Goder afton goder afton.....

Var herre och fru, vi önskar eder alla sågspån till jul! =)
Nu har jag snart skottat ut allt jävla spån som ligger i källargolvet och jag räknade dagens skörd till 12 häääärliga säckar :D Men nu är det som sagt på sluttampen så det känns gött!!!!!!!!
Imorgon så ska jag och Jim upp tidigt för att åka till Malå och mysa med kusinan min och famme å faffe.... MYS =) Det ska fiskas och grejjas på dagen och troligtvis bastas på kvällen..Ska bli riktigt nice =)
Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och fudnerar på en dikt som gubbarna på jobbet skrev strax innan jag åkte hem på semestern... Den lyder såhär;
Vad skulle vi göra utan dig Rille,
Ingen har nånsin näckat som du.
Du är vår alldeles egen kille,
och en dag blir du någons fru! =)
Detta står alltså inne på våran toalett med röd tuschpenna på duschväggen.... Är det okej eller ska jag anmäla dom för sexuella trakasserier? Nån har även lagt till "kost" längst ner, så det blir alltså frukost.... Menar dom då att jag blir någons morgonskjut, eller att jag helt seriöst ska bli uppäten? Hur som helst så känns det inte okej och jag mår väldigt dåligt över detta!
Jag orkar inte riktigt spåra ur med tankeversamheten men det är en del som rör sig i mitt översmarta huvud =)
Vet någon förresten hur onda små kinesiska vaktlar kan vara mot varandra? Karins lillasyster har skaffat 4 st, tre hönor och en tupp... Och dom fryser ut ena hönan:S Hon får vara ute när dom andra är inne och vise versa, och när dom går förbi henne så stampar dom på hennes huvud :S:S:S
jag önskar att jag fick vara en minivaktel för en dag så jag kunde gå in i buren och förklara att dom är små och börde hjälpa varandra att överleva istället för att bråka. Det leder ingenstans och alla vaktlar har samma värde oavsett fjädermängd, kamstorlek, benlängd eller sprättkunskaper!!! Vi måste ena oss för att inte bli uppätna av grannens katter eller råka ut för ett rullande cykeldäck i mitten på augusti! Sen ska vi eftersträva att vara mycket söta och värpa mycket ägg så våra husvärdar inte skjuter oss till vintern :D

Nu orkar jag inte med mig själv längre, god natt :D


God morgon

Hej allihopa, everybody!
Kan väl börja morgonen med att säga att det inte är kul att vända på dygnet. Var uppe till 4 inatt och tjollrade med Jim, Karin och Julia...INTE okej!!!! Vi satt uppe och lirade yatzi och nåt annat kortspel, som jag såklart vann utan större ansträngning...Men det var ändå inte kul att vakna i morse och kliva ner i min söndertrasade källare för att handskotta ut det sista spånet innan återuppbyggnaden börjar :S
Så ikväll så ska jag göra nåt extra roligt bara för att ajg är så duktig. Jag funderar på att åka till Lejonströmsbron med en engångsgrill och några riktigt fina Choritzos och ett glatt humör och sätta mig och grilla. Men istället för att äta korvarna så ska jag binda dom i snören och dra dom längs bron så att det blir flottigt överallt på Sveriges äldsta träbro. Sen ska jag hänga korvarna på lufttorkning från räcket på bron medan jag snickrar ihop tre små barkbåtar samt en flotte stor nog för 85kg mig att åka på. Sen placerar jag korvarna i varsin båt, dom får själva välja startnummer, och sedan hoppar jag själv på min flotte. Sen ska jag försöka hyra någon domare under dagen som blåser igång racet. Det blir då älvsåkning ända ner till Bergsbydammen, och den som kommer sist dit måste åka igenom dammluckan med em tandborste som styrroder. Nu måste jag ner i källaren och jobba vidare till tonerna av min egen sång. Dagens låt är självklart "Jag hade en gång en båt" av Cornelis!
Ha en bra dag allihopa, och kom ihåg dagens visdomsord signerat R.E;
Man kan inte bromsa sig ur en uppförsbacke =)

Skolklocka

3-dagars på Stadsfesten, varav dom två senaste varit sjöslag av sällan skådat slag. Jag mår skit, luktar skit och uppför mig som en skit. Har haft adhd idag och fått för mig att jag ska köpa nån skruttig bil som jag kan ha i sommar nu när firmabilen blev kvar i Norrtälje. Så jag har letat och letat på Blocket men ännu inte funnit något som är fult nog. Så om ni vet av något riktigt charmigt lik någonstans, snälla hör av er till mig, jag är verkligen sugen! Har sökt en massa veteranbilar, men dom är antingen pissdyra eller så är dom inte besiktade... Inte bra!"!!
Ikväll så ska jag se på fotbollen med Jim och jag tror att Hitlers avkommer fixar det till slut. 1-1 efter full tid och sen drar dom det längsta strået på straffarna med Lehman i nyckelroll =)
Summan av summarum är att Europe luktar Daimtårta och dom förtjänar inte den uppmärksamhet dom aldirg fick från mig under sitt uppträdande!
Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiskrens.
Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiskrens.
Jag luktar fiskrens och jag njuter av det. Jag tycker det är så skönt att lukta fiskrens att jag skulle kunna tänka mig att skära av en del utav min underarm, placera den i en glasburk och stänga locket. Placera denna glasburk i en okrossbar monter 4 mil under jord och bevara denna utsökta köttbit till eftervärlden.
Nacksving.


Det var en gång...


sen blev det en katedral.
Igår var jag på Europe, längst fram och poppade som aldrig förr. körde high five med sångaren samt luggade honom lite lätt bara för att han såg ut som en enäggstvilling. Nu ska jag på förkrök med mat, bastu, studsmatta och kinesiska dvärgvaktlar. Hoppas på en rolig kväll och att Amanda Jensen har mitt namn på sina läppar innan kvällen slut.
Du och jag Amanda. jag menar verkligen det. Du coh jag? Vem e du? vad säger du? jag?
äh

Boyaka!

Mycket på G!
Torsk i drakbåtsrodden redan i första heatet och ruggigt irriterad på datanördar utan vinnarskalle...Låg tvåa med hundra meter kvar, då¨vek folk ner sig så vi missade vår finalplats...KUK!!!!
Sen igår så var det stora fotbollsmatch uppe på Mittfältet!!!! =) Världslaget mötte MB (Morö Backe) och det blev som väntat en konfortabel seger fdör mitt världslkag =)

11 efter full tid och förlängining och sedan avgjordes det på straffar...Där jag klev fram och hängde den avgörande straffen så¨glädjescener av sällan skådat slag utbröt =) haha pretty wild, pretty wild

Sen på kvällen så blev det stadsfesten för lite uppvärmningskrök inför ikväll med Jim, Karin och Julia..sen var vi på en 20årsfest också men det var så värdelöst att vi gick innan vi hann sätta oss i princip. Pinsamt

Nu idag så krigar jag på i källaren med renoveringen som faderskapet beställt, så jag har just varit iväg och lånat en cirkel- och en tigersåg för att gå lös =) Så jag skulle tro att jag jobbat klart om 3-4 timmar och då går vi på familjemiddag med krökeri =) Henke (stoooore bror) kom just från Härnösand, så han ligger och sover inför kvällens aktiviteter medan jag sliter för att få ta del av arvet =)

Ha en bra dag allihopa, och framför allt en GRYYYYYYYYYYYYYYYYYYM kväll!

