God morgon =)

Hej hopp, plastemballage från större firma!
Idag är jag på gång utan överdrift! Vaknade för fem minuter sen av att min älkskade bror ringde och kvittrade lite så det blev en bra start på dagen! Nu ska jag knyta på mig joggingskorna och ta en liten runda innan frukost, sen får vi se vad dagen har att erbjuda =) Kussen i Norrköping ligger och sover än så det löns inte att börja åka innan man fått grönt ljus... Skulle tro att jag lämnar vid 12. Frågan är dock om jag kommer längre än till City, det är ju nämligen Pride veckan!
Hmm.... Stanley Cup bucklan live... Eller titta på stjärtgossar?....... Jag tror jag kör på Stanley, för där får jag nog two in one. Skulle tro att rätt många gaylords är där med, så chansen att få se lite homomys finns. Det finns ju faktiskt en arena i NHL, tror det är Nashville Predators, som heter just Gaylord center. OM den inte bytt namn vill säga. Det tycker jag är lite humor. Okej om det hade varit ett land i Asien där Gaylord betyder krigare enligt gammla egyptiska symboler som dom hittat i en pyramid för 10 000 år sedan. Men så är ju inte fallet. Utan det är i USA.  Vilket innebär att endast homosexuella får gå in i den arenan. Så om du har vägarna förbi, är gay, och känner att "conditions are right", gå in och njut! Det finns garanterat all! Feta, smala, ljusa, mörka, snälla, dumma,  pojkar och flickor med lite olika sedvanor i sängen. Jag tror att amerikanarna kan var riktigt brutala i sängen. Inte dom tjockaste, för dom ligger nog bara där och vill bli tagna, oavsett kön. Men "eliten" tror jag är grymma. Det är ju bara att räkna lite snabbt på hur många filmer dom har gett ut genom åren, och sedan hur många andra länder gett ut. Och vi räknar inte Tysklnad, för om man gör det med strumpor på så är det icke godkänt! Det är rätt vidrigt, varför ska dom göra så för? Hyffsat turn off....
Sen har ju amerikanarna mycket mer som gör dom åtråvärda, typ fria plastikoperationer om man är med i en film. Gratis tandblekning för ett blåsjobb osv osv.
Usch nu känner jag att det spårar ur på ett otrevligt sätt! Så vi byter samtalsämne, vi tittar på m in gårdag istället.
jag var nere på Trädgården och träffade Grana, Marika, Malin, min kära Öhman, LillMicke, Beis,Anna, Lina och många fler. Anledningnen till att jag skriver vilka jag träffade igår, är för att många av dom hade en promille över 3.0. Vilket är raka motsatsen till mig. Jag hade druckit en öl hemma innan jag gick ner, och kände mig som "Hej jag heter Rickard, jag ser ut som en 23årig rasist fast jag inte är det, och jag är i vägen vart jag än står, sitter, eller tittar" En klassisk nykter kväll på en krog som är överbefolkad, vilket var kul iof =)
Som tur var så var Bea lite bättre än sin övriga tjejliga, så vi kunde chatta lite vid ett bord vi hittade där vilket var kul. Har inte sett det lilla trollet sen början av juni typ :P
Nu skiner solen ute och jag känner att jag sagt tillräckligt! jag tror inte att det blir så mkt blogg nere i Norrköping tyvärr, min kusin är lite emot det... Tycker att det är gay....Och vad gör man inte för sina kusiner? :O :D
Men jag återkommer självklart om jag får chansen, typ om jag smyger till en data 03.30 på nätterna elelr nåt :P
Annars så får ni ha en jättetrvlig vecka och helg, så "hörs" vi på söndagkväll igen. Då ska jag bomba ut lite bilder på helgen och vara sådär lagom kaxig och nöjd (förhoppningsvis) så håll till godo!
Pussss

God eftermiddag!


Jag tänkte börja eftermiddagen med att visa er en bild på George Bush när han var åtta år. Han hade just börjat skolan och just den här dan så hade han fått sin lunchlåda fylld med små söta prinskorvarr. Ingen vet varför han fick det, för det var ju inte jul. Men George var glad ändå för han hade fått en Turtlesklocka i julklapp året innan..... Nu ringde telefonen så jag är tvugnen att ändra min historia.

Tagning 2:
Hej allihopa! Här är en bild på Daniel Woxberg när han var 20 år gammal och just blivit av med sin oskuld med en åkergräsklippare! Han hade just ringt sin vän och tvingat ner honom i parken, istället för att låta honom åka på gymmet och kanske till och med haka på dit. Men inte Woxxa, han trivdes med att sitta under sin tall på ett fälgkors och runka till Anna Book.
Så nu ska jag ner i parken och titta på honom en timme medans han kastar flaskor omkring sig innan jag kan ta tag i min träning... Usch vad jag är snäll! Men det känns bra att jag pissat ner honom här som kompensation =)
Ikväll så ska jag sedan packa inför Norrköpingstripen som går av stapeln imorgon, ska bli riktigt kul! Får ringa kusinan sen och höra när jag är välkommen osv osv osv osv osv osv =)
Tror det blir lite jogging strax och sedan lite mys här hemma innan trädis väntar med Öhman. Sen blir det pumpa pumpa på gymmet imorgon innan jag åker. Loooking forward to it :)
Ha en bra kväll allihopa, kramkalas

"So fresh and so clean clean"


Känner att det är lite "Så ska det låta" över mina headlines nu i veckan, men det är rätt skönt för musik är viktigt! Ikväll så har jag tvättat upp min kära Pärla innan gymmet, lyssnandes på Love Songs på min Ipod. Säger bara en sak,  Harmoni!  Visst att fågelkvitter i stugan eller en god bok på stranden är mysigt, men få saker går upp mot att klämma tvättsvamp =)
Så efter det så kände jag att det var något annat som låg och tryckte, kunde inte riktigt komma på vad det var innan jag kom hem.
Bloggen såklart. Det sägs ju att omväxling förnöjer och jag tror på det, så därför kände jag att det var dags att "hotta upp" bloggen lite. Sätta sin egen prägel på den. Förmodligen ser den förjävlig ut för jag har suttit och freestylat lite bland inställningarna. Jag är inte mkt för siffror och tecken som sidor är uppbyggda av, jag är faktiskt inte mkt för siffror över huvud taget. Skulle jag få bestämma så skulle det bara finnas 10 st olika siffror, sen skulle alla tal göras utifrån dom....
Nog pratat om det, t.o.m jag förstår ju att det inte är möjligt att göra så =)

