Oj oj oj

2 hårda kvällar. 2 roliga kvällar. 2 kvällar som borde slutat med inspärrning för en del =)
Men det är inte därför jag är här. Jag är här för att bikta mig. Jag har sovit 7-8 timmar på två nätter nu och ä'r lagom piggelin. Så jag tänkte bekänna en sak.;
Jag vill göra illa våra kattungar.

Helt seriöst alltså.
Eller jag vill ju egentligen inte men dom är så söta så jag vet inte hur länge jag ska kunna behärska mig. Jag kan ta den här dagen som ett exempel. Vaknade sliten som FN:s generaldirektör och funderade på att hänga mig upp och ner i kyrkklockorna med en Bahamasflagga knuten runt barmen. men så blev det inte.
För det peps i rummet bredvid. Jag sticker in huvudet och får se en av tre djävulssaker sticka upp huvudet ur kartongen och sen var den här dagen gjord! Innan jag åkte ner på stan så la jag mig i sängen och gosade i 20 minuter med dom och Ange=) Nu ikväll har vi kört "Lips" på mitt 360 ( jag ägde allt) tillsammans med dom små håriga =) Dom har legat på/bredvid/under oss hela tiden och bråkat/sovit/tittat/ätit osv osv.... Och hela tiden så känner jag att jag inte pallar mer. Dom är för söta. Jag är rädd att jag ska hämta en stekspade i köket och "slaffsa" ut dom genom fönstret =)
MYSGOS!!!
Hade jag inte haft en så dålig mobil för tillfället så hade jag tagit kort på dom så ni får se vad jag talar om. Men det är inte friskt att vara så söta, det är allt jag kan säga!!!!
Nu blir det innebandy med Jim och några fler nissar ..får se om jag återkommer med en bomb senare ikväll eller om vi tar det imorgon. JAG Vet att ni gråter blod när jag inte uppdaterar så ofta, men försök hålla ut!
"Det är som jag brukar säga till min kompis Klas-Christian;
- Väntar man på nåt gott så är det ju bara härligt!"

Helt seriöst...

God jul på er




*Update*

Är det någon som har kontakter inom något Speditions/Fraktbolag? I sådant fall får ni gärna höra av er för jag sitter lite i skiten här... Det kan straffa sig att vara allt för godhjärtat!

...Jag vet inte riktigt hur jag ska få ner alla mina julklappar till Norrtan igen.

Dan före dan!

God morgon allihopa =)
Nu på morgonen har jag dragit nytta av mitt morgondamp genom att skjutsa syster yster på jobbet, lämnat in vår Audi på reparation och sedan promenerat 40 minuter med våra vilddjur =) Jag har även hunnit se lite NHL, mysa med kattungarna en snabbis och ätit frukost!
Dagen bjuder förhoppningsvis på lite skridskoåkning med ett gäng vänner på någon uteis... Annars får det bli en sista runda på stan för att kirra dom sista julklapparna. Eller iof, mkt val jag har på den punkten... Stan sen skridkso får det bli. Kanske sitta på något fik med någon kompis. Skriva att det var så otroligt kul att se den, prata om hur julen kommer bli och ta ett foto på min latte till bloggen... Skriva om den otroligt goda lussekatten jag åt och sedan stjäla en bild på nätet på en katt som är så där gyllenbrun och fin, medan den jag åt i själva verket var degig och inget vidare. Bara för att jävlas och verka "lite bättre" än alla andra... Ja så får det bli. Jag ska äta en torr lussekatt, dricka en kopp choklad och vara med nån skittråkig vän. Sen ska jag komma hem och förgylla allt. Säga att vi såg en massa kändisar men att jag inte kommer på vad dom heter. Varför? Jo för att jag aldrig frågat gubbarna nere i busskurerna vad dom heter....
Eller vi gör så här istället:

Här är Peter som jag fikade med

Här är latten jag drack

Här är Lussenbullen
OBS! Vi tog en var

Näe nog om det, jag orkar inte tjaffsa, det är ju trots allt jul =) Ikväll blir det uppesittarkväll med la familia och lite rimstuga. Samt en massa mumsiga onyttiga saker som jag bara inte kan motstå under julen. Men det gör inget, för " På julen får man ta från det undre laget också" =)
Ha en bra dag alla tomtenissar, imorgon kommer Han


Äntligen hemma

Hej allihopa =)
Nu är jag äntligen hemma i Sameland efter en mysig biltur på 80 mil! Allt gick bra, resan tog 13 timmar efter stop hos brorders flickor för fika och lite tävlingar, momme och moffe för middagsmys och sedan en sista anhalt i Flarken för lite fotboll ocg mingel=)
Det var såklart inte bara frid och fröjd hela vägen iom att tripen innehöll en klassiskt dålig kombination:
Jag och bilar...
Så i Ö-vik, med ca 20 mil kvar så la vindrutetorkaren av på min sida. I fullt snöande. Så jag körde in till en mack och bad om att få låna en tång (hoppades att den bara satt lite löäst i fästet) men tji fick jag. Hela skiten har lagt av. Så sista 20 hängde jag över på passagerarsidan vilket resulterade i en lätt ömmande rygg och nacke.. Men men, jag kom hem iaf =) Sen när jag kom hem så trodde jag att dom skulle vara hemma och vänta på mig, dom har ju trots allt sagt att dom längtar massor osv.
Tror ni att dom här två satt och väntade?
 
Nixx. Den vänstra var med mor å far på släktträff och den högra jobbade. SÅ när jag kom hem var det bara (inte så bara) vovvarna och kissarna hemma. Så jag svidade om till en förfest med mina förlorade vänner och sen begav jag mig dit. Fick ett varmt mottagande, massa kramar och folk som sa att dom skulle skända mig om dom fick chansen att vara md mig i enrum... Jaa jag pratar om dig Olle och det är helt okej =)
Sen gick jag ut med dom på Stat och träffade lite fler fyllon. Och lite fler. Och sen ytterligare ett par stycken. Det var även här syrran jobbade så under kvällens gång överraskade jag henne i glasplockandet med en Bamsekram. Lite kul =)
Sen åkte jag och syster hem till resten av familjen, slutade med att vi satt uppe hos kattungarna och åt skinkmacka klockan halv 4 på natten. Det är kärlek det =)
Det mesta är sig likt här hemma, men jag fick en stor överraskning när jag var och kikade på Clemens igår i Kopparhallen.... För det första, så har Robert gjort något mkt stort. Han har erkännt för omvärlden att han vill vara min vän. Han har tagit #5! Fattar ni hur stort det är? P Wallon har gjort samma sak och det är så man blir tårögd. För givetvis är det så att alla som har 5an har det för att dom vill hedra mig =)
Men det var itne det stora, matchen gick till straffar och vem tror ni dom skickar in? Jooo just #5!
Och vad gör han? Jo han lastar upp må¨lisen på läktaren och lägger retsamt in pucken... Det syns att han har varit en Calcon tidigare :D

Nu ropar mammsis från hallen, det är dags att gå ut och gå med Dixie och Boss i den nyfallna snön.. MUUUUUUUUMMMMAAAAAA så skönt att vara hemma =)
Ha en bra dag allihopa!