Och allt som sker innanför Stadsfestens portar, det stannar innan för dess portar!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Kachow

Drakbåtsrodd

Ända sen jag föddes har jag varit emot "drakbåtsrodden" på Stadsfesten. Det är en massa tjollriga företagare som slåss om en vandrarpokal på Skellefteåälven och ett rätt roligt galej runt omkring. Men jag skulle aldrig aldrig aldrig ställa upp och ro minns jag att jag har sagt. Och ikväll är det då dags igen, under rådande pissväder.

Och jag ska va med

Jobba jobba jooobbaaa

Hallå allihopa, everybody!
Tänkte dela med mig av några av mina ljusaste semestertankar en dag som denna:
Jag står nere i min källare i mitt gamla rum, och river alltsammans. Det är regningt ute och jag hatar isolering. Eller inte isoleringen i sig, utan myrorna som formligen sprutar ut ur den när jag plockar ner vägg efter vägg. Jag hatar myror över allt. Utan dom så hade jag aldrig behövt renovera vår källare på semestern, utan hade kunnat slappa som man normalt gör. Det enda som skiljer denna dag mot en vanlig arbetsdag är egentligen 80 mil. Samt ensamheten på fikarasterna och en liten dipp i lönekuvertet.  Raster som jag nu valt att hoppa över iom att det inte sitter några bredvid mig och snackar skit. Så jag ber er, slå en signal till mig varannan timme så jag får känna av lite rast iaf. Jag vet inte exakt hur många tiummar jag är uppe i just nu, men jag anar att jag kommer att jobba större delen av min semester.....
Men det gör inte så mkt, jag lever fortfarande på Thailandsresan! Tror dock att det kan bli lite tungt i slutet av november då man har en månad kvar till jul, och inte vart ledig sen början på juli. Men det löns inte att fundera över det nu, det finns så mycket annat man kan fudnera över.
Typ hur gör man en myra mest illa?
Hur får man den att lida längst?
Vad tycker den minst om, att drunka i urin eller avföring?
Hur gammal blir en myra om man stänger in den i en burk med spindlar?
På vilket sätt kan man investera i total utrotning utav denna värdelösa typ av kryp?
Vad får jag för hittelön om jag skulle hitta prinsessans Victorias ena lillfinger i en utav våra väggar?
Skulle kungen stå till svars för att han bitit av det i samband med sin senaste Skellefteåvistelse, smugit sig in i mitt pojkrum, rivit upp ett hål i väggen, stoppat in det där, röjt undan alla bevis och sedan sjungit Kung i baren för mig medans jag sov?
Skulle någon utav dessa svar kunna besvarasav en myra?
Finns det någon urgammal stenålders myra som är betydligt äldre än väggarna på huset som kan vittna mot hans maestät konungen av Sverige i en eventuell rättegång?

jag tror inte det, så därför löns det inte att spekulera mera utan det är bara att löpa amok med kofoten igen.
Vi ses =)


Goo morron go morron!

Idag är det ännu en regning dag i stan,
Men jag har sol i sinne.
Ska göra mig en frukost med fil och banan,
sen ska jag riva ut en källare full av barndomsminne!

Min semester blev ett minne blott,
nu när källaren ska göras renoveras.
Det är av min pappa jag arbetsuppgiften fått,
så jag hoppas att arvet justeras!

6 timmars slit med kofot och arbetsställ,
adhd:et kommer att flöda.
Tur att jag är är så himla snäll,
så jag inte nån oskyldig råkar döda!

Släppa ut massor av hat som bor i min knopp,
leverera på ett vettigt sätt.
Kanske hitta nån mördad människokropp,
Näe nu för mycket på CSI jag sett.

Mördare, drogare, fyllon, aritster,
vad kommer till Festivalen?
allt jag vet är att jag vill ha tjockare vrister,
för den kommer bli helt galen.

Mina vader är så fruktansvärt små,
att det gör ont att titta på mig.
Läkaren säger att jag inte borde kunna gå,
och det känns lite gay.

Så jag funderar på att skiva upp hans rygg,
med en filékniv ack så hård.
Då skulle han inte längre känna sig så trygg,
när han kommer hem till en My Little Ponny bord.

Jag ska inte skriva mera nu,
för det börjar så smått spåra.
Snart kommer någon och säger bu,
för att dom inte gillar mitt sätt att scoora!

Allt som har med sport att göra,
ska vi under semestern lägga ner.
Jag har svårt att på mig själv höra,
för det verkar bara bli mer och mer!

Ångest attack, depression och arbete,
semester är en härlig tid!
Jag hade lätt kunnat ha gott samvete,
om inte KUBB förstört all min frid!!!!!!

Det är djävulens främsta spel,
framför minigolf, långgolf och många fler.
När man utövar det blir allt bara fel,
och slutresultatet misshandlar ger!

Jag tror att 40 % utav all misshandel som sker,
kommer från denna vansinnesgrej,
ändå spelar folk mer och mer,
vilket leder till spark, slag med mer!

Så nu ska vi slå ett slag för vår världsfred,
och ta bladet från munnen.
Jag talar till alla som står i kubbens led,
trilla inte ner i brunnen!

Nästa midsommar står ni där igen,
glada i hatten med nubbe och sill.
Ni förlorar mot husvagnsgrannen Sven,
och nita den jäveln är nu det enda ni vill!

Men stå emot,
låt inte hin håle vinna!
gör inga olaga hot,
för då kommer ni i cellen försvinna!

Sluta istället på en gång,
likt en rökare med sitt begär.
misshandla inte grannen med en tång,
och kalla honom för sär!

Gör jag som och rör inte en pinne,
på hela sommaren utan återfall.
Det kommer att göra dig varm inne,
och du får mer tid till att supa dig knall.

För sommaren handlar om sol bad och alkohol,
fester, nakenbad och festivaler.
Man är kung om man mest sprit tål,
utan att ställa till med skandaler!

Hej på er




 

Sommar!!!


Från mig och Ernst till er alla, en riktigt god sommar!!!!!

Semester

3 veckors frihet från både jobb och blogg, fan va skönt

Sven, Sven, Sven är min vän

Sitter i en trippelkonversation med Woxxa och Öhman på Msn, sen ungefär 2 minuter tillbaka... Och det har redan spårat ur! Först var det lite artighetsfraser om dagens arbete, sen vilken tid vi ska gymma, basta och åka till Flygis... Och sen barkade det, som vanligt. Har nog aldrig hänt att vi haft en seriös dialog i längre än 4 minuter.....Vilet är så Häääärligt =)
just nu får jag skit för att jag stvar mitt namn med ck, det är tydligen gay? ....... Dom ska dö!
Eller dom är en överdrift, för Woxxa är rätt oskyldig..... Han fattar inte vad Danne menar med ck HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA vilken jävla åsnekuk!
Å just ja på tal om det, vi har för övrigt en väldigt väldigt dum sommarjobbare på bygget nu.... Han har jobbat hos oss några veckor innan skolan slutade, och har som kommit in i tugget lite grann.. Och nu och då dillar han om att han inte har nåt smeknamn...Jag har ju typ 17 på alla olika personer varje dag, men inte just honom.. Och vad gör karln idag?
Joo han tar med utskrivna bilder från helgens familjeutflykt. Vet inte vad det var för typ av mässa, men dom hade iaf med sig en sak dom försökte sälja......

En åsna.
En packåsna.
 Hur dum får man vara? Hur givet är det inte?

