vanlig bandy i Spillan så han vet ju hur man åker grillor iag. Sen ska vi inte vara alltför hårda mot dom bara för att dom valt varsitt alternativ av tjejhockey. Det är helt okej att inte tacklas... Tycka om att duscha med andra killar och fnittra åt Pretty Woman i spelarbussen på väg hem från bortamatcherna. Inget för mig men hey jag dömer ingen.....
Nu ska jag ta mig en liten tupplur innan jag slår på tysk våldstechno, lagar mat och skriker igång vreden som bor någonstans djupt inne i mig. För ikväll ska # 5 vara på tå, var så säkra på det. Hoppas det blir mkt folk också, fredag och rättigheter i baren brukar fixa en hyffsad stämning även bland dom allra mest kritiska Rospiggarna....
Jag är lite besviken på att ingen tippar matchen, det betyder att ingen utav mina läsare älskar ostkrokar lika mycket som mig, vilket betyder att jag inte har nån själsfrände som läser blogen =(   ........ HAHA, orkar inte mer nu så jag avslutar med:
GOOOOOO CALCONS!!!!

Hello!

idag är bra dag att var Rickard.
Hade en rolig SMS-konversation med min lilla Dorisfisk Gurra under jobbet idag. Ibland är det för lätt att vara vän med honom... jag skickade ett mess och frågade hur hans match gick igår, och då svarade han:
"- Inte ett rätt, lika dålig som Walles "läkkött""
(Walle är #6 i mitt lag, ska man vara elak så är han borta fler pass/matcher än han medverkar på =P )
"- Då är det lika bra att du lägger av... Jag pratade med Walle igår och nu pratar dom om Pacemaker =/ "
(LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖGN, bra början på en mkt ondskefull bluff =)
"- Fy fan!"
"- Mm... Han skulle nog in på en totalkoll imorgon på Södersjukhuset =/"
"- Fyfan, men då kommer han rätt iaf?"
"-  Ja man kan ju hoppas det, det är är inget man skojjar om... Har du pratat med honom? Han lät riktigt nere igår =("
"- Nej inge alls, jag ska ringa honom ny, FAN om du driver!"
"- Det skulle jag aldrig göra, inte om nåt sånt... Fy fan, tänk dig pacemaker vid 21 års ålder... kan man lira hockey då?"
"- Ingen aning..."

"- Okej... jag vet inte om han vill att det ska komma ut inann han fått det kollat så du kan ju låtsas att du inte vet nåt! Fråga honom bara lite allmännt hur det är så lättar han på hjärtat självmant =) "
"- Det är klart..."

Jag pratade med Walle nyss och då hade Gurra inte ringt honom... Kanske ska ringa Gurra och säga tt ajg driver, han kanske håller på att planera färg på blommor osv just nu :P
MUMS vad kul det är att leka med Gurrsnurr ibland! Nåja nog om det... =)
 
Arbetsdan dÅ?: Bra flyt på taket, kakor på rasten och träning direkt efter jobbet. har även styrt upp en tandläkartid så att jag får mig ett tandskydd. Känns som att hockeysäsongen har börjat nu...... Bra där, det skulle vara klart innan allt började och nu har mer än halva serien gått... Typiskt mig, typ som Fordhistorian, så segt och långdraget som möjligt. Kan man så ska man skjuta på saker och ting =)
Nu ska jag laga lite mat och äta, se en rulle och sen knoppa. För imorgon är det match igen, Uppsala kommer på besök. Den matchen spårade ur senast hemma hos dom, slagsmål efter slutsignal, axlar ur led och avstängningar till höger och vänster. Så det är minst sagt "laddad" stämning inför morgondagen och deras #5 ska inte sova gott... Bosse har sagt att han ska utkräva hämnd, men att han är rädd för vad han skja göra... SÅ UPP me "jacket" din lilla jävel, för trots att du är en gallerskalle så kommer det går hett till i Contiga imorgon....
Som vanligt ska vi också ha "Bondröta!", ni vet alla vad som gäller vid det här laget, tippa rätt och vinn! har ni inte kontroll på tävlingen kan ni kika på föregående fredag exempelvis för där står reglerna.... Morgondagens vinst är en påse ostkrokar som kan kvitteras ut under lördag förmiddag eller överenskommen tidpunkt! Lycka till!!!!
jag tror på 6 - 4 till Norrtan Calcons och även en hel del oroligheter. Det ryltas om att # 5 ska vara en köttkvarn på skridskor imorgon. Får jag bara rätt uppladdning så ska jag nog kunna vara arg.. Typ om nån ringer mig var 15:de minut på jobbet och säger att jag ser ut som en vallack, skär sönder mina däck på bilen... Och kanske hällt in 10 000 skadedjur i mitt brevinkast när jag kommer från jobbet för att äta... DÅ kan jag kanske svälja nån på matchen sen, jag hoppas det i alla fall.


NU ska jag ladda upp seriöst med en  lång natt efter lite tv tittande och småätande... Guld!

En liten godnatt klassiker


HEEELLOOOO

hej alla barn!
Dagen har bara visslat förbi, trots att det blev torsk mot Östervåla igår.. Dom små äcklen... Jag orkar inte skriva om det, kort så kan man summera det som att vi hade matchen i våra egna händer... Tills vi fick ett oturligt matchstraff som resulterade i tre mål för dom inom loppet av den 5 minutersutvisningen... Om nån  vill läsa mer, så kan ni lasta er in på den här länken:

http://www.lagsidan.se/nikalag/nyhet-167261-1-oestervaala~~nik.html

Vi har fått en ny "webbmaster" som åker med och refererar på alla våra bortamatcher, och självklart även hemmamatcher.. Så det är lite kul, han har lite känsla faktiskt. Han har dock inte riktigt förstått att jag är king än, varför vet jag inte. För det handlar ju inte om vad man presterar under matchen, utan vem som klär på sig snabbast efter att våran gravt utvecklingstörde busschauförr kört fel för andra gången det här året.... Av två möjliga försök... Så vi var alla ganska överens igår om att vi inte vill åka buss mer till matcher, inte nog med att man riskerar livet, han är dessutom långsam.
Jag hade ju kunnat acceptera om han hade krockat nån gång då och då för att han kör som en biltjuv, eller tvärtom, kommit ltie sent för att han kör oss tryggt och säkert. men så är inte fallet, utan han blandar det bästa utav två världar om inte mer därtill. Ta gårdagen t.ex. Började med att köra ut fel i en korsning ( väjningsplikt) så han fick tvärnita mitt i. Vi undvek då bilen som han höll på fronta, till en kostnad av att vi blockerade en huvudled i båda körriktningar. Bra gjort! Sen åkte vi vidare för att hämta upp folk i UPPSALA... Körde fel. men hey, inte ska man väl begära att en busschaufför som vart åkare hela livet i Sthlmregionen hittar i Uppsala? Aja då innebar det i samma veva försening till matchen, så vi fick kasta oss in och slänga på oss grejerna för att direkt åka ut på värmningen... Efteråt så stog han och muttrade i ett hörn när vi packade in grejerna, sen när vi väl skulle åka så fick han itne igen ena dörren till lastutrymmet. Ingenting i vägen, men han lyckades i alla fall....
Bingo. 2 timmar bort efter en förlust med vetskapen att chauffören kör som en snigel med dåligt lokalsinne... jag sitter där och vet att klockan ringer inom 7 timmar osv... HATE LIFE snackar vi då! =)
Men dan gick iaf bra och nu har jag just kommit hem, käkat lite och tagit det lugnt... Skrivit ännu ett kort inlägg som alla verkar vara så förtjustas i. Skönt att familjer samlas när dom ska lägga sina barn, börjar läsa något utav mina inlägg och halvvägs in så sover allihop, t.o.m Lassie trots att hon inte räddat nån den dagen.
Näe jag orkar inte fortsätta, det får räcka så här idag! Ikväll blir det träningsfritt, jag och Danne ska åka iväg och hejja fram Adde på bygget i Jakobsbergshallen ikväll. Han lirar innebandy i "Järfälla Spiders" och ikväll möter dom Västerås, en match som dom på förhand ska vinna men man vet aldrig... Dom kanske är CalconSpiders och då kan vad som helst hända =)
Jag skulle vilja skicka små knubbiga bebisfingrar till alla mammor idag, inte av nån speciell anledningen utan för att jag älskar barn. Speciellt deras små fingrar och tår. Mmm!!! =)

