Det är kört

God afton allihopa!
Tänkte bara säga att Bondens blogg kommer att ta sommarlov nu, vilket kommer innebära många brustna hjärtan. Men det är alldeles för fint väder ute och alldeles för mkt grillat kött tillgängligt för att sitta inne!!! =)
Kommer att fylla i nåt vid tillfälle, typ regnig dag osv.......

HAPPY BIRTHDAY


Mors dag

Hej hopp!
Sitter här med en trött Woxxa (sovandes), som dessutom är jättemätt =)
Efter att jag skjutsat mina damer till Arlanda idag så åkte jag hemmåt, men stannade halvvägs och sov i solen. Hittade en läcker åker ungefär vid rondellen Arlanda/Uppsala/Norrtälje som jag inte kunde säga nej till!!! Så jag somnade där i typ 10 min, tills jag insåg att jag typ sov i en myrstack. Då fick jag panik och sprattlade som en nyfångad aborre med syresbrist tillbaka till bilen och åkte hem. La mig i trädgården, hälsade på 4 grannar och däckade sedan. Sen vaknade jag av Woxxis samtal nån gång vid halv 4, så jag tog mig upp i lägenheten och styrde upp livet. Sen åkte jag och hämtade lord Mupp sen drog vi till Flygis och handlade mat.
Nu har vi grillat, ätit till en film och sedan somnat bredvid varann i typ 30 min. Är det inte livet för härligt? Nu sitter vi med dödslängtan och fudnerar på morgondagens arbete. Ska strax tala om för honom att han diskar i.o.m att jag var Mästerkock, så då blir ju mitt liv lite lättare att leva iaf =) Man måste ju unna sig lite godsaker ibland. Funderar på att sätta mig med en skål glass och hejja på honom när han diskar. Tala om för honom vilekt jämnt flöde det är på vattenstrålen i kranen och hur fint det kommer bli nä'r han är klar =)
Sen ikväll blir det nog itne så mkt, jag hade funderat på att ta med mig honom ner i parken en stiund. Kan ju vara kul för honom att få sprigna runt där nere och lukta på saker och klia sig i skrevet, morra mot andra hanhundar och pissa på träd. Men han har inte förtjänat det helt enkelt. För han hade ett briljant utlägg här i eftermiddag... Han undrade vart allt "lugg" i navelen kom ifrån.... Det är väl inte okej?
Jag känner att jag måste fostra honom så gott det går och då är sånan här disciplinsstraff det bästa man kan göra för honom. Det är ju för hans eget bästa och jag gör det ju inte för att jävlas, utan för att jag tycker om att se honom lida=)
Nu ska jag ge han en örfil så han vaknar till, sen blir det liv i stugan! Gooooooooo morron go morrn!
Ps. fick napp igår, ganska typiskt av två anledningar. Två anledningar som båda innebar ett nej. Jag tänker inte gå in mer på vad det var, men så är det iaf... Eller tre anledningnar fick jag veta såhär i efterhand lol=) 
Haha love life, tjingeling


God morgon!

Det är inte alltid en dans på rosor!
Igårkväll kom man hem vid 4-tiden efter Mobergs, som för övrigt var riktigt trevligt igår, och la sig i soffan. Vaknade klockan 8 av 3 mysiga Morsdagfirare som drog igång stora fönsterputsarmaskineriet. Nu sitter jag här, efter en stadig frukost och ett liveframträdande på piano, och känner mig lagom pigg på livet. Men dom är för goa, mamma, moster och mormor =) Igår var vi inne i stan och shopapde lite innan vi åkte ut till Rosendahls trädgård på Djurgården och fikade. Mysfaktor 2000!!!!!!!!!!
Nu ska jag snart skjutsa iväg sällskapet, så jag återkomerm senare, UT I SOLEN ALLIHOP!!!!!!!!!!!

Säger som Ted

"Vilken härlig dag! "
Har varit ute hos chefen och lagt plattor hela dagen med Viktor i strålande sol så livet känns ionte så tungt just nu! =)
Dessutom gick allting bra och vi blev klara lite innan slutsignalen så jag har hunnit hem och betalat räkningar, städat lite grann, genom dammsugning, diskning och rengjörning av toan. Nu väntar jag på att Gurra ska dyka upp så att jag kan ta tag i avställningen utav min jämra bil, så är allting prima liv sen.
För imorgon är den stora dagen. Och det är inte bara det att det är världens kanske bästa fredag. Utan jag tror seriöst att det blir världens bästa fredag. För imorgon kväll så hämtar jag mamma, moster och mormor på Arlanda för en mysepyse helg här i Norrtan/Sthlm. Känns så himla kul, längtar nåt djävulskt redan nu! Mormor ringde igår och var sådär gullig som bara hon kan vara så jag satt typ och hoppade i sängen igårkväll =)
Gurra kommer nog om ca en timme så jag ska nog ta mig en liten matbit nu och vila upp mig. För Abspass, sedan spinning på gymmet, sedan lite innebandy med laget står på schemat så det är viktigt att man har energi =) Står mellan att värma på steken jag gjorde igår, eller varma mackisar... Feels great to be me =)
Ha en bra dag allihopa!