Så nu har vi alltså en liten Sälunge och en Åsna som praktikanter på jobbet... Sweet! Det är inte svårt att vara mig ibland alltså :D Det är synd att jag åker på semester nu på torsdag, för det är verkligen ett sant nöje att leka med dom på dagarna.
Nu ska jag diska, hänga upp tvätten och sedan åka till gymmet som sagt. Imorgon blir det packning av resväska på kvällskvisten, och sedan på onsdag så blir det hoooouuusecleeeaning så allt är skinade rent när jag komemr tillbaka igen=)
jag är övertrött och orkar inte leva, jag är less mitt liv! hade konsert på bygget sista timmen idag, svischade runt med en sopkvast och städade samtidigt som jag gav järnet till gamla godingar!!!!!
trevlig kväll allihopa, vi hörs! =)

God morgon alla tjurfäktningshatare

Sitter nyduschad och hatar Spanien mer än måttligt! Igår hade vi myspys på Trädis med mat och dryck, mycket dryck=) Och allting var sådär läckert som det ska vara en sån dag. Morgonen började med att jag och Adde vaknade upp från fredagens aktiviteter, städade upp lite grann (jag städade och Adde låg i soffan) ocg duschade. Sen dök 2 man från bygget upp så vi åkte ut till Havspiren och tog en plankstek och två öl, och vips var man snygg igen=) Kan för övrigt rekka plankan till alla er matfantaster som läser min blogg, fy fan vad god den var alltså! Biff! Sen så åkte vi hem till mig igen och lirade NHL på Xbox, och det känns jääääääävligt bra att man är lika överlägsen på det som på allt annat vi gör ihop. Eller okej, det finns dom som är bättre än mig på att spika dyckert och pappspik, i övrigt är jag nog bäst på allt =)
Under eftermiddagen så droppade det in bygg-bobbar eftersom och vi var nog runt 10 man som gick ner till Trädis klockan 17! Väl där så började vi nyttja våran Tysklandsleksak, "Die Tröte!" var 10 minut för att annonsera hur länge det var kvar till avspark. Inte så populärt första 3 gångerna jag blåste och Ragge skrek, men sen tog det sig hos dom flesta... Dom var ju rätt snabblärda så efter ett tag satt barnfamiljer och lugnare sällskap med händerna för öronen var 10:e minut haha, så vi var rätt nöjda. Senare under kvällen då övriga gäster började vara lika snygga som oss, så gick Die Tröte runt runt där inne. Är dock lite besviken på 90% av alla som försökte, för dom klarade verkligen inte av det.
Så man kan ju fråga sig vart vårat land är på väg, när vanliga Svenssons inte kan leverera ett vanligt simpelt blåsjobb? Näe jag tycker det är förskräckligt! Jag vill även flika in att jag är mästare på Die Tröte också, bäst drag i mig=)
Nu ska jag strax hoppa in i duschen och göra mig lite frukost, sen bär det av in till Sthlm för att träffa farbror och farmor. Ska bli skitmysigt=) Jag hoppas på en bra dag med släkt, gratis fika och ett strååååååålande väder.
Ikväll ska det sedan börja packas för semester!!!!!!!!!!!!!!! =) Jag jobbar min sista dag nu på onsdag och flyger sedan hem torsdag morgon för 3 veckors semester med myyyyyyysfamilj! Så alla ni som tänkte besöka Bondens hem med chokladaskar, blommor, pengar, mutor, chipspåsar, godis, 2backar läsk, en cementblandare samt ny inredning. Ni får helt enkelt bärga er till den 19 då jag landar igen, eller så kan ni ju alltid skicka det med expressleverans? Jag skulle även uppskatta om ni körde hela vägen upp till mig för att lämna choklad, och ssedan åkte hem igen. Det hade varit läckert!
Nu tappade jag bort mig lite, det är nog första gången i bloggens historia som det sker.... Jag satt även och kikade på lite gamla inlägg för några dagar sen, och det är ju verkligen mycket lärdomar mellan raderna i texterna. Typ som Woxxas Fjällrävskommentar, nu vet ju alla, inklusive han, att Fjällräv INTE är en hundras. Det står inte, men man kan ana det genom alla garv som följer! Kan iof innebära att det inte var en så ovanlig hundras som fjällräv, utan typ Cocker Spaniel, och då har jag ju dragit förhastade slutsatser. Det kan också vara så att det är en så ovanlig hundras att jag trodde att jag var den enda människan på jorden som visste vad den hette, och därför började garva åt att han hade döpt den till samma namn trots sin låga iq. Det hade också varit komiskt. Det kan ju iof också ha varit så att det inte var någon hund med i sammanhanget, utan att vi bara droppade en dialog ur tomma intet. Och då är det ännu sjukare att han säger Fjällräv! Det skulle också kunna vara på exakt samma vis, men att jag också tänkte på en Fjällräv när man nämner hundras, och då är det brutalt sjukt. Det kunde också ha varit så att alla vi sa var exakt motsatsen till det den andra av oss tänkte, vilket i sin tur på något vis matchade till det den andra av oss sa, och då är det ju också lite komiskt. Kan också ha varit så att jag bara tänkte på dialogen, men aldrig sa den, men Woxxa fattade att jag sågade honom på bloggen ändå? Och då börjar vi snacka telepati, vilket är ett alldeles för djupt ämne för en bakfull människa som ska åka in till farmor från Norrland inne i huvudstaden för att ta en fika och umgås!
På tal om fika, såg för övrigt att det var Sparbankens dag nere i parken igår, vilket drag va? Vilket evenemang! Jag var själv inte där men det skulle tydligen ha varit något kopiöst mycket bankmänniskor där som gjorde ännu mindre i ett ännu långsammare tempo än vad dom vanligtvis gör när man har ett bankärende efter jobbet, är lite småstressade, trött och vill hem. Nej det var ingen känga till er portföljare, det var en hyllning till den utrodade dronten som också var väldigt seg.
Öj! Kom på en god idé! När Bondens blogg fyller 1 år så ska jag också anordna Bondens dag nere i Trädgården. Det ska vara polkagris tema så allt ska vara målat i röd och vitrandigt och överallt ska det springa folk med små grisar som dansar just polka. Dagens "stora event" ska vara en joddlande polisman med en knorr på rumpan som cyklar enhjuling på scenen där, ackompanjerad av Norrtäljes stråkorkester pokjar 98! Vilket syn det skulle vara, och vilket drag. Sen skulle jag sitta i ett hörn och berätta för alla hur det var när jag var liten och växte upp. Hur samhället såg ut och vart jag fick min första kyss av min manliga mattelärare i lågstadiet. När vi åkte till Karibien tillsammans följande år och hur otroligt stor krukväxt han hade hemma i sovrummet.
Satan vad less jag är mig själv, och hungrig!
Ha en bra dag allihop, försök att inte gå vilse!


Vi ska sy och vi ska klippa...