Nu ikväll så blir det inte så mkt mer, lite disk som ska tas om hand om och sedan blir det kanske en rulle med Mr. Sailor. Vi får se, han loggade just in på Msn så snart har jag svaret!
O´boy vad jag gillar mat förresten, bland det godaste jag vet.
Neeeeej han är hos Micke, och jag som känner för att se ut som spöket i Ghostbustersloggan. Frågan är ju om jag ska orka dit eller om jag ska fetta loss på egen hand... hmm... FETTA!!!!!!!!!!!!!!
Så får det bli! Vill även skicka en hälsning till alla snälla själar som skriver en kommentar nu och då. Tack, det är jättekul. Men strunta i att vara anonyma, det är mkt roligare om jag vet vart jag ska sända blommorna eller brevbomerna =)
Trevlig kväll alles

"O´boy vilket vackert väder"

Fy fan vilket väder det är idag, jag klarar inte mer!
Jag har jobbat ute i solen sen sju i morse med att förbereda en husgrund för gjutning. Man ska inte klaga när vi väl har det så här varmt, så jag har undvikit det så gott det gått. Och det har straffat sig!
Jag blev som sagt rakad i fredags eftermiddag, så jag såg ut som ett litet Tjernobylbarn med en vit rand längs huvudet.... Lagom kul inför en duppelpipa inne i stan, med skyhöga förväntningar på att fånga en noshörning.
Istället tvingades jag ha en stor vit "yo yo" keps båda dagarna och ett självförtroende som knappt räckt till en skadeskjuten marsvinsunge. Och det trodde jag var straff nog liksom... Hej på´re!
Idag så har jag såklart glömt bort att mitt huvud är känsligare än övriga kroppen mot solen. Och det kom jag på  när jag satte mig i bilen och det luktade entrecote... Vågar inte titta i spegeln, för jag antar att det är ett jättestort ollon som stirrar tillbaka på mig...
Men ollon kan ju vara relativt fina så det skulle kunna klä mig, man vet aldrig innan man provat.
Så idag ska jag gå omkring och se ut som ett ollon oavsett vad jag gör. jag ska se ut som ett ollon när jag äter, när jag tankar och tvättar bilen, när jag gymmar, när jag kommer hem och sitter vid tv:n eller datan, när jag borstar tänderna, när jag ligger i sängen osv osv. Jag tror jag ska göra lite roliga rörelser sen när jag lägger mig för att roa mig själv. Typ "Snöängeln" och sånt, jag är lite sugenpå det. Iband när jag vaknar på morgnarna och har bokstavsproblem så brukar jag sätta upp benen längs väggen och pendla med dom fram och tillbaka. Skitkul, try it noooooow! =)
Sen skulle jag vilja tala om för alla er som läser min blogg att jag finns i verkligheten. Man kan gå på dejt med mig t.ex. Man kan ta med mig hem till föräldrarna på middag. Man kan ta med mig ut på picnic och berömma mig för mina fina ögon. Man kan ge mig allt man har, inklusive sin brors Xbox 360 och säga att pengar bara är material, jag är rent värde. Man kan sitta på filmkvällar med mig, med en massa godsaker och hålla om mig och se på animerat. Så länge jag får välja film. Eller var med åtminstone!
Så alla ni som trott att jag är en fiktiv cyberproduktion av Microsoft, framställd för att tillfredställa alla kvinnors dröm. Och även pojkarns (till rätt pris då). Tänk om, jag finns i verkliga livet och jag är så här snäll, rolig, snygg, söt trevlig, god och glad, stark, rik, självständig, lyhörd, oegoistisk, varm.....
och just ja, Ödmjuk! =)
Nu ska jag ta tag i livet och äta lite mat innan jag styr upp min bil. Den måste ju vara fin inför torsdagens tripp till Norrköping =) LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE LIFE RIGHT NOW!!!
Kanske hoppar in en snabbis ikväll om jag lyckas med nåt utlöver det vanliga, take care now!

Kraaaaaaaaam på de

Wawa wewa!!!

Jiiipiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee livet leker =)
Pratade just med min älskade chef och jag får ledigt nu på torsdag och fredag för att besöka mina kära kusiner i Norrköping!!!! Så jag åker ner torsdag och blir kvar där över helgen.. FETT NICE som Joe skulel ha sagt =)
Jag är ruskigt taggad! Allting har svängt. Igår var det hate life på kvällen.
För det första var jag bakis efter en grym helg med jobbarpolarna, lite sömn, mkt dricka och ett psyke som höll på att ta död på mig. Sen kom skiten med bilen och då tappade jag livslusten. Så för att kompensera det så garvade jag i 10 minuter åt hela fiaskot, sen skulle vi åka och bada. Då gjorde jag illa mig i örat så pass illa att jag satt här igår natt vid 1 och visste att jag skulle upp på 4,5 timme. Med ett öra som gjorde så ont att jag inte kunde ligga, så jag satt i fåtöljen i rummet och försökte sova, med alla väggklockor tömda på batterier för att tickandet gjorde ont... Förstår ni hur liten jag klände mig?
Sen idag så vände allt. Jag har rockat på jobbet (iförd öronkoper för att skydda örat...mammas lilla ängel! ), sen kom jag hem, joggade med Walle och Danne, sen åkte jag upp till gymmet en snabbis. Kom hem, tvättade lagade mat och matlådor, diskade och städade upp precis allt. Sen var jag nyss nere på Trädgården med grabbarna och Sofia och snackade lite, innan chefen ringde och gav mig ledigt... LOVE LIIIIIIIIIIIIIIIIFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag ska fira med glass i stora lass!
KRAMKALAS

hej hopp!