Hej allihopa =)

Det är en mysig dag idag, jag hade "värdering" av firmabilen så jag fick sluta tidigare för att åka iväg med den.. Och allt gick fint så nu tänkte jag ta vara på den här extratimmen och he mig upp på gymmet =) Känner mig pigg i kroppen så det är lika bra att ta vara på det...
Men först måste jag dela med mig av lite internskämt mellan mig och Jim som ägde rum på Msn för en liten stund sen. men först lite kort feedback så ni har en liten hum om vad vi garvar åt... I Somras när vi åkte till Malå (som är pappas hemby) så satt jag och återberättade allting som skett där, precis som pappa brukar göra... Men det Kaaaan hända att jag kryddade en liten del...  Så här lät det ;

im says:

vad gör du hemma nu

Rickard says:

Jag fick ledigt för att bloffa ltie om jobbet

Rickard says:

blogga*

Jim says:

loooooooooooooooooooool

Rickard says:

haha

Rickard says:

nej jag har vart och värderat arbetsbilen...sen fick ajg sluta...jobbar ju 5 mil bort...

Jim says:

snyggt........ ska du se saik ikväll

Rickard says:

 så jag tänkte åka upp och gymma lite nu strax

Nix missar den, träning kl.20

Rickard says:

Vilka möter doM`?

Jim says:

linköping borta

Jim says:

jag e juh biff nu

Jim says:

tar 120 i bänk

Jim says:

Rickard says:

Okej! svår match..ska Jimmie lira?

Rickard says:

haha skojjar du med mig?

Jim says:

nej lovar jag kör stenhårt nu

Jim says:

ett pass kl 11 ett kl 17

Rickard says:

HAHAHAHAHAHAH
Rickard says:

Du hade mig näsatn där ett tag

Jim says:

heheheheh fan att jag ska överdrtiav

Jim says:

Rickard says:

Torsk

Vad gav du pappa igår då?

Jim says:

han fick en puss

Jim says:

han ska få en finare julklapp

Jim says:

vad heterr lotta i efternamn

Rickard says:

åh vad sött

Jim says:

gustavsson?

Rickard says:

haha jag vet faktiskt inte...ja det kan stämma..

Rickard says:

vad ska du göra nu då?

Jim says:

jag ska vara hundvakt

Jim says:

jag ska göra samba fet över en natt

Rickard says:

HAHAHAHA
Rickard says:

vad ska du då med hennes efternamn till?

Jim says:

har du någon grym film?

Jim says:

hennaes mobilnummer

Rickard says:

August Rush

Rickard says:

GRYM

Rickard says:

ok..hör med pappa eller Jimpa?

Jim says:

mm men han e på match jag hittar det på hitta hoppas jag

Rickard says:

ring min far, plantsättaren

Jim says:

hgahahhahahhahah

Rickard says:

Gunnar Gunnar, kan du komma tillbaka nästa år?

Rickard says:

Lova oss det Gunnar

Jim says:

hahahhahahhahahha

Jim says:

¨

Rickard says:

HAHAHA
Rickard says:

"Aldrig varit så vältränad i hela mitt liv"

Rickard says:

Du vet jag sprnag ifrån dom som vägde hälften så mkt som mig, det tar nåt förjääävligt att gå i skogen hela dagarna

Jim says:

hahaaaaaaaaahahhaahhaahhashaahahhahahaahahaahh

Jim says:

sluta jag dör

Rickard says:

HAHAHAHAH, nej
Rickard says:

Ring honom D

Rickard says:

Plantan

Jim says:

har numret nu

Rickard says:

okej

Rickard says:

ring ändå..be han berätta

Jim says:

vi skcikar vart sitt mezz till han

Jim says:

jag skriver om plantorna

Jim says:

citera vad jag ska skriva

Rickard says:

hahaha okej..ska vi skriva exakt samma sak?

Jim says:

nej du skriver något annat

Rickard says:

haha då är frågan..ska du skriva "Kan du inte berätta för mig när du planterade skog"... Eller om du ska skriva ett citat...typ : Gunnar Gunnar, lova oss det!

Rickard says:

Så skriver jag " Skulle du kunna tänka dig att komma tillbaka nästa år Gunnar?"

Jim says:

hahahahhaha

Rickard says:

Eller kanske "All skog ni ser här, den har jag satt när jag var 16 år"

Rickard says:

Ska vi köra på det första?

Jim says:

jag skriver kan inte du berättta när du planterade skog

Rickard says:

haha mm..så skriver jag nåt annat

Jim says:

så skriver du gunnar skulle du kunna tänka dig komma tillbaka nästa år

Rickard says:

haha japp

Jim says:

ok vänta vi skickar samtidigt jag först

Rickard says:

nu är ajg redo

Jim says:

jag skickar på 3 sek

Jim says:

nu

Jim says:

skicka r du på 30 sek

Rickard says:

nu skickade jag

Jim says:

SNYGGT!

Rickard says:

han ringer nog dig snart och säger " Va faan"

Jim says:

mmmm hahahha





Hahah nu har jag fått svar av pappa.... Sorry Jim, you got fucked up =D HAHAHAHAHAH
Så här svarade Skogens konung;
"Sluta tjata, jag har ju sagt att så länge ingen slår mitt rekordså lägger jag kraften på bl.a övningskörning med utvecklingsstörda människor!!!"

För er som inte vet det så har pappa övningskört med Jim i flera års tid nu och han har ännu inte tagit lappen... Men han börjar närma sig, för nån vecka sen (Ledsen Jim men sanningen måste fram) så kuggade han både teorin och uppkörningen...p åsamma dag HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA =)
Som vanligt i vår lilla famlij ges det kängor åt olika håll, men ingen vågar sig på den allsmäktige Bonden... Nu blir det gymmet och skrotlyftning, ska jag se ut som en lastbil när jag är 40 måste jag växla upp =)

haha Ps.