Tjingeling

Jobbigt på flera vis

Hej hopp!
Idag har jag varit söndermobbad på jobbet, av dom gubbar som inte var med på resan. Även dom som var med på resan passade på att sticka mig lite. Men det är med glimten i ögat, dom säger faktiskt att jag var det bästa som hänt på hela resan. Jimpa hävdade att jag var det bästa som hänt i hans liv HAHA =)
Sen kommer man hem, och möts av räkningar och bilar som ska ställas av. Forden ska in i himlen.......
Men sen hände det som lyste upp mitt liv, så att allt kä'nns sådär himla bra igen... Hon ringde igen!
Nu har jag just slutit en "deal" via telefon med min tjej på Halebop. Jag vet inte riktigt vad det innebär, men hon har ringt och tjatat på mig 4 ggr, med start i april. Så jag kände att det var dags att ta tag i livet och ge henne något tillbaka för alla garv hon skänkt mig...... Så jag köpte allt hon sa. Telefon, 24 mån bindningstid och nån mer skit... Fick ha samma numemr iaf, så det känns bra!
Nu sitter jag här och det känns tomt. Jag kommer nog aldrig mer att få höra hennes sköna skratt, prata med henne om hur otroligt upptagen jag är eller hur lite tid jag egentligen har för telefonförsäljare =)
Funderar på att söka upp henne och skaffa barn med henne.... Jag har hennes tjänstenummer så chansen att det blir jag och hon igen är stor!
Nu ska jag ta ut min stek ur ugnen sen iväg på gym och fotbollsträning, innan det blir CL final med bröderna Ö, woxxa, gurra och vicke vire =)
Ha en bra dag allihopa, kramkalas

Ps.

Jag vill tillägga att jag vann min egen lilla tävling " På Allas Läppar i Tyskland" också, inte helt oväntat =) Jag tänker dock inte gå in på vilka punkter jag utförde, men jag kan säga att det var en jordskredsseger!!!!!!!!!!!
Boyaka!

God natt

Dags att bikta sig...