Känner mig som dom små mössen i Askungen, jobb jobb jobb, sen när man kommer hem så är det städning och diskning osv osv. Men livet är härligt =) Nu ska jag iväg på gymmet och köra lite så jag känner mig fin, man vet aldrig vad kvällen bjuder på haha!
Måste även tillägna min arbetskamrat Adde, 20 år,  några rader för ett briljant uttalande idag. Några gubbar åkte ner på krogen för att äta lunch, och på menyn så fanns det Rödspätta med potatis och remouladsås. Adde vänder sig till Jimpa och frågar vad Rödspätta är......
Bara det är ju rätt sjukt......
Jimpa tror typ att han driver, så han svarar att det är korv. Då säger Adde på fullaste allvar till kassörskan att han vill ha korven (som dagens då)..... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHA
Djupt garv utbryter bland gubbarna i kön och Adde känner sig som ett mongo =) Sen kommer dom tillbaka till bygget, och Jimpa drar hela historien en gång till...eller typ 10 ggr till, man blir aldrig less. Hahaha Addes farsa (också byggare) frågade om någon ville adoptera honom för 50 öre men det var dåligt om napp... Så jag har beslutat mig för att ta hand om honom nu i helgen, så han kommer med mig hem efter jobbet. Då ska vi mysa lite och lira Xbox oxh käka Rödspättekorv och grejja =) Samt ALKOOOHOOOOOOOOL i stora lass på lördag. Nice shit!
Nu blir det iväg till gymmet efter dammsugaren fått sig en omgång!
Tjingeling

Fy fan

Jag hatar alla små snusk som röker på krogen. Det luktar skit, smakar skit och ser ut som skit. Så lägg av. Ska det rökas så tycker jag att man kan stänga in sig i en jordkällare, lyssna på Bob Marley och aldrig komma ut igen. Så känns det just nu, men ja ä inte bitter....
För övrigt gick allt kanon, bokning osv osv. Fick 3 glas citronvatten av Woxxa så jag lär ju pissa ner mig själv ikväll.Allmänt less livet, ska bli skönt att åka till jobbet imorgon och få avreagera sig lite. Jag hoppas på rivning, var länge sen nu... Skulle vara riktigt skäönt att bli inspärrad i nåt rum med många ömtåliga saker och sköra väggar.... Håll tummarna för mig, och sov så gott! =)
Kramkalas

Tjeeena!

Kom jsut hem från ett benpass på gymmet, så jag är hungrigare än medelsvensken! Tur att det finns mat hemma samt proteinshake så man slipper bli ett benrangel =) Idag så har jag jobbat ute i regnet med det ena och det andra så jag känner mig ruggigt frusen och "blåst", hoppas det går över i duschen... Har även ringt en massa samtal till höger och vänster och styrt upp vår firma/grabbkväll på Trädgården på lördag, just nu är vi 13 starka med bud på 2 till!!! Ska bli riktigt nice! Vi komemr att börja hemma hos mig vid tre och lägga ribban lite lätt, sen blir det ner runt fem för att käka och ladda=) Ser ruskigt ljust på situationen tack vare gårdagens läckra seger!!!
Ska gå ner ikväll och boka upp allt med mat osv osv så det är klart, så man slipper bry sig mer om det... Sen blir det bara en lååång väntatn fram till lördag. Tur att det är bra matcher fram tills dess också !!! =) Även tur att det bara är killar som ska med på lördag, och då tänker jag inte på korvfest. Utan på hur otroligt mycket lättare det är att ha att göra med killar än med tjejer när det gäller att bestämma saker. jag har ringt frågat alla vad dom vill äta, och alla har nöjt sig med att välja på dom tre rätter jag valde ut. Inget tjaffs, inga frågor. Bara ett rakt svar. Det är ta mig f*n inte illa!!!! =)
Jag har även fudnerat lite på gårdagens händelse på toan, och kommit fram till att det inte är någon fara! jag var helt enkelt inte nog "kissis" utan gick nog bara dit för att jag inte hade nåt bättre för mig.  Haha det där lät ju som ett riktigt toppenliv. Sverige har just vunnit en  EM match  och jag söker närhet på killarnas hahah! jag ändrar mig... Jag tror att jag gick dit för att göra det jag skulle innan jag skulle gå heeela vägen hem sen. Eller inte gå, jag hade ju bilen. Och det är iof bara 500  m från mig....
Vid närmare eftertanke så var jag aldrig på toaletten under gårdagskvällen, faktum är att jag aldrig ens var på trädgården. jag satt hemma hos min granne med den stora katten och åt hemmagjorda vaniljdrömmar och drack grönt te. Hon är för himla härlig min lilla granngumma! =)
jag satt för övrigt och reflekterade över en sak på jobbet idag angående Woxxa. jag har hållit det inom mig själv allt för länge nu och känner att jag inte klarar det längre. Det är världens minsta grej, men denm äter upp mig inifrån. Jag är ju något utav en ordmärkare tro det eller ej, och har väldigt svårt att hålla igen munnen när någon säger fel, oavsett vem det är. Och det är en sån liten grej jag ska ta upp nu.
För två dagar sen sa woxxa i nåt sammanhang att det skulle vara kul att kamouflagera sig. och det heter verkligen INTE så Woxxis.. Det heter kamouflera sig!
Åhhhh vad skönt det var att få det där ur sig!!! Typ det skönaste jag sagt på många år!
Nu ska jag studsa in i duschen och göra mig redo för att ta strid. Kan ev. bli 16 pers på lördag fick jag nyss veta, så man måste nog gulla rejält där nere om det ska gå vägen. Tur att man har MVG i smörning sen skoltiden, alla ämnen, utan minsta tvivel!!!! Till alla er som tycker att det är fel kan jag säga att jag håller med, men det är jäääääävlgit skönt när man står där med vg+ i snittbetyg... Älskar mig själv.
Ha en trevlig kväll

Hejja Sverige!!!!!!!!!!

Fy fan så jävla skönt! Helt jävla underbar match som frälste hela Trädgården ikväll, 10 fågelungar av 10 möjliga. Jag tror att ungefär 90% av Sveriges befolkning kommer att lägga sig i sängen ikväll, och önska att Zlatan låg bredvid dom. Jag är beredd att sälja mina fotbollsskor till Rädda Barnen för att få träffa honom någon gång i livet, fan så kung han är! Däremot så måste jag be om ursäkt å Lagerbäcks vägnar för att han har inne Chippen på planen. Han spelade iof hyffsat idag, men han är på tok för ful, för mesig och har för snygg flickvän för att förtjäna en plats i startelvan. Jag ska även erkänna att jag inte glömt hans toffsar från förra VMet, mycket av denna oprovocerade spya kommer nog igen från det. Så byt ut honom och in med Kim istället, Chippen ska sota i minst 3 VM till. Kan han fortfarande prestera då så är han värd min förlåtelse =)
Sen ska jag även bekänna en sak som gjorde mitt liv lite svårare att hantera ikväll. Jag gick på toa efter matchen för att kissa, inget speciellt med det. Hängde ut den bredvid två andra killar, och vad händer???

