Happy Valborg everybody!!!

Tjollahopp!
Idag sa har det varit relaxdag med stort r, klev upp tio och hetsat farsk ananas till frukost och la mig sedan vid poolen. Dar blev jag liggandes och badandes fram till tre. Och jag vill udnerstryka badade, eller kanske lekte pa ett satt som storde ovriga hotellgaster. Jag har lart mig kanonkulan pa ett fortraffligt satt, 9.5 enligt pappa av 10... Kanns bra! Kanns mindre bra att jag rakade trampa sonder ett filter pa poolen i en av mina manga ansatser mot vattnet! Jag har under dom senaste dagarna ocksa lekt en hel del med Emilia, min brors extradotter pa 4 ar. Igar sa var hon den lilla sjoflickegurkan Goran och jag var den rullande ostbollen Fritz. Senare i leken kom det stora sjogurkemonstret Lennart ( Henke ) in i leken och borjade jaga oss. ( jag brukade min fantasi ratt hart for att komma pa alla djur och alla namn ).. Vi gjorde aven vissa pilotprojekt om andra djur som kunde tankas vara med i leken. Min bror ville bara en U-Bjorn,. alltsa en undervattensbjorn...han alskar att dyka! Emilia ville vara en Fjaril och jag ville att hon skulle vilja vara en fjarilslarv. Men det gick hon inte med pa.. Sjalv sa foreslog jag att ajg skulle vara den rullstolsbundne abborren Zigge, men insag efter en stund pa botten att jag inte fick nan luft nere under vattnet. Sa jag fick skippa den. Men skam den som ger sig, sa istallet sa blev jag en Pelefant med dubbla snablar sa att jag kunde nyttja den ena utav dom till att andas med udner vattnet och den andra till att ata med =) \
Ikvall sa har vi vandrat pa @stan@ som vanligt och shoppat lite grejjor, inget markvardigt dock.... nu ska jag a Ange upp och se en rulle pa rummet innan John B kallar, blir tidig morgon imorgon.
Jag tankte hyra mig en kajak och paddla ratt ut pa havet imorgon, sa det har skulle kunna bli det sista inlagget i livet. Om jag skulle raka ut for en Zigge imorgon igen. Men det gar nog bra, man far se till att anvanda flytvast och 100 000 i solskyddsfaktor. SATAN sa varmt det ar har... horde att varen har kommit hemma ocksa, kanns ruskigt bra! Skont att inte komma hem till regn och rusk, utan varvarme och en massa glass!!
Hoppas att ni far/hade en bra Valborgs allihopa, sjalv tar jag en sympatiHeineken om en stund. Sup pa bara!!!!

God kvall

Pissvader

God morgon allihopa!
Sitter pa hotellet och det ar mosunregn utanfor, typ det sjukaste jag varit med om. Det kommer folk i kanoter paddlandes nedfor gatorna och min hotellreceptionist erbjod mig just att kopa simfotter eller en san dar uppblasbar krokodil. Men jag avbojde vanligt i o m att min bror ar overfortjust i krokodiler, han hade en san som liten. Jag hade ett sjolejon som rockade ass.....
Igar var vi pa Chicken Island och det var, alldeles, alldeles, alldeles underbart.... Inte ett moln pa hela dagen och jag snorklade for allt jag var vard under nagra timmar dar =) Vi hann aven med en svang till Podaoarna och matade dom sota sma apisarna dar under eftermiddagen. Shit vad sota dom ar alltsa, dom sitter uppe pa axlar och blir matade och ar hur goa som helst. Jag har funderat pa att ta med mig en hem men det ar lite svart for han dom kan ju inte vara i resvaskan, om man inte vill ha en uppstoppad apa vill saga. Och pass hinner man ju inte heller gora, dessutom sa skulle apan bli arresterad sa fort han kom in pa tax freen. Dom tar namligen ALLT dom kommer over i matvag, typ som mig =) Lite besviken dock, dom ska tydligen inte gilla kott sa mycket...
Idag ska jag leta en resvaska sa jag far plats med allt tjaffs man har kopt, samt ga pa thaimassage och rata ut kroppen lite! Hoppas det slutar regna snart for jag vill ner till stranden och steka, borjar kannas som att man har ont om tid pa sig att fa farg nu...... Ganska sjukt egentligen, man aker till Thailand for pa semester och det mesta kretsar kring att fa farg... Varfor ar det sa pinsamt att komma hem till Sverige och vara blek? Nasta gang jag ar outlandish sa ska jag fokusera mer pa att gora saker. Da kravs det iof annat resesallskap. jag har en syster och mor som ligger i solstolen fran 9 pa morgonen till 4 pa eftermiddagen, sa det ar lite svart att hitta pa dagstrippar... Allt som innebar mer an 30 min utan sol ar oacceptabelt....AVEN om det ar molnigt ute...  Sa om det finns nan dar ute som vill med mig pa en utlandsresa med utflykter/aventyr/partyyyyyyy sa ar det bara att hora av sig. Eller jag menar forstas att alla ni som vill aka utomlands med mig kan hora av er sa att jag kan valja och vraka lite. Kanns battre for mig pa det viset.
Nu tankte jag agna nagra minuter at nagot som jag skjutit upp allt for lange och som jag arligt kan saga att jag langtar lite efter.
Sagning av min mongolide van och sarbo Woxxa. =)
Han har ju som manga av er vet, akt pa barkurs i Magaluf i tva veckor nu. Och det kommer inte att sluta bra. For det forsta, sa skulle han ha lart sig laten @ Magaluf, dar masarna skrattar sig hesa@ innan han akte ner.... For jag ar overtygad om att han kommer att forgylla alla sina barkamraters vardag med lite skonsang. Och det kan bli lite fel om man hittar pa egen text till en lat. men jag haller tummarna for min lille mongolide van. Sen kan jag aven tanka mig att han kommer att vara ratt felfokuserad ocksa, liksom alla andra dar nere. Han kommer nog att supa skallen av sig och vara lagom sugen pa att kasta flaskor och plugga drinkar pa dagarna. Men det ar hans liv och hans beslut, och hans pengar...ett tag till. jag tror namligen att han kommer att tappa bort sin planbok om ca 6 dagar, ringa och beklaga sig for oss alla sa att pengarna pa mobilen tar slut. Sedan sitter han i skiten. Da kommer han att forsoka salja sin kropp till feta damer med mustach men inte lyckas. Det kommer att leda till att Woxxa borjar stjala overallt och till slut aka fast. Vilket kommer att leda till att han hamnar i fangelse med nan sadistisk fangelsedirekotr vid namn Abdall, som tvingar honom att dansa som en liten apa med symbaler i handerna. Sedan kommer han att lata Woxxa sitta i en cell tillsammans med Turkiets storsta valdtaktsman som utfor diverse overgrepp pa honom udner flera manaders tid. Han kommer dessutom att mata honom med Kinderagg varje dag, for att halla Woxxas livslust uppe sa pass att han inte hanger sig i sin egen lem. Och som vanligt kommer det att sluta med att jag far radda honom ur alla knipor han satter sig i.
Sa jag och Ohman kommer troligtvis att aka ner i, tja lat oss saga augusti, och sola och bada 5-6 dar i Magaluf. Kanske dricka lite drinkar, parta och nujuta av livet. kanske prova pa Parashooting och traffa lite brudar. Sedan gar vi till fangelset sista dagen och loser ut var gode van och beger oss hemmat som en enda stor och lycklig familj, dar sonen i huset blivit rovknullad i ca 3 manader men anda inte ar less Kinderagg...
Tank vilka minnen han skulle fa om min teori slar in, vilka roliga historier han skulle kunna beratta for sina barnbarn och sin slakt! Jag kanner verkligen att jag kan unna Woxxa allt som jag skrivit om, och jag hoppas att det slar in. For det skulle vara kul att aka till magaluf =)
Nu ska jag ut och leka pa gatan, ha en bra dag allihopa =)

Puzzel

Antligen en dag utan moln!