Troligtvis så kommer jag att få höra det här för all framtid, om inte ännu längre. Men jag känner också att det är en liten milstolpe i livet för mig, (hur sjukt nu det är) så jag tycker att alla ska få veta exakt vad som hände mig runt klockan 24.00 fredag den 16 maj 2008 på en strippklubb i södra Tyskland. Jag vill även understryka att det hände en del andra sjuka grejjer på resan också, jag är INTE den enda som hittat på sattyg, men det är kanske snudd på spårat.....
Det var nämligen så att jag och mina vänner satt där inne och fördrev lite tid genom att titta på damer, men det kändes lite trist på något oförklarligt sätt. Så jag gick och satte mig med Tomas och Viktor och pratade en stund. Hur det kom upp minns jag inte, men det blev i alla fall nån sorts "dare" om att jag och Viktor skulle upp på scenen. Så Tomas erbjöd oss 1000 kr om nån av oss gick upp, men vi nappade inte. Då erbjöd han oss 2000 kr i stället.
Ett handslag senare var jag iväg till närmsta strippa och frågade efter "the club manager" och hon pekade på en slemmig typ i hästsvans. Otippat iof. Så jag gick fram till honom och sa som det var, att jag antagit ett vad och ville gå upp på scenen en låt...:
- Går det att ordna så att jag får gå upp en låt och dansa?
- Tyvärr, eller om du stannar kvar till klockan sju då alla kunder och flickor har gått hem så kan vi ordna det?
- Då får det nog vara, tack ändå!
Sen stövlar jag iväg typ 5 m, innan jag hör "wait!"
Då har han snackaat ihop sig med typ vice vd gissar jag, och sen kommer han fram till mig.... Puls....
- Det är okej, gå till DJ:n och välj en låt så säger vi till när det är dags!
Smått chockad traskar jag iväg mot musikbåset, kastar en blick mot chefen som inte noterar mig. Går dit, står där länge och väl och letar musik, typ 10 minuter. Jag kände att jag inte var så sugen på att dansa till nån tysk porrtechnoversion av Barbiegril typ. Men så till slut så hittade jag den, den ultimata låten :
Y.M.C.A med Village People. Typ den mest gayklassade låten genom tiderna... Det var ju trots allt bara jag, 100 killar och några strippor där inne så jag tänkte att varför inte?
Så står jag där och väntar i några minuter, med en puls på 10 000 troligtvis. Jag trodde nästan jag skulle svimma, men har man gett sig in på det så får man slutföra det tänkte jag......
Så jag tog plats bakom scenen och tittade medan en liten brunett svingade sig runt runt en utav de tre stångarna, kröp fram mellan killarna på knä och fick sedlar instoppade mellan troslinningen och brösten. Så slutade låten och jag började hetsandas. Under tiden så snackade DJ:n på obegriplig tyska, troligtvis om mig, för det blev alldeles tyst där ute...
Sen drar låten igång, och jag ut på scenen....
Vad som sen hände där vill jag inte gå in på i detalj, men jag kan säga som så att jag måste ha fått nån utomjordisk kraft i mig från nån avlägsen strippa på Mars typ. För jag rockade FETT!!!!!!!!!!
Jag slängde kläder till höger och vänster, kröp på alla fyra och fick sedlar uppstoppade i mumindalen och "mellan tuttarna", hängde upp och ner i stripstången och kröp omkring på alla fyra. Mellan allt detta så hann jag också "elda" igång publiken när refrängen kom, så hela baren satt och sjönge med till "YYYY MMM CCC AAA" It´s fun to stay at the YYY MMM CCC AAA!"..... Det var rätt coolt faktiskt, men också lite skrämmande, när okända tyska männ började stoppa sedlar i mina kallingar.......
I alla falll så gav jag järnet och kände att jag hade läget under kontroll ( så väl man nu kan ha det på en strippodium" med galna berusade männ nedanför. Då börjar den där jävla DJ:n hetsa alla där inne med micken, så alla skriker att jag ska rycka kallingarna med.... Inklusive stripporna..... Då blev det för mycket.....
Så jag slet av dom till publikens närmast djuriska jubel!
Som tur var, var låten nästan slut så jag var inte uppe särsklit länge efter det......
Sen klev jag ner och drog på mig kallingarna, upp på scenen igen och tog emot hyllningarna samtidigt som jag samlade ihop alla pengar plus mina kläder. Kan ärligt säga att jag drog ihop snudd på dubbelt så mycket som den bästa tjejen. Tror dock att mina arbetskamrater stod för mycket utav detta =)
Sen gick jag på baren halvnaken, fram till managern och dumpade precis allt jag "tjänat" framför näsan på honom sen traskade jag tillbaka och klädde på mig.
Då blev han Captain Insano av lycka, så han bjöd in mig i tjejernas loge så jag fick bytra om där. Sitta och kika lite på tjejerna när dom smorde in sig i olika oljor och masserade varann, medan han servade mig med några Jägermeister... Till slut kände jag att jag fått nog, så jag ville ut därifrån. Då tog han tag i mig och frågade om jag inte ville fortsätta dansa där udner kvällen hahahahahahahahhaha =)
jag tackade dock nej på ett väldigt artigt sätt, och talade om att jag tjänade mer i Sverige ;)
Sen gick jag ut, ut ur klubben och mot hotellet. Stannade och spydde på vägen och funderade på vad faaan jag hade gjort just.....
Sen däckade jag........

Polishögksolan

Fick besked igår och det blev ingen antagning på skolan denna gången. Känns rätt skönt faktiskt för jag är inte beredd att ge upp jobbet eller hockeyn nu =)Så fuck you era jävla plitar, jag ska fortsätta att ladda ner musik!!!!!!!!!!! yeah, I´m so bad
Detta underbara lilla strandutryckningsfordon får symboilisera svenska Polishögskolan. Och som ni kan se så är jag inte på den...... Det innebär alltså att jag fick nej från antagningskommitén igår.
Men det känns faktiskt bara bra, hade varit jobbigare att välja om jag blivit antagen. Känner att jag inte är klar här nere med jobbet eller hockeyn eller vännerna än... Gud va fint skrivet!
Sanningen är den att jag hatar polisen, jag är som Benny tha cop när han flyr från polisen på slutet i den där lilla fula bilden. jag har ju en ful Ford och nästan flint så det känns välidgt nära. Dessutom så laddar jag ner musik från Internet så Fuck you everybody, I´m a bad ass motcherfucker!
Rock on!!!

