Några tankar...

Norrtälje IK klara för Alltvåan... vart ska detta sluta Calcons? Jag har ingen aning men jag är rädd =)
Tänk hur dom hade det förr på farfars farfars fars tid, inga bilar, inga datorer, inga glödlampor, ingen tv. Undra påa tt dom fick saker gjorda. Annat är det när jag kommer hem från jobbet i nutid. Då är jag tydligen så slut att jag glömmer bort att sätta igång tvättmaskinen efter det att jag fyllt den. 0 stjärnior till mig av 5 möjliga till mig för den prestationen. Jag skulle vilja jämföra den prestationen med en väldigt tydlig liknelse.
Tänk er att ni sår ett solrosfrö hemma, väntar några månader tills blomman vuxit upp. Ta sedan en sax, klippa av blomman och kasta den i soporna. Upprepa sedan tio ggr.....
Skönt att det är andra tredje december! KinderJulkalendern gör så att jag flyger upp varje morgon innan tuppen vaknat, trycker i mig choklad ( hur ofta får man äta choklad innan maten då?) och sedan åker jag iväg till jobbet =)
Mina systrar har spårat ur för gott. Ena dan så får man mms om dom tre små katungar som ligger och väntar hemma på mig till jul. Senare får man ett sms att dom har förstört två utav tres liv innan dom är en vecka gamla..dom har döpt dom... Killen är helt okej, han ska heta Pugsley efter sonen i "Familjen Adams", det kan jag köpa... men tjejerna... Kissie och Kenza...hur muppigt är inte det? Och då vet jag precis vad er första tanke är, precis som min var...
varför döper dom inte killen till Bonden?  Det tycker jag inte är mer än rätt när jag ställer upp för dom och försvarar dom mot mamma och pappa.
Nästa år ska jag göra en egen Kinderjulkalender, med ett helt kinderägg i varje. Året efter det blir det en 100g Marabou i varje..året efter 200, året efter det 300..
Då kommer jag att få "Kinder"kalendrar på allvar...Först blir jag ju "överaskad" iom att det är olika smak varje gång..sen smakar det ju himmelskt...och sen får jag leka med insulinsprutan hela morgonen för att hamna i balans igen! Låter som en mycket god i mina öron!
Varför är julen världens mysigaste årstid???
Jag lyssnade på Lugna Favoriter idag..och då kom den, låten som kommer att vara "Jullåten" för mig i år =)

Kelly Clarkson...vilken kvinna

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken fin låt, kan man hitta texten någonstans?

2008-12-11 @ 08:46:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0