Ps. Är det illa att ha 7 julklappar kvar att köpa? :D

Nu bär det av till Tomteland!!! =)




Hoppas alla får en God Jul och ett Gott Nytt År!!!!
Kramar

Jullov =)

Hej allihopa!
Jag är high on life! Skrek rätt ut till "Release me"  idag på radion när jag åkte hem... Gaanska bra timing på en låt.. Meant to be =)
FY FAN så skönt att åka hem på lördag, jag får fjärilar i magen bara av att tänka tanken=)
Ikväll blir det träning innan jag åker ut till chefen för att lasta ur Kangoon och byta lite julklappar =) Morgondagen bjuder på packning av resväska och ev. en vända nere på stan för att försöka få lite ordning på dom här jämra julklapparna !!! Sen på kvällen är det bortamatch mot Värmdö Icewarriors i ekhallen... Kommer bli ruskigt hårt men jag tror vi har en bra chans om vi lirar så bra som vi kan. Jag har växlat några ord med min särbo och numera skadade lagkamrat, #13 Daniel Öhman om morgondagens match:

Rickard says:

Hej Daniel Öhman!

Rickard says:

Hur är dagsformen?

danne says:

bra

danne says:

din?

danne says:

ont i penis?

Rickard says:

Bara bra tack, sugen på träning

Rickard says:

haha näe nu är det jul så hans hemlängtansvärk håller på att ta slut

Rickard says:

Försök uppföra dig, du ska upp på bloggen

Vad tror du om matchen imorgon?

danne says:

vilka är de emot?

Rickard says:

Värmdö

danne says:

Första känslan är att dom har skridsko damp

danne says:

och har nr 5 bra fokus kanske vi kan få se en fin open-ice hit

Rickard says:

mmm det är dom tankarna jag har också...skulle va kul med seger....

Rickard says:

Det ryktas om att du tagit stort ansvar i laget som materialare under tiden du varit skadad, stämmer detta?

danne says:

japp, men senaste matchen var jag med woxx stock på läktaren, men rykterna gick att lill kopparn var stået vassare

Rickard says:haha jag förstår...kan du berätta lite för mina läsare om livet som lovande materialartalang? Jag tror inte det är så många som vet hur det är riktigt...hur förbereder du dig inför en match t.ex?

danne says:

jag har bara vart en match hittils, men hade möte med larsson dagen innnan, då jag fick reda på hur alla ville ha slipat hur brynet ska dras osv, sen var de bara gå upp till sportis innan man stack till jobbet på fredag morgon å förbereda allting

Rickard says:haha okej, seriöst alltså.. Blir det mkt kaffe och bullar för att orka vara på topp i 60 minuter eller är det bara en skröna.. Lite som poliser och munkar?

danne says:

jo, så är de. Men jag är bra tränad, eftersom man jobbat med ncc snickare ett tag, då hinner man fika en del...

Rickard says:haha okej!

Har du observerat något roligt under din korta tid som mattis? Nån lirare som alltid vill ha brynat 3 minuter före match, nån som måste ha tejp mitt under en period osv osv?





FUCK. Nu gjorde jag bort mig...råkade klicka ner en lysande avslutning på vårt samtal..kanske lika bra med tanke på att jag har läsare under 15 år här...
Nu ska jag upp på träningen och mysa, take care now, bye bye then =)


Ps. Kommentaren värmer =)

Hello people! =)

jag har bara en sak att säga idag om gårdagens match. FRUKTANSVÄRT SKÖNT!!!! Segertåget rullar vidare. Det var även världspremiär.... Jag slogs igår på matchen och det var typ det roligaste jag gjort på länge =) Det var inte en sån där äkta hatfight utan jag klev bara in när en kille var på vår slovak och så blev det handgemäng. Haha men det roligaste var nästan efteråt.. Båda fick matchsrtaff såklart, så när jag stog vid sidan av planen och kikade på slutet så dyker min motståndare upp. Kommer lite trevande fram till mig och frågar om det är lugnt.
-jadå det är ingen fara,  det blev lite hett där inne bara!
Sen tog vi i hand och garvade lite grann och kikade på matchen.. men det blev sådär pinsamt tyst så som jag hatar så jag frågade honom lite ödmjukt varför han inte sopade på mig mer på slutet, han hade faktiskt lite överläge då. men då svarade han lika fint:
-hah nej jag var lite för trött, du hade ju övertaget i början där så jag kände att det fick räcka så.
Moget av oss båda... Sen blev det liiite skönare för mig att stå där när Ronny F "the sniper" avgjorde med 20 sekunder kvar att spela.... Jag skrek rätt ut och Åkerskillen försvann in i sitt omklädningsrum... Så jag antar att jag stod som vinnare till slut. Go Calcons, imorgon skördar vi 2 nya pinnar borta i Värmdö innan det är dags för ljullov =)

Skickade ett gruppsms till min familj idag vid tretiden:
Skynda er, om en vecka börjar Kalle!!!!
Svaren var blandade:
Lotte: Haha du är sär! =)
Ange: Skynda oss med vad? =)
Mamma: I love you, ska fixa julgodis i helgen. Nåt speciellt som önskas? =)
Pappa: Du skall få en puss!

Min käre bror orkar som vanligt inte svara på mina grymt ondödiga sms men jag vet att han längtar han med.. Nu blir det Bonde söker fru och sedan en rulle. GRYMT skönt att jag har gymmat så jag får äta lite karra till =)

Trevlig kväll!

Youtube

Jävligt trevlig sida. Det här kommer upp när man söker på ost.