Nu är allt packat för resan och det känns jääävligt bra! Det känns så bra att jag skulle kunna tänka mig att springa ut på gatan utan en tråd på kroppen med ett stödben till en trehjuling för Little orm och skrika att jag är en mjukglass maskin. Det är en återkommande dröm jag har faktiskt, inte att jag är naken med ett stödben till en trehjuling, för det tror jag inte finns? Stödhjul fyller ju en funktion men det känns som att stödben bara förstör. Jag har iof inte drömt att jag har varit en mjukglassmaskin heller, men jag brukar drömam ibland. Eller drömma och drömma, jag tänker nog mer innan jag går och lägger mig. Aja hur som helst så tycker jag att det skulle vara kul om alla som jag känner befinner sig inne på puben på Centralstationen vid klockan halv tolv när jag anländer dit. Skulle vara så mysigt att bli full ihop med alla man känner i hela världen, t.o.m dom där två snubbarna som hade en affär i Turkiet när jag var där i årskurs 6. Undrar om dom har kvar sitt goda gröna te som dom alltid bjöd mig på när jag var där? Eller dom har kanske slagit igen, livet är ju hårt mot en del. Min högsta önskan i livet just nu är att dom där två jepparna blir rikast i världen.......
Nu är det inte min högsta önskan längre.
Har ni nånsin funderat över livet på allvar nån gång? Näe jag vet, inte jag heller. Känns rätt meningslöst. Ja mena, man vill ju ha roligt i livet, är det inte det som är meningen? Äta en massa gott, träffa folk och garva. Det finns ju inget skönare än att garva så varför inte göra det jämnt?
Kan man ha på sig keps när man åker med jobbet, eller måste man fixa frillan? På jobbet går det ju an, men nu känns det som att det blir lite sura miner. Gubbarna typ: "- Ahhaaru, där kommer han med kepsen, han som tror han är nåt. På min tid hade vi jävlar i heeelveete i faaan ingen huvudbonad på jobbet. Dagens ungdomar skulle ha sig ett rejält kok stryk. Hade jag haft huvudbonad på mig utomhus när jag var liten hade farsan skjutit den av mig med geväret, sen hade han gett mig så in i helvete med stryk så at jag inte kunnat ha keps på mig något mer p.g.a min nya skallform. Farsan skulle ha kört ner mig i en jättelik tratt med termiter på sidorna som gnagat ner mitt huvud till en liten dumstrutsliknande skepnad och sedan smort in mig i Keso med grillad paprika smak. Å he va jävlar inte tal om å ringa nåt jävla BRIS då inte, för då visste man att tratten hade vart som en skönhetsbehandling".....
Jävla gringubbar, jag tar väl ingen keps då =)

Ha en trevlig helg allihopa, vi hörs kanske på tisdag...........

bye bye

Resfeber

Hej hopp allihopa!
Nu har jag varit på fotbollsträning och varit irriterad. Kommit hem och tryckt ett gem genom halva stortån för att få bort min blånagel. Tog gaaanska ont när den gick igenom men det var shysst att det flög blod. Och nu känns det jätteskönt =) Har packat lite grejjer och gjort klart min lilla "lek" som jag arrangerat till resan...
Leken går ut på att man ska uppfylla så många punkter som möjligt på min lista innan resans slut.... Och den som då gjort det vinner ett jättefint pris, skänkt utav lekledaren själv =)
Och det är ju som sagt ett bygge som som ska iväg, så det är inga lätta punkter. Man får till exempel inte poäng för att gå fram till en söt tyska (om det finns såna) och säga Ich liebe dich.... Inte riktigt den nivån. Men jag ska vara snäll och visa er, så här ser listan ut:


"På Allas Läppar i Tyskland!"

1. Björn borg Shot ( Tequila, sniffa salt, ta shoten, pressa citron i ögonen och kasta sedan glaset på bartendern)
2. Åka naken i hissen på hotellet, minimum 3 våningar
3. Kom med på "Storbildsskärmen" på racingen, alla medel tillåtna.
4. Besök en strippklubb.
5. Spy på en offentlig plats.
6. Tatuera dig.
7. Raka huvudet.
8. Var nykter hela resan.
9. Ge din telefon till Rickard innan vi lämnar Sverige.
10. Hoppa bungy jump
11. Dansa med en färsk fisk i minst 10 sekunder.
12. Missa bussen hem ( Frivilligt flyg räknas inte)

Kom ihåg att vittne krävs till samtliga punkter, samt att Rickard är enfaldig domare.
Lycka till och må största mongot vinna =)

Jag hade även med punkterna "bjud Rickard på en mjukglass varje dag. Köp en bil åt Rickard osv osv...:"
Men jag kände att jag vill ställa upp i tävlingen själv och det verkar lite egoistiskt OCH otacksamt att köpa egen glass när man blir bjuden.....