Jim says:

helvete vad han knäckte mig vet ej vad jag ska skkriva tillbaka

Jim says:

jaja skrev att jag kände mig ägd osv... avslutade med fortsätt jobba nu plantan


Hyllning

God afton!
Nu har jag varit uppe på gymmet och kört ett lättare bålpass och sedan bastat. Sen blev det en snabbmingling på Flygis, jag skulle egentligen bara in och köpa ett ltiet mellanmål men jag stötte på Daniel där...chock? =P
Om nån är intresserad så hade han varit i Älmsta i helgen på "gängträff" vilket jag inte riktigt innbär. Kanske är denne lille glasögonprydde man egentligen en utav dom tyngsta männen i Sthlm undre värld, vad vet jag? Allt jag vet är att han är trevlig och duktig på att kasta kvitton utan att fråga om lov. För det är skitdrygt när dom alltid frågar, går jag och börjar packa så får jag väl skylla mig själv?... Aja nog om det, sen blev det upp på Sportis och kika på våra jullar en period, dom låg under med 2-0 mor Arlanda när jag åkte. Och nu sitter jag här, med en rinnande näsa och en kopp grönt te. Jag funderar på att göra mig en riktigt god hamburgare för det är jag värd efter den här helgen.. men jag tror det får vänta lite för först känner jag att det är nåt jag måste göra. Jag måste berätta för er om en mycket god vän till mig som jag längtar oerhört mycket efter...

Jag talar om en man som ville spika upp en levande häst på väggen i sitt pojkrum när han var liten. En kille som jag lärde känna mellan 6:an och 7:an och som alltid tyckt synd om mig efter det. En kille som bar kängor, svarta hårdrockskläder, hade långt svartfärgat hår men trots det alltid varit genomsnäll. Som tjuvsnusade med dom andra coola bergsbykillarna när jag lärde känna honom. Flickornas favorit tro (det eller ej) som alltid var hårt uppvaktad... Men med glimten i ögat så gled han undan och tog sig tid att umgås med mig. En kille som gått i samma klass, jobbat på samma jobb och spelat i samma lag som mig, från det att vi var 13 år tills vi blev 21. Vi har bott med varann i över ett års tid och delat med- och motgångar, skoluppgifter, hotellrum, drinkar, öl, skratt, gråt osv. Det finns nog ingen människa som jag delat så mycket med i hela mitt liv, sett till alla olika typer av upplevelser, händerlser osv. Vi har varit på samma fester, samma student, samma jobbintervjuer, samma lagträffar, samma butiker, spelat poker på samma site, beställt från Ginza, varit med när den andre träffat sin tjej (båda lyckades hitta en gumma i samma gymnasieklass), brottats på söndagsmorgnarna på bakfyllan, brygt te när den andre varit sjuk.... Kort och gott så har vi delat allt, t.o.m bilder av den s.k "Hjärnan!"... Inget jag vill gå in närmare på.. :P
Det finns så mycket mer att säga att jag inte vet vart jag ska börja eller sluta, men nu vet ni kanske vem det är jag beskriver???? =) Det är killen som alltid är beredd att skratta åt mig när jag rasar in i sargen, killen som tycker om att se när jag har det jobbigt på redovisningar och nästan "kommer" när ajg säger något som absolut INGEN utom han lyssnar på.... En kille som frågade " är det inte typ härligt?" när jag berättade att jag krockat 2 ggr och slagit sönder menisken inom en månad... Som ringer mig på nätterna, ibland själv, ibland med andra och frågar om jag är kåt på honom.....
Jajjemänn, det är en Erik Alsmtröms pajken jag talar om, Robert.! =) Eller kanske Rew, Styrbjörn, Almstrum, Alma, Röperts ykky, Kickan och många namn därtill som vi i hans närmaste krets känner honom.
Här ser ni Robert för 2 år sedan när vi var på Gotland för att lira play off matcher.... Det är mitt inne i centrala Visby och önskar att jag fått med ljudfiler till bilderna... Han satt i alla fall och skrek "wiieee" och gjorde v-tecknet ända tills Mange kom och började lyfta i honom. Då blev han lite rädd och när Mange sedan började slå efter han "Peanut" så fick han panik! hahahaha =)
Titta så fin han är:

jaa lilla Robert hihi =)
Oj oj oj, jag blir riktigt "längtig" som mamma brukar säga =P
Rakt till dig Robert;
Nu är det inte långt kvar brusssssschhhaaan, i jul ses vi igen och då blir det mys på hög nivå!!! Lite hockey, lite gym, lite alli osv... Kanske en hjärnbild vem vet? Jag tror jag ska göra våran nationalrätt ikväll... och bara så du vet det, så dukar jag för två..... Om än du inte dyker upp så känns det bättre i bröstet! Sitter du hemma och ler åt hur fånig jag är... precis som jag gör?
Haha det börjar bli lite för gay känner du det? Erkänn att du sitter och skrattar där hemma? HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA
jag gråter typ! ALMSTRUM! haha nej men serri... gråter du också? HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHHHAHAHAHHAHAHA jag orkar inte med mig själv, jag gråter hahahahahahahaha

Näe nu spårade det ur too much!!!! =) 

Grattis på Fars dag alla pappor, speciellt min älskade " Gustav Svensson" hemma på Amerikavägen =) jag längtar otroligt mycket efter er allihopa!
Nu blir det matlagning och sedan en härlig rulle, trevlig kväll!

Fel i världen...

Oj oj oj, God hear my prayers!
Imorse vaknade jag klockan åtta och kände mig lika värdelös som vanligt för att jag inte kunde somna om.. Men vad händer? Jag lägger mig mig och PANG! Nytt personligt sovrekord, HALV ETT!!!!!! =) Så just nu sitter jag och funderar på hur jag ska kunna fira det till tonerna av Kevin i Idol... Och det är för övrigt också helt sjukt hur öbverlägsen han är i tävlingen i år, inte ens min älskade Anna har en chans! Det är iof lite synd, för visst är det kul att höra när dom sjunger olika låtar, men man vet ändå att det redan är avgjort! Och skulle han inte vinna så kommer han ändå bli störst. Skulle han åka ut tidigare än finalen så skulle Idol få rekordlåga tittarsiffror... Så hela tävlingen har blivit helt värdelös, men det är okej för jag har sovit till halv ett. Det är t.o.m okej att jag missade alla utom Kevin nyss =)
Och helt seriöst, skicka ut den där lilla äckliga picklesgurkan Johan Palm. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, en kille som inte kommit i målbrottet och inte kan sjunga utan bara skriker programmen i ända....vad är det att satsa på?

Äh nu släpper vi det, orkar inte vara bitter ett inlägg till. Igår var jag på (vit) middag med gamla Tebexgänget och det var mkt trevligt. God middag, Ginodessert som var himmelsk, och sedan chips och dipp till TP. Ett TP som för övrigt tog sjukt lång tid att spela ut så vi var inte klara förrän ett på natten. En hel del massa skitsnack om jobb, väder och vind, och sedan lite seriösa diskussioner om Janne Houkko, tjocka personer och "Clone a Willy" från Teknikmagasinet.... Alldeles lagom kväll för mig som känner mig lite halvhängig... =)
Idag ska jag åka ut en sväng till chefen och byta däck, sen blir det inte så mycket mer idag. Skönt att jag äntligen är utvilad inför en ny arbetsvecka, känns guld =) ha en bra dag!