SEEEEEGEEEER

JIIII HAAAAA

Ibland känns ett "förlåt" otillräckligt....

hej hopp!
Sitter och läser min kära systers blogg och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta... Eller jag vill ju kunna skratta men det känns näramre till gråten...sry

Så typiskt mig:
"en lite mindre kul grej är att vår smarta bror la ut en bild från fotningen på sin blogg. Och pappa läser den bloggen.. så han börja skrika på oss igår å på mamma, att vi skulle komma å kolla. Sen börjarom fråga en massa, vem som tagit bilden föör den var juu såå fin & vi måste förstora bilden osv osv. Så ja då sa jag å angie rakt ut att dom skulle få de i julklapp men att nu vare ju lite förstört.. men jaa dom blev glada iaf och mamma höll på att börja gråta :$ Hittade iaf en fin på juulans blogg imorse som jag kan bjuda på =)"


Gjorde dock ett försök på msn nyss men det gick inge vidare.... :

Rickard says:
Kan ni inte byta julklapp då? typ ta nåt härligt kort på mig när jag äter biskvier från Stigs Konditori?

Lotte- says:

näää vi ade tänkt de först... men dom ahde tydligen slut grädde å de är jud e som gör bilderna


Mina små hjärtan!!!

Gud vad jag längtar efter er nu
u
Ange says:

åh gooooooos

Jag saknar då dig mest i världen!! snart kommer du=)

Ange says:

ps. jag har hittat den perfekta raggningsrepliken åt dig

Rickard says:

mmm 6 dar !!!

Ange says:

Vet du vad det är som har 150st tänder och håller tillbaka ett stort odjur? Min gylf!

Ange says:

Little orm

Rickard says:

Rickard says:

Du är ett geni den ska jag köra på

Ange says:

haha göre

Ange says:

det här är mig

Ange says:

min*

Ange says:

tjena biffen, står du här och steker ?

Rickard says:

fortsätt...

Ange says:

Hej kärleksbanken! Jag skulle vilja göra en insättning på 50cm

Ange says:

hah vadå fortsätt

Ange says:

är den bättre?

Ange says:

Dina tänder är som stjärnor - gula och långtifrån varandra!

Rickard says:

haha

Rickard says:

var hittar du dom där?

Ange says:

Dina lökar får mig att gråta.

Ange says:

hahah_

Rickard says:

Ursäkta jag måste bara få fråga:

Gjorde du illa dig när du föll ner från himmelen?

Ange says:

nej, inte när jag landade i din famn

Rickard says:

naw*

Ange says:

Söt hund, får man klappa matte?

Rickard says:

Ange says:

Nej men stå inte här och var ledsen för du tappat oskulden, du kan få min.

Rickard says:

markoolios klassiker..

Tjena bruden, ska du följa med hem till mig och käka makaroner och hångla?

-nej

-Vadårå, gillar du inte makaroner eller?

Ange says:

haha den är ju så mongo

Ange says:

du är så söt att jag får hål i tänderna.

Rickard says:

har du eld?

-nej men jag har ett brinnande intresse...

Ange says:

Jag har hela ordlistan tatuerad på min penis, ska jag komma förbi och stoppa orden i munnen på dig?

Ange says:

hahaa

Rickard says:

hahaha

Ange says:

Hey babe, pokersugen? Jag vill gå all in.

Rickard says:

haha

Ange says:

jag ska sova nu, pussss

Rickard says:

haah gör så tokis

Ange says:

pappa hälsar att han har sökt dig och att Anders tyckte att du rockade på matchen!

Rickard says:

Vi ses om 6 dargar

Rickard says:

be pappa ringa mig imorgon så kan vi snacka lite

Ange says:

5 om 1 h och 9min.

Rickard says:

ickart ickart pappas lilla ickart

Ange says:

alla hälsar puss ochj kram

Rickard says:

dutt å djam som jag säger till Onte nrä vi avslutar våra konversationer


Nyfriserad

hej igen!
ja tänkte bara sätta in en liten del av mitt ego innan jag gör mig i ordning för sängen =)
Bea klippte till en GRYM frilla igår så jag känner mig så pass snygg att jag kan lägga in en bild utan att skämmas..
Fy så skönt att slippa "svampen" jag hade på huvudet för bara 26 timmars sen... Nu blir det en veckas hårt jobbande och krig i hockeyn sen tar jag Jullov i drygt 2 veckor.... SJUUUUKT vad jag längtar hem nu! Dröm sött alla!

kramis

Flygismingel

Nu ska det lagas lite matlådor till veckan, siktar på nåt smarrigt..det är trots allt jul =)
Återkommer senare


Update:
Käkat kycklingsallad och nu dissar jag personer (bland annat min syster) vars msn inte är som den ska =)

kramis

Liten update!

Trevlig helg allihopa! =)
Calcons vann som jag förutspådde igår  med 3-0 efter en riktigt bra match!!! =) Känns kanonkul!
Men det är inte därför jag snabbkastar in en kommentar här, utan det är för att jag har träffat Woxxa. Och då vet vi ju alla vad som väntar... FLOSKEL
Vi var nere på stan idag, jag, Woxxa, Bea Lina, Jullan och Sofie..  Och i början sprang vi på Isa och snabbpratade om det vanliga:
Kvällens planer, hur mysig julen är, hur mkt alla tycker om mig och vad jag önskar mig i julklapp.. men men nog om det.
När vi skulle skiljas åt så kom ett  "Hade" och då började vi prata om att det var ett norskt uttryck. Då kom Woxxa givetvis med en briljant fudnering sekunden efter.
- Vad är det man brukar säga efter det?
Haha vadå? ( Jag som känner honom vet ju vad som komma skall.... Så jag peppar honom allt jag kan utan att han ska misstänka något.. Så jag får njuta lite extra i jul.. och ni med =)
- jamen man bruakr ju säga nåt efter det, typ "DANKE SCHÖN"


HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Ha en fortsatt trevlig Lucia allihopa

Sista utrop


Ikväll startar vi vårt segertåg i Alltvåan borta i Sollentuna. Ska bli riktigt kul att sparka igång den här serien som vi siktat mot hela sässen =P
Håll tummarna, cause here we goo!

Minglet fortsatte...

hello!
Som vanligt var jag ner på flygis efter min träning och handlade ltie frulle osv... och mingalde lite med Mickan i fisken... men idag hände nåt ovanligt, konversationen fortsatte på msn efter att hon slutat... och vilket stimulerande samtal det blev, påminner i mångt och mycket om samtalen som äger rum i butiken =)

michaela rönneborg says:

ska du hem i jul då?

Rickard says:

Ja jag åker nästa lördag och blir hemma i 2 veckor

michaela rönneborg says:

åå skönt

michaela rönneborg says:

men vem ska jag då snacka med på flygis?

Rickard says:

haha jag har funderat en del på det där...och vad tror du om en stand in?

michaela rönneborg says:

hm du kanske kan styra det?