Go natt


Snart är vi där igen....

image11
Här är första ölen i Thailand.... Imorgon inleder jag Tysklandsresan med en Tiger Beer här hemma runt klockan 9 vid frukost. Sen åker jag, chefen, Viktor, Walle och Henka in till Centralen, sätter oss på en pub med övriga bygget och då tror jag ta me fan det blir en Staropramen =)
Ps. jag har en platta Tiger i kylen, som imorgon packas ned i kylväska och åker med!!!!! Ska skriva en liten "att göra " lista sen också =) Den kommer att innehålla en del rätt roliga saker så du/ni som inte tycker om att ha kul behöver inte läsa mitt inlägg som inkommer ikväll =)

Nu blir det lite keyboard för att fira att jag fått iväg brevet till farmor och att jag har semester till på tisdag.... Välbehövligt, det var ju så länge sen jag hade semester.....
Tjingeling

Äntligen

image10
kan inte säga så mycket mer.... Har äntligen laddat upp bilderna från Thailand på datan, känns riktigt skönt!!!!!
Har även varit flitig i övrigt idag,. dock ingen träning. Har lagat mat, diskat, tvättat, färgat och sedan slingat Woxxas hår, skrivit brev till farmor och inte minst lärt mig lite till på Bryans låt =) Så nu ska jag lägga mig i min säng, titta på Parlamentet, disc 3 och bara njuta av livet!
Snart åker jag till Tyskland förresten, nedräkningen har börjat.. Ska lägga upp min " lista " imorgon, så ska ni få se vilka uppdrag mina kära kollegor har chansen att utföra, med finfint pris i potten... Men som sagt, mer om det imorgon!

Ps. Apa heter Ling på thailändska. Så alla apor heter Ling. Och alla kineser osv som heter Ling är apor. Eller är alla thailändska apor kineser? Det är den stora frågan som jag vill att alla ska grubbla på inatt!

Dröm sött everybody!

Det är dags att komma ut ur garderoben

http://www.youtube.com/watch?v=qXA3hVCYabM

Mr. Wells

Snart sitter  Bryans myslåt som en handske =) Har kört den sen igår och det börjar ta sig... jippie !


Redovisning

Hej hopp!
Idag är jag lite gladare igen, somnade igår till min DVD med Westlife på Wemblley vid 21.30. Och idag så har jag gjort klart mitt allra första murjobb på egen hand, så det kämnns guld :D Kan tänka sig att jag är så nöjd och sjöälvgod att jag snart lägger upp den totalt meningslösa bilden jag tog på min skapelse. Eller okej, jag tog nog 5 bilder totalt haha :D
Nu tänkte jag skriva lite om lördagens utflykt med laget på kick off koferens på Eckerö liiiiiiineeeeen :D
Började med träff och öl på sportcentrum innan vi åkte iväg med chartrad buss ( inte fel med en coach som jobbar på Eckerö) till färjan. En jääävla massa skitsnack och tjo och tjim under vägen dit, som under resans gång accelererade! Blev en hel del kött på buffén ochså för övrigt. Jag tror typ att dom blev lite arga på mig i bespisningen när jag lastade en tallrik med gravad lax.... men vadå, det är ju upp till mig!
Sen satte sig folk i baren och tjollrade på ända till hemresan, tax free där emellan. Sedan kom jag hem hit emd Walle, Viktor, Woxxa, duschade och tog nån jävel innan vi gick bort till Robin. Där var det typ 16 pers och FEST :D
Sen gick vi upp till Mobergs och shakeade ass till Arvingarna, som var typ 15 resor bättre än jag hade hoppats på. Körde covers på en del hård rockslåtar, Uggla, Carola... Säkert nån fler jag inte minns! Kvällens händelse var för övrigt dansgolvet där Andreas knockade nån utav sina tjejpolare så att det blev sjukan. Har inte hört något om det men jag skulle tro att hon åkte på en hjärnskakning som heter duga.....
Hemma runt 5, sov 4 timmar sen var det dags för säsongspremiär i fotboll. Torsk. Bakis i värmen. Inte okej! Men jag sänkte en kille vid min första bollkontakt iaf så han blev liggandes, det är nåt man kan skryta om för sina barn och barnbarn sen :D På kvällen gjorde jag och Woxxa varma mackor och såg Parlamentet, Me love!
Nu ska jag sätta mig och klinka lite Keyboard så ,man kan redovisa nån ny låt i sommar. Det börjar dra ihop sig till Rhapsody in rock och allt jag har att komma med är en kort frisyr och Imagine av John Lennon.
Ledsen Robban, men du får nog bita i ett år till innan jag axlar din mantel! =)
På tal om mantel, White man, black man batman..... Internt! =)
Woxxa du är det största mongot på vår jord :D