Halla allihopa, everybody!
Idag har jag haft min forsta TOTALBLA dag i Thailand, det tog drygt 2 veckor men det ar som jag brukar saga, vantar man pa nagot gott sa kan man ju alltid ata lite kott udner tiden. Sa det har jag gjort nu! Vi har atit pa ett stalle som heter Birneys anda sen vi kom hit och det ar otroligt bra for ett fetto som mig. Idag sa at jag 2 majskolvar, 5 kottbitar och en kyckling, plus en massa annat tjaffs som inte raknas som mat, typ potatis, gronsaker osv. Ananas at jag iof, det ar mat. farsk ananas ar mat!
Annar har dagen fordrivits med en hel del sol och bad vid poolen, och sedan en joggingtur pa eftermiddagen. Nu kanns det antligen som att jag fatt lite farg och jag hoppas kunna bracka alla er varsolare dar hemma =)
Jag satt och funderade pa en sak i min solstol idag, det har med mammors overbeskyddande. Min bror skulle aka ivag med sin flickvan Emma till en liten o idag, och da borjade det vanliga tjatet om @ har du det och det och det@ (snabel;0na forestaller hartassar, jag har fortfarande inte hittat ratt pa dom har javla fittangentborden men jag tanker inte besegras av en plastbricka.)
Aj, hur som helst sa gjorde jag en liten lista pa saker som kan vara bra att ha med sig om man ska ut pa en dagsutflykt pa 4 timmar:
Pengar, minst 100 000 batt (det finns inga butiker pa oarna men man vet aldrig....)
Badklader,dykarutrustning, handdukar (minst 15 var) extra uppsattningar klader samt accesoarer
Nodraketer, flytvastar, uppblasbar gummiflotte, badvakt samt themet till Baywatch. Man vet aldrig nar man som mest behover Mitch, CJ, Stephanie och dom andra i ganget.
cykelpump, bildack, taghjul, flygplansvinge, helikopterblad, ubatsmotor eller extra duk pa 100 * 100 m till luftbalong
(Man vet aldrig vad som hander ute pa dom dar oarna sa det ar bast att man forbereder for olika transporter.)
Just ja, ett extra traben ocksa, ifall man skulle traffa pa nat odjur under vattnet som gor en till pirat. Da kommer vi till nasta punkt. Skulle man av nagon anledning bli piuckad av en fagel i ogat sa kan det var bra tt ha med sig en lapp att fasta vid ogats forna placering. Da behover vi alltsa ett first aid kit ocksa, utrustat med allt inom sjukvard, lufttuber och ekg maskin inkluderat. Man behover ocksa ta med sig ett sjukhus med ambulansbil, polismyndighet samt advokatbyra, ifall brott skulle uppsta under utflykten.
Jag skulle ocksa vilja passa pa att be om den dar killen i Waterboy som altid skriker @U can do it, cut his fucking head off@... Han skulle vara rolig att ha med sig.

Som ni ser sa ar det inte sa mycket vi har packat infor var utflykt till Chicken Island imorgon, kommer nog pa nat mer efter nan Heine till! =)
Just ja, vinterkladsel och en extra skotermatta, St. Bernadshund med plunta runt halsen och en grillring.

kraaaam pa de

Krabi Town

hej allihopa!
Som ni marker har jag hittat till ett Internet Cafe nu, sa bloggarna blir lite frekventare. Men jag vill understryka att jag inte langtar hem det minsta, jag hoppas kunna lura mig sjalv pa det viset! Man ar ju sjuk alltsa, sitter i 30 gradig varme och kan kopa vad man vill for en brakdel av priset hemma, underbara strander, hotell, bortskamd osv osv.... Men anda vill jag hem till jobbet, till vardagen... troligtvis kommer jag att skala av all min hud med en osthyvel nar jag ser det har om nagra veckor, men just nu kanns det sa. JAG VILL TRANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. ska det vara sa javla svart for Thailandare att gymma? KUK KUK KUK KUUUUUUUUUUUK KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu kaanns det lite battre... Idag har vi iaf legat vid poolen och slappat innan vi akte till Krabi Town for mat och shopping. Blev dock bara tillfredsstalld pa punkt ett! Riktigt besviken pa stan i ovrigt, men det ar som det ar. Nu ska jasg upp pa rummet och harma en rabiessmittad hare, det ar enda sattet for mig att fa vara i fred... Visst att jag ar poppis hemma, vet om att jag ser bra ut osv. Men har ar det inte roligt... folk kommer fram till mig och nyper mig i brostvartorna och slar mig pa organet som jag namnde har ovanfor,,,,, Och INGEN ror mina nipples utan att be om lov!
Natti natt

Annu en dag i varmen

Hej hopp alla glada! =)
Idag har jag varit ute med familjen och en annan svenskfamilj pa nan utav alla dessa smaoar, tror det var Koda. Men det talades ocksa om Chicken, phi phi osv sa jag ar inte saker! Allt jag vet ar att jag borjade denna aterigen varma dag med lite gymmande innan frukost. Sen bar det av ut pa on och badandet satte av, mina solexem har blivit lite battre sa Gud har hort min bon! Men vid klockan 3 ungefar sa var friden slut, for da drog vaaarldens ovader in over on och vi blev sittandes under palmerna. Men det gjorde inte sa mycket for jag ar kraftrod i hyn sa de6t racker. Jag funderar pa att stalla ut mig sjalv nar jag kommer hem, har dock inte bestamt vilken kategori, kan bli best in show. Eller nat nytt, typ morast (o med tva prickar, som kott alltsa.....) for min hud ar inte att leka med. Skulle man dra runt mig pa vattenskidor i en roktunnadessutom sa skulle ajg bli javligt dyr i Charkdisken. Tank er sjalva, hur manga av er har atit vattenskide-solmor-rokt manniskokott forut? Liten passningen till fiskdisken, vet att det inte riktigt ar ditt bord Mickan, men du kan val kolla vad chefen ar beredd att betala for mig per kilo. Skulle vara kul om man var vard nat, for jag skulle mkt val kunna tanka mig att skala av lite till battre behovande... hatar livet just nu, gymmet ar skitlitet och jag ar dessutom for fet for loparbandet... det fastnar i backen nar jag springer pa det..... pa fullaste allvar... sa ni kan ju tanka er min livskris...fran 1 pass per dag i 5 veckor till ett halvpass var annan dag..... INTE okej..... men det blir nog battre, man ar ju hemma snart i alla fall sa,, know you all miss me tihi!*
Nu ikvall sa har vi varit pa buffe pa ett stalle som heter Bernies, jag kommer npog att gfa dit varje dag unbder tiden vi bor har, sa jag far ju skylla mig sjalv att jag inte alskar mig just nu hah =) Idag at jag 4 kottbitar, 1 stor kycklingbit, alltsa typ en forvaxt mastodontkycklingvinge, riktigt gott! 2 fullstora majskolvar, ett grillspett, pommes och grillad ananas.... sen at jag nat annat ocksa, som jag inte namnt.... ..
Dom har glassbuffe till efterratt......
jag sager ignet mer!
nu ska jag upp pa rummet och ta en cider innan kvallsdoppet, ganska nice! skot om er allihopa!
kramis

Thailandoooo

Insag just att inlagget som jag hettade pa for nan dag sen finns sparat...forlat Thailands datorer, jag ska inte grava en ledning..... har kommer det, lite sent men anda!