Rickard says:

haha måste bara hitta en värdig ersättare...

michaela rönneborg says:

en look a like som kommer in vid sju-åtta tiden på kvällarna.. handlar antingen frulle eller lite middag..

michaela rönneborg says:

jag skulle gilla det

Rickard says:

Rickard says:

mmm det skulle vara nice men Brad Pitt var tyvärr upptagen..hade nån meningslsö rulle han skulle göra då

Rickard says:

han blev iof skittaggad på det när jag visade ett ort på diog, men "dollarn går före allt" som han sa...

michaela rönneborg says:

hahahahaa

michaela rönneborg says:

men har du snackat med david beckham då?

Rickard says:

Nja jag vet inte, han har inte riktigt min stil...han måste ju alltid klä upp sig så förbaskat ionnan han går ut...

Rickard says:

det ska va foppatofflor och mjukisar, annars blir det fel mot er

michaela rönneborg says:

ja det är sant.. måste ha myskillen..

Rickard says:

mm

Rickard says:

Foppa kanske har tid?

michaela rönneborg says:

men vi har ju fram till nästa lördag på oss så vi kanske kan fundera lite på det?

michaela rönneborg says:

Ja FOPPAtofflan själv kan ju vara stand in, drömmen det skulle vara då

michaela rönneborg says:

i och för sig tycker jag inte att Foppa håller snygghetsmåttet riktigt..

Rickard says:

mmm vi behöver inte bestämma ikväll

Rickard says:

Asså SVÄR INTE i denna konversation

Rickard says:

Foaa är inte snygg, han är MAN

Rickard says:

Foppa*

Rickard says:

har du nåt förslag?

michaela rönneborg says:

haha

Rickard says:

Är man man så kan man se ut precis hur som helst...

michaela rönneborg says:

hmm kanske, men pengar är inte allt vet du

Rickard says:

varför tror du att alla traktorförare med snus i halva munn, 3o kg: s övervikt ochg dålig hygien ändå lyckas få kvinnor?

Rickard says:

Jo för att dom är MÄNN:....

michaela rönneborg says:

det måste finnas någonting som jag kan spana på jue.. vi snackade ju om det, när jag tappar hakan på gymmet när du kommer in och så..

michaela rönneborg says:

hahahahaha

Rickard says:

haha ja det är sant... så då får vi gå ifrnå hela det här manlighetstemat och gå in mer på söting....

michaela rönneborg says:

men vad har dom för tjejer då? lönfeta kvinnor med fettigt hår som precis börjar få skägg för klimakteriet har tagit ut sitt rätta jag

Rickard says:

Spelar ingen roll, dom får ligga

michaela rönneborg says:

Hmm sant så sant

Rickard says:

Och är man så manlig som dom, så kan jag mkt väkl tänka mig att man gått ifrån hela den här biten med " söta, vackra, snygga osv osv tjejer..

Rickard says:

jag tror att dom kommit till det stadiet att dom ser på användbarheten...hon har skägg= låna hennes apparat.... stor och tjock= orkar hjälpa till att byta olja..Klimakteriet...mindre gnäll

michaela rönneborg says:

Hahaha, tänkt vilken värld vi lever i alltså, herregud

Rickard says:

hahahaha

Rickard says:

Lugn nu, jag tror inte det är så illa

michaela rönneborg says:

om tio år kommer säkert alla kvinnor att raka sig i ansiktet, lyfta skrot på söndagarna och hugga ved innan jobbet..

Rickard says:

Rickard says:

Nej nej lilla gumman...om tio år kommer alla kvinnor att ställa upp i SM i bullemi, träna 2 timmar per dag och äta en low carb sallad på 34 g utan dressing

michaela rönneborg says:

hahahaha, vad är det för fel på dig? vad får du allt ifrån? jag kan inte sluta skratta

Rickard says:

hahaha jag vet inte, det ploppar bara upp när jag ser vad du skriver

michaela rönneborg says:

vilket team vi är

Rickard says:
kan ha blivit tappad som barn, man vet aldrig
michaela rönneborg says:

hm kan ha hänt.. ja, jag har haft hjärnskakning två gånger.. men jag har nog inte tagit skada av det

Rickard says:
haha definitivt!


INTERNET!!!!!!!!1

HATAR MOBILT BREDBAND

HAHAHAHAHAHAHHAHAHA

Det finns risk att jag kommer att dö innan helgen är slut... Jag tänker inte gå in på det för mkt, men jag har nästan gått lite hårt fram när det gäller Practical Jokes..och det pågår just nu! Så jag har inget slut på berättelsen än, men det kommer nog inom en snar framtid =)
Tjingeling

God dag!

Skönt att vara hemma i tid, geggigt och jobbigt idag så det är skönt att jobba i närheten av Norrtälje =) haha ska även tillägga att julbordet idag underlättade arbetet en hel del =P
Nu ska jag laga lite mat innan träningen, sen ikväll ska Bea äntligen förbarma sig över den svamp som en gång var mitt hår.. Out of control, ska bli skönta tt bli lite julfin!
Då kan man ha röd piké och äta sill på julafton utan att behöva förklara för farmor varför man har en botanisk trädgråd  på huvudet....
Såg även att jag fått en förfrågan om texten till Kellys jullåt, och då skulle jag vilja passa på att tipsa alla om en GRYM låttextsida, a.k.a "Lyrics" sida... Dom flesta har nog kontroll på den men för er som inte har det, in och njut =) Vill dock sätta upp ett varningstecken för er som är känsliga och vill ha det på ert sätt. jag har gått in många ggr och kikat på låtar som man sjungit sen man var typ 6 år... Åh dra mig baklänges, tur att man inte sjunger högt när man är i offentlig miljö!!!
Sluttjaffsat, här komer den:
http://www.letssingit.com/

Och eftersom jag är en så fin kille så har jag även letat reda på lyriken till låten, så slaffsa er in här och sjung för allt vad ni är värda =)
http://artists.letssingit.com/kelly-clarkson-lyrics-my-grown-up-christmas-list-2pqp7kp

Så, nu har jag inte mkt mer att tillägga annat än att jag ska DÖDA julskinkan i år =)