ha en bra dag

God kväll!

Sitter och tittar på Sporten med Ålis och hatar livet!
Igår var det FRUKTANSVÄRT kul med kryssningen, Arvingarna på Mobergs osv osv. Fyllan var total. Mindre kul att vakna i morse efter 4 timmars sömn, ont i huvudet och en stundande match i fotboll. Kunde ju ha laddat bättre för debuten känner jag. Blev torsk med 3-2, Viktor Åkerlund sämst på banan.!!!! =)
Orkar inte utveckla mer, det komerm imorgon. Nu blir det varma mackor och dö till en film!

Ps. Arvingarna är Sveriges hetaste liveband just nu! (lol)

Bye bye

Go morron go morron!

Går runt naken i lägenheten min vana trogen och städar bort lite grann från gårdagen. Det var inte ferre men filmkväll däremot, med Woxx, Danne, Robin, Dala, Gurra och Kajsis, riktigt mysigt. Vi var först en sväng i parken och kollade på dom 45 000 bråk som uppstod där, men det kändes inte sådär jätteintressant... Så vi åkte till Flygis ocvh köpte lite mumma sen åkte vi hem till mig och såg Jack Black, åt korv med bröd och pop-corn haha =)
Går det ladda bättre inför en Ålandskryssning? Nu ska jag sprigna en liten sväng till gymmet, försöka göra nåt på gymmet och sedan hem för att duscha. Sen är det samling klockan ett på Sportis för Ålandsresa med laget... Eller "Kick off" som det så fint heter. Ska bli riktigt roligt!
jag hoppas att alla tar till vara på denaa UNDERBARA dag, det är redan 17 plus i skuggan och då är klockan bara halv tio... LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE!!!!!!!!!!!!
Just ja, jag trollade lite för boysen igår också haha! Har lärt mig en del rätt shyssta grejjer i Thailand tro det eller ej. En del åker ner för att köpa småtjejer, pojkar eller typ getter. Jag åkte ner och köpte trolleri/korttrick )

Han hinner inte ens landa

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Jag kan lugna alla med att Daniel "ÅlÅke" Woxberg är sig lik! Han bad mig hämta honom på flyget idag vid sju, och han skulle ha med sig en kompis så jag kunde inte ta firmabilen.
-Kan du inte ta Forden då? undrade Woxxa
-Körförbud, men jag skulle ju kunna ta din bil och hämta er?
-Jamen kanon, det blir skitbra det. Men du måste nog tanka upp den lite innan, så får du betalt av mig sen.
-Det blir fint det, trevlig resa!

Sen får jag ett sms mitt udner dagen;
"Planet kan bli 30 minuter försenat, bara så du vet puss puss"

okej.. VADÅ KAN? Är det försenat eller är det inte det? Nog vet jag att tidtabellen inte håller jämnt, inte ens för flygplanen Woxxa......
Men jag begav mig ändå till hans lägenhet klockan 6 så jag skulle vara i tid, oavsett när planet landade....
Men då uppstår ett litet problem.... jag hittar inte Daniels bil.... Jag åker fram och tillbaka rtunt hans hus och närliggande parkeringar. Till slut ringer jag Danne men ingen svar. Ingen vet var bilen är... Så jag får åka iväg och hämta honom i min bil, trots att dom är två st. När jag är nästan framme ringer dum dum och frågar vart jag är. Då frågar jag honom om hans bli har blivit stulen eller om den är bortställd nånstans... Då svarar han;
Den är hos chefen, jag kom på det på planet...
Stående ovationer Woxxa, stående ovationer!!!!!!
Det sköna är att du fick sitta och trängas med din polare i 6 mil p.g.a din brist på iq... Gud vad jag älskar att såga!!!!
Oj nu tar nån över min data, vet inte vem det är eller vad han gör här, men det är inte jag som skrivwer längre;
Trots att du är mupp var det kul at t se dig igen =)

Natti natt

Nu är friden slut!