Hej alla glada, nu mår jag lite bättre igen =)
Har haft en alldeles udnerbar dag inne på jobbet, med strålande sol utanför och olidlig hetta. Men jag är inte bitter, för det har gått riktigt bra idag!!!
Jag började morgonen med sagostund för mina kära arbetskamrater och nu är jag deras frälsare. Det är bland det sjukaste dom hört typ haha =)
Sen efter jobbet så har jag varit på Elgiganten och köpt ingenting, sprungit en halvtimme sen gymmat en halvtimme. Nu lagar jag 5 matlådor med "skärgårdssallad" och grillat kött, dags för mitt nya liv. Håller väl ungefär 5 dar sen är man tillbaka på svullarstigen igen =)
Men det gör ingenting för då har man brännt lite fett iaf så man kan fylla på med nytt =)
Ikväll så ska jag gå ner på Trädis med Woxxa och se när han äter som en häst, sen blir det troligtvis filmkväll med han och Soffan, kanske en Öhmans pajken också =)
Dagens hälsning går till Mr. Iglis som jag träffade i Bollnäs, d.v.s Roffe Igelkott;
Jag har dig på film och tittar på dig varje dag, snälla hör av dig!
Rolf Jag kan inte leva utan dig och vill att du ska vara en del av mitt liv. Jag vill uppleva allt med dig, spänningen i att bli jagad av en orm eller en hök. Kärleken till att torrjucka mot taggbuskar i tron att det är en hona. Kamratskapen i att klia varandra på ryggen. Glädjen i att leka kurragömma i skogen och busa med människors hundar. Jag vill att du ska flytta in hos mig, ge mig bara chansen så ska jag bygga den finaste igelkotteburen världen skådat. Du förtjänar tak över huvudet och ett mål mat om dagen serverat på fat. Du ska kunna glida omkring i min lägenhet när jag är på jobet och småpyssla med taggvård och dammsugning. Jag vill presentera dig för mina föräldrar och tjuvlyssna på dig när du pratar killar med mina systrar. Det gör ingenting att vi är olika. Att du inte kan bada i plastpool på sommaren, eller att jag inte kan sticka fiender med ryggen, det ser jag som en styrka. Vi kompletterar varandra på ett hälrigt sätt och jag hoppas att du känner likadant! Du kan få min digitalkamera om du kommer hit nu. Men då ska du komma nu, asså med typ nästa buss. Komemr du ännu snabbare än så så ska ajg bjuda dig på en trerätters nere i parken. Menyn väljer vi ut tillsammans, men jag antar att det blir något i stil med friterad flugvinge till förrätt, ångkokt daggmask med basilikablad till huvudrätt och en Green Box Special till efterrätt. D.v.s leta igenom en papperskorg och hoppas på fynd.
Jag vet inte vad mer jag ska skriva för att locka dig, för jag hoppas mina känslor räcker!
Om du ser det här Roffe, hör av dig, daddys home waiting for you!

Love

Jag måste vara mongolid!!!!


Hej alla bloggisar, det är supermongot som talar! Idag så har jag gjort så många misstag på så kort tid att jag borde få stå med i Hall of Shame through all times!!!!!!!
Jag har vart i Åkersberga/Stockholm hela helgen och festat, åkt båt i skärgården, gått på Grönan osv osv.... Det har hänt en massa skit, men allt överskuggas av min hemkomst idag! Jag vet inte om jag ska skratta, gråta, skämmas, vara irriterad, nonchalant, sur, arg, ledsen, allt jag vet är att jag har gjort något helt otroligt  som blir en klassiker att minnas =) 
Jag kom hem vid 4 idag, och ser min Ford stå och rosta uppe i backen. Så jag får ett bakisryck och sätter ut skiten på Blocket för 1000 kr för att bli av med den. jag kladdar inte ner miltal eller nånting, för det är ju ändå bara 1000 spänn tänker jag. Jag orkar inte köra den till skroten så bara nån hämtar den så är jag nöjd... Men det var inte så bra tänkt skulle det visa sig =) Så här gick det till;
Det ringde ungefär 8 minuter efter att jag fått ut annonsen och det var "Hasse" som bara skulle ha bilen. Han kom från Sthlm så jag var tvungen att lova att hålla den åt honom. Jajjemänn, inga problem sa jag, lycklig över att slippa skiten. Så jag går ut ur lägenheten med bilnyckeln i högsta hugg för att varmköra den lite, den har ju trots allt stått i 6 veckor. Går ut och bilen startar med ett vrål, (det är ju en gammal racingbil som ni vet) så då kändes allt kanon. =)
Sen började skiten.
När jag kommer tillbaka inser jag att min lägenhetsnyckel ligger inne i min låsta lägenhet... PANIIIIIIIIIK!
Löper till Woxxa som har min extranyckel och löser det med kniven mot strupen. Sen kommer då "Hasse" till Norrtälje busstation och jag möter honom där, och han börjar kika på bilen... Det enda roliga är att det inte är någon Hasse som kommer, utan två turkar, far och son, 25 och 50 år... Så jag blir lite tveksam och frågar dom var dom kommer ifrån, (notera mitt utseende för dagen, kanske inte den mest passande för att göra  affärer med utlänningar.... men det är tydligen dom som ringt mig ( deras polare, jag är 100 % säker på det) . Så frågar han vilken färg bilen är, för den såg tydligen ljusare ut på bilden enligt honom.......
-Jaa den här svarar jag. Och tänker hört talas om solljus?
Sen börjar han gnälla om rost osv osv, och blir allmännt otrevlig, och jag är väldigt nonchalant tillbaka. För mig är det ju bara 1000kr och jag har skrivit i annonsen att den är rostig och fått nedslag på det. Jag skrev till och med att "karossen inte är mkt att hurra för".  Så jag skiter väl i hur den ser ut, det är ju inga pengar och värdet på dom nybytta bromsarna t.ex går högt över pengarna jag begär för skiten.... Så kommer tabben som ställde till det BIG TIME!!!
Jag hade tydligen skrivit i annonsen att det var en 95:a, när det i själva verket var en 93:a.... Och nu blir det otrevligt... Dom börjar snacka på typ arabiska mellan varandra, och han gaggar om att jag lurat dit honom från Sthlm. Han vill veta om jag har lurat honom eller om det är en 95:a. Så jag säger att vi ska åka till min lägenhet och titta i pappren... Efter lite gnäll går han med på det, så vi åker hem och sen på parkeringen börjar han tjaffsa igen. För då har Walle ( han var med och hjälpte mig med utelåsningen osv.....) sett på dragkroken att det är en 93:a... så jag säger ju det, och ber verkligen om ursäkt. Då börjar han kräva mig på bensinpengar för att han åkt hit i onödan, men jkag säger att det bara är att glömma det.
- Ledsen men det funkar inte så, antingen tar du bilen för 1000 kr eller så åker du här ifrån. sa jag lite irriterat. Sen kom nästa tabbe, som förstärks av mitt utseende. Han sa såhär;
-Om det var ombytta roller så skulle du ha tänkt att jag var en jävla svartskalle när du åker härifrån.
-Jaa, svarade jag helt ärligt...... Och kom sedan på vad jag sagt.... Shit täntke jag.. Men han blev bara paff och sen blev det tyst en stund. Sen bad han att få se på pappren på bilen (skönt tänkte jag, han kanske köper den torts allt) så jag sprigner upp i lägenheten och inser rätt snabbt att jag satt mig i skiten. (Under tiden som jag är där uppe så stod dom tydligen och hade en vild debatt på okänt språk enligt Walle....)
Jag har nämligen slängt ALLA papper på den i samband med att jag ställde av den. Vilket innebär att jag omöjligt kan sälja den idag.... Och mitt i hjärnkrisen så stövlar Öhman in i dörren och garavar i sinne. Så jag bestämmer mig för att inte sälja biljäveln till honom. jag är vid det här laget ganska ställd av situationen, i och med att jag är irriterad på dom men innerst inne vet att jag har varit en jävla åsna. Så jag går ner till honom, ger honom en hundralapp och säger att det inte blir någon affär.
-Vadå ingen affär?
-Jag tänker inte sälja min bil till dig, ta pengarna och åk härifrån.
"skdjaskfjaskjfas askdfkasdkaskda kasdkasdkasdkas dkasdpfhosdfopbj" var väl ungefär vad han sa, tyvärr så har jag ingen tolk udner mina affärsmöten, men jag gissar att han kallade mig för nazijävel elelr nåt och bad mig brinna....
Men han åkte i alla fall. Efteråt så satt jag och Walle och Danne och garvade arslet av oss, och funderade lite runt det som hänt. Vi kom fram till att jag är den största idioten på vår jord, som inte insåg att det faktiskt finns folk som bryr som om en tusenlapp... men att det ändå var jävlgit skönt att dom fick åka hem eftersom dom först lät en svensk kompis ringa, och sedan var så otrevliga mot mig, även om jag förtjänade det. Dom var otrevliga redan innan årsmodellen framgick så nåt lurt var det allt. Hoppas bara inte dom spränger min lägenhet ikväll =)
Sen åkte vi och badade och jag spräckte trumhinnan i ett dyk. Så nu sitter jag här, och kan jag göra visselljud ur örat, har kvar biljäveln med 100kr mindre än när jag la ut den, har betett mig som ett arsle oavsiktligt mot två snubbar från Sthlm och framförallt framstått som ett arsle bland mina vänner... och nu bloggläsare då.. Så håll till godo allihopa, för det här är nog ett av få misstag R.E gör i sitt liv =)
Som krydda på moset så rigner väckaren halv sex imorgon och det ska vara strålande väder men jag jobbar inomhus. Och övertid också...LOVE LIFE