Trött

Oj oj oj, nu har energin börjat gå ur mig på allvar. Funderar på en powernap men jag vet inte om jag hinner? Middagen börjar fem och då ska jag ha valt kläder, duschat, sminkat mig, ringt alla mina vänner och frågat vad dom ska ha på sig, hört med min bästis om den där snyggingen ska ut ikväll, valt ut ett mål med kvällen och promenerat bort till Vigelsjö..... Nej det blir ingen tupplur, speciellt itnenrä ajg sitter här och funderar...
Det är kris i mitt liv. jag hatar Mobergs men alla mina vänner ska dit ikväll och vill ha med mig. Inte för att verka poppis, för det är ju uppenbart (LOL) men det haglar in SMS från törstiga pojkar just nu... FUCK!
Skitjobbigt... Men jag har bestämt mig, det blir ingen fylla ikväll!!!!!!! Ledsen boys men ni får acceptera en nykter # 5... Sån är jag!

Sen skulle jag vilja passa på att spy lite galla över allmänheten också! Närmare bestämt på en anonym granne i mitt hus... För nån helg sen när vi var hemma hos mig på förfest, så hade det tydligen "varit livat mellan 22.00 - 24.00", d.v.s 2 timmar. Och det köper jag, vi spelade musik, sjöng och tjollrade som vi alltid gör... Det är inte det jag stör mig på, utan det är denne grannes civilkurage! 
Ska det vara så fruktansvärt svårt att knacka på min dörr och be mig skruva ner musiken lite. Eller dämpa rösten eller vad det nu är frågan om? Tydligen. Det är bättre att ligga vaken och höra på våran fest i två timmar så man får ringa till Bodil och gnälla på måndagen. Det är ju rätt illa enligt mig. Vad tror dom egentligen, att jag ska lacka ur för att dom ber mig vara tyst? jag skulle kunna bjuda DIG, fega granne, på tårta om du kom in till mig och sa at jag var lite för högljudd så att du förstår att det är dags att växa upp. Att springa och gnälla för hyresvärlden är barnfasoner och skapar bara mer irritation och dålig stämning. Och tänk hur jobbigt det måste vara.. Ligga där och undra minut för minut när man ska få sova? Nu vet jag iof inte om jag tycker att vi var så högljudda, det var kanske min väggklocka som höll en taktfast baston som hon störde asig på? Jag kanske ska ljudisolera lägenheten och sätta allt jag äger på *mute*. Sen skulle jag kunna ta en snabbkurs i teckenspråk så jag inte höjer rösten för mycket i trapphuset när jag ber mina vänner komma in på kvällstid efter 18.00....
HYFSAT LESS när jag tänker på det. Dom enda som är riktigt trevliga är mina grannar Ackelmans, det äldre paret som har parkeringsplats bredvid mig och min kära Ingrid med tjocka kissen. Dom andra vet jag knappt hur dom ser ut för att dom är så skygga. När man öppnar dörren så hör man hur det stängs en någon annanstans. Jag skämtar inte när jag säger att det finns folk som vänder på klacken och går in till sig igen när jag öppnar min dörr. men kan jag klandra dom? Jag är ju trots allt den där stora ondskefulla hockeykillen som har en bil full med potentiella mordvapen. Uppenbarligen grava alkoholproblem då mina grannar klagar titt som tätt och jag kommer inte heller in på utestället här i stan för att dom har "ny toleransnivå"... yeah up yours.....
Idag när jag kom in i tvättstugan för att hämta min tvätt ur torktumlaren 7 min över 2 (och därmed 7 minuter sen) så var det en kvinna där. Jag kom in, hälsade artigt och bad t.o.m om ursäkt för att jag var lite sen.... Människan  tittar inte ens upp och hejar, istället  ger hon mig ett drygt "mhm" och går ut ur tvättstugan....
Helt seriöst, vad är det för fel? Mina grejer låg som sagt i torktumlaren (som hon inte skulle använda på en timme) och hon hade inte ens sett dom! Jag blev så jävla irriterad att jag såg framför mig hur jag pissade i sköljmedelsfacket och slängde in en blå färgpatron i tvätten. Undrar vad hon skulle säga om hon kom in en timme senare och insåg att hon skulle vara en pissluktande smurf nästkommande vecka? Just nu skulle jag njuta oerhört mkt av det. Men om ungefär 5 minuter kommer den klassiska ångesten och jag funderar på att ta bort inlägget. Men nej, inte nu. Vad är chansen att dom läser min blogg? Om dom knappt tål att se mig i verkliga livet, varför skulle dom då följa moí på nätet? Eller följa mitt liv är en överdrift, snarare lyssna på mitt skitsnack 24 7... Aja, nu har klockan runnit iväg så det är dags för att duscha och raka "moppemuschen" som jag haft sen årskurs 9. Kul att jag är den enda 86:an i Sverige som klarar mig på att raka den 1 gång i veckan..... haha usch jag har blivit en bitter människa, nu får jag skärpa mig!

TREVLIG KVÄLL!!!!! =P

God morgon =)

Hihi ibland är det inte så illa att vara jag



I morse körde jag en riktig klassiker och jag börjar vara lite less dom- vaknade klockan åtta trots att jag fortfarande var trött men kunde inte somna om. Vad är det för fel? Jag har haft morgondamp sen jag föddes och alltid varit uppe nån/några timmar innan mina kompisar vaknade. Tror ni att det är kul? Nej... men det är otroligt skönt att ha gjort bort alla "måsten", som idag till exempel. Vaknade, satte på en tvätt (bokar alltid tvättstugan lördag morgon iom att jag vet att jag är uppe), sedan fyllde jag i arbetstimmar för föregående vecka, plockade undan disk och for ut och sprang. Jag har precis kommit hem och satt på blåbärsgröten under tiden jag stretchar... Mums!
Sen ska jag bränna en skiva till morgonens bilfärd med Martin the Slovak in till Sthlm. han skulle in och hämta nån tung väska så det är klart att pappa ställer upp, inte ska min son byta bussar och tjaffsa med sånt.... Sen blir det nog hem  och käka lite grann och om lusten finns kvar kanske jag lyfter lite skrot på gymmet också. Det är rätt skönt när man har ångest över en match även morgonen efter, för då får man mkt gjort som ni kan se. Synd att jag inte går runt med ångest oftare, det hade varit rätt kul att läsa till hjärnkirurg, raketforskare, psykolog, polis, arkitekt och dagisfröken på morgnarna.... Näe ta tag i era liv, nu ska jag ner och hänga tvätt!

Hate life, torsk med 7-5

Jag är ledsen men det var ingen som fick in tipset den här gången heller.... Och jag är ännu mer ledsen för att vi gav bort segern idag mot Vallentuna i en match där vi var bättre än dom. Vet inte riktigt vad som gick fel när vi ledde in tredje perren, en billig kasse och sen var dom inne i det. Vi har inte råd att bjuda på någonting när vi möter ett så pass bra lag som V-tuna och det vet vi. Men det är ändå trist. Man börjar fundera lite på sin egen insats, var jag verkligen bra? Nej. Eller sista två var okej men första perren så tror jag att jag var kvar på taket på jobbet och spikade pappspik.
Det hade varit guld om nån slagit mig i skallen just innan det började och sagt att min lägenhet såg ut som skit. för det är inte okej... Men men, det är svårt att ändra på nu!
Sen börjar man fundera på vad som gick fel i uppladdningen och jag tror jag vet? Jag har vätskeladdat hela dagen, ätit bra och även sovit en timme innan samling.Men sen kom raset på uppvärmningen,  jag sköt av min enda klubba.... Undra på att jag inte var varm i kläderna sen, ny sticka med ny vinkel och hela köret... Tänk er själva att vara på förfest i kostym och sedan när man kommer till utestället så har man helt plötsligt mjukisar. Hur fan ska man kunna göra bra ifrån sig då? Vakterna tittar ju bara på en och garvar.. typ dom förra helgen.... fuckers..