Tjing

Haha


Tänkte avsluta med en gammal goding, "Göran Lax" från "Hjälp", världens största damp =)
haha först hade jag tänkt skriva att jag käner igen mig i den här situationen med stress i varuhus osv...
Sen insåg jag att jag är precis tvärt om, haha jag åker ju upp och "är" på ica ibland =)
men man kan känna igen sig i annat, typ i trafiken. Jag tror att det är där jag har mest damp av samtliga ställen på jorden. När jag sitter i en bil så sitter jag där av en anledning, jag är på väg fram till ett mål. Och jag är på väg fram dit så fort som möjligt, annars skulle jag ha kunnat gå om det vore så. Så varför kan inte alla ni som tycker om att köra 75 på 90-väg vid klockan fyra på dagarna, bara hålla er inomhus och vattna blommor istället? Jag är 100% övertygad om att olycksfallen skulle minska i rusningstrafiken om folk körde efter angiven hastighetsgräns. Det skulle iaf minska antalet frontalkorckar på ett år. Ibland har man ju nästan lust att bara "svänga över" och slippa skiten, när man ligger bakom 7-8 bilar, nån släp och lastbil på en smal krokig väg. kan även bli ännu mysigare om man har bråttom hem för att äta innan träningen.... Me like..NOT




nu är det som sagt sängdags så jag orkar åka till jobbet imorgon. Det vankas jultallrik och jag är hyffsat siiiiuuugen. Hoppas det är samma klass som förra året, då ska det hetsas i fikarummet =) I övrigt bjuder dan på en liten resa från "the Island" till Vätö för lite armering av en grund,, Kanonkul som Björn G skulle ha sagt

Sweet dreams alles
Ps. har ni svårt attt sova så kika lite på Nobelfesten..kan va det tråkigaste jag sett under hela 2008... En positiv sak har jag dock sett. Dom har en operasångare med i leken som ser ut som en blandning utav samtliga medlemmar i "En annan del av Köping" när han sjunger.. Tysk är han också haha =)

Bra dag

Hej Hej!
Idag är det en mysig dag. Jobbet har gått bra och jag har just vaknat upp efter en liten powernap. Nu tänkte jag försöka ta mig upp till gymmet en sväng innan "Bonde söker fru" drar igång. Och ikväll får vi svar på den stora frågan...

Får Peter stock?

Tack Flygis!!!

Julen är räddad!!!! Just som man tror att man ska måsta skippa den där fina julklappen till sina systrar och köpa lovikavantar till dom iställer, så dyker Flygis upp som en räddare i nöden. 2 askar Paradis/Aladdin för 70 kr. helt seriöst, DÅLIG affär det är. det är ju Sveriges bästa Ica utan snack. Så nu mina små systrar kan det bli nåt ni vill ha till jul, OM NI KUNDE ÖNSKA ER NÅT. Hur svårt ska det vara? Säg nåt. Pengar, vad som helst? hatar tystnad... det är 2 veckor till julafton nu och jag har.. hmm... Ingen present kvar. Men det finns gott om tid, jag ska ju bara hitta 7-8 klappar som jag uinte har någon som helst aning om. men det spelar ingen roll. Jag har min choklad =D Livets gåva!!!!

Vill även passa på att säga att jag skulle kunna tryffla i mig odm här två utan att ha dåligt samvete ikväll. Båda våra älskade träanre var borta idag så Capten Blood, Lunkan, höll i träningen. Skämtar inte när jag säger att Calcons inte åkt så mkt skridskor på hela det här året...sen blev det spännsthopp efteråt =) Men det är skönt nu i efterhand och jag tror att vi har igen det nu när the heavy shit drar igång på fredag!

Just ja, höll på att glömma....
haha dagens kommentar kom idag på jobbet när vi satt och disskuterade frysar på jobbet. ja jag vet, kan låta sjukt men det finns en logisk förklaringar. har dock inte tid att dra den nu. Den slutade iaf med att jag kastade ut frågan
"Undrar hur stor världens största frys är?"
HAHAHA och då svarar Adde, Andreas Westerlund... # 6 i Järfälla Spiders:
"-Jag tror det är en frys som är så stor att den rymmer den där mammuten dom hittade i ett isblock för ett tag sen"

haha och det jobbiga är att han är tokseriös när han säger det hahahahahahah =P
Kan avsluta kvällens inlägg med en dammande dålig klassisk ordvits:

Varför dog mammuten ut?

....Det fanns inga papputar =)
Eller gjorde det kanske det Adde? HAHAHAHA fan vad gott jag kommer att sova

Historien upprepar sig...

Haha jag har haft lite dåligt samvete idag för att min kalender blev skändad igår... men min syster verkar ha svar på gåtan om vem som bröt sig in här:

Ange says:

det var jag!

Ange says:

det var jag som tog dina chokladbitar

Rickard says:

hej

Rickard says:

men dumma Ange

Ange says:

en hämd från julen när du och henke tömde mina så jag grät

Rickard says:

hahahahahha

Rickard says:

Vad snackar du om?

Ange says:

nu vet du hur jag lkände mig när jag låg där i mammas famn med gråten i halsen

Ange says:

dina chokladbitar

Rickard says:

Ange sluta det har jag aldrig gjort!"

Ange says:

jooo

Ange says:

DU OCH HENKE GJORDE DET

så i år köpte jag ingen, varför lägga ut pengar på något som ni äter upp?

Rickard says:

hahahahahah

Rickard says:

Ange hittar du på nu eller har jag gjort så mot dig?

Rickard says:Förlåt!!

Är vi kvitt om jag ger dig en Paradisask i jul?

Ange says:

nej du har faktiskt gjort det mot mig

Ange says:

du och henke tömde min för några år sedan

jag GRÄT hos mamma




Sen bröts det......

jag hade helt förträngt den här händelsen och kan knappt tro att det är sant... Jag som knappt äter choklad... men OM det mot förmodan stämmer...så är jag nog beredd att ta på mig dådet som ägde rum här i söndags eftermiddag =)
men som sagt, bara om det visar sig vara sanningen. För det skulle i sånna fall stödja min "återfallsteori", att alla som en gång syndat faller dit igen... Det kan ta en timme, en dag, två veckor eller som i det här fallet, ca 10 år..och även mer =)

Förlåt Angis! Du ska få choklad i sinne i jul när jag kommer hem! Ange Ange ickart lilla Ange!! Puss*

Gonatt allihopa!


jag känner mig skändad...