-Scenskräck!
Jag kunde inte... Och det har aldrig hänt tidigare!!! Vet inte vad det var med honom ikväll, kan vara det att alkoholen saknades så att han inte kände igen sig.... Iaf så stog jag där och kände hur jag blev mer och mer generad, så till slut fick jag ge upp.... :O
Undrar vad dom som stog där tänkte?
-Kolla jullen, ficxar inte offentlig toa, vilken färsking.....
Så nu ska jag ta mig en rejäl funderare ikväll på vad som hände, sen ska jag och lillen sätta oss ned i smågrupper och disskutera händelseförloppet. Gå igenom steg för steg vad som hände och hur vi ska kunna bättra oss! Troligtvis är svaret ÖL.. Så jag måste kanske gå ner en sväng imorgon och återuprätta min värdighet. Provar en chansning, alla ni grabbar som sett ovanstående händelse, kom till trädgården nästa gång jag är där så ska vi reda ut saker å ting!
Nu orkar jag nog inte tjaffsa mer om livet, träningspasset gick jättebra och efter det så åt jag och Woxxa en jättegod cheese & bacon hamburgare innan fotbollen, the rest is history =) kan för övrigt säga att alla ni barn som tänkt gå till trädgården på lördag, GÖR INTE det....
Jag drar nämligen med mig min firma dit på fotbollskväll, och det kommer bli BLÖTT!!! Så allt som händer under den kvällen tar jag avstånd från redan nu, men troligtvis kommer det att bli sjukt roligt. Så jag lär återkomma udner veckan med fler peptalks om det, när bokningar är gjorda osv osv... Så då får vi se vad som händer =)
Dröm sött allihopa

God dagens alla blåstälskare

Idag har nog varit den sjukaste väderdagen på mycket mycket länge, det har blåst stumt hela dagen. Sen blir ju saken inte bätre av att man står nere vid havet och snickrar i ett hus med panorama fönster.....utan fönster! Träningsvärken från gårdagens löppass har checkat in i ben och rygg, så jag har gått som en våldtagen grottmänniska idag. Ett tag blåste det så jävligt att jag funderade på att bygga mig en drake och flyga iväg till varmare land. Men det var rätt komiskt när jag tänker efter, stog på en ställning med träningsvärk och höll på att blåsa ner, samtidigt som jag försökte spika tak med dyckert. För er som inte vet vad dyckert är, kan jag tala om för er att det är djävulens mest utstuderade uppfinning. Det är kort sagten jätteliten tunn spik, som man ska slå in i brädor för att dom sedan ska gå att dölja lättare än vanlig spik. Behöver jag säga mer?
Jag trivs som bäst när man inte behöver ha någon känsla alls, inte tänka, inte fundera, inte mäta, inte vara försiktig, utan bara köra! Då trivs jag som fisken i vattnet =)
Men nu var det dyckertdag som sagt...Så jag har varit farligt nära adhd gränsen stundtals, och tvingats andas lugnt för att inte tända eld på skiten och beställa ett lass cement och begrava skiten med.... Istället har jag tagit mellan 10-20 smällar på fingrarna samt måttat galet och sågat om några gånger, med ett stort leende på läpparna. Det är trots allt inte varje dag man får dyrka djävulen 8 timmar i sträck, känna lite av hans givmildhet på fingrarna och samtidigt få betalt för det.... Så summan av karrdemumman så var det värt det. Skönt att det blev klart också för mina fingrar pallar nog inte en dag till. Så dagens Slusksak är dyckert, keep it away!
Nu ska jag kasta i mig en macka och sedan bege mig upp till gymmet för ett lättare bröstpass och lite annat smått och gott =) Sen blir det ner till Trädgården och middag med Woxxa innan fotbollen drar igång!!!! Öhman kanske ansluter också, beroende på humör =)
Ska bli mysigt att titta på Sveriges första match, eller deras första steg mot fiasko som jag befarar. Tror det blir en poäng under hela VM:et för vårt kära landslag... Hoppas jag har fel!!!!

Ps. Såg "The number23" med Jim Carey i söndags innan min match, vet inte om jag nämnde det... Men den är i alla fall riktigt bra, imponerande att Jim gör bra ifrån sig utan sina grimaser... Han är kung :D
Tjingeling

Puh!

Oj oj oj, svettig afton för Mr. Ericsson idag. Jag och Gurra omarbetade vårat löppass litegrann idag....eller rätt mycket. Vi hade tänkt köra backträning, men det blev långdistans istället! Och när jag säger långdistans, så menar jag lååångdistans, rekordlångt för både mig coh Gurra... Vi löpte till Rösa pendlarparkering och tillbaka igen, 2 mil fågelvägen... Så nu sitter jag här, efter en mysig dusch och middag mer Snurran, och sedan en GRYM fotbollsmatch mellan Italien och Holland. Fy fan vilken match alltså, heeelt sjukt!! Nu blir det nog inte mycket mer ikväll,. för min rygg har typ lagt ner verksamheten. Har ruskigt ont, men det är ju bara härligt när man vet att det är p.g.a träning.- Hoppas jag får åla mig ur sängen imorgon och gå som en krympling hela dagen=) Kanske inte är en bra idé att spika tak då, men den som lever får se!!
Nu blir det sägnen, go natt!

Hej hopp!

Hej alla glada och Magnus Betnér!!!
Idag så har jag haft en strålande dag på jobbet, allt har flytit på och imorgon ska jag och Andre färdigställa vårt lusthus med innertaksspikning=) När jag sedan kom hem från jobbet, så låg det ett brev från farmor och väntade på mig och det gör alla dagarn till superdagar. Händer ungefär två gånger i månaden så ni som vill ber om tjänster försök pricka in en utav dessa, för då är jag villig att göra allt. Nu sitter jag och fikar lite lätt innan Gurra G dyker upp för en löptur och ett gympass. Har man sedan livslust kvar efter det så väntar ett innebandypass med laget, så jag räknar med att ligga i fosterställning senare ikväll =)
Hoppas för övrigt att dom här två sista veckorna bjuder på något extra roligt, typ delfinschock nere i ån. Hur stort vore inte det om Flipper skulle ha tagit med sig några polare och simmat upp i ån. Slitit ner den där förbannade tvättlinan som ska föreställa konst och sedan simamt vidare igen. Typ något sånt skulle göra min semester "heeelt sjukt bra" som Grynet säger. Nu ska jag knapra i mig lite kreatin, sätta på Ledin och rocka upp stämningen innan passet =)
höres sen alla blogglovers=)

God kväll

Tjaa, vad skriver man en kväll som denna? Har varit i grillartagen med danne ö, w och Jocke a, sedan kubb med samma herrar, storebror ö och Bea o Anna. Jag har med andra ord syndat mot mig själv ikväll. Jag lovade att aldrig spela kubb på hela sommaren för att jag blir så irriterad när jag missar. Det är ju så fruktansvärt simpelt, denna djävulens sport, men likförbannat så går det inte. Första matchen blev iof seger, så då blir man ju lite glad. Men sen spårade det ur, vi hade typ 15 meter stor spelplan och fokus minus 10. Så sista matchen drog ut på tiden, typ 30 min... Så nu har vi alla lessnat på livet och åkt hem, och jag sitter här och längtar tills väckaren ringer imorgon. Ska bli så jävla skönt att inte vara ledig längre så det är svårt att beskriva. Imorgon tror jag även att jag ska inleda en tung träningsperiod fram till den dag jag åpker hem. Varför vet jag inte, men det känns som att jag behöver röra lite på mig nu. Mitt psyke har tagit en del stryk efter helgen av en rad olika anledningar. Och jag känner att jag måste träna ut missnöjet. Så svårare än så var det visst inte =)
Kul även att Tyskland gör sitt jobb i sin öppningsmatch just i detta nu, 1-0 mot Polen och jag antar att dom kommer öka på det relativt snart! Jag gillar nog fotboll rätt mycket ändå, skulle jag få välja mellan att se en VMfinal i fotboll eller en VM final i hockey, så väljer jag ju helt klart hockeyfinalen före. jag tror nog att jag hellre ser en träningsmatch mellan Skellefteå AIK och Djurgården IF än en VM final i fotboll. Däremot så är jag inte beredd att se en träningsmatch mellan DIF och SSK före en final, och det säger en del!
jag glömde bort en sak angående kubbspelet för övrigt...Eller jag tänkte mörka, men det finns nog andra personer som kommer nämna det i alla fall. När vi lirade den sista matchen så låg jag och tjejerna under med typ 5 kubbar. Men vi kämpade oss tillbaka (mkt p.g.a att tjejerna började stå framme vid kungen och kasta) och jag kunde på egen hand avgöra rysaren med ett "mellan benen"kast på kungen. Målgesten som sedan följde var i sin egen klass inom kubbsammanhang skulle jag tro.  Jag löpte ut mot grusgången(vi var i parken) och vevade med armarna likt en kungsörn som triumferande har fångat ett byte. Men sen hände något som kungsörnen inte hade räknat med... Det var jättetorrt i gräset så när jag vände så slog jag undan benet på sig själv, och föll liksom i slow-motion samtidigt som jag flaxade med vingarna. Garven som följde efteråt var öronbedövande och jag msåte erkänna att glädjeruset utbyttes mot en känsla av förnedringe på bara bråkdelen av en sekund..... Men det bjuder jag på, det är ju inte direkt första gången jag lyckas med en sån här grej och säkerligen inte sista heller =)
Nu ska jag kika klart fotbollen, göra lite mat till imorgon och sedan sluta dom blå om inget oväntat sker =)
Sweet dreams everybody!