Det man får ta med sig är att vi gör en GRYM andra period och att det var lite liv på läktaren för en gångs skull. Det är nog första gången på 3 säsonger som jag inte hört hur deras keeper andas ut efter en svettig räddning. Och det är ingen överdrift, det är kyrkstämningen i hallen. Har aldrig orkat ta upp det tidigare men publiken får skärpa till sig. Det är trots allt Calcons på isen och dom flrtjänar lite oväsen. men man kan hoppas att det här håller i sig =)

Imorgon är det middag med gamla Tebexgänget och det är mat, vin och sällskapsspel på schemat. Och sjukt mycket skitsnack. Det spårar alltid ur och det ser jag fram emot =) Jag och Tiny ska handla vin och dom andra styr middag och dessert. Som vanligt så ska jag gymma lite och sen  "föräta" lite innan jag åker dit. Jäkligt jobbigt att vara hockeykille alltså, man äter en vanlig måltid 30 - 60 minuter innan middagen, och lik förbaskat så äter man överlägset mest när dom andra är med.... Undrar vad min månadskostnad på mat är egentligen, jag Tror inte den hamnar så mkt lägre än 3000 kr.
Jag kanske ska göra ett experiment. Ta ut 3000 och sen inte dra kortet till någon mat, utan bara betala cash. Så får man se hur långt det räcker?
Näe usch, nu är jag less allt och sängen känns väldigt inbjudande... Tävtt imorgon, skönt! När jag kom hem efer matchen så ångestdiskade jag och städade köket, så imorgon bitti tar jag dammsugaren och gör helgfint. GULD!

God natt

Lika som bär =P

hej alla glada!
Nu har jag vart på en 50 minutersträning som innehöll en del spel och sedan torsdagsstraffarna. jag vet itne om utespelarna var heta (däribland jag) eller om keeprarna var slöa, för 8 av 15 st!!!! satte sina straffar i första rundan... I vanliga fall ska MAX 5 hänga.. Inte så konstigt kanske när jag och Janne V lurade upp varsin keeper på läktaren...men sen kom nerverna in i leken och det slutade med att våra 2 coacher var kvar i finalen... SKANDAL jag vet.... Grattis Mogge =)

Nu ska jag komma in på det som jag skrattade åt tidigare idag, brevet från familjen. När jag kommer hem så öppnar jag ett kuvert, och i det ligger en bild på mig från en Halloweenfest för några år sen. jag var utklädd till Gunther..... ja jag vet, det är riktigt coolt, passande och ni skulle vilja göra samma sak... Nog om det, med i brevet så låg också ett kort där det stod:
Hej!
Vi längtar efter vår egen lilla Gunther - bättre än originalet!
kramar / Charlotte, Angelica, Mamma, Pappa och djuren
Så nu tänkte jag att ni skulle få bedöma, vem är mest "PleasureMan"?? =P
   vs.
      Gunther                                  Jag
Om jag inte missminner mig så var det en rätt blöt förfest som slutade nere på "Underbar" bland andra godingar =)
Jag ska även launcha den stundande "Bondrötan" ikväll för imorgon är det dags för nedsläpp igen! NIK möter ett ruskgit starkt Vallentuna som inte tappat en enda poäng så här långt i serien. Vi fick stryk med 7-1 i premiären trots att vi gjorde en bra match, så det kan bli tungt imorgon. men man vet aldrig med kalkonerna, hemma i Contigahallen är vi starka! Man skulle kunna säga att vi är en miniatyr av dom riktiga tempelriddarna, Skellefteå Icewarriors... Oj oj oj, hemma i "Templet" är det många lag som gått på pumpen och jag hoppas att vi kan fixa det imorgon också... Till tävlingen då, i potten ligger en Dulce de leche från Carte dòr (ni som inte vet vad det är har inte upptäckt livet) och väntar. Allt ni behöver göra är att lämna in rätt slutresultat i en kommentar här nedanför! Vinnare publiceras här på cyberbondgården i samma ögonblick som jag gått igenom alla tips och vinsten kan kvitteras ut mot identifikation följande dag fram till nästa match. Bor ni långt borta så kan jag posta paketet. har ni inte möjlighet att hämta ut det så tillfaller det #5 och därmed så sponsrar ni hans jakt på 90 kg ... Jag tippar 5-3 till Calcons =)
Nu blir det lite tv innan jag lägger mig och matchladdar, trevlig kväll allihopa =)

Oj oj oj, vilken underbar dag!!!!

HEJ!!!
Jobbet har gått strålande idag, jag har gjort saker som jag aldrig trott att jag skulle klarat av. Och utan en massa misstag först, vad är oddsen för det egentligen? =) Sen när jag kom hem, så hade jag fått brev hemifrån med ett kort i och jag skojjar inte när jag säger att jag grät p.g.a det.... Jag ska infoga bilden senare, nu är det träning så jag ska skynda mig upp med endast lite yoghurt i magen... Får se hur det går, spelar ingen roll för jag mår så sjukt bra just nu =)
Hörs om några timmar, missa INTE det

FAN

Jag sitter fortfarande kvar här hemma.. Det där mongosamtalet tog orken ur mig och jag pallar itne att göra nåt speciellt. Så imorgon kommer jag att vakna upp i ett nystädat hem och en otränad kropp istället för tvärt om. Frågan är vad som är bättre? Aja, nu ska datan stängas av for good

Hej

Jag har bestämt mig

Det blir mördarpass....men bara ett!
Idag skippar jag effektgympan( jag vet, ruskigt gayigt namn....och det är även bara jag och 40 taggare där...Men jag är glad ändå)
Istället blir det Box, och då snackar vi Pain. Asså Mayor pain...helt stört jobbigt senast och jag hoppas få smaka på samma sak ikväll! =)
Nu sitter jag och chattar med min syster Lotte ochoch en väldigt oväntat kille.... Ingen mindre än Ludde,  en kille som jag hade i hockeyskolan för typ 10 år sedan som nu lärt känna syster yster på okänt vis....

Tämkte bjuda på några urdrag ur vår konversation.. Först var det lite vanligt tråkigt chittchatt men sen spårade det ur lite lätt...=)

Rickard says:

Vart jobbar du nu då?

- Ludvig says:

Teknikmagasinet! Kommer du hem till jul ricke?

Rickard says:

jamen det vet jag ju när jag tänker efter, har settt dig där i deras stiliga outfits...

- Ludvig says:

jasså?

Lotte says:

rickard du lär ju inte ha sett ludde.. han började jobba där nyss!

- Ludvig says:

det jag menar

Rickard says:

jajjemänn, lutar mot den 20e till 5 eller nåt sånt...