Hello everybody; this time from Patong =)
Wazz up alla mina sma mongon som langtar efter mig och min blogg!!!
Nu ska ni fa hora lite av det jag hittat pa udner dom har dagarna!! Men forst ska jag saga att jag skulle kunna sluta skriva mitt i en mening for jag hatar dom har sATANS JAAALVA KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKJUUUUUUUUUUDE TANGENBORDEN!!!!!!!!!!!
nu med det avklarat kan jag borja min berattelse... Resan borjade valdigt bra med en massa alkohol pa Arlanda och sedan vidare ombord pa planet... Vi mellanlandade i Kopenhamn och Bangkock innan vi var framme i Phuket!! Pa den v'gen s[ hann jag fota en jattestor korv som ni ska fa se lite senare. Saga vad man vill men danskarna kan dom =) Sen horde aven jag ovch far jooordens varsta brakskit p[ Bangkocks flygplats.. Skulle jag fa gissa vad det var pa toaletten s[ skulle jag gissa pa en elefantbebis, ca 4 manader gammal, som hallit sig fran fodseln och nu la av sin forsta fis... det ekade helt seriost! 4 man, framforallt jag, vek sig av skratt utanfor. han vagade sig inte ut under tiden jag var pa toa sa jag far tyvarr aldrig reda pa vad det var dar inne, men en del gator forblir val alltid olosta =)  ska skivcka en passning till dom andra som var dar:
Hello everybody!
I need help with an observation that I made on Bangkok Airport 14.00 the 14 of April on the mensroom by the escalators! Im looking for something, probably a big animal or a very fat human. IF you were there please give me a call, any observations are usefull!!! REWARD: 1000$

Nar vi sedan landade i Phuket sa var klockan eunt 4, och efter taxin till hotellet pa karon Beach sa var klockan typ 7. Vi kastade in vaskorna pa hotellrummet och slangde oss ner i den 33 gradiga poolen...skooooooooont! det blir fan aldrig kallt har alltsa, minst 30 grader dygnet runt. Man ar konstant vat ;D
Sen blev det middag pa resturang och efter den sa traffade jag Viktor och Chefen. Och udner tiden vara familjer halsade och pratade, sa flydde jag och Vicke STORMONGOT till en taxi och akte till Patong Centrum for lite halligang!!!!
Vi borjade krigandet i en bar dar jag smiskade en thaitjej i 4 i rad hur enkelt som helst...hon kallade mig killen med hjarnan... Jaa jag vet, precis som hemma, fast dar gar jag under smeknmanet professorn =)
Men man vill ju inte bli osams med dom har sota sma tjejerna med sillisar, sa jag lat henne spoa Viktor 3 ggr sa hon madde lite battre hahaha!
Sen bar det av pa disco och darefter ar det ganska blankt...har nagra minnen fran massge pa toa, spya i grand, mat fran sma vagnar sedan bad med Thailandskor pa stranden klockan 05.00... Darifran sa flydde jag i kalsonger i drygt 800m till mitt hotell och letade tillsammans med en Securitasvakt upp min hotellnyckel....dagen efter vaknade jag av att min syster bett staderskan lasa upp mitt hotellrum...tydligen sa hade alla knackat pa en 76ggr var tidigare pa morgonen, och vid det har laget sa var mina foraldrar ute och letade efter mig...det ar som jag brukar saga.... det gar att ta mig fran Sverige men det gar inte att ta den svenska cp dyng fyllan ifran mig =)

orkar inte utveckla mer, ar lite trott!!!!!! drar en snabbis
nu ar vi i Ao Nang, kom hit idag...jag har solexem, traningsabstinens och ar allmant less det har landet...hoppas det andrar sig till imorgon..har aven skramt min brors tjejs 4 ariga dotter idag vid middagen...tydligen ar det lite hart att saga till Emilia att om hon inte ater upp sin mat, sa kommer kocken ut och tar fast henne! Lindar in henne i plastfolie med basilikablad och hanger upp henne i frysrummet.... Vart ar varlden pa vag?
Med dom visdomsorden lamnar jag er for ikvall, nu ska jag lagga mig pa rymmet med min syster, knacka en kall och klia mina exem

pussel

Ps.

Viktor du ska do nar jag kommer hem for att du gav mitt nummer till den dar Thaitjejen...... hon har hort av sig ja.... "Hi! Remember me, we met Karon beach yesterday? me want see you again?"

Det ar absolut INTE okej........

tjingeling

Thailands datorer ska ruttna och brinna i helvetet

hej alla min alsklingar!
jag har just suttit har och bloggat i 30 minuter...men min kara dator valde att stanga ner sidan nar jag skulle publicera, sa jag gor en snabbresume innan jag hanger mig i ett trad har i Patong;
Flygresan pa 13 timmar gick superbra, fick aven hora varldens ackligaste fis inne pa bangkoks flygplats... tror inte det var en manniska typ....
Det ar alltid 35 grader varmt typ, hela dynget runt. solen ar outhardlig men mysig! jag ar rod......
Sen kom vi till hotellet, badade, at, sedan drog jag och Viktor till Patong och festade =) Dar blev det go go barer och sprit i sinne, sedan disco. P[ discot sa fanns det huuur manga thai som helst, bara att valja och vraka... jaa jag var i det tillstandet...sa det slutade med att jag spydde i en bakgard, drog med mig ett svenskt par, viktor och tva thaiisar till stranden for bad. Sedan flydde jag fran mina thaiiare i kalsonger och lopte sa till mitt hotellrum, ca 6 pa morgonen... Viktor har sagt att hon grinade for att jag lamnade henne :( men jag hade kul iaf nar jag letade efter nyckeln till mitt rum i receptionen tillsammans med en Securitasvakt. haha han var nog lite orolig att jag var en bandit eller nat men han lugnade sig nar han insag att jag bara var mongis!!!!
Nu befinner vi oss pa Kalin Resort i Patong och det ar olkohol, sol, bad, god mat, thaimassage och shopping dagarna i anda =) Massage ar guld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag fraga killen har som rar om Internetcafeet om jag ska valdta honom har och nu, eller om jag far kopa den har satans datorn av honom. Jag planerar namligen att plocka med mig den ut ur lokalen, pissa pa den medans den ligger pa trotoaren. Slapa in den i en tuck tuck, ner pa Bangla Road och be nagon hora pissa pa den ocksa. Sen ska jag ta en ny tuck tuck, garna med baslada till ett stand som saljer basebolltran. Dar ska jag kopa ett tra, oavsett pris sedan sla skiten ur den har javla hordatan!!!! Forhoppningsvis ar jag sedan kissnodig igen sa att jag kan pissa pa dess lik innan jag dumar den i havet och ber till gudarna att en tsunamivag ska komma och kastsa sig over min nykopta data, och endast den. Sen ska jag hem och lagga mig och dromma om hur jag pa egen hand graver en javla bredbandsledning fran Norrtalje till Patong och installerar det har.
God natt pa er

Nu bär det av

JAG ÅKER TILL ARLANDA OM 1 TIMME

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

God morgon alla barn

Klockan åtta imorse var jag uppe och snörade på mig löparskorna för en liten tur. Det hela urartade dock så jag har löpt en bit över milen. Känns riktigt bra såhär i efterhand, men när jag var längst bort i Vigelsjöspåret så hade Gud nästan tänkt bannlysa mig....Icket muntra tankar!
Men nu är jag hemma med mina bebisar och ser på Music and lyrics och ska snart dricka fruktsmothie, ganska läckert =)  Sen blir det full rulle på dagen förhoppningsvis, vi ska nämligen in till Sthlm för att möta upp mamma och pappa =) Dom kommer från Skellefteå idag klockan ett, så vi ska ses runt två på Centralen. GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD vad jag längtar!!!! =) Så det blir väl kramkalas först, sen ska vi gå på stan och mysa lite! Jag måste dock köpa en ny sladd till kameran så jag kan överföra bidler till datan under resan. Och svaret är ja, jag kommer att lägga upp allt här på bloggen så ni behöver inte oroa er för ännu en " Resedagboken".... Visst det är kul att gå in där och läsa, men jag känner att jag inte orkar skriva samma sak på två ställen lat som jag är... Ctrl C, Ctrl V har jag aldrig riktigt gillat heller, det känns så falskt. Som att det jag kopierar in inte betyder lika mycket för mig haha =)
Sen ska jag även köpa ett par nya lurar till min Ipod, dom jag ahr nu kryper det larver ur från 1907. Jaa jag vet, det låter ganska äckligt, men det beror inte på att jag är äckjlig och inte vårdar mina öron. Jag har inga insektsbon inne i mitt huvud som då och då sänder ut såpanare för att se vad som pågår ute i min närvärld för att dom ska kunna bygga större bon beroende på klimatet.
Utan på grund av att jag har haft dom på jobbet, när jag rivit ett gammalt hotell från 1907! Och det har varit SÅÅ jävla mycket snusk, som kommit ur dom där väggarna, att ni inte skulle tro mig om jag berättade allt! Men jasg känner att jag kan nämna lite =)
På vissa ställen har det varit så mögelangripet, att det förutom den vidriga lukten, dammat upp stora moln utav mögelsvamp. I badrummen har det inte gått att ta lös våtrumsmattorna för att dom varit fastmöglade i träet nedanför. OM det träet inte varit bortätet eller bortruttnat. Vi tallar om om MAYOR INSECT ATTACK!!!!!! Det har varit getingbon, humlor, termiter, skalbaggar, myror, rpindlar och en massa annat äckligt som kommit fram bakom brädor.... Men nu blir jag illamående så jag måste äta något gott, och jag måste äta väldigt mycket av det. Så mycket att jag om 30 minuter ska känna mig pluffsigare än vad jag gjorde innan min löptur, men ändå må bra av det =)
ha en bra dag för det tänker jag definitivt ha!!!!