Dröm sött alla Blocketfantaster, och glöm inte att det bor en mupp i oss alla!

Hola everybody!

God afton gänget!
Vad skriver man en dag som denna då, solen skiner, alla har semester och luktar gott i håret osv osv. Inte jag, men jag är nöjd ändå. Har gipsat ett rum idag så jag känner mig nöjd, sen blev det gymmet med lille Vicke och ett bröstpass som heter duga. Kul idag igen. Kul med bröst. Skulle jag få välja en kroppsdel jag skulle vilja vara så skulle ajg vara ett bröst. Skulle ajg få välja en kroppsdel som jag skulle vara tvungen att hänga upp i flaggstången i sommarstugan, så skulle det vara ett bröst. Men om jag däremot fick välja en seriefigur som jag var tvugnen att gifta mig med, så skulle jag nog ta Bamses farmor, för hon är typ den snällaste som finns. Sen så skulle det ju vara rätt shysst med utsikten dom har på höga berget, nära till Skalman och boysen. men främsta anledningen till att jag skulle välja just Farmor är att den skulle vara världens, genom tiderna, grymmaste "röst" som skulle återberätta mitt liv då. Fatt coolt, hoppasd alla vet hur han låter. Tänk er då följande.
"-Rickard har vart på jobbet hela dagen, alla dom andra har semester."
OCH SÅ VIDARE!

Ikväll blir det Trädis en stund för att göra Woxxa sällskap, han var enligt källor till mig (sig själv) värd en sallongsberusning för att han jobbat över idag... Bra gjort Woxxa, jag har jobbat över sen semestern startat, men inte är jag full jämt för det. Nej en riktig fylla det tar man på helgen bakom lyckta dörrar, med en bågfil i ena näven och en honungsburk i den andra. Det blir lite mer living on the edge på det viset, man vet aldrig vart det ska sluta. Eller ens vart det ska börja, för det är ju en rätt meningslös kombination. Om man inte har en fin trälåda framför sig som man tänker förvandla till en honungsburkshylla, då kan det vara alldeles underbart. För då kan man ju ta honungsburken och sätta den i den blivande hyllan , så vet man exakt när den passar. Det funkar säkert till andra burkar också, men ska man tala om för nån vad man gjort i helgen så kan man ju säga att man druckit öl och gjort honungsburkshyllor, så folk inte tror att man är utan liv........
Nu ringde Woxxa, han sitter själv och äter. Så alla ni som ska på Trädgården, vi ses där om 20 minuter, d.v.s runt 8, så kan vi garva åt honom ihop =)
BOYAKA!

Helt seriöst

... Ikväll har jag inte varit straight.
Jag har lagat mat, gjort matlåda till imorgon, tvättat och diskat, och allt detta har ackompanjerats av smörlåtar =)
Jag har även suttit och väntat på att tvätten skulle bli redo för vikning, och under väntan så satt jag och kollade i HMs höstkatalog. Och funderade helt seriöst på att beställa lite grejer så att jag skulle få en gratis munkjacka som såg skitmysig ut. Vet dock inte hur jag ska göra nu när jag nyktrat till, måste ha varit något i tvättmedlet.....
Aja, nu blir det inte mkt mer ikväll, ska nog slå på nån animerad rulle och somna in till =)
Ha en trevlig kväll ni som får vara uppe länge ikväll =)

nattiskram

Tack!

Jag har suttit ett tag och funderat på hur jag ska skriva detta inlägg. Ska jag såga rätt av vid fotknölarna i vanlig ordning, eller, ska jag försöka hitta en annan vinkel. Jag föll till slut för förslag nummer två, så här kommer det;
Tack så mycket Viktor Åkerlund för att du finns! Du förgyller mina vardagar i arbetslivet och bjuder alltid upp till dans. Jag har ingen aning om hur du lyckas jämnt, det vet du inte ens själv ibland. men det blir titt som sätt magiskt roligt.
Och idag har varit en alldeles förträfflig dag ur den synpunkten!!! Morgonen började med att han studsade in i bilen, lycklig över att Hammarby vann sin fotbollsmatch igår.
Citat:
-"Fan så skönt att både DIF och Gnaget torskade och Bajen vann!"

-Vilka mötte dom då?

Ljungskile!