Fy Fan!

Nu spritter det i benen på mig, har sett en film på morgonen och nu lagar jag matchmat till toner av Tompa Ledin. Lika hopplöst förälskad i fotboll nu som då!!!!!!!!! :D Snart så är det avspark, och jag har ändrat inställning till livet. Jag ska vara Cannavaro istället, han har stil =) Satan så taggad jag är på fotboll, heeeelt sjuuuk! Ut i solen och jaga läder, kan det bli bätter? Det riktigt spritter i kroppen på mig, skulle vilja hjula runt runt här inne i lägenheten och skrika, rulla in mig i mattan och kräla runt som en mask! Men det är så jag känner just nu, kan ju ändras väldigt fort. Om jag missar en hjulning och rasar in i väggspegeln, skär upp handlederna och mister vänsterfoten. Va ska ja göra då då?
Så vi skippar allt det där, och bara taggar med musik i 30 min till, sen är det samling.
Lycka till idag, Cannavaro, youu´re the man! =)

Så var det igång

Äntligen har fotbollsEM gått av stapeln, fan va nice! Nu blir det fotboll, öl och chirre i några veckor framöver. Kan knappt bärga mig till tisdag då Sverige börjar sin vandring mot hemnationen igen. Det blir tyvärr torsk med 1-2 mot grekerna, 0-2 mot spanjorerna och 1-1 mot ryssarna. Positiv, sån är jag =) Nu har jag just kommit från en väldigt välidgt lam trädgrådskväll! Mycket folk iof men det är rätt värdelöst att vara nykter ute... Så man får ju skylla sig själv. Å andra sidan så kommer jag att ha igen det imorgon när Leif b-team gästar Rånäs på eftermiddagen, ska bli riktigt roligt. Har inte riktigt bestämt mig vem jag ska vara ännu, men det lutar åt Mellberg. Återkommer om det blir några ändrignar. Imorgon handlar det om ett tillslag, inte ha roligt och se till att man inte gör illa sig! Nu ska jag hoppa isäng och somna in till the Holiday som jag började se en stund på i eftermiddag, snacka om en mysig rulle alltså. Brutalt!!!!
Dröm sött allihopa

Längtar efter dig pyret


Satt och kikade på lite Thailandsbilder och kunde inte hålla mig från att ladda upp den här.
Gud vad jag längtar efter att få busa med lilla Emilia igen =) Ska bli så kul att få kasta henne i
vattnet i stugan i sommar och jaga henne runt runt på gräsmattan!!!!!

För bra för att vara sant

Fy fan vilket väder det är ute alltså, helt sjukt! Måste bara tas till vara på , så ikväll kommer grabbarna över på grillning och fotboll. Ska bli riktigt nice och jag hoppas även på lite utgång. Trädgården är spikat men hur det blir med Mobys får vi se, somliga har ju match imorgon. Vore jobbigt att uppleva en helvetessöndag igen, för senast var det nära att jag dukade udner. Men som sagt, stora förhoppningar på kvällen efter dagens bad och uppladdning med killsnack under tiden. I feel lucky!


Det var en gång...

En liten liten pojke, som aldrig kunde sova ut på morgnarna! Så varje morgon när hans kompisar låg och sov, så fick den lilla pojken hitta på saker med sig själv. En morgon så hade han absolut ingenting att göra, så han bestämde sig för att se en film. Den lilla pojken valde Dum och dummare och satt helt själv i sin lägenhet, och skrattade tills han grät klockan sju på morgonen. Den lilla pojken hade varit ute med sina vänner på krogen dan innan, så han var egentligen jättetrött, men ögonen ville bara inte vara stängda. Så istället för att ligga kvar i sängen när filmen var slut, så satte han på sig träningskläder och löparskor, och tog sig en runda. Det var jättesoligt ute och en massa folk med motorcyklar i parken som den lilla pojken sprang och tittade på. Oj vad han önskade att han hade någon att springa med, det hade varit så roligt tyckte han. Men alla hans vänner sov ju så det var en omöjlighet. Det går ju inte springa när man sover, gå möjligtvis. Tänk vilka olyckor som skulle ske om folk började göra saker när dom sov. Usch!
Så den lilla pojken tog sig hem efter 40 minuters funderingar, gjorde i ordning en jättestor tallrik med välbehag och serverade sig själv. För senare den dagen så skulle hans vänner vakna och då skulle dom åka och bada ihop, Gud så kul det skulle bli. Den lilla pojken hade adhd och ville verkligen inte sitta still i det fina vädret, han var beredd att göra precis vad som helst. Första tanken som slog honom var att han skulle gå ut och putta sin bil upp och ned längs Roslagsgatan, men i.o.m att det var Custom Bike Show i staden så var det ingen bra idé. Tänk vad poliser det skulle vara ute, och framför allt farliga motorcykelkillar vars högsta dröm var att köra över en bilknuffande liten pojke. Sedan skulle dom släpa med sig honom hem till swin Klubb och där skulle dom förnedra honom på alla möjliga sätt. Stoppa upp Brysselkål i armhålorna på honom, hänga honom på väggen i en spik i örat och sedan skulle dom leka "gömma pinne" med honom. Men p.g.a bristen av gömställen så skulle dom tröttna rätt fort, så dom skulle börja leka "gömma störst pinne" i liten pojke efter ett tag. När sedan det var över så skulle dom plocka ner den lilla pojken  och ställa honom på alla fyra på ett litet bord i glas, iklädd endast en strumpa över familjejuvelerna. På strumpan skulle det vara en massa minimorötter och side salads från McDonald´s för att MCgänget skulle känna sig nyttiga. Vid sidan av det här bordet skulle det sedan stå akrylfärg i regnbågens alla färger och den lilla pojken skulle efter ett tag se ut som en lustig liten färgglad kladdstaty, med ett annat syfte. Han skulle fungera som en pinata, knuttarna hade nämligen en stor ryggsäck full med Svarta Katten tablettaskar, som dom skulle försöka slå ner från den lilla pojken med ett fiskespö utav märket Abu Garcia. Den lilla pojken skulle ha ångrat sig något så grymt att han skulle putta den där bilen på morgonen, så jag tror att jag hoppar in i duschen istället! Ha en bra dag alles!!!