Rickard says:

Jag har drömt om honom

Lotte says:

hahahahahahahahhaha

- Ludvig says:

im about to become an ERICSSON

- Ludvig says:

haha

Rickard says:

Scary

Rickard says:

haha kan du utveckla det?

- Ludvig says:

Jag och lotte är tsm

Rickard says:

Jamen då stämmer det, pappa sa att han skulle gå igenom lite siffror om famuiljens ekonomi med dig i helgen... Lite grann om högtider, bilar samt mentalitet till äktenskap i ung ålder

Rickard says:Kul för er

Rickard says:jag kan redan nu säga att pappa stampar skallen av dig om du röker, har tatuering eller ring i örat

Lotte says:

hahahaha synd ludde

Lotte says:

HAHAHAH

- Ludvig says:

HAHAHA

Lotte says:

ludde har hål i navel oxå

- Ludvig says:

har en tatuering i svanken

Rickard says:Hahah har du svanktattoo och hål i naveln...då tror jag snarare att det är min bror eller mig du försöker ragga på

- Ludvig says:

haha cmon

Rickard says:
Lotte visst var det Tony Irwing i stjärnor på is som Ludde älskade?

Lotte says:

jaa!!

- Ludvig says:

HAHAHA

Rickard says:

Du behöver inte skämmas, jag kan hålla med om att det är nåt visst med hans accent som är lite "dirty"

- Ludvig says:

HAHAHAA

- Ludvig says:

now thats dirty talk



Rickard says:

haha jamen just ja det var ju så det var..jag minns när ni skulle försöka ge er på mig på Vitbergsbadet där ett år...Oooj oooj oooj vad många små blöta pojkar i en och samma grupp

- Ludvig says:

haha alltså börjar snacket från ERICSSON!

Lotte says:

HAHAHAHAHHAHAHA

- Ludvig says:

mkt snack liten så kallad verkstad

Rickard says:
hahah vad ska jag säga, ni visste inte vad ni gav er in på....jag ser mig själv som Hulken..men jag växer itne, jag är konstant uuuuurrrssssinnigt stark

Ludvig says:

omg

- Ludvig says:

låter precis som din papa

- Ludvig says:

så fort det är något

- Ludvig says:

börjas det snacka utan någon som helst fakta

Rickard says:Haha ja det är som man brukar säga, äpplet faller inte långt från din egen plats i bussen

- Ludvig says:

alltså

Rickard says:....
Gillar du äpplen?

Lotte says:

HAHAHAHAHA´
Rickard says:Det känns som att vi har så mycket att ta igen luddekludde

- Ludvig says:

Mycket ölk att ta igen du förstår jag är stor nu rickard

Rickard says:
"SÅ" många obesvarade frågor

Jag kan iof köpa att du är på krogen när Lotte är det....hon är ju fortfarande tolv år för mig

- Ludvig says:

jo för mig med,

- Ludvig says:

jag känner alltid ett ansvar när jag är ute med henne

Rickard says:Det var på den gamla goda tiden, jag lekte med småpojkar på ishallen och Lotte såg ut som en liten ishall

Lotte says:

rickard du ska nog inte säga så mkt

Lotte says:

HAHAHA

- Ludvig says:

hahahaha


Lotte says:

ibland klär ludde ut sig till vakt? men inte annars

Rickard says:

DROP IT

- Ludvig says:

HAhhahaha

- Ludvig says:

jag är ingen vakt jag är den där naughty police offficer

Rickard says:

Det är lite kul att du säger det, men Ludde klär inte ut sig...han har den där gaypolisutstyrseln på fullaste allvar...varför tror du att ahns skinkor alltid är rakde?

Rickard says:

rakade*

- Ludvig says:

och rickard är alltid utklädd till den där horan som jag måste ta i örat !

Rickard says:

har du berättat för Charlotte om klubben du är med i?

"Vi som vill smaka stora batonger"

Ni kanske kan gå dit tillsammans?

Lotte says:

HAHAHAHAHHAHA

- Ludvig says:

hahahahaah

- Ludvig says:

DIN SJUKA JKÄVEL

Rickard says:

hahahahaha

Lotte says:

alltså nu rinner de tårar

Lotte says:

hahaha

- Ludvig says:

Rickard

Lotte says:

kom bara heeeeeeeeeeem

- Ludvig says:

Willy wanna be free

Lotte says:

ska jag bjuda in willygumman =)

Rickard says:

Ledsen men jag kan inte hålla tillbaka allt som bor i mig

Rickard says:

Nej men för faan, jag orkar inte med henne..hon är ju faktiskt den enda kontakt på Msn som det luktar McDonald´s om när man chattar med henne....

Lotte says:

HAHAHAHAHHAAHAHHAHAAHAH

Lotte says:

alltså du är såå dum

- Ludvig says:

SICK

Rickard says:

Är jag dum? vad är hon då? Förstår du hur hungrig jag blir när jag snackar med henne eller?

Lotte says:

hahahahhhaahaha

Rickard says:
Du vet att jag älskar mat, precis som Willy

men det är nog det enda vi har gemensamt...


Rickard says:
Ludde har Lotte sagt att pappa älskar mig mest av alla barn ?

Lotte says:

HAQHHAH

- Ludvig says:

hahahahaha

Lotte says:

Men eehhh!!
idag vare fight mellan asylerna på balder

- Ludvig says:

Vare ovanligt ?

Rickard says:

haha muppar alltså

Rickard says:

vad bråkar dom om då?

Rickard says:

vem som hittade sin jacka på myrorna först?

- Ludvig says:

HAHHAHAHAHHAHA

- Ludvig says:

vem som RESPEKTEN

du vet... vem som kan missförstå ordet "respekt" mest

Rickard says:hahahaha



Nej nu har jag suttit och sagt yxa alltför länge, mot gymmet och ett bra pass! =)
Trevlig kväll allihopa!
 


God afton!

Ikväll är pennan inte glödhet om jag säger så. Eller jag har ju iof ingen penna. Träningen gick skitdåligt och jag ville bara hem. Men innan hemmet kallade så fick jag tag i lite godis av fröken Linnéa på Flygis, mycket uppskattat! Ännu ett tecken på att jag inte är på g, tröstätning. Imorgon blir det antingen hetsvåldsmonstergym efter jobbet... Eller ingenting alls. Just nu känns det som ingenting alls men vi får se.
Kul för övrigt att jag fått tillbaka mina två kombatanter på bloggen, alltid kul med kommentarer även om jag är helt utanför dom. Det känns bra att min blogg är ett ställe där folk kan komma in och skriva av sig lite skit som dom vill ut med. Jag är lite som Ricki Lake, utan att tjäna pengar på det... Folk tar upp sina problem här och jag hjälper inte ett skit men tycker att det är riktigt kul att läsa allt. Synd dock att jag inte tjänar samma pengar som hon gjorde på sin show, eller typ Oprah eller Dr. Phil. Är inte jag i klass med Dr. Phil? Jag tycker i alla fall att jag är lik honom....
Näe fy fan, hate life, gå och lägg er och tänk på torra kanelbullar och blåbärssoppa som stått för länge i solen.

hej

Oj oj oj

Jag vet att det inte är helg än, men lite lördagsgodis förtjänar alla mina läsare just denna tisdag =)
Här är det bara att gå in och titta sig mätt på skönheter.
http://www.lagsidan.se/nikalag/truppen.html