Och det är där det roliga ligger! Svårt att beskriva på bloggen, men Viktor har inte MGV i svenska om jag säger så. Han sa "Ljung-Shile" hahahaha!
Och kompis som jag är, så sa jag ingenting till honom om hans uttal. Gud ska veta att jag var sugen, men jag bet ihop av en strimma hopp om större succé. Och min bön hördes. För i fikarummet så drog han iväg samma uttal igen, till 15 gubbars förtjusning hahahaha =)
Vi satt även och disskuterade höjdhopp på rasten, och då gjorde han bort sig BIG TIME! Satt och sa att 2.45 var närmare 3 meter än 2,5 haha. Till slut så kom vi, tillsammans med honom, fram till att han räknade en meter som 60 cm. Då  blev jag tvungen att fråga honom hur lång hans tumstock var. Som han för övrigt brukar VARJE timme på sitt jobb... INTE okej att vara så yr. Men vi skulle inte såga... Så tack Viktor, tack för att du är min lilla älskling!
han har fler klassiker, typ salami. Där har han ett lite exotiskt uttal, saaalaaami. Riktigt fult!
Hmm, vad har han mer för fina flosklar.  Hahah just ja, dn här vet han inte om själv än, men vi har lurat i honom att Rödspätta är en dansk röd korv hahahahaha =) Fattar ni hur bra jag har det på jobbet eller? TAAAAAAAAAAAAACK!
Som straff för alla flosklar så höll jag, Adde och Danne fast honom och klippte av hans lugg med en plåtsax i eftermiddags haha =) Så nu sitter han hemma och försöker reparera skadan... och till vilken nytta?
"Firmafest" på fredag och lördag och då haqr vi lovat honom att han ska rakas =)

jag tänkte avsluta denna hyllning, med att säga att Viktor trodde att vi var i mina trakter ( Norrland ) när vi passerade Jönköping på väg till Tysklnad med jobbet... hahahahahahahahahaha
Och här kommer finalen, en tabbe förra veckan, som jag var tvungen att ta en bild på;

Viktor frågade Adde vilken skruv vi skulle ha till gipsskivorna vi höll på med för dagen.
Adde svarade att han skulle ta dom i den stora lådan.
Viktor plockade upp mittenlådan........
I rest my case

God afton!

Sådär, nu känns det lite bättre. Personligt repsrek i bänk och ett riktigt fint bröstpass, och vips kan man leva igen! Tror det frisyrens förtjänst till 99%. När jag är rakad så känner jag att det är jag och vikten. Jag går in i ett mörkt rum iförd en rosa mankini, och sen dansar jag med vikten. Musiken och människorna på gymmet försvinner och jag känner att allt jag vill är att älska med vikten.
Men det är inte därför jag sitter här igen! Jag ska ju berätta om helgens bravader;
Det började med att Daniel och Daniel stod med motorn redo i fredags när jag kom från jobbet, kastade in mig i lägenheten och duschade mig. Sen packade dom min väska, rakade mig och kysste mig farväl.... Och sen for vi, typ 15.15, 15 minuter efter min hemkomst.. Det är ett rätt bra rekord, och då ska tilläggas att jag fick med mig allt jag behövde, utom solbrillor! Men det trodde jag inte att jag skulle behöva på förhand, för solen har inte lystt i Bollnäs sedan brännbollsyran 1978. Så det var ju lite passande/typsikt att den skulle göra det när vi åkte ner 20 år senare. Vi kom i alla fall fram runt sju och fick träffa mamma pappa Stock, innan vi duschade och satte oss till bords. Åt ruskigt god mat (inget var från Bollnäs) och drack gott. Lite för gott skulle det visa sig till slut. För innan vi gick därifrån så hade vi sjungit mellan 8-10 låtar ur ett Allsångshäfte för Woxxis föräldrar, som tur var så gillade dom det och sjöng med korta studner. (dom drack också lite) Det var kaffedrinkar, lakritspuckar, vin, sprit, öl och cider i en häääärlig blanding! Vi gick i alla fall ner på Folkets Park området och rockade loss till "Midnight Express", ett coverband som ÖMÖJLIGT kan vara från Bollnäs för dom var riktigt grymma!
Partandet var på den nivån att jag köpte basisten i bandet för 20 kr, och blev lovad att jag skulle få klä in honom i bacon senare på kvällen när vi var själva. Vilket som tur var aldrig inträffade, för jag hade nog aldrig bangat! Vi var hemma efter mycket trassel vid fyra, då hade vi hunnit besöka ebn stängd pizzeria, Max samt Statoil i jakten på fyllekäk.
Lördagen vaknade vi runt halv tio, och det kändes som nån hade kört gaffeltruck på mitt huvud medan jag sov. Trots att jag fick ligga ostört, egen säng osv. Det var en ganska viktig kluns som ägde rum klockan fyra på den nattten, eller vad säger ni Sked 1 och Sked 2? HAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Mina kära vänner, eller gaylords som dom också är, sov tillsammans i en 90`s säng hahahaha =)
 "Du såg ut som ett kryssningsfartyg" var det första dom sa när jag vaknade, smått bittra. Bara för att jag låg utbredd och njöt av att vara ensam i min säng.. Rätt nice!  =)
Sen när vi kom upp så hade mamma Ål dukat upp hotellfrukost a´la Grand Hotel och det kändes plötsligt lite bättre. Bättre blev det sedan av att Daniel Öhman åt BOLLNÄSFIL!!!!!!!!!!!!!!! (två morgnar i rad) Det är mellan oss inte okej, för vi hatar allt som kommer från Bollnäs, utom Woxxa själv då. Honom tycker vi inte om. Eller jo det gör vi, men vi vill honom illa till och från. Eller vi, jag vill honom illa ibland. Eller inte seriöst men lite grann. Jag vill sitta på en stege med en korvbit och ha honom nedanför mig som en liten hund och locka honom, men just när han ska ta korvbiten så rycker jag undan den. Eller typ sitta med en frigolitbit när han ska sova och gnida den mot en tallrik elelr nåt så han blir irriterad, sen när han ska försöka fånga mig så har jag spännt upp en lina i taket och flyger upp dit och gömmer mig i ett hörn som en jätteliten spindelfluga.
haha nu spårade det ur lite, back to the story:
Vi hade just ätit frukost, molnen låg tunga över dystra Bollnäs. Moraklockan tickade i köket, den visade 11.45 och det var dags att ge sig av. Vi gick ner på stan och in på Pepes, där jag köpte en tröja och en T-shirt och därmed blev deras största kund genom tiderna. Folket hyllade mig och la ut palmblad framför mina fötter och försökte kyssa mig medan jag gick.
Så vi flydde hem igen, efter en kort titt på brännbollsyran där Kapten Cocos regerade!!! Hans lag hade byggt ett skepp på hjul som dom kom rullande till match med, iförda sjörövarutstyrsel =)
Aja, hem och på m ed badbyxorna, sen iväg till Hopptornet där 3, 5, 7 och 10 m fanns att tillgå. jag och Danne hoppade av alltihop i en ruskig fart och adrenalinet pumpade. Men Daniel stod kvar på marken... Lilla Woxxa är höjdrädd! Vi hade ett vad om just det, skulle han hoppa från 5:ans så skulle jag raka till en Tin Tin frisyr och behålla den i 24 timmar... Men han bangade hahahahaha =)
Sen på kvällen så chillade vi lite i solen, grillade med familjen och började varva upp igen. Och den här gången blev det inte lindrigt, vi snackar svart bälte i karate!!! Kan tyvärr itne gå in på vad som hände, för jag vet inte vilken ålder det är på alla mina bloggläsare men jag lovar att det var något utöver det vanliga!
Vi kan ta en liten barnvänlig förresten! På väg hem den kvällen, efter röj med Midnight Express igen, träffade jag och Danne "Roffe". Vi stötte på honom ungefär halvvägs hem på en parkering och han var så söt. Roffe är en igelkott. Han var helt enkelt så söt att jag bara var tvungen att klappa honom! Vilet inte är så smart. Man kan ju stryka en igelkott om man är lite försiktig, men att klappa är inte att rekomendera!!!
Roffe stack mig i fingret och tog sedan till flykten haha =) Kan vara något jag inbillade mig, men jag tror att han körde en hit and run på fullaste allvar! Det var riktigt roligt, med tanke på att Öhman blev stungen av ett bi på förfesten.... Snacka om djurvänner haha =)
När vi kom hem sedan så blev det nattamat, och sedan däck igen. Woxxa somnade i hängmattan på nedre planet......waisted!
Sen på söndagen så tog vi det lugnt, såg en rulle och åt =)