Åhhh

Det är typiskt!
Förra södnagen.-..aldrig mer dricka...ikväll... dricka....igår dricka.....imorgon....Vi får se...men det är bra väder och humrarna ligger klara för gödning.- jag har för övrigt sett en hel del artister ikväll, kul. Tycker om medelålders männ som bjuder på drinkar. bartenbdets osm bjduer på drinkar. och tjejre som låser sina cyklar så man får bära skiten hem. KUL! Alla som tycker det är kul räcker upp en hand. passa bollen vidare, det är dags för nästa pojke att säga sitt bnamn! men ditt jävla ego, ska jag måsta komma ner och bryta bollen ur hämnderna på dig? Näe nu jävlar! För faan din satans jävla mongolidugne, släpp bolljävlen innan jag tar av käkbenet på dig. Du ska få stock! Nu okrar jag inte skriva emr, han har fått stock.
hej

Ps.

Ps. Skulle vilja gratulera en god vän till mig som lyckats få utegångsförbud ikväll, trots klart uppnådd gymnasieålder!!! Alla i hela stan ikväll är ute, men inte hon. Hon sitter hemma på familjekväll och gör sina läxor. Go girl! Jag tränker inte avslöjja att det är dig Jenkan som detta inträffat för, du kan vara lugn! Skönt att se att min/din älskade mor tar sitt ansvar på bästa sätt! Vilken kvinna!!!!!!!
Hoppas att fröken tar lärdom av det här och inte gör om det i fortsättningen, det vore för himla tråkigt! Jag som överårig känner mitt ansvar och kommer hädanefter stå vid legkontrollen på Trädgården och kolla alla som inte blir kollade av vakterna. So watch out, I´ll be there!!!!!!!! (tänk er att det är lite kuslig musik och en åskblixt just när jag sagt klart meningen)

Hej


Haha

"Just smile and wave boys, just smile and wave" =)
God fredagkväll allihopa, hoppas ni har njutit av dagen lika mycket som jag har gjort!
Började dan med att jobba hos chiefen innan jag åkte med bröderna Öhman och LillMicke till Kärleksudden för ett kallt bad. Ungefär 4 cm varmt i vattnet just nu, förhoppningsvis tar det sig till nästa vecka. Både i längd och temperatur!!!!
Nu har jag just sett Madagaskar och garvat lite för mig själv, finns inget bättre än animerat. Så enkelt ät det!!!!!! =)
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för den stora balen!!! Jag var och hjälpte Walle riva lite i sin nya lägenhet igår, och som tack för att jag släppte lös alla mina brister som människa i ungefär 4 timmar, så ska han bjuda mig på middag ikväll. Billigt för oss båda =) Hoppas att alla tycker om solskyddsfaktor, för det är CPvarmt i solen, idag näer jag hoppade in i bilen, eller bastun rättare sagt, så hade jag 35.5 grader i den. Fattar ni så sjukt. Så badet var välbehövligt. Eller egentligen inte, med tan ke på att jag simmade i min egen kroppsvätska när jag klev ur bilen hemma. Kände dock en svag arom av malt, trtoligtvis från trädgården igår. Sjukt att man kan bli bakis på 4 öl och hemgång vid tolv. Stora starka manliga jag som dricker 2 75or till frukost, ett flak Norrlands till lunch och sedan 176 laktritsshots i vanliga fall. Billigt och mysfaktor 100, tack för en mysig kväll Robin<3
LOL
Nu orkar jag itne med mig själv längre, puss på alla

Ps. Grattis Bea och alla andra studenter, jag hoppasd att ni får ett långt och arbetsläöst liv med mycket sjukdomar samt problem med den där förbannade stämplingen! Länge leve egoismen!!!!!!!!!!!!!! =)

Insane!!!

När ska det här vädret sluta?
Jag har fan inte sett ett moln på en vecka nu och det är inte bra!
 Tänk på alla skördar som tar stryk.....


SM i blogg


Hallå allihopa, everybody!
Inser ikväll att jag har skitit i det blå skåpet när jag skrev att jag tar sommarlov från bloggen. Det har som ni ser spårat ur ikväll. Men jag kände bara att jag var tvungen att lägga in en bild på mitt tama mongo Daniel, här talandes med sin riktiga mamma i telefonen. Hon har som ni säkert förstår tagit ett rejält avstånd från sin son, och lämnat honom i hädnerna på mig =) Så jag göder honom med två fullkornsmackor med smör, ost, sallad, gurka och fiberkeso samt ett glas saft för att han ska orka hålla sig vaken ikväll. Han har allt för många ggr vaknat upp under våra filmkvällar med en bitchslap i ansiktet =) Ahh those were the tays (dreaming away)... Nu ska jag återgå till att såga mitt singelliv, bye bye

Hörredu!!!

Daniel "ÅlÅke, Ålis, Stockarn, Don Sjuan, Lord" Woxberg, varför har du mask i kroppen?
Nu sitter karln och rigner mig och skickar mess stup i kvarten. Först så ville han till Flygis och sen till parken och kasta flaskor i övningssyfte för sin nybörjade barkarriär. Men jag sa nej, för enligt källor är det kallt i parken. Jag vet inte hur kallt det exakt är, men jag föreställer mig isbjörnar!
Sen så skickade mongot mess om att han ville till Donken och ta en fika, men i o m att jag nyätit så känner jag itne för det heller..... Nu ringer det på dörren, brb.....

Aha, det kunde man gett sig faan på. Det är min hyperaktiva mongolide särbo som står här, glad och upphetsad som vanligt =) Han har varit i stan och köpt jens, tischa och brillor. Så räkna med att ÅlÅke blir livsfarlig i fortsättningen lol !!!
Nu ska vi titta på när Carro hoppar lite längd och prata om hur fina kläder friidrottare har på sig.
Ha en trevlig kväll allihopa, för det ska jag ha med Woxxis....
Ps. Troligtvis blir det Trädgården i morgon, bara det är bra väder... GÅR INTE hålla sig udnan. Kanske grilla lite osv osv

Tjing

Psalmtoppen

Blott en dag, ett ögonblick i sänder.....
En vänlig grönskas rika dräkt.....
Kan man spendera en timme i soffan på ett bättre sätt? =)
Nu sticker jag ner i parken och leker, tjingeling :P

Mumsigt med måndag

Jag vill börja med att tala om för alla hur mycket jag älskar måndagar!!! Man är alltid som piggast på måndagar, gör alltid mest rätt på måndagar och älskar allting mest på måndagar! Vill inte gå in på några detaljer men man kan väl säga att jag inte förtjänar mitt liv idag =)
Insåg även att mitt liv inte är så bra som jag tror idag, på ett väldigt brutalt sätt. Stod på taket och spikade när jag hörde en fiskmås skrika. Vände mig om och såg hur han satt strax nedanför mig med en liten babygädda i munnen, skrikandes som en jävla dåre efter något. Någon sekund senare landade en till fiskmås, en biatch, och dom körde "Lady & Lufsen" med gäddan. Och då kom jag på mig själv med att först stå och le och det hela, funderandes på om vårkänslor också gäller i djurriket (vilket jag kom fram till att de gör), och sedan insåg jag att jag var lite avis på fiskmåsen :O Och då menar jag inte på grund av den lilla gäddan. Utan jag stod å funderade på hur kung han var i det läget! Ja men tänk er själva, ge sig ut på vattnet och fånga färsk mat till sin date, sedan köra Tarzanvrål i 4 minuter för att få hennes uppmärksamhet. Sen när hon landar så ger du bort all din mat utan snack och ser sedan på när hon äter den  ute på en klippa i Skärgården, tillsammans med dig. Vad tror ni skulle hända om en kille gjorde så mot en tjej? Joo givetvis så skulle han få ligga! Han skulle få ligga tills han tappade sugen och trots det skulle han få ligga vidare. Han skulle ha julafton varje dag. Hon skulle gå ner på knä och fria, trots att det inte är slutet av februari på ett skottår! Han skulle bli hembjuden till hennes föräldrar, och svärfar skulle möta honom ståendes på knä med nationaldräkt och rosenblad. Kanske en röd matta, lite skumpa och två små dvärgar med trumpeter!
Tankar som slår mig, och som säkert var syftet med måsens handling också!
Nu ska jag göra lite mat, för ikväll blir det gym innan hockeyträningen så det gäller att ha tanken full =) Tror jag ska vara Foppa på innebandyn idag, eller Gretzky!!!!
Tjingeling