God afton alla vänner!
Idag har jag haft en så skön dag man någonsin kan få, alldeles lugn och ingen stress alls. Började med att bränna en grötkastrull till Idolreprisen och slängde sedan bort grytan och skeden i rent hat. Sedan fortsatte jag ner på stan med Dala för att traska runt en snabbis på Julmarkanden. Fynd? japp, 4 st korvar till jolbordet: Hjort-, ren-, älg- och vitlökskorv!
Skittrevlig dam som sålde så jag hade inget annat val än att köpa en av varje =)
Sen bar det av upp till gymmet för en hyffsad genomkörare (för att vara en söndag) innan jag begav mig till Flygis för att handla middag. 1 timme senare var jag kalr... då hade jag spenderat 20 minuter med lillasyster Rönneborg i bageriet, sedan 30 minuter med storasyster Rönneborg i fiskdisken, handlat vidare, träffat lite bekanta djävular i kön till kassan, och sen slutligen var jag på väg hemåt med ingredienserna till min blivande kycklingsallad med pecannötter... MUMS =)
Men sen händer det, det ofattbara...
Nör jag kommer hem så är ytterdörren öppen, den står på vid gavel och "O helga natt" hörs från min dator. jag går in, livrädd... Inser sedan att allting är i sin ordning, all elektronik är kvar, alla pengar i madrassen osv osv.... Så jag lagar lungt min mat, äter och kikar litepå Parlamentet.
Sen när jag ska ta min "nattagodis" i form av lucka # 7 på Kinderkalendern så upptäcker jag det:
det sjukaste som hänt under min livstid. Någon sjuk människa har varit inne i min lägenhet och TÖMT hela kalendern!!!!
 Vad för en sjuk individ kan göra en sån sak mot en medmänniska? Och inte nog med det, personen har inte nöjt sig med att äta upp all choklad, den har dessutom monterat upp alla leksaker som var i äggen vid kalendern... Hur kan man göra så? =( jag blev uppriktigt ledsen när jag såg det här, för jag brukar verkligen inte äta upp den i förtid! Så alla ni som iaktagit någon person i mitt hem mellan klockan 15.00 och klockan 18.00 idag...snälla hör av er, jag sitter här hemma och gråter tröstlöst till synen av mitt skändade hus!!!!



Nu ska jag nog gå och lägga mig så att jag orkar jobba imorgon...
ha en trevlig kväll allihopa =)

kramisar

Dagens garv

gå in på :


www.baxa.nu

Sitter och försöker få lite inspiration till julklappar...men det går tungt..... har dock hittat en sak som jag absolut inte ska köpa. Jag skulle inte ens köpa dessa 298 bitar och ge bort dom anonymt till världens dummaste människa.
Så här ser presentationen u för världens kanske hjärndödaste påfund:

Pussel med motiv - och hörn - är för veklingar!

Är du trött på att pussla bilder av tyska slott, rådjur, Bamse och kungafamiljer? Är vilken fyrkant som helst en barnlek för dig om den så innehåller hundratusen bitar? Då har du tagit klivet upp i den riktiga pusseleliten och är redo för Paint Puzzle. Det är som det låter, ett pussel som ser ut som en pöl med målarfärg.

Alltså: Inga hörn.
Alltså: Inga raka linjer.
Alltså: Enfärgat.

298 bitar är nog för att knäcka den störste pusselekvilibrist. Det är bara du och din viljestyrka. Klarar du marknadens hårdaste pussel?

Innehåller 298 bitar och kommer i en fin målarfärgsburk


*spyr*


Hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahah


KISS KISS

TV-spelskväll.... Guld! Middag och mys, TV-spel i sex timmar.. Fick dock en liten otrevlig avslutning för att jag och Robin kissade ner Bosse och Dala i dom 4 sista NHL fighterna.... ledde till att Dala åkte hem i vredesmod efter att ha svurit skiten ur sig hemma hos mig.
Sen inträffar detta på msn:


Marcus says:

har satt ut d där jävla spelet på blocket nu!!!!

Rickard says:

haha hela PS3 an?

Marcus says:

nej nhl bara, jag krossar på allt annat

Rickard says:

hahahaha va inte sur nu för att du fick smisk i NHL..

Rickard says:

och att jag vann över dig i fotboll...

Rickard says:

och flest segrar i skjutspelet


 Sunshine has been added to the conversation.


Marcus says:

knappast i sjutspelet

Rickard says:

haha

Rickard says:

hahahaha

Marcus says:

sport spel e bög spel

Sunshine says:

boys 1 mot 1 då dominerar jag i allt

Sunshine says:

haha

Rickard says:

Dala är lack

Rickard says:

han är kvällens torsk

Rickard says:

hgahahahahaha

Marcus says:

0 mot 0 e jag bäst på

Sunshine says:

hahaha

Rickard says:

Dala du är bäst på att dampa

Marcus says:

jag ska måla en tavla å sätta upp på tv'n så sitta å låsas spela

Rickard says:

damp

Sunshine says:

haha

Marcus says:

piss

Marcus says:

jävla skit ja e lack som fan

Rickard says:

Blir bättre av att vi garvar åt dig va?

Sunshine says:

men dala det funkar inte att sitta i utv båset helatiden hahahahahaha

Marcus says:

ja men vinn en jävla tekning nångång då

Sunshine says:

uuuuuuuuuuu

Rickard says:

Näe Dala du får börja uppföra dig, det är precis som i real life..hur många visningar hade du inte igår?
Sunshine says:

hahahahaa

Sunshine says:

Marcus says:

ja men två som inte va utvisningar

Sunshine says:

de var ju inte dom idag heller?

Rickard says:

HAHAHAHAHA

Marcus says:

nää

Sunshine says:

hahaha

Marcus says:

man får ju stå på skridskorna när man måster mig

Marcus says:

möter

Rickard says:

hahahaha

Marcus says:

kan ju inte hålla på med diving hela tiden

Rickard says:

Tycker det är lite fegt att ge sif på dom som inte har pucken hela tiden....

Marcus says:

3 sek regeln

Rickard says:

haha

Sunshine says:

finns den äns längre?

Rickard says:

Jag tror itne det...

Marcus says:

nej d gör den inte den e 10 sek nu

Rickard says:

Inte i Dalas värd iaf, där är det okej att tackla så fort nån är på isen

Sunshine says:

haha

Marcus says:

amerikansk fotboll e ju kul har jag hört

Marcus says:

dom söker folk med damp till såna sporter

Rickard says:

sök, du är kvalificerad

Marcus says:

tänka att springa från ena sidan rakt in i mitten å bara mörda folk

Rickard says:

haha

Sunshine says:

hahah ja så funkar det ju

Marcus says:

ja waterboy

Sunshine says:

aa juste

Marcus says:

drop kicka

Sunshine says:

hahaha

Rickard says:

lejon

Marcus says:

har bara lust att gå ner i källaren å öppna en fight club eller nått

Sunshine says:

gört

Marcus says:

mm å sälja tvål

Sunshine says:

guld det ju

Marcus says:

så jävla dålig förlorare så jag har lust att knäcka nått på mitten!!