Ps. Music and lyrics är en briljant film, se den. Bara man skiter i att " Cora Corman" är så jävla löjlig att hälften vore nog, så är den riktigt riktigt bra!!! 100% Mys, precis som det ska vara!


pussel

Musikmys

Sitter här med mina småsystar nu, känns riktigt riktigt bra! Dom är vid min keyboard så jag passar på att dra iväg en rad till alla fans haha :D
Allt gick bra när jag hämtade dom, planet var i tid, jag var i tid och vi krockade inte på väg hem. Men Ange skrek ändå 5 ggr under resan och sa att hon tar bussen nästa gång.... Kul att hon ärvt något från mor sin =)
När vi kom till Norrtan igen så minglade vi lite på Flygis och köpte lite godsaker till ikväll. Sen åkte vi ner på pizzeria Norrtälje och tog en sallad ihop. Guuud så sjukt goda dom är, och det måste vara Sveriges överlägset trevligaste bagare som äger stället! Respekt till honom! :O :D
Sen skyndade vi oss hem och såg "Så ska det låta", riktigt riktigt grymt avsnitt ikväll, Erik och Molly rockade loss stundtals! Men kvällens sångprestation ägde ändå rum för typ 5 minuter sen. Hoppas INTE ni missade Talang... Lilla Zara gick in på scenen och sjöng Whitney Houston, och som hon gjorde det. Det är det värsta jag har hört, fick gåshud! Det lät nästan lika bra som när jag sjugner med grabbarna på morgonen!!!
Näemen seriöst, jag tror hon kommer att bli något inom musiken. Första tanken som slog mig var att hon nu, medans hon fortfarande är liten och söt, ska komma hem till folk och leverera "sångtelegram" =) Hur mysigt vore inte det? =)
Nu ska jag och Ange ta en NHL-match medan Lotte lirar keyboard. Får väl se när grannarba kommer och klagar på min tondöva syster!
Pussel

Semester

Åhhh fyyy faaaaan så jävla sjukt!!!!!!! Imorse när jag vaknade kände jag att den skulle bli en sån där dag då allt gick fel. Antingen krock på väg till jobbet, slå sönder tummen med hammaren, eller falla ner från taket under pågående arbtet. Eller alla tre.... Och så klart så blev det precis inte så =)
Allting har gått som en dans idag och vad folk än har sagt till mig så har jag bara flinat och sagt, ja ja det är lugnt, jag ska till Thailand.... Dom har försökt köra med mig från första stund, kanske för att jag la ribban direkt. Kom "Inonnanerandes" klockan halv sju på morgonen och garvade =) Så är det när man har semester!
Dom har försökt skrämma mig genom att hoppa upp ur soptunnor, sätta igång alla spakar på bilen och stereon på högsta ljud..... Men skrattar bäst som skrattar sist som jag brukar säga.
På måndag när Jimpa och Ragge kommer upp till fikarummet så upptäcker dom att deras stolar inte står på sin vanliga plats... Någon har skruvat upp deras stolar i taket och skrivit " Här har ni varsin flygstol gubbar, tvivlar dock på att dom tar er ända till Thailand" med en stor röd tuschpenna. Det är också någon som skurit sönder hela Jimpas stol och slagit sönder hans kaffekopp, och sedan placerat den i Raages kaffekopp. Jag har mina misstankar om vem som kan ha gjort detta, men jag skulle aldrig tjalla på mig själv!
Det är ju typ det dummaste man kan göra!!!!
Nu ska jag byta däck på Paulie, städa här hemma, rigna några samtal så att jag kan vara spelklar när jag kommer hem... Då snackar vi fotboll i LEIF, jag har köpt nya dojjor och hårband. Självklart är skorna vita, då får man både tekniken och divafasonerna i ett... Sen har jag kompletterat detta med vita och svarta hårband från Adidas så att jag kan vara riktigt irriterande i sommar. Hoppas allt går vägen =)
Sen ska jag hämta Challan och Ange på Arlanda och då kommer det verkligen att kännas som att semestern börjat! Gud vad jag längtar nu =) Inte blir dagen sämre av åtta plus och solsken heller. Fy faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan så jävla skönt!
Nu måste jag skrida till verket så att jag hinner gymma

pussel

God natt

image8
Hittade en väldigt mysig bild på stenar nu innan sängen, så jag tänkte dela med mig. Det är sällan man ser så här harmoniska stenar på en och samma bild. Brukar krävas flera bilder på stenar för att skapa harmoni. Men man lär sig nåt nytt varje dag som Foppa sa 

Kärlek

Det är någonting som är fel,
Jag vet inte vad det är?
Utan dig är jag inte hel,
Jag vill att du ska vara här!

Vi sågs senast för 5 timmar sen,
Åh vad underbart det var!
Men nu i denna sena timmen,
Är det endast plåstret jag har kvar.

Vi ses nog inte på många många dagar,
Tack för allt jag fått av dig!
Du ger mig sprutor och annat jag behagar,
Tack vaccinmannen, tack från mig till dig!

Jag ska hälsa på så ofta jag kan,
Om än bara för att säga hej.
jag lovar att inte bli "han som tog sprutan och försvann"
För snälla doktorn, jag älskar ju dig!!!

God natt =)

Grattis Brynäs & Rögle

Hola hermanas y hermanos!
Hade tänkt börja skriva lite om dagens bravader, men allt överskuggas av elitseriekvalet. Fy fan vilken rysare! Allt såg klart ut när 10 minuter återstod i två matcher... Men sen hände det. Leksand kvitterade och avgjorde i sudden, och Rögle petade in en puck med ca 30 sek kvar... Det är därför hockey är världens bästa sport =)
Annars så har dagen flutit på bra, jag har spikat för fulla muggar. Längtar dock efter att få riva igen. Känslan att bli insläppt i ett rum med en kofot, och bara släppa demonerna fria är oslagbar. Det säger jag bara, bättre terapi finns inte! Man hinner tänka igenom livet 7 ggr på en halvtimme... Men inte blir bloggen nå vettigare för det =) Har gymmat med Gurra och Edling idag ochså, ben.. Riktigt tungt, kan bli jobbigt att gå imorgon. Kommer nog inte att ta mig upp ur sängen om jag inte får hjälp. Ska nog ligga och skrika SOS tills någon bryter sig in genom dörren. Eller ringa larmcentralen och säga att jag ligger i fosterställning. Undrar vad dom gör då? Dom kanske spårar och ber mig låta som ett litet spädbarn samtidigt som dom sjunger nån fin bit från Mora Träsk.
eller så inte.....
Efter gymmet blev det Flygismingel och vi träffade som vanligt våran fiskfavvo Mickan. Idag blev det lite snack om min Thailandsresa, hur det gick till har jag ingen aning om =) Dom försökte kontra med att dom skulle hit å dit, bland annat till Öland och se på Volleyboll. Då insåg jag att volleyboll faktiskt är den enda sport som är roligt att titta på... när det är Damer alltså..... Det är ju inte direkt så att man följer bollen med blicken heeee heeee heee...... Kom även på att damernas individuella program i konståkning är helt okej också, vet inte varför men. Antar att det har att göra med att jag gillar is.