Ensam pojke söker


Just nu så sitter jag och skriver en otroligt seriös kontaktannons för alla er intresserade där ute. Så alla singeltjejer, och väääääldigt vääääldigt rika snubbar med små organ, håll ut för snart komemr den =)

Nu är det sjukt

Orkar inte skriva nåt. Kom just hem från matchen, seger med 3-1. Lirade 90 minuter, mittlåset på backen. Tjitjing!!!! =) Nu har jag druckit en shaker och sitter och väntar på Daniel och Daniel för lite middagsmys. Troligtvis så blir det något otroligt oseriöst för jag orkar fan inte grilla. JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULKLAPP vad trött jag är. Stort för övrigt att Mr. David assade till ena målet idag, respect! Själv stod jag för lugnet och spritlukten på banan.
Ikväll så ska jag ligga som en rå fläskfilé i soffan och titta på nån rulle med boysen. Det ryktas även om att Ålis har dejt senare ikväll, så vi får se vad som sker.
jag vill också ha dejt. jag vill ha tjej. jag vill ha strumpor som ligger vikta efter tvätten. jag vill att någon ska ta hand om mig och vårda mig som ettt litet spädbarn.
hej

Vilken dag

God morgon alla tvådagarsbakfulla människor som har städat 1 timme på morgonen och som nu snart ska gå ner i parken och sola i två timmar innan ni ska spela fotbollsmatch. Nähä, det var visst bara jag som var så mongo att jag tackade ja till fotbollen i fredags eftermiddag och tänkte köra en vit helg. Säga vad man vill, men det är ju snudd på fantastiskt hur starkt psyke jag har. I fredags så satt jag och Danne hemma, hade inget att göra.Så det blev grillning...och öl. Sen drinkar, bjuda över lite folk och ge järnet.
Igår måddde jag dinosaurie fram till klockan 6 på kvällen, åt ett glas fil på hela dan och hataade livet. ALDRIG mer sa jag till mig själv.... På kvällen var det grillning ute i Väddö (skitmysigt) och vad händer? Jooo hem och ladda upp med några "Simsalabim"drinkar innan Trädgården innan Mobergs. Och som vanligt är man så jävla snygg när man är hemma, och hela vägen ner på stan så det finns inte en chans i helvetet att brudarna inte ska hänga som klasar på en.
Sen vaknar man. Kommer ner, sitter och snackar med booooysen, dricker mer och mer så man blir ännu snyggare. Men ignenting. Jag ska börja leta tjejer på andra ställen tror jag, the one finns nog inte på Mobergs. PRECIS här och nu så bestämmer jag mig för att inte vara på Mobers en enda gång förrän mitten av juli. Och det kommer att hålla, tro mig=)
Jag har nämligen semester den 19 juni till den 9 haha så det är inget jättetungt vad... Två helger jag måste klara mig..... You go boy!
Nu ska jag ringa mina små stjärtgossar till vänner och släpa med dom ut i solen. Försöka, utan framgång, att övertala dom att lira fotboll med mig ute i Lohärad. Jag ska be på mina bara knän och sen försöka ge dfom dåligt samvete, grina, gråta, skrika, bita, massera, smickra, flirta, lova osv osv. Jag vill verkligen inte lira själv idag. Men vem vet, rätt vad det är så har dom nån skitstor kille i motståndarlaget sopm gör slut på mitt lidande. Eller så kanske det sitter typ en skitsnygg tjej på läktaren, som älskar att ta hand om misslyckade människor på grund av sina starka moderskänslor och brist på kärlek som liten. OM hon nu skulle sitta på läktaren så är jag övertygad om att hon skulle falla pladask för mig på grund av min uteblivna talang =)
Nej nu urartade det lite grann, jag hatar när jag tappar spåret. Det där med tjejen skulle aldrig ske, för jag är kung i fotboll. Skulle jag få ranka mig själv så skulle jag nog hamna strax under den svenske Capten och mittbacken, världens kanske manligaste fotbollsspelare. Titta på den pondusen. Oj oj oj! Dessutom har jag vita skor och har skiiitsnygg löpstil, bra teknik och ett jävla skott. NOT.
jag orkar inte tjaffsa mer, börjar få ont i huvudet. FAN va livet är härligt=)
För övrgit så hittade jag ett fågelbo med ägg i i torsdags i lusthuset jag och Andre renoverar. Senare visade det sig att det fanns ett till bo, utan ägg i den andra delen av huset. Och då slog tanken mig. Tänk om det är ett övergivet fågelsommarlusthus? Tänk om jag hittat barnkammaren och stora sovrummet och nu bara hade köket och vardagsrummet samt utedasset kvar? Jag började febrilt leta under dom kvarvarande takstolarna och döm av min förvåning av vad jag hittade... Ni kommer knappt att tro att det är sant!
Det var absolut ingenting som tydde på ovan nämnda saker. Alltså inte minsta lilla lilla tvivel rådde om att det inte fanns några fler fågelrum i huset. Och vad tyder det på då? Joo det är ju självklart så att under 90 talets högkonjunktur i byggbranschen så passade världens sista dronter på att ta ett lån för att bygga sin drömkåk för att rädda sin art.
(Jag skulle vilja flika in att det var alltså INTE Sid och gänget i Ice Age som tog kål på dom sista dronterna under den där melonjakten, utan jag har nu upptäckt spår som kommer att få vetenskapens alla forskare världen över att häpna)
Men som för många andra gick det åt skogen när ekonomin vände och lånen steg i taket. Så dom gjorde det enda rätta för att försöka överleva. Dom gjorde två "låtsasdrontägg" för att lura banken att dom höll på att återbefolka jorden med dronter, och gav sig sedan av på en backpackersemester i Thailand för dom pengar dom hade kvar. Så här i efterhand så är det ju många frågor som dyker upp i min skalle iaf. Varför sa dom inte som det va? Varför flyttade dom inte in på Skansen? Hur mycket fickpengar brännde dom på Changöl och var köpte dom sina sista fake t-shirtar?
Det här är frågor som troligtvis aldrig kommer att bli besvarade, i o m att ingen letar efter dom här två dronterna ännu.
Det enda jag kan säga till er alla där ute, är att ni kan hjälpa till! Ni gör skillnad! Så hör av er till mig, så ska jag ge er mitt kontonummer så kan just NI, vara delaktiga i mitt sökande efter dom sista dronterna.
Tack för mig

RSS 2.0