Rickard says:

gör det

Rickard says:

haha

Marcus says:

konstigt att inte bosse dampar han som brukar kasta klubbor å grejor

Sunshine says:

ta datan vettja

Marcus says:

nej den har inte gjort nått!!

Marcus says:

ÄN

Sunshine says:

hahah ähh godnatt booooyzen


Av en händelse så hittade jag Dalas tyska kusin på Youtube strax efteråt. EXTREMT LIKA VARANN!



Happy friday!!!

hej hej!!!
idag är det sannolikt den bästa fredagen någonsin, eller nästan i alla fall. Jag har haft en riktig gulddag på jobbet med chefen och en ny skolelev, Anton, ute i Roslagsbro. Vi har spikat lite innertak och sedan gjort landgångar uppe på loftet. Kuligt att få spika lite! Ännu roligare när det flyter på och jag inte gjort illa mig en enda gång på hela dan. Dom dagarna är nog lätträknade sedan 1,5 år tillbaka då jag började min karriär som nästa Ernst K =)
Sen kommer jag hem i god tid, och vad möts jag av? Jo den klockrenaste kommentaren sen min bloggs start....
Först har en anonym person skrivit:

Anonym om "FREDAG":
- du måste vara han idol

...Sen har världens just nu kanske visaste människa skrivit följande:

Eddie Liljeberg  ([email protected]) om "FREDAG":
- Rickard är väl allas idol?
Är det inte så man blir rörd? En sådan klarsynthet och perfekt iaktagelse har jag nog itne varit med om sen någon skrev:

<3 om "Asså den här killen önskar trevlig kväll":
- Fan vad fin du är =)


haha nej nu spårade det ur med självgodhet =P
Det jag vill komma fram till är att jag mår ruskigt bra just nu! Så bra att jag ska lägga mig ner och halvsova i soffan till "Madagaskar" innan det är dags för lite peppande musik. Sen ska jag gå ner på pizzerian och träffa Danne och Beausang för att äta den sedvanliga matchmaten : Avocadosallad. Så bra! "Den är bara bäst, Finns inget i närheten" =)
jag ska även bjuda Danne på maten för en liten incident som inträffade igår. Vill inte gå in på det närmre för det skär i mig, men se det som att jag ska betala igen =)



Ps. Idag har Jim "LillErling" Johansson uppkörning. Han klarade teorin i förra veckan och idag är alltså dagen D. Dagen som kan göra att jag, far, bor, kusin m. 10-tals andra slutar mobba honom.... Eller ja, för just den biten iaf =)
haha han går in på en förnedrande 4:e plats, förnedrande på så vis att han och min käre bror är lika gamla.. och Henke har tagit lappen för typ 5 år sen... Jag tog min för 4 år sen.... och syrran förra året... Haha så nu har han chansen att ta den före Ange "Moppemarodören" Ericsson, den sista av 4 odågor i familjen... Annars är det skandal =)
Så håll alla tummarna nu att pokerkungen håller båda händerna på ratten och inte klantar till det. har inte tänkt på det tidigare men att Jim inte kallas för Jokern är en skandal. Det sitter så fint på honom. Jag ska börja med det nu. Lycka till Jokern!

FREDAG

men Guuud ändå så skönt med fredag :D
Imorgon är det fight mot Sollentuna sen blir det en "gibbar" helg med # 34, Dala osv.. Ska bli "fett nice" att äga dom i NHL 09 (not) :P
har även blivit intervjuad under aftonen, så alla ni som älskar mig. Se hur vettig jag är:

http://www.lagsidan.se/nikalag/nyhet-170903-1-infoer~nik~~sollentuna~med~5.html

ps.
Konversation med syster som har sett intervjun tillsammans med övrig familj:

Ange says:

pappa tycker du ser bitig ut


GULD =D
Dröm sött allihopa!


Smask!

Hello everybody!
Idag har jag gått från 22 årig till 82 årihg rygg på mindre än 8 timmar ... Som tur är känns det helt okej! Vi har nämligen öst på tegel ute på Pärlan, och sammanlagd tid för både langning och läggning stannade på 7 timmar... Då hann vi lägga 350 kvadrat på 4 man, eller man, maskiner skulle jag vilja säga =) 4 starka oxar i form av Adde, Danne, jag och Vicke Vire! Nu sitter jag här och njuter av lite julsånger innan träningen. Shit vad skönt det är med jul, helt sjukt! Lycka överallt, t.o.m busschaffisarna uppför sig någorlunda här runt huvudstaden =) Mina grannar är tyvärr fortfarande efterblivna som vanligt. Dom firar nog inte jul... Mötte en man på grusgången för några dagar sen (som är typ 1.5 m bred) när jag skulle ner på stan. En lördag vill jag minnas. Som vanligt så hjulade jag ut ur porten och tittade piggt upp på min f.d Dödgrävare till granne. Inte så mycket som en blick fick jag.... MUPP! vad är det för fel på dom? Snart har det gått så långt att jag funderar på att börja sätta upp anonyma lappar i trapphuset om typ utförsäljningar på JC, gratis bildäck till dom första hundra kunderna på Höglunds, fri telefon ett helt år om dom ringer angivet nummer och följer instruktionerna( snukslinje såklart....). Sen ska jag börja dra ut sladdar nere i tvättstugan, byta låskolv till förråden i källaren lagom till det att jag åker hem till jul. Då kan dom sitta där med sina feta arslen och fundera på var dom ska göra av den gamla TV:n nu när dom varit ute och judat på mellandagsrean.... Sen när jag kommer tillbaka så ska jag ha en hel lastbil med släp lastad med snö/ismassor som jag ska dumpa framför porten klocakn 04.00, efter deta tt jag varskott mina snälla grannar!!! Jag funderar även på att skicka in lite skadedjur och skunar och andra grejer innan jag blockerar dörren....
Efter det känner dom sig nog lagom less...  Då ska jag ha grävt fram ett litet hål vid ett fönster och stå med en lapp där det står "Hej" kort och gott. Bakom mig ska Jim carey stå och låtsas grina och göra fula grimaser tilsammans med Babben "rubberface" Larsson.....

Näe nu orkar jag inte mer, man ska vara positiv när man är på väg upp till träning, redan klar för Alltvåan med en match kvar!!! Funderar på att bjuda boysen på en liten surprise, men vi får se hur det blir med den saken =)
Hej på er!

Några tankar...