Fick ett samtal idag på jobbet från ett okänt nummer. Plus fyrtiosex stod det.... Brukar inte svara när folk ringer från andra länder. Då är det oftast frågan om nån jobbig modellkampanj eller nåt fattigt barn som vill ha hjälp. Men jag var ödmjuk som vanligt, och tänkte att jag kan ju tjäna pengar på det.
Men det var Woxxa som ringde, hörde jag efter ett tag. Han har nämligen ingen röst kvar. Vet inte om det beror på all alkohol där nere eller om han kanske smakat på nåt konstigt salt som gett honom nåt lurigt i halsen. Man vet aldrig med honom, han är som ett litet barn. Man får se till så atat han inte stoppar allt han ser i munnen för det vill han oftast göra. Visst, jag brukar låta honom äta grus, mindre stenar och glasbitar, men det är ju för att jag tycker om honom.
Bottom line is that its going to be fun to listen to his stories. Säger som Kycklingen i Surfs Up; Radikal!
Idag så har jag varit iväg på ett murarjobb helt på egen hand och det kändes riktigt skönt faktiskt. Kan bero på att jag hade solen gassandes på mig och stod i T-shirt =)
Nu ska jag iväg och gymma innan jag ska hämta Mr. ÅlÅke på Arlanda senare i afton. Han landar vid halv åtta för alla er som vill dit....... HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA, där var jag rolig. Känns nog jobbigt att hämta honom... Om nån vill följa med så är det bara att slå en pling, jag har plats i bilen. Funderar för övrigt på vad jag ska äta ikväll. Sen jag kom hem i söndags så har jag varierat min kost otroligt mkt med svensk mat.
Söndag kväll; Choritzo
Måndag dag; Choritzo
Måndag kväll; Choritzo
Tisdag dag; Choritzo
Tisdag kväll; Choritzo
Onsdag dag; Choritzo
Onsdag kväll; Choritzo
Torsdag dag; Choritzo
Jag vet inte riktigt vad jag är sugen på, men mit överlevnadsförråd med Choritzoförpackningar som jag köpte i söndags är slut. Så jag måste på Ica och fynda lite... Vi får se vad det blir. Kött ska det vara i alla fall, det är det bästa som finns. Kött är ju bättre än alkohol och godis tillsammans!
Kanske skulle gå ut med en nyhet nu när jag lix är på G med bloggandet. Den 5/5 så tog jag ett beslut angående min vikt, som inte kommer att leda till 90 kg.... Jag har gett mig själv godislöfte =)
Har så dåligt samvete efter veckorna i Thailand att jag inte orkar med mig själv längre haha =) Så det blir inget godis nu på ett tag, har inget utsatt mål dock...
Men det gäller bara godis som i godis, inte chips och FRAMFÖR ALLT inte glass! Skulle jag få välja mellan att väga 80 kg och inte äta glass, eller 120 kg och äta glass så väljer jag 120, inget snack!
Jag skulle kunna tänka mig att ligga på en brits resten av mitt liv, omgiven av små äckliga dvärgar med läderklädsel som hela tiden säger Pepparkaka när dom andas inåt,  ( hoppas inga dvärgar med läderklädsel läser min blogg) bara för att få äta glass. En Magnum Mandel skulle bota all den smärta som uppstod.


GLASS

Debuten

Oj oj oj, sitter här i lite intorkat svett och med en jävla värk i tårna från dom nya skorna. Och ändå känns det så jävla bra! Var på årets första fotbollsträning i år med "LEIF", Lohärad/Estuna IF och det var riktigt skojj. Och jobbigt! Men det gick också riktigt bra för att vara första träningen på många år. Och inte blöev det tråkigare när jag fick höra att jag var välkommen att lira med B-laget på söndag, fan va kul det ska bli! Så nu har jag tryckt tonfisk och kesella för att hämta igen mig lite innan duschen =)
Det enda jobbiga är att vi ska till Åland med laget på lördag, och vi vet ju alla att det inte är någon lek att åka Ålandsbåten med hockeylaget. Så det finns egentligen bara två alternativ. Eller tre egentligen.
Antingen så åker jag inte med. Och det håller ju inte.
Eller så dricker jag inte där, d.v.s att jag måste ljuga ihop att jag har en dödlig sjukdom eller att jag äter penicillin.
Eller tre. Supa skallen av mig och ta smällen på söndag, och be till Gud att jag inte får spela en enda minut.......
Hur det går får vi se, detär inget man kan ta beslut om ikväll, det måste växa fram. Typ som en majskolv.
Jag planterar mitt lilla Majskolvsfrö ikväll, och hoppas att det är julafton på lördag morgon så Kalle och alla hans vänner kan ta beslutet åt mig då. Nu blir det inte så mkt mer ikväll, måste vara pigg och glad kexchoklad så att jag orkar jobba imorgon.
Så god natt på era alla önskar Carlos på vänsterbacken =)