Det var en rätt bra beskrivning av helgen, ska se om jag lyckas lägga in nån utav filmerna från kvällen (nån som vet hur man gör får gärna höra av sig) annars så kommer det lite bilder här nedanför =)

End of story!


Livstvivel


Hej hopp, all the bloggers!!!!
Efter helgens håll igång med 2 karatefyllor, så fanns det helt enkelt inte så mycket annat att göra än att raka av sig allt hår. Och då snackar vi allt. Jag kännde att jag behöcde rena min kropp och själ, och det här är det första steget utav många. Nu ska jag snart upp på gymmet och hetsa tills jag inte orkar leva längre, sen ska jag börja äta en massa nyttiga saker... Så får vi se om ångesten släpper eller inte =)
Jag återkommer om helgen i helhet under dagen/aftonen, men nu blir det lite mat innan träning.
Håll till godo utav min frisör Daniels fantasi. På bild nummer ett ser vi munken, bild nummer två hans egen version av Tin Tin, och på bild nummer tre är jag fulländad =)
Tjing
Ps. Förlåt mamma!!!

Hate life

Vart i Bollnäs hela helgen, haft grymt kul. Nu finns det ignen energi kvar i kroppen. Heeelt slut, livstvivel, träningsångest samt komplex över livet i allmänhet. kan bli så att håret ryker ikväll, tror det kan lätta på smärtan. Få göra lite roliga frisyrer, typ Fantafrillantin osv. Kanske kommer blinder t.o.m =)
Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk vad jag hatar att inte ha nån energi i kroppen! Återkomemr på en stund, tjing

Glömde visa er sjörövarbåten


Men så här såg hon i alla fall ut Ghöteborg, visst är hon fin? =)
Den som hittar Kapten Krok får en mjukglass med valfritt strössel!
Skulle man mot förmodan höra klockan på krokodilen i vattnet ( jaa jag hörd det)
så får man en damcykel av märket Monark av mig! Så god jaktlycka allihop,
fågel är ledtråden!
go´natt!

God afton alla!

Hej hopp, leksaksbil =)
Idag så har jag haft en oerhört lyckad dag på jobbet! Började morgonen med att åka till Beijer för att hämta ut lite Pärlspont till bygget, men insåg på plats att jag glömt brädbiten på jobbet föregående dag... Så det var bara att sätta sig i bilen och åka vidare! Som tur var så behövdes inte materialet förrän nästa vecka så jag har en ny chans imorgon =)
Sen var det OSB skivor och gipsning på schemat! Vi var 4 ungtuppar som bombade på med det och det gick med en himla fart, och till slut lite för fort.... Jag körde en surfingtur på en skiva när jag sprang som mest, som resulterade i att jag har ett 3*2 cm sår på höger knä samt en sönderrispad handled på högerarmen. Och som vanligt så började jag asgarva i samma ögonblick som jag landat. För det första jag gör när jag har ramlat, är att se fallet framför mig och då kan jag inte hålla mig. Sen tänker jag på att dom andra har sett och hört sdmällen och då blir det bara för mycket =) Så vi var 5 man som asgarvade åt mina surfingkunskaper, men bara en som hade ont... Vilket jag självklart inte visade, man är ju hård som sten =)
Sen gick dan rätt bra, inte så mycket övertid idag heller så jag kom till gymmet i hyffsad tid.... Körde ett mysigt ryggpass med Viktor och sedan blev det bastu och dusch! Som vanligt spårade det ur lite i duschen, idag beroende på en finne. Vems finne och var den satt tänker jag inte tala om, men det var NASTY =)
Sen gick jag ner i hamnen och tittade när Ostindiefararen Ghöteborg la ut från kajen ( stort skepp som ser ut som ett sjörövarskepp typ) och bombade sönder mitt hjärta med sina kanoner. Rätt mäktigt faktiskt!!
Jag hade hoppats att kaptenen på båten skulle göra ett litet practical joke och ladda med skarp amunition, men blev som väntat besviken. Då slog mig tanken att man egentligen skulle dryga sig lite mot dom istället. Så jag sa till mina kompanjoner på kajen att vi skulle klunsa, och förloraren var TVUNGEN att utföra uppdraget om båten någonsin kommer tillbaka till Norrtälje. Så länge vi lever. Det gick ut på att man skulle klä ut sig i Batmandräkt, ro ut i en liten gummibåt och lägga sig mitt i vägen för skeppet, och sedan skjuta på det med ett sånt där litet leksaksgevär som låter som ett riktigt. Och man var tvungen att stanna tills man blev nedskjuten eller omhändertagen. Som tur var gick in gen med på att klunsa, för jag har en känsla av att jag hade torskat. Fatta ångesten att veta hela sitt liv att man kanske måste åka ut i Batmandräkt och skämma ut sig. Man skulle typ vakna mitt i natten, varje natt i resten av hela sitt liv och skrika skepp ohoj rätt ut i mörkret.
Men nu orkar jag itne tjaffsa mer om det, för imorgon är det fredag, och inte vilken fredag som helst.=)
Det är Bollnäsfredag =)
Imorgon åker jag och Öhman med Woxxa hem till honom i Bollnäs för Festival och tvådagars helröjj! Jag har packat väskan ikväll och laddat upp humöret, det enda som saknas nu är att jobba av sista dagen! Sitter och funderar på vilket lasso jag ska ta med också, antingen blir det lilla snaran för lammjakt, eller så tar jag stora linan och går på noshörningsjakt. Jag har en känsla av att det är mycket storvilt i Bollnäs. Men samtidigt inte. Med tanke på hur GROTESKT äckligt fil dom har så kan jag inte tänka mig att tjejerna där äter så mycket. Dom har dessutom Sveriges äckligaste korv och jag räknar med att gå ner 4 kg i helgenför det finns inte nåt annat än Bollnästillverkat där. Jag och Danne sa att vi skulle köpa varsin rymddräkt och grilltång, så vi slipper andas in luften eller röra i någon Bollnässmittad. USCH! Woxxa du vet att jag inte har nåt emot dig.... Men din hemstad saknar värde och borde skeppas bort till nån öde ö vid Sydpolen och alla som bor kvar ska tvingas ha Borats mankini oavsett kön och det enda dom får äta är fryst Bollnäsfil.
Jag ska skriva ett brev till statsministern och fråga om det finns någon möjlighet att genomföra detta inom en snar framtid, samt erbjuda mig att volontärarbeta med bilningen för att få lös allt från marken!
Nu sitter jag och laddar ner lite musik i mobilen så jag kan mysa hela helgen för dom lär ju inte ha CDspelare i Bollnäs.
SATAN vad jag htar Bollnäs. Jag skulle hellre födas under en gaffeltruck än på Bollnäs sjukhus!
Jag hoppas alla förstår att vi åker till Bollnäs för att vi måste, inte för att vi vill!
Woxxa har en hållhake på oss som jag inte kan avslöjja, men den är alltså nog kraftig för att få dit oss, trots ovanstående uppfattning om staden.
Det luktar säkert illa där också, fullt med skit på gatorna och folk bor i kartonger.