Nu har Gurra och Woxxa dragit efter lite Sagan om dom två tornen, fan vilken rulle! Vi har ätit en massa saker som inte är bra för såna som ska gå i badbyxor om 4 dagar...... Men det gör ingenting, det finns säkert vass i Thailand också =)  Har iof hört att tjocka vita snubbar går hem hos damerna... Så jag kan ju låtsas att jag är rik, typ åka tuck tuck inne i hotellkorridorenrna och ragga lite damer så får vi se hur det går. Resans prio nummer ett är att hitta ett gym så jag inte förstör min familj. Kommer att få sån otrolig abstinens om jag inte får röra på mig att det är något helt sjukt! Hoppas hoppas det går bra.
Kom å tänka på en sak. Så här är det alltid, jag tänker inte ut så mycket innan jag skriver utan det bara kommer eftersom. Ordbajsare? Svar ja. Distinkt ja. liksom ingen tvekan.
Körslaget. Fan vilket härligt program! Jag tycker inte om alla som sågar det! Dom verkar ju ha så himla kul ihop och alla, oavset ursprung, hjälps åt för att göra det bästa av situationen =) Det är good will det. Hoppas att jag kan övertala nån kändis att ta sig an mitt bygge, det skulle vara läckert. Vi har iof ett band redan, så det kanske inte är rättvist?
Det är jag och Danne som bildat gruppen. Vi velade fram och tillbaka om namn, bland annat så var det snack om "the Builders".. men det kändes så fattigt så vi hittade ett ännu bättre, kan ha varit jag som kom på det.
Jag satt och tänkte på fikat;
-vad beskriver oss bäst? Hurdana är vi och vad vill vi förmedla till vår publik?
Då slog det mig;
"Beautiful Boys"
Lägg namnet på minnet säger jag bara! Danne är leadsigner och spelar gura. Jag är körgosse, väldigt gospelinspirerad, samtidigt som jag klinkar keyboard. jag har redan lärt mig "Imagine"... på typ 3 månader..... så jag är relativt lättlärd och har en grym självdisciplin när det gäller attt öva. Sången och utseendet har vi gratis.
Vi letar även efter en tredje person som kan avlasta mig i kören när jag kör solo, så ni som är intresserade kan ju höra av er! Men konkurrensen är hård ska jag tillägga. Imorgon sitter jag och Daniel uppe i fikarummet och plockar in gubbarna en efter en på auditions. Vi får se hur det går, jag har stora förhoppninngar. Vi har en del kraftiga karlar och det skriker ju Ghospel om sånna =)

Just ja, jag var i Thaaaailand i tankarna idag efter jobbet. Satt nere på spruterian för att få sista dosen vaccin.. Gaaanksa nice, nu är jag klar att åka =)
Och imorgon kommer mina älskade småsystrar!!!!!! Längtar så sjukt efter dom nu =) Blir myskväll till Så ska det låta, GRYMMA artister med där imorgon. SE DET säger jag bara!!!!
Nu blir det inte4 mycket mer ikväll, klockan ringer 05.00 imorgon... För sista dagen innan 3 veckors semester! FY FAN HUR NI HUR DET LÅTER? JAG SKA FÖDA MITT EGET BARN

Effektgympa

Åh vad härligt det är med gympa! Hoppa och studsa runt i en timme och garva åt sig själv, det är livet det =) Idag var det dessutom riktigt jobbigt så jag är mycket nöjd!!!
En riktigt tråkig sak dock. Jag har ju kämpat som en HIVsmittad Gnu för att gå upp till 90 kg, och jag har varit riktigt nära några veckor nu. Legat runt 88-89 stabilt... Så i söndags så gjorde jag ett framsteg, 89.6 =) Kändes riktigt bra!
Så kom jag efter passet idag med stora förhoppningar om att målet skulle vara nått, med Danne och ÅlÅke som publik. Vi är ganska lika alla små anorektiska modeller på TopModel egentligen, väger oss varje dag efter gymmet. Med oplika mål då såklart...
Så jag hoppade upp idag, 3 dagar senare... och fanskapet visade på 84.5...... Är det normalt att tappa 5 kg på tre dar? Och jag har inte ätit lite helelr, det är det som är det sjuka. DÄremot så har jag ätit en del laxsallad sista dagarna, coh det är uppenbarligen INTE bra för mig. Så nu är det slut på det. Allt grönt och allt som inte är kött går fetbort nu tills jag kommer till Thailand...
Oooops, det är ju bara fyra dagar ;D hahaha antar att jag kan leva med mig själv i alla fall då! Fan vad jag längtar nu! Sitter hemma och tittar på "Barnmorskorna" på ettan, Fan så bra det är. En massa små söta troll som ploppar fram på rullande band, hur härligt som helst :) Sen blir det Morgonsoffan direkt efter hoppas INTE att nån missat det. så jävla sjuka, me like :D
Ha en trevlig kväll, nu blir det  matattack i soffan!

Pussel

Typiskt mig...

Idag på väg hem från jobbet så fick jag syn på målarna i sin Kumlins-bil en bit fram på vägen... Som vanligt så var jag på mupphumör så jag gasade på lite extra och var strax ikapp. Med mig i bilen hade jag LuddeKudde, så vi bestämde oss för att åka förbi lite sakta och flina åt dom.... Så kom det en lång raksträcka med fri sikt, så jag började sakta glida fram mot förarfönstret. Strax innan så "Stog jag på hornet" och när vi sedan var jämsides så gjorde jag en av dom fulare grimaserna någonsin.... Och med tanke på Luddes naturliga talang för detta så antar jag att han var snudd på lika ful. Så vi satt där och garvade......
Tills dom två okända männen i bilen vände sig mot oss och tittade på oss med en oförstående min. Det var inte våra målare.........
Så jävla typiskt mig att det är sjukt...så istället för att flina så blev det brandbilsfärgen och ungefär samma hastighet på min bil sekunden efter. Hoppas inte dom känner igen oss imorgon, det är nämligen så lyckat att vi har 2 bilar från samma firma ute på Ljusterö, men bara en av dom jobbar hos oss..... Så jag håller tummarna. Kan även lova att det är enda gången på ett helt år, som jag önskat att jag fått se Dicken och Sören garva åt mig..... Men som sagt så borde jag inte ens ha blivit förvånad.... Klassiker.....
Nu ska jag upp på effektgympan och göra lite fula övningar tillsammans med mitt livs kärleks döttrar. Det kan bli riktigt kul! jag ÄLSKAR alla rörelser vi kör till "Candyman", känns typ Swingispirerat. Ganska grym dans för övrigt! Typ det coolaste som finns, efter Crazy Frog!!!
Nu måste jag upp och värma lite innan allvaret börjar! =)

Pussel

Mystiska oxar

Heeellooo everybody =)
Sitter med Lord Woxberg och tittar på Sagan om de två tornen, gaanska bra film!
Idag så har jag murat ute i regnet och blåsten ute på Ljusterö, kändes väl sådär. Under dagen så har jag funderat på dom här spinningtjejerna som var med i Talang... vilka jävla mongon alltså, dom måste ju ha haft något fel. Antingen en skruv lös eller så var dom helt enkelt stenade när dom gick upp på scenen. Nåt annat kan det inte vara. Så jävla skadade. Fatta hur mycket deras barn borde skämmas. Uppenbarligen så har dom iof inga barn, för ingen kille kan ens på fyllan ha gett sig på ett sånt stolpskott. Eller iof, ibland så har man ju varit beredd att ta en noshörning... Så det kanske finns hopp för dom där skunkarna också..... Har dom pojkvän/man, så är jag övertygad om att dom är kastrerade, helt utan vänner och isolerade i sin bostad. Dom jobbar som analytiker på något ITföretag och sitter där hemma i källaren framför sina jävla datorer och luktar köttbullar. Så när frugan kommer hem så måste hon hitta på nåt extraordinärt för att få igång zombien där hemma. Så hon beslutar sig för att ta på sig tighta trikåer och göra trix på en motionscykel till musik, sen blir det åka av!
Jaa jag vet vad ni tänker, hur sjuk är man inte om man får för sig att spinningtricks är det mest upphetsande som finns för en datanörd...... Äh nu lämnar jag det, känner att jag blir lite irriterad, och less livet. Kommer det fler spinningtjejer ska jag börja träna konster själv på gymmet nästa gång jag är där....
Var där idag för övrigt, blev ett ABSpass och sedan lite rygg och armar, tog ungefär 2 timmar =)
Sen bastade jag och Woxxa, och som vanligt hade jag glömt min saatans handduk hemma.. Så jag körde lufttorken i typ 10 min...säga vad man vill men torr blir man!
Sen åkte vi ner för lite Flygismingel och shopping, hände dock inte så mycket kul, förutom att Woxxa som vanligt köpte Kinderägg... och jag sa till honom att jag ionte skulle knäppa sönder dom ( som jag gjort varje gång han köpt i princip)...... och jag hade verkligen inte tänkt göra det heller, jag lovar!
men sen lämnade han dom oövervakade när vi kom hem hit...så jag kände att jag kunde unna mig den glädjen att få knäppa sönder ett av dom iaf. Det såg jag som en win win situation... och så blev det :D
Woxxa drog för övrigt en klassiker på gymmet idag....det kommer in 3 tanter i 60 årsåldern, och då säger han;
- Kolla på Tanterpanterna!
- Haha vad säger du Ålis? säger jag då...
- Kolla på Tanterpanterna!
- Säg det en gång till!
- Tanterpanterna? Vad är det med det? har du aldrig hört talas om det?
- Näe det har jag faktiskt inte?
- Jomen du vet direktöversättning av Glamorous girls!
- haha säg det igen :D
- Nej det tänker jag inte göra!!
Då kommer det en gymbekant till oss...så jag tar såklart min chans att förnedra honom lite lätt :D
Så jag säger till Woxxa att säga det igen,. se om han förstår....
- Tanterpanter.....
hhahhahahahahahaahahah, NEJEE han hade inte heller hört talas om det...
Men då kom det, den magiska vändningen...jag sa till honom
- Du menar inte Pantertanter då?