Kram

Ps.

image9
Så här ser man ut när man hållit sig från att gå på toa i fem timmar på jobbet. Slut toapapper. Är inte livet härligt ibland? Jag tänker inte säga exakt hur denna solskenssaga slutade, men jag kan säga att det var det skönaste jag gjort i hela mitt liv.

Knulla knall explosion

Goooooooooooooooooooooood moooooooooooooorning Vietnam!
Jag älskar animerat mer än allt annat på jorden. Skulle man kunna ta på animerat så skulle jag lägga animerat i säöngen och mysa hela nätterna med det. jag skulle göra frukost till animerat och sitta och titta på Bananer i pyjamas ihop med det. FAN så bra. Känns wxtra skkönt att ha köpt ca 50 filmer i Thailand, varav 15 - 20 är animerade. KING! Jag behöver itne gå ut genom dörren på veckor, förutom att träna då. jag ska stänga in mig i lägenheten på helgerna och fetta och se film. Sweet!
Jag funderade på en sak idag på jobbet för övrigt. Vilka är grymmast egentligen, av dom små fula grodynglen i Bortspolad eller Donkeys barn i Shrek 3? Ruskigt svårt. Hoppas att ni sett båda dom rullarna, för det är mys. Tacksam för åsikter gällande ämnet också, jag har lite besluts. Donkeys barn är ju söta, medans Grodans är ruuuuuggigt fula =)
Snart ska jag iväg och möta mitt öde för övrigt, ska väga mig på Nautilus för första gången sen jag åkte. Matchvikt på resedagen var 89 kg. Väger jag mer än så så kommer jag troligtvis inte att blogga mer på ett tag. Väger jag mindre än så så kommer jag troligtvis att tala om det för er ikväll. Men det blir rätt sent, för först ska det gymmas med Gurra och Danne, sen ska det såklart duschas och lekas innan det obligatoriska minglet på Flygis. Hoppas dom har fått bubelvatten där nu. För när ajg kom hem så åkte jag upp på kvällen för att dricka lite bubblish, och handla då. Men bubblish var huvudsyftet... Då var det slut. jag har aldrig varit så nära på att åka till Coop kan ajg säga. Men dom har ju inte heller vatten så det kändes rätt menlöst. Ja mena, det är ju mänskligt att fela. Men det är även gudomligt att förlåta.

Så jag är en Gud =) 

Hemma igen!

Hej hej!
Vet att det inte blivit så mycket bloggande dom sista dagarna, men det har valrit fullt upp...
Kom hem igår efter totalt 26 timmars resande och lagom mör i kroppen. Då bestämde jag mig för att packa upp mina resväskor, packa bort alla mina vinterkläder samt sortera upp hela garderoben. Det hela tog cirka 3 timmar men jag måste säga att jag är riktigt nöjd med resultatet. Så nöjd att jag tog en bild. Eller jaa okej, jag tog två.
Okej, jag tog typ fem men två blev bra. Svårt att komma åt mina garderober iom att hallen är så långsmal. Får helt enkelt bygga ut den, det verkar ju enklare än att köpa ny kamera.
Sen ringde David och jag gick ner i parken och sparkade lite boll med honom, Robin, Isa och Lalla. Sen anslöt Danne och vi åkte till Flygis för lite mingel och provianthandel. Tyvärr så var ignen celebritet där så det blev bara handel. Sen åkte vi hem till mig och såg Alvin and the Chipmunks. Inte bra. Såg Bee Movie tidigare udner dagen och den rockade ass!!!!!! Nu har jag börjat se The Wild och den är ruskigt kung. Måste dock avbryta för att åka iväg på säsongens första fotbollsträning. Jaaa jag var uppe fem i morse och smörjde in dom med läderbehandling så att dom är bling bling klassade nu =) Ska bli riktigt kul, om bara David hör av sig nån gång. Funderar även på att gå på innebandyträning med hockeylaget vid åtta, så vi får se vad som blir av och vad som inte blir av. Skulle vara kul att träffa alla mupparna igen.. Nu måste jag kila, trevlig kväll på er allihopa!!!

RSS 2.0