Nu ska jag ta och borsa tänderna och lägga mig så jag är pigg och fräsch till imorgon, det kan bli en lång dag =)
Dröm sött allihopa, kramis

Förresten...


Snart så får jag lite nya verktyg på jobbet och det känns jättekul! Jag har redan planerat in en invignings/välkomstfest för verktygen, där jag och Viktor har gjort en liten banderoll bak på firmabilen där det står "We love big tools!" och blåser i tutor och grejjar. Sen blir det kick-off fest med dom, då kanske vi kör lite paintball och grejjer och tar nån öl, kanske går ner och sätter oss på pubhörnet och snackar lite skit innan disco på Mobergs. Vi ska även ha nån lite lugnare tillställning hemma hos mig hoppas jag på, där vi kanske ser en film, lagar mat ihop och bara umgås. Jag har inte förankrat det här med varken chefen eller arbetskamraten min, men jag hoppas att dom har samma syn på det som jag. Vi ska trots allt jobba sida vid sida dag in och dag ut länge, så det kan vara bra att lära känna varann och få in en bra känsla i gruppen på en gång!
Så jag säger välkomna alla nya verktyg, jag hoppas ni ska trivas hos oss och att ni håller länge länge!
Jag vill även passa på att tacka mina gamla verktyg för allt dom gjort för mig, alla roliga stunder vi haft och jag vill att ni ska veta att ni betydt väldigt mycket för mig! Vi har så många minnen ihop så det är nästan skrämmande. Även en del ledsamma stunder, men bara man övervinner dom så stärker man banden mellan sig. Så tack!
Jag vill även säga att jag är väldigt förtjust i nya saker. Typ öppna paket och så. Eller det behöver egentligen inte wens vara ett paket, lite plast räcker, bara det märks att det är nytt. Det behöver inte vara sprillans nytt heller, om man till exempel sätter sig i en bil som fortfarande ser orörd ut och luktar bilfirma, så är ju det också okej.
Bara det är välskött. Det är det viktiga. Spelar ingen roll vilken ålder det har, bara det är välskött. Så är det med allt, ett kök, ett hus, en persons hälsa eller kropp ( grr), vatten, trädgård, limtuber, salladshuvuden, South Park posters, Biblar, jaa allt!
Nu håller det på att slå slint här, som det alltid gör när jag är trött! Sov så jätte jättegott alla maskinister!

Oj oj oj

Hej alle samman s!
Hoppas allt är bättre med er än med mig, för jag är tröttare än medelsvensken. jag skulle vilja hävda att jag är tröttare än medelmänniskan, t.o.m om man räknar med människor med väldigt udda jobb, sömnbrist och presonlighetsklyvning. Jag har jobbat stumt sen jag kom hem, lör, sön, mån, tis, ons.... Och vi snackar inte myspass utan det är 8 timmars och lite mer därtill. Sen är jag ju inte speciellt begåvad heller, som envisas med att träna trots att jag är trött. Idag kom jag och Åkerbäret hem vid 7, kastade bara i oss en macka och åkte upp till gymmet. Där har vi nu spenderat typ 1.5 h på våra kära ben och det är inte någon lek längre. Om jag t.ex skulle beskriva min egen gångstil från gymmet till bilen så skulle jag säga spräckt. Jag vågar knappt tänka på hur det kommer att kännas imorgon, för det blir allt värre för varje timme som går nu... Men man får vara glad ä'ndå. Jag kanske ska be gubbarna på bygget "vinscha" mig upp och ner för byggtrapporna imorgon ifall jag inte kan gå själv. Ligga som en hjälplös liten varmkorv och vänta på friheten. Mycket ska bli intressant imorgon, typ böja sig, sträcka på sig, bära saker osv osv. Jag komemr nog att dö!!
På tal om det, idag skar det till i hjärtat på väg hem =(
Det var någon som hade kört över en svartvit bondkatt vid Bergshamra, som låg alldeles livlös vid vägen. Som tur var så hade katten inte gått sönder på något vis så det såg ut som den sov.. INTE roligt. Vi har fått 3 eller 4 katter överkörda under min uppväxt, senaste för 3 år sen.... Så dagens tysta sekunder går till familjen som mist sin katt!
Men vi ska inte deppa, det finns massor av fina missar kvar! =)
Så dagens glada tankar går till alla som just fått kattungar och får uppleva det myset =)
Dom är så söta när dom föds och några månader fram att man måste behärska sig för att inte göra illa dom =)
Nu ska jag hör och häpna lägga mig och titta på en film och hoppas att John Blund komemr på en blixtvisit!!!!
Hoppas alla semesterfirare njuter, SUP ikväll!