Norrtälje IK klara för Alltvåan... vart ska detta sluta Calcons? Jag har ingen aning men jag är rädd =)
Tänk hur dom hade det förr på farfars farfars fars tid, inga bilar, inga datorer, inga glödlampor, ingen tv. Undra påa tt dom fick saker gjorda. Annat är det när jag kommer hem från jobbet i nutid. Då är jag tydligen så slut att jag glömmer bort att sätta igång tvättmaskinen efter det att jag fyllt den. 0 stjärnior till mig av 5 möjliga till mig för den prestationen. Jag skulle vilja jämföra den prestationen med en väldigt tydlig liknelse.
Tänk er att ni sår ett solrosfrö hemma, väntar några månader tills blomman vuxit upp. Ta sedan en sax, klippa av blomman och kasta den i soporna. Upprepa sedan tio ggr.....
Skönt att det är andra tredje december! KinderJulkalendern gör så att jag flyger upp varje morgon innan tuppen vaknat, trycker i mig choklad ( hur ofta får man äta choklad innan maten då?) och sedan åker jag iväg till jobbet =)
Mina systrar har spårat ur för gott. Ena dan så får man mms om dom tre små katungar som ligger och väntar hemma på mig till jul. Senare får man ett sms att dom har förstört två utav tres liv innan dom är en vecka gamla..dom har döpt dom... Killen är helt okej, han ska heta Pugsley efter sonen i "Familjen Adams", det kan jag köpa... men tjejerna... Kissie och Kenza...hur muppigt är inte det? Och då vet jag precis vad er första tanke är, precis som min var...
varför döper dom inte killen till Bonden?  Det tycker jag inte är mer än rätt när jag ställer upp för dom och försvarar dom mot mamma och pappa.
Nästa år ska jag göra en egen Kinderjulkalender, med ett helt kinderägg i varje. Året efter det blir det en 100g Marabou i varje..året efter 200, året efter det 300..
Då kommer jag att få "Kinder"kalendrar på allvar...Först blir jag ju "överaskad" iom att det är olika smak varje gång..sen smakar det ju himmelskt...och sen får jag leka med insulinsprutan hela morgonen för att hamna i balans igen! Låter som en mycket god i mina öron!
Varför är julen världens mysigaste årstid???
Jag lyssnade på Lugna Favoriter idag..och då kom den, låten som kommer att vara "Jullåten" för mig i år =)

Kelly Clarkson...vilken kvinna

Signerat lagfest

Hej alla glada! Idag har jag en klassiker att bjuda på, men först så skulle jag vilja göra lite reklam för Falcon! En riktig kalasbild på mig, Micke O, Jimpa och Lunkan från lagfesten i lördags. Som ni kan se är det väldigt städat och det mesta snacket handlade om uppspel, målsättningar med säsongen och nä'sta match mot Hässelby... NOT!!!!! GUUUUULDkväll! Bilden har jag stulit från Eddies NIK-blogg där det finns ett lite utförligare referat om aftonen.

Nu över till mig, mannen myten och framför allt mongoliden. Igår gjorde jag det igen..
Åkte upp till Flygis för att handla lite frukt och andra förnödenheter vid halv tio. Kommer hem med kassen och ska låsa upp dörren.
Och har låst in nyckeln.
Utelåst 22.30. Jobb dagen efter, upp tidigt... PANIK
Ringer till jouren och då börjar cirkusen. Först säger han att han är ute på Väddö och på väg in till Norrtan så han kan inte komma närmsta 40 minuterna. Sen lägger han till en liten detalj.. Det kostar 1700 spänn för honom att låsa upp min dörr.. Hur sjukt är inte det? 1700 spänn för att svänga förbi mig och utföra ett arbete på 1 sek, som med restid osv blir max 10 minuter... Räknar man lite snabbt så innebär det en timlön på 10200 kr = en månadslön på 816 000 om man räknar på 160 timmar/månad. Det i sin tur ger en årslön på 9792 000... Så jag antar att jag valt fel yrke =D Det har även en del del chefer, direktörer, Mediaprofiler, kändiar, NHL-proffs osv gjort.... Men men, det är inte för sent att sätta sig i skolbänken än...
Näe nu tappade jag spåret! Efter det samtalet så går jag runt här i trapphuset och kokar över av irritation, förbannar KJ:s existens och önskar att jag inte var en sån åsna som glömt nyckeln. Då ringer han tillbaka. han har inte ens nyckeln till mitt hus med sig. Så om han ska hämta den så måste han in på deras kontor och greja. Suck tänkte jag när han sa att han skulle återkomma strax. Vid det här laget började jag överväga övernattning hos kamrat på allvar, och nu i efterhand kan jag känna att redan vid siffran 1700 kunde jag ha gjort detsamma.... Det är billigare att ta in på hotell än att få hjälp av sin egen hyresrätt tydligen.... Sagt det förut och säger det igen, vi lever i en sjuk värld!
Efter en stund ringer nisse tillbaka iaf med ett ännu roligare besked.. Han har inte tillåtelse att gå in på KJ:s kontor på kvällstid... HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
Då blev det för mycket för mig så jag började fasgarva i telefonen. Han blev lite smått generad när jag frågade honom om han på fullaste allvar menade att kvällsjouren inte kunde låsa upp min lägenhet? Frågor som "Vad skulle hända ifall jag hade en platta på inne i huset nu då? Eller tända ljus nu den första advent...
 "- Hmm.. ehh,, ja jag antar att du får ringa en låssmed om du vill ta dig in ikväll... Efter en stunds resonemang kom vi fram till att en låssmed skulle kosta en del pengar mitt i natten han med.. Borra upp låset, byta låskolv osv. Då kan jag köpa 17 spänn, men det stannar nog knappast där? Jag tackade så mycket för "hjälpen" innan jag la på och sedan åkte jag ut till Bossen och Viktor för att sova. Tur att man har en uppoffrande firma =)

Summan av summarum så skulle jag vilja ge dagens "Tänkare" till den människa som kom på att nattjouren inte har tillåtelse att gå in på KJ:s kontor efter klockan 16.00. Bra jobbat! Det verkar väldigt svårt att t.ex ge jouren en nyckel, eller placera en nyckel i ett skåp på "Jourstationer" runt om i länet. GULD =) Faktum är att jag skulle vilja skicka en injudan till den personen och tala om för honom att han är varmt välkommen till min lägenhet för att få en lastpall med julgranar uppkörda i Mumindalen....

Nu ska jag kika på en rulle innan träningen drar igång, känns extra kul att åka upp idag till allt skvaller som kommer  =)
TJING

RSS 2.0