Jag kan redan nu säga att jag lyckats (mot min vilja) bli ett brutalmongo på fotot.... Till att börja med så hade mitt hår börjat växa ut från senaste rakningen, så det var totalt ohanterbart... Och för det andra så var jag skadad i ryggen när vi skulle ta fotona, så jag slängde bara på mig överdelen av utrustningen och tog ett kort för "sponsringens" skull.... Tror ni inte Mr. Mongoofotografen har med hela min kropp ändå, Trots att jag står i värmebyxor? Haha lycka till med att få något företag att sponsra mig i vinter. Tanken har slagit mig att Bondens.blogg ska sponsra, men sen insåg jag att ägaren är en snåljude =) Kanske prövar lyckan med ett mail till skrattnet eller nåt liknande =)

Nu ska jag kasta i mig lite mumsiga Flygisburgare med grönsallad innan det bär av upp till träning.  Take care now

Underlig träning

hejsan! =)
Idag har jag varit med om den underligaste isträningen i hela mitt liv. I vanliga fall hade jag typ kommit hem och gråtit ut för min granne och sagt att jag aldrig mer ska ta på mig et par skridskor. Men inte idag?
Vi var för det första typ 13 man på träningen så det blev ett lite "halvdant" pass, och alla såg rätt hängiga ut. Så skulle vi köra en målvaktsövning mnitt i alltihop, guld tänkte jag. Nu kan jag öva på att vara Holmström framför kassen och grisa. Smask, en puck på skridskon. Några skott till... Smask, en på låret från våran slovak. Men inga sura miner, inte ens en bild i huvudet där jag grillar deras bålar över öppen eld. Nej jag bara garvade när dom bad om ursäkt och körde vidare. Sen började vi spela 3 mot 3 i en zon och då var olyckan framme igen. Ödlan skulle skjuta och jag var framme med min klubba och styrde den...rätt upp i ansiktet, käken närmare bestämt. Lyckligtvis så tappade pucken mkt fart på väg upp så allt sitter fortfarande på plats, om än det känns som jag fått en trästock över ansiktet. Tror jag kan vara lagom stel imorgon när jag vaknar, men det får man ta då!
Just nu känns det bara så skönt att jag är vid gott mod trots att motgångens vindar blåste stark ikväll. Något annat som jag tror piggar upp mig lite, är vetskapen om att jag har 14 st Flygisburgare som ligger i kylen.
Du vet Mange Inte frysta, utan sånna där färska, som ser ut som pressad räfflad köttfärs ungefär. =)

Sist men inte minst så tänkte jag skicka upp några bilder från den läckra maskeraden jag var på i lördags. Håll till godo =)

Täbyshopen tidigare på dagen, modell okänd

3 våldtäktsmän på väg till fest

Jag och Djävulen ( Andreas.L)

Kvällens värd Johanna och Ullis


Kvällens andre värd Jimmy och Danne

Danne, Robin och jag

har tyvärr inte fått några bilder på övriga deltagare, men det kanske dyker upp så småning om =)
Nu ska jag hoppa isäng så jag orkar springa runt på taket imorgon, natti natt 

Promenad-träning-promenad

Min lilla bil är just nu hos V. Åkerlund för att hans Kangoo uinte går som den ska. Så nu blir det strax en promenad med Ipod upp till träningen, ge järnet där, gå förbi Flygis och handla lite och sedan knata hemåt. Jag hoppas på att var hemma innan tio iaf men man vet aldrig. Det kan finnas spännande spår i kvällsfrosten...
Jobbet har gått bra idag, det var takjobb på schemat igen och lär vara det veckan ut. Passar mig som handen i handsken. Först dampa bort den gamla plåten och sedan stressa dit nya och fina grejjor =)

Jag glömde säga det i söndags tror jag, men nu är det färdigdrucket i Norrtälje för det här året.... Det blir en Timbuktukryssning den 15 från storstan, sen helvitt fram till jul hemma i Skellefteå. Och så blir det, inget snack. Så jag är ledsen Woxxa, men på din inflyttningsfest så är det bara att välja mellan en nykter Rickard eller en frånvarande Rickard. Hatet lever fortfarande inom mig och det blir bäst så. Nu ska jag byta om till mina favvomjukisar och stövla upp mot träningen, återkommer ev. med nåt kul ikväll. Blir troligtvis så med tanke på att jag spelar i ett lag där samtliga spelare lider av grav munndiarré!

Tjingeling


Slutet på ännu en helg...

Och det känns bra, riktigt bra! Jag har just haft Sex and the City kväll med Woxxa, Sophia, Sofie och Bea.... Och dom små råttorna gick med 20 minuter kvar... Hur kan man göra så? Det är ett svek mot film och Det är inte okej, Film är allt! Så nu sitter jag här själv, med några små gayaktiga vitlögspinnar som heter Scracks och ser när Charlotte föder sitt barn..... LOL. Blir det mer gay än så, jag tror inte det? Så därför satte jag mig här och försöker strötitta lite i typ Aftonbladet så att jag kan säga att jag inte var "inne" i den... Men det är en rätt värdelös film i vilket fall. jag vet att den är hyllad av alla tjejer världen över osv osv osv... men helt seriöst, vad är det som är så speciellt? Det är som ett långt avsnitt bara, en massa tjatter och funderingar kring sånt som vi killar skiter fullständigt i. Typ den "stora grejen" med Miranda.... "Varför sa du inget på fem månader" HALLÅ?!?!?  Jag som kille hade tänkt typ, oops, skulle ajg ha sagt sådär? just när det hade hänt. Sen när han inte dök upp så skulle jag ha tänkt har jag förstört något nu? Sen skulle jag stå där som ett ufo i ungefär 2,5 sek innan jag dumförklarade mig för all framtid. Ord som mostergay skulle gå på repeat i huvudet och nån minut efter skulle jag vara sugen på glass. Vilket jag är nu. Vitlök är överskattat, glass ska det vara. Och varför tog vi morötter och gurka till dippen? vem vill ha sånt egentligen? Och hur tillfredsställd blir man av det, vart är fettet?
Aja, nu blir det tandborstning och sen ska ajg sussa. Imorgon får jag den stora äran att hämta Lilla Vicke på morgonen för ena firmabilen har lagt ner verksamheten. Morgonmys i Caddyn med Westlife, tjooohooo!!! =)
Helgen slutar precis som filmen i dur, I feel good!