........... Ni kan ju föreställa er efterspelet som följde det hela... Jag var beredd att hjula upp i resturangen och ta en Shot för att fira... men det blev duschen som sagt....
haha och där är anledningen till att det blev lufttork..i vanliga fall så brukar vi dela handis med varann... Men jag hade väl gjort nåt dumt :P

Trevlig kväll, pussel

So you think you can dance Roland

Hahaha ta en titt på en här snubben! Det är den skönaste liraren som varit med i programmet, och jag tror inte det kommer komma nån värre. Haha snacka om noll självinsikt alltså! Loooooooooooooooooooooove!!!!!!!!! =)


http://www.youtube.com/watch?v=iuSu_kBg_YE

Bra dag

Idag har jag haft en kanondag =)
Den började med att jag fick åka ut till grabbarna på Ljusterö efter 2 veckors frånvaro och morsa lite. Kul att träffa alla muppar igen, hoppas det var ömsesidigt :D Dom sa iof att dom saknat byggets retardo, så jag tar det som ett ja :D Fick även växa några centimeter till på jobbet när min murarchef lät mig avsluta dagens sista 2 timmar med att mura på egen hand. Och då menar jag inte att han kom och kikade så att allt stod rätt till. Utan han åkte hem.... Så imorgon får man väl leta sig till ett annat bygge eller kanske en helt annan karriär? =) Äh jag skojjar bara, det gick kääämpebra !!!
Efter gymmet så satte jag igång en tvätt och väntade på att ÅlÅke skulle infinna sig för dagens gympass. Jag hann även med att packa lite shorts, badtofflor, T-shirts osv inför resan.... Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag får 3 underbara veckor med hela min familj i Thailand. Kan inte beskriva hur mycket jag längtar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
På gymmet gick det bra idag också, körde 4 5:or och 1 4:a på 90 kg i bänken..framsteg framsteg, alltid lika kul =)
Och nu sitter jag här och tokröjjer på Msn efter en rejäl måltid och ett gäng glassar , för det är jag värd =)
Skulle egentligen ha åkt till Ålis och bakat bullar men vi kände att energin försvann efter bastun idag..... Så nu händer det nog inte så mycket mer ikväll, man kanske ska slå sig ner och klinka lite keyboard. Det var länge sen nu... Ska jag likna Robert Wells mer än bara i frisyren om ett år så är det dags att börja öva! det går inte att ligga på latsidan! man måste tänka piano, andas piano och leva piano. Morgondagens mål;  jag ska försöka att känna mig som ett piano hela dagen utan att tappa känslan en enda gång. annars blir det ju lätt så att man vill vara ett coolare instrument bland dom andra byggarna, typ elgitarr eller nåt. mewn imorgon lovar jag mig själv, jag lovar mig själv, att jag ska bli ett bättre piano!
trevlig kväll

JIIIIHAAAAAAAAAAAAAAAAAA

OM 7 DAGAR SÅ SITTER JAG PÅ PLANET TILL THAILAND NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag älskar min familj


Lotte lotte lotte

Hörrudu Charlotte, allvarligt nu. Du går tvåan på natur och vet om att det är mycket skola som gäller då. Det går inte att vara ute och festa precis varenda helg för att man fyllt 18, och sedan hoppas att storebror ska reda ut allt. Nu vet du ju iof att jag gör det alla gånger du ber mig. Men tänk om jag en dag inser att du själv borde stå till svars för dina handlingar.......
Hahaha nej jag skojjar bara =)
Jag har hjälpt min älskade Lillisssyssster med två skolarbeten två söndagar i rad nu, uppskattningsvis 8 timmars jobb... Och det härliga är attt jag tycker det är kul. För att det är inom svenska och filosofi. Förra söndagen analyserade jag två dikter i svenska och idag/kväll har jag filosoferat runt ett relationsdilemma inom filosofi. Det är riktigt kul nu när man inte behöver tjaffsa med skiten varje dag. Tror också att det är bra för mig att få tänka efter för det känns som mitt liv har börjat bli lite väl oseriöst. Eller det har ju aldrig någonsin varit så uppstrukturerat, ta den här kvällen t.ex. Jag har städat, bytt gardiner, lagat mat, gjort lunchlåda till imorgon och pratat med skoleleven jag ska hämta upp imorgon.... Och ändå känns inget av det seriöst. Det kan bero på att mina tankar alltid spårar när jag gör saker. Allting tas med en klackspark, glömt så fort det uppstått. Det kan väl iof vara en god egenskap bara det inte blir för mcyket så att säga. Så nu ska jag göra ett försök udner veckan som går att.....
Hahaha nej nu skojjar jag igen, hej på er!


Hahaha

Hej allihopa, everybody!
Idag hade jag tänkt skriva om hur fin min helg varit, men jag känner att jag inte har tid riktigt nu. Mitt SATANS avlopp har pluggat igen sig... Så jag har nyss haft en rörmokare här som kirrat biffen åt mig, ganska skönt =) Jobbigt dock att problemet ens uppstod....
Men under hans korta vistelse så insåg jag hur gayigt mitt liv är just idag. Jag har vart och handlat lite sallad för att göra en nyttig lunchlåda imorgon med lite lax i. Sedan åkte jag hem, tog hand om lite räkningar och strukturerade upp garderoben innan matlagningen skulle dar igång. Men så kom avloppet.
Så jag ringde efter hjälp som en riktigt hemmafrun med tummen mitt i handen. Fick besök av en ung och jättetrevlig kille som fixade mina problem på typ 10 minuter. När han sedan gått var jag på jättegott humör trots att min söndagsplanering spruckit. Att ha en söndagsplanering är iof itne okej det heller....
Men i alla fall, när han gick så åkte strykbrädan fram och jag började stryka mina sommargardiner till toner utav Rod Stewart.  Det är första gången jag bytt gardiner, strukit också iof, och jag är nöjd med resultatet. Vuxenpoäng till mig.
Nu sitter jag här 20 minuter senare, men nya fina gardiner, ett fungerande avlopp och en känsla av lycka. nu ska jag steka lax och hacka sallad innan jag ska ta mitt ansvar som storebror och hjälpa min gosiga lillasyster med ännu ett skolarbete. Idag är det filosofi, det kan bli riktigt roligt faktiskt! Finns det tid över så ska jag åka upp en sväng på Nautilus och köra igenom kroppen.
Återkommer nog senare
Tjing


God morgon världen

Klockan är lite för lite för att jag ska vara nöjd med sömnen, blev inte så många timmar tyvärr. Men så är det att vara bokstavsbarn, och det har jag vart sen jag var liten. =) Har vaknat mellan 7 och 9 så länge jag kan minnas, men det är heeelt perfekt å andra sidan. När alla sussar så är jag uppe och tvättar, dammsuger och donar lite hemma. Sen när dom adnra vaknatr så är hemmet skinande rent och jag får gå ut och leka. Lite som mamma principen när dom tvingar en att städa sitt rum  innan man får gå ut och leka, men i det här fallet är jag min egen mor.
Igår så var bröderna Öhman, Gurra & Kajsa, Griiibie, Woxxxa och Isa här på en filmkväll. Riktigt mysigt =) Först så såg vi Talang, och om än det var riktigt bra stundtals så saknande jag "The Bläckfisks" från förra året. Minns ni dom? Tre snubbar som gick in i snorkel och grejer och sjöng "Come on do the Bläckfisk dance" HAHAHAHAHAH det är min humor det. Synd bara att dom fick rekordtid på dom "3röda knapparna"...dom hann som inte ens starta upp låten innan det var över :S
Aja, dom är vinnare i  min ögon iaf =)
Sen så såg vi Ace Ventura med Jim Carey, hahaha är han sjuk i dom filmerna eller? Det finns fan ingen hejd på karln! Jag älskar hans minspel, han är helt enkelt överlägsen!
Sen har vi ju Will Ferell som även han är riktigt riktigt rolig, men på ett sjukt sätt. Just den typen av humorn gillar jag sjuuukt mycket för tillfället. Se Anchorman, det är min favoritfilm sen 1-2 år tillbaka. Kan vara det sjukaste och bästa som gjorts. Så har ni missat dden så blir det inga julklppar. Hör av er så får ni låna den från mitt videotek =)
Årets bästa film är "Supersugen", sjuk komedi om 2 killar som försöker få ligga lite och allt spårar ur totalt. "For sure" hahahahahahahahahahaa
Aja, till våran mysiga filmkväll så hade vi såklart 2 chipspåsar, ostkrokar, popcorn, godis och läsk så man mådde ju inte dåligt igår. Helg, fått en massa gjort under dan, mysiga kompisar och fullt soffbord! Jiiipppieee :D

Nu ska jag iväg på gymmet och leka lite med Woxxa, ha en bra dag!

Oj oj oj

Fy fan va skönt med helg!!!
Veckan har gått fort, riktigt fort! Så fort att jag knappt vet vart jag var i tisdags.
Idag så slutade jag vid halv två (skööönt), kom hem och städade och gjorde fint hemma. Sen åkte jag upp och tvättade bilen innan jag gymmade en snabbis med Walle och Öhman :) Körde lite Shrekövningar så miuna kära vänner blir lyckliga..... Jag ska våldta dom...
Sen bar det av hem till chefen, för en kaffe och lite småsnack inför Thailand :D Sen bytte jag däck på firmabilen och nu sitter jag här, jättebelåten med dagen..... Nu blir det middag med Öhman och Griberg, sen kommer Gurrisnurri och Kajsa in för lite kvällsmys:)
Trevlig kväll

Maaat

Maaat

Gud vilken underbar dag!!!

Klev upp imorse och började m orgonen med en fralla på Beijer, sen bar det av till Riala. Jobbade på hela dagen och blev äntligen klar med skorstenen och källaren. Skönt! Sen åkte jag hem, lite försenad och tog fram kycklingfileérna ur frysen. Sen inväntade jag Ålåke för dagens löptur till gymmet och han var lika söt som vanlig när han kom. Not.... Han är inte speciellt smart heller för den delen.. försökte tända mitt trapphus, trots att han VET att det är rörelsesensor sen 3 veckor tillbaka. Innan dess var det ALLTID tänt. Har aldrig funnits en enda lysklapp i huset. Bra Ålis! ;)
På väg till gymmet så bad Woxxa mig att vi inte skulle köra nåt pass idag, och sa att han vet hur jag funkar.
-När vi kommer upp dit så kommer nån att säga till dig att vara med på nåt pass, det är alltid så.
-Nej men lugn nu Woxxis, det är ju bara effektgympa idag, du och jag ska köra bröst.

Några minuter senare skuttar vi runt med några tjejer /damer inne på effektgympan. GUD vad jag älskar att itne ha någon egen vilja :D Det är som vanligt riktigt kul att göra vissa övningar för man ser ut som ett avlångt pubushår.
men det är bra träning, man får röra på hela kroppen =)
Sen så körde vi lite bänk sen bar det av hem.
Nu sitter jag här och steker på den sista kycklingen till resterande veckas lunchlådor. Svaret är nej, jag blir aldrig för trött för att späda på bukfette. Men idag är det dock det nyttigaste jag lagatrsen jag flyttade hemifrån tror jag =)
Jag ska äta lite GI-baserat resten av veckan. I form av kyckling som stekts upp i mjölk- och Chilisås, och en häääärlig sallad bestående av, vanlig sallad, en påse Skärgårdssallad, gurka, körsbärstomater, morötter, parika och sockerärtor... Mums säger jag bara :D Om jag hinner så ska jag ta en bild på mina mumsiga lådor :D
Har jag sagt att jag älskar mig själv just nu? det gör jag i alla fall :D ÄLSKAR LIIIIIIVET
JIIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAAAA JAG ÄSLKAR MITT LIV :D
Fick jag ge mig själv vad jag ville så skulle jag ge mig en jättestor mjukglass. För allt annat har jag redan:)

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamar från bangårdsgatan

Åhhhhh

TJOCKIS!

Haha vissa skämt är så dåliga att dom blir bra, eller vad sägs som den här;
Två verktyg satt vid tv:n, en såg.... HAHAHAHAHAHAHHAHHA

Du är ute och går längs hamnen och får syn på en man
som ligger i vattnet och ropar "Help! Help!".
Då säger du

Här har vi en som talar engelska flytande!

Det var allt för nu
Förlåt


Låt mig svälja mig själv

Oj oj oj, nu är det inte mycket kvar av spillran som sitter här och skriver. Var som vanligt uppe i vanlig tid runt 5 på morgonen och förberedde mina gourmetmackor för arbetsdagen.  Alltid samma mönster. Upp och sissa, tvätta händerna sedan in i köket. Där plockar jag fram fullkornsbröd, skinka, keso, sallad och gurka och myser ihop mina mackor. Anledningen till att jag tar mig tid till allt detta är att psyka gubbarna på bygget. Det är samma liv varje gång när dom sitter där med sina limpor med ost på , eller i bästa fall leverpastej och saltgurka. Att få se deras avundsjuka min ger mig alltid en så bra start på dagen känns det som. Det kan inte gå fel helt enkelt =)
Sen plockar jag fram matlådan, bestick, frukt och vatten. Sedan på med kläderna, ut genom dörren och ner i bilen för att möta upp dessa mystroll jag nyss nämnde på jobbet.
idag har jag murat hela dagen, putsat skorsten och källargrund så det stod härliga till. Sen efter gymmet så åkte jag hem och hjälpte grabbarna i deras sånger. Idag blev det World of our own-skivan. Riktigt bra. Och för er som uppenbarligen inte har upptäckt meningen med livet så kan jag tala om att det är Westlife jag talar om. Fy fan vilka killar! =)
Sen när jag kom hem så åt jag mellis samtidigt som jag skrev brev till min farmor. Vilket jag rekommenderar alla att göra. Fatta hur mysigt det är att sätta sig ner, skriva ett oläsligt brev, sedan stoppa det i ett litet sött kuvert och skriva adressen. Sedan kommer det bästa, slickandet! Älskar det den där sträva känslan mot tungan och smaken av kemikaier =)
När allt det var gjort så kom ÅlÅke till mig, så vi tog mitt myspysbrev och sprang iväg mot gymmet. På vägen dumpade vi brevet och sedan var det bara full fart upp till ABSpasset på Nautilus. D.v.s bålpass på 30 min. Sedan körde vi deras Boxpass a´1 timme. Sen blev det jogg hem igen och hetsätning.
Har tryckt 3 90g hamburgare, 2 ägg, 10 körsbärstomater, sallad, 3 morötter, lite jordnötter och 3 fullkornsbröd. Och inte det minsta mätt. Jag har bara slutat äta för att jag inte orkar gå till kylen längre. Men det kommer nog snart :D Måste fetta upp mig inför beach -08, är det inte så man gör? Man äter och äter och äter.....
Sen badar man i vassen.
Nu ska jag masa mig in i duschen och rengöra valkarna, sen får vi se vad som är kvar av kvällen =)

Trevlig kväll

Söndag morgon....