Från oss alla till er alla, en riktigt god natt.
Love

Det tar ont i mig att se

Igår träffade jag en väldigt svag människa...
Han fick sällan vara med och leka när han var liten och kände sig utanför. Under tonåren hittade han likasinnade men kände alltid att han var lite utanför. Han var dessutom väldigt liten så han började gå på gym och äta diverse proteinpulver för att bygga upp både sin kropp och sitt självförtroende. När han gått på samma gym i tolv år och samtidigt jobbat som ett mediokert varubud så bestämde han sig för att söka till Polisskolan. Hans ansökan blev knappt behandlad för att polisen kände att han var smått utvecklingsstörd och inte rätt man för jobbet. Detta tog väldigt hårt på den unga mannen som inte förstod varför? han såg ju ut som en testosteronpumpad oljetanker och gillade att bråka och slåss utan anledning.... 
Han bestämde sig då för att söka till ordningsvakt så att han fick stå i entre´n på olika uteställen och tjaffsa. Och där var han snudd på överkvalificerad, han hade precis allt som dom sökte efter:

Fysik
Stor som en container
Ådror i pannan

Intryckt nacke
Kall blick

Psyke
Dålig självkänsla
Maktberoende
Älskar att sätta sig på folk
Ärrad av en svår barndom där föräldrarna slog honom dagligen
Positivt inställd till konflikter av alla slag

Fritidsintressen
Lyfta skrot
Slåss
Sparka på dom som ligger
Förstöra andra människors utekvällar
Titta på kampsport på TV och äta anabola
Sitta på en dildo och skrika "Ja rektor, precis som när jag var liten"

Igår så träffade jag den här killen vid Mobergs Bar och han nekade mig att komma in. Jag frågade varför och Tydligen så hade dom bytt toleransnivå nu så jag var för onykter för att komma in.Det är lite lustigt. Jag frågade om jag inte kunde få gå en promenad och komma tillbaka lite senare? nrej det var omöjligt.
-" Ledsen grabben men du är för full, acceptera det och gå hem istället"
Hej påre tänkte jag, hoppas du drunkar i din egen toalett ikväll när du kommer hem. Sen gick ajg...
Synd på en i övrigt  jääääkligt rolig kväll som jag återkommer till senare. Nu ska jag spy lite mer galla för mig själv sen släppa det...
Äckelvakt...

God morgon

Bonden är i vanlig ordning uppe med tuppen och sköter om hemmet iom att jag varken har husmor eller djur. Men man vet aldrig vad tomten kommer med.... Sjukt att det är jul snart, dags att börja handla klappar =)
Nu har jag just skrivit färdigt ett brev till min älskade farmor och farfar som jag tänkte knata ner på stan och posta. På så sätt får jag koll på tempraturen ute och kan avgöra om det ska gå 110 eller 140 till Täby Centrum nu på morgonen. Verkar dock som att det blir 60, det är rejält med frost ute och jag har fortfarande sommarsulor. Men men, dit ska jag för Jag och Danne ska fynda oss varsin "scary" utklädnad som ni troligtvis kommer se på Mooobergs ikväll.
Ja det stämmer, Norrtäljes elit ska ut.... det var länge sen nu..typ en vecka... usch! Men vad ska man göra? Halloweenhelg, massor och åter igen massor av pengar på kontot som ligger och brinner i fickan. "ssspeeendeera mig" viskas det med Gollumröst vrenda kväll när jag ska sova.
Nej, ner på stan och pyssla om brevet. Råhärlig känsla att gå med ett brev till en gul låda. Ni borde testa det. helt seriöst. Ibland blir jag sugen på att skriva ett brev till en random adress och berätta hur fina brev är egentligen. Om jag fick bestämma skulle vi skippa epost och gå tillbaka till handskrivet, om än min handstil gör sig bättre på data. Frågan är ju vad som skulle hända med bloggen då? Vi kanske ska göra ett litet test, om jag sätter upp ett papper på min entreíngång som ni kan läsa och sedan ett till där jag tar närvaro. Vore inte det läckert? Nån gång när ni kommer  kanske jag står på andra sidan och vinkar som kungafamiljen, nån annan gång är jag där inne och spelar en pingismatch mot min granne Ingrid 80 år. Nästa gång ni ser mig så står jag där med hennes grå katt, just för att jag vann pngismatchen och därmed hennes kisse. Nån annan gång kanske jag har med mig ett spritkök och en scout ner och bjuder på pannkakor lagade på scoutvis. Jag skulle kunna hitta på miljoner av saker, så jag tror faktikst at den här idén inte är så dum.

Men det vore kanske bättre om jag flyttade in till en gård nära Arlanda, typ på en avstängd landningsbana, så kan folk från hela världen komma och se mig lira pingis och sedan kryssa för att dom läst! Jag skulle kunna stå med två såna där vinkpinnar som markpersonalen har och vinka in er. Missar man att fylla i och jag ser det så blir man fotograferad av en vägkamera som jag styr manuellt på min  gård och sätts upp på en "wanted"lista vid bloggen. Om denne person skulle återkomma vid ett senare tillfälle är det sedan helt okej att göra ett kalsongryck i sann "the mask" stil och sedan tvinga honom äta stora mängder laxermedel utan tillgång till toalett. =)
Jag kanske skulle styra upp chartrade plan märkta med "Bondens Blogg" som går från världens alla huvudstäder en gång per dag så att alla får chansen att läsa den viktigaste skriften just nu.... Storhets? Nej då =)

NU ska jag till  stan, inget mer tjafs! Ha en bra dag =)


GO CALCONS!!!!

TJA =)
Ikväll har Norrtan varit iväg till Sollentuna och smiskat dom med 8-4. En väldigt komfortabel seger mot före detta tabelltvåan faktiskt, dom var inte bra alls. Riktigt ungt lag som gick bort sig gång på gång, och det straffar sig... iaf när man möter iskrigarna från Contigahallen! =) Ett assist blev det för #5 idag och några halvfina proppar så jag får godkänt. Laget var bra överlag och "Röret" gjorde ett hyffsat jobb.... 1 mål 4 ass... Helt okej
Extra kulatt laget göra en skaplig match när farbror Anders ser mig spela för första gången(!) någonsin =) Ikväll är en bra kväll!
Nu befinner vi oss 3:a i tabellen och vi känns riktigt starka, ska bli intressant att möta Vallentuna nästa fredag. Jag ska inte säga för mycket men det kommer bli en riktigt bra match!
Nu ska jag inte göra så mycket mer, det tar på den lilla kroppen att jobba dagtid och träna på kvällarna su lagom till fredagkväll så är man en spillra. Eller spillra är milt, jag är ett vrak. Det känns som nån sitter och lyser in i mina pupiller med en liten äcklig ficklampa från Rusta för ajg kan inte titta utan att kisa... Det innebär sängen va? Imorgon är det ju maskerad hos Jimmy Lindahl och Johanna Ö på schemat så det är bäst att man är pigg. Frågan är bara vad jag ska jaga ikapp för kostym imorgon? Tänkte ta mig en titt i Täby centrum, dom ska tydligen ha nån affär som är bra på det området... Egentligen så skulle jag åka in till Butterix (världens bästa affär, alla kategorier) men det lär ju vara stört många jämlikar i form av "sista minuten" funderare där. Rykten säger att köerna dit startade redan i torsdags och då var affären inte ens full. Huruvida dom ryktena stämmer eller inte väljer jag att itne ta ställning till, men dom kommer från en säker källa som ligger bakom mycket här på bloggen. Ha en trevlig kväll och en superhelg allihopa, nu ska jag sussa!

Ps. Bullarna på jobbet mottogs med öppna armar, det var dock inte någon som ville ställa upp och sjunga hyllningssånger till mitt kära AIK strax därefter... Kanske för att ajg hävdade att det var kravaller i stan inatt, torget var fullt av SM-gulds firare... Ta ut segern i förskott? nej då =P
men men, dom kommer falla för Tempelriddarnas charm innan säsongen är över

Natti natt

RSS 2.0