Söndag morgon

David oxh Woxxa hos mig

David oxh Woxxa hos mig

Jak

Jak

Jag och min prinsessa

Jag och min prinsessa

Vi leker söndag morgon igen....

Här är lite bilder från gårdagens fest. jag börjar med att kommentera hur fräsch jag är i kostym;
-Fan vad fräsch jag är i kostym


här är en bild på Woxxa och David, mina allierade bachelors under gårdagen =)



Här är också en bild på jordens vackraste kvinna, Michaelas mamma!
Åhh vad vacker hon är. Känner att jag måste berätta allt som hände, så blunda ni som inte vill veta...
Typ döttrar:P
Vi kom som sagt upp till Michaelas överraskings/20-årsfest uppe i Bergsstugan strax efter åtta. Det var väl
ungefär 15 personer där redan då, som man artigt tog i hand och hälsade på. jag kommer inte ihåg ett namn när
man gör så där så det är rätt onödigt för mig. Men jag förstår ju att alla andra, speciellt tjejer, vill veta vem
jag är. Och jag kan inte klandra dom, kolla bara på killen i kostymen.......
Aja, vi gick in och fick ett glas champagne. Halvfullt och med en torr och karismatisk arom av icke rengjord
sotlucka. Men det gick ner.
Sen så blev det en massa hysch pysch och det klassiska "tysta!" från typ 20 munnar...
Så det var ett jääävla liv där inne, tur att fröken Rönneborg hade ögonbindel och Mp3. Bra tänkt!
Men så kom hon äntligen, och vi började sjunga "Ja må hon leva" så falskt att det skavde i skorna.
OM det var därför du grät Mickan så har jag full förståelse, för vi sjunger ju bättre än dig...
Så du måste ju vara sanslöst dålig.
Men om du grät för att du blev tagen, rörd, spänningarna släppte, vad vet jag. Klassiska fick nåt i ögat,
så var det jättesöt iaf. Värmde oss alla.
Sen så gick hon runt och kramades och berätta om sin dag för oss, vilket var trevligt för jag hade inte så
stor koll på vad som skett. Men det hade tydligen varit jobbigt att vänta, men värt det :D
Sen blev det disco, mingel med snittar och barrundor. Samt en plunta ute i skogen, a´la Woxxa =)
Det är inte dumt att ha med sig lilljuden ibland måste jag erkänna.
Kvällen fortlöpte och ju mer dricka desto mer dans blev det, otroligt trevligt var det i alla fall. Synd
bara att tiden går så fort.
Kvällens roligaste måste nog ha varit när jag och Woxxa och David skulle ut till vår lilla vän i skogen.
Vi slog våra kloka huvuden ihop och listade ut att den bästa vägen att ta ( det här var rätt tidigt på kvällen
så man skämdes fortfarande lite för att gå ut i skogen och "kissa") var den nerför berget på baksidan av stugan.
Inte verandan som dessutom var näramre drickan. Vet inte vad som hände. Kortslutning.
Sagt och gjort, så vi gick iväg därnedför berget. Haha och då händer det. Först kliver jag ner i en lerpöl med
mina glidarpjux. Sen kommer Woxxa efter, kliver ner sig och fortsätter gå. Då har jag rätt kul. Sen kommer
David med sina jättevita, sprillans nya gympadojjor...och tar ett kliv. HAHAHAHAHA då har jag grymt kul!
Och det skönaste är att jag inte säger något till mina vänner, utan bara går vidare. Det är det som är det
vackra =) Jag har inte frågat Woxxa varför han inte sa nåt, men jag antar att det var för att han inte
förstod att man inte ska gå i lera med fina skor hHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :D

Sen så hade vi kvällens happening:
Mickans och Jenkans mor. Vilken kvinna.
På slutet när alla börjat åka iväg, runt 2 tror ajg klockan var, så uppenbarade hon sig. Jag kände hur
jag blev alldeles varm i kroppen och det pirrade så där skönt som det bara gör när man ser en mogen kvinna:P
Jag fick handsvett. Rummet krymte. jag fick tunnelseende. David såg hjärtan i mina ögon tror jag.
Så jag gick fram till henne och frågade om hon ville dansa ( typ det modigaste jag gjort i hela mitt liv)...
och hon sa ja... Som ni kan se ;) Så vi dansade och dansade och jag ville aldrig att det skulle ta slut, men
det gjorde det tyvärr :S
Så vi tackade för dansen och sedan var det dags att gå... Så då promenerade jag, David, Isa, Jocke och en tjej
som hette Emma iväg hemmåt. Just när vi lämnade huset så tog jag fram min lilla gåva till Mickan som jag inte
vågade ge henne *rodnar* och visade dom andra... Det blev hysterisk garv bland killarna och rosa kinder på
flickorna. Det blev ännu mer garv när Jocke vände på klacken, gick in till Mickan och gav henne min gåva.
Tydligen när mamma Rönneborg..... Så jag antar att jag har brännt mina broar va? HAHAHAHAHAHAHA
Vad det var väljer jag att inte kommentera, för jag vill behålla mitt anseende här på bloggen. Jag är som ni
förstår djupt respekterad av bloggare världen över. Det är t.ex i min blogg som "Blondinbella" får
inspiration. Och jag klandrar henne inte, tvärt om. Kör på tjejen! Shopping is fo Laaife!!!
Nu ska jag ta på mig lite kläder (skjortan har åkt av) och gå en liten promenad =)


Text till "Söndag morgon"


Känner inte att jag behöver kommentera bilden något närmare. Det är ju rätt uppenbart vad jag gör.
Jag sitter helt klart bakfull i Woxxas skjorta som han lämnat här, utan övrig klädsel och dricker lite hallonsaft.
 En klassisk bakismorgon helt enkelt. Mmmm vad saften är god och dessutom är jag snygg när jag dricker den!!!
 Jag sitter och funderar på vad jag och skjortan ska hitta på idag. Vi borde röra lite på oss, typ ta en promenad.
Eller inte skjortan för han var ju inte ut igår, men jag iaf. Och då har han ju inte så mycket val i mina ögon.
Sen tror jag vi ska göra någon god mat ihop, slänga oss i soffan och kolla på nån härlig rulle... Typ Sagan,
skjortan gillar Gandalf. Han skulle vilja sitta på Gandalf. Men jag har talat om för honom att det inte går,
eftersom det inte finns något ord för randtigt på engelska. Förutom striped och streaky. Och han förstår ju
själv att man inte kan döpa honom till "Gandalf striped" eller "Gandalf Streaky"... Det tycker jag iof är en
utmärkt titel på en porrfilm. Och där skulle ju skjortan passa in. För den är ju rätt erotisk som ni kan se.
Tänk er Gandalfs långa skägg som böljar ner över skjortan och döljer hans baguette. Det är nästan så man går
igång själv.
USCH!!!! Nu spårade det igen. Man skulle iof kunna göra en liten svengelsk betoning på det, typ "Gandalf
the Randy", det har en viss klang i mina öron, om man uttalar det väldigt salppt med typ tre än.
Så här [Rääääääändiiiiiieee].
Men filmen är redan gjord så det är inte så mycket att fundera över.
Nu ska jag infoga lite bilder från gårdagen och om jag orkar så ska jag även kladda ner några rader om hur
allt var. Kan säga att jag är kär ;D

Nakenkram


Blogglagg

Som ni alla vet så har det varit något utav ett uppdaterings Sm här på bloggen sen i lördags.... Så alla mina läckra inlägg som jag hade tänkt skriva har inte blivit av. Nu tror ni säkert att jag bara säger så för att uttnyttja situationen. Men så är det inte. Det är ordning på mig... Så jag har förberett 2 inlägg på bloggen som jag skrev i söndags morse på bakfyllan..... Så håll till godo ;)

RSS 2.0