Tjing


Kalamazoo

Hej hopp, lingonbuske!
Kom just hem från jobbet på ett ovanligt vis, löpandes. Jag bestämde mig för att ta tag i mitt och Dannes vad idag, och betade av första sträckan mellan Penningby och Flygis. Kändes oförskämt bra till en början, typ första 7 km. Sen fick jag lite motivationsbrist och gick ned lite i fart innan sista kilometern då jag ökade igen. Men hem från Flygis gick det inte i raketfart direkt. Asså jag kan inte hävda att jag var snabbare än mig själv 3 km innan jag la av. Men jag kan å andra sidan inte heller säga att jag var långsammare än mig själv 3 km innan, i o m att jag inte hade nån klocka. Men det kändes så. Men så kan jag ju inte helelr säga. För jag kanske var snabbare än mig själv efter Flygis, sett till energiförbrukning m.m. Men det kan man ju inte heller avgöra saken på. Hur snyggt vore det om man avgjorde allt från 100m häck, till kula, till maraton, till rodelåkning på energiförbrukning. Det skulle nog innebära att alla OS-medaljörer skulle väga nånstans mellan 150-250 kg i snitt, samt att deras höghöjdsträning på försäsongen skulle bytas ut mot högkaloriträning. INTE okej! Vi idrottar för att hålla oss i form och må bra som människor, inte för att vara feta.
Så jag röstar helt enkelt nej till min egen fudnering runt energin och kommer fram till att jag var seg som ett jävla as sista biten hem. Jag var så seg att folk stannade och pekade på mig när dom gick om mig. Pensionärer ven förbi på sina permobiler i alla riktningar och jag bad till gud att ignen av dom skulle kasta ut en benprotes eller lösgom på mig.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH jag orkar inte med tjaffsandet jag utsätter mig själv för. Värdefulla fudneringar jag har egentilgen? Jag skulle behöva ett inspirerande tal, från någon man som befunnit sig i Afrika under längre tid utan att varken lärt sig språket eller blivit solbrännd. För det är så man lär sig mest här i världen! Åk till ett land, stäng in dig på ett hotellrum och läs om landet. Egna erfarenheter är grymt överskattat. Se på mig, jag jobbar varje dag utan att lära mig något. Skulle någon be mig lägga ett golv imorgon på jobbet så skulle jag inte ha en aning om hur man gör. Utan jag läser mig till det!
Så nu har jag 2 morgnar i rad läst på bruksanvisningen hur man ska göra och sedan satt igång. Och om jag mot förmodan inte förstår bruksanvisningen så försöker jag först på egen hand, och misslyckas. Sen kommer nån av dom andra byggarna och "gör en liten historia" av golvet. Och då sitter det direkt!
Jag vet inte riktigt vad jag försöker komma fram till här, känner mig rätt vilsen. Men jag ska försöka tala in min blogg på ett hörband, kassettstyle, och sedan börja sälja det på stadens torg.
Näe nu får det fan räcka alltså, vad lider jag av?

Ha en bra kväll allihopa, imorgon börjar arbetsveckan på allvar. Skönt att man värmt upp med 18 timmar i helgen.... Kaaaaching =)
Ropen skalla krusbär till alla!

God afton!

Hej allihopa, everybody!
Idag har jag krigat osedvanligt hårt för att vara en lördag. Har jobbat i 10 timmar ute på Pärlan nu, lagt limgolv i sinne samt skruvat takgips. Har flytit på rätt bra och jag är vid gott mod inför morgondagens pass.... Jaa jag ska jobba då igen med precis samma sak. Ända förutsättningen som skiljer sig mot idag, är att jag har fått ett skrapsår på höger knä. Kan bli kul att duscha ikväll, samt att glida omkring på knäet imorgon igen. men vad gör man inte för pengar =)
Man är som en liten hora, säljer sig till högstbjudande... och ibland inte ens det, men jag är glad ändå =) Ikväll blir det ut på stan och kika lite, det ska tydligen vara aaaasmycket folk ute p.g.a American Car Show som varit idag. Har dock inte hunnit se något utav mässan, men vi mötte en del shyssta gliiiders på väg hem=)
Snart ska jag ta tag i livet och börja träna igen, känner lite sug efter det. Kör lite psykvård nu under tiden jag lagar mat, armhävningar och sit-ups..... Orkar inte skriva mer, då brinner maten upp.
Hoppas alla jobbar imorgon, tjingeling!

Så här är det...

När jag kommer hem idag, efter tre veckors semester i Skellefteå, så öppnar jag inte dörren till min vanliga lägenhet. Nej jag öppnar dörren till en lägenhet med en soffa mitt i hallen. Två garderober som är helt uttömda på kläder, som sedan placerats i min säng. Soffkuddar som ligger i min fåtölj, och när jag komemr in i köket så saknas mina fyra barstolar. Så jag går in på toaletten. Och där är dom, invirade i duschdraperiet i en salig oreda. Och allt detta har mina två ollon till kamrater ställt till med när jag var borta. PLUS att dom hade bokat bord på Trädgården en timme efter min hemkomst.... Vilka svin va? Så jag funderar för fullt nu hur jag ska kunna återgällda detta, och är MER än tacksam för tips. Inget är för dumt, kom ihåg det!
Ha en trevlig kväll allihopa, vi ses!

Ps. Imorgon ska det jobbas 10 timmar, söndag lika så. Guuud så skönt att semestern är slut!

Era jävla svin!!!

Daniel Öhman och Daniel Woxberg. Ni har idag blivit av med rätten att leva. Era kulor tillhör inte längre er, dom tillhör mig. Allt jag vill göra, kan, och kommer jag att göra med er.

Bakissug...


Hej igen alla bondelovers =)

Hej hopp alla små negerpojkar =)
Nu tänkte jag skriva mitt sista norrländska blogginlägg på en mycket lång tid. För imorgon så reser jag och kusinen min tillbaka till södern och på måndag så börjar vardagslivet igen... ganska kul att jag har jobbat hela semestern och att jag inte haft mer än en soldag på tre veckor =) Men jag har haft trevligt sällskap och gott om alkohol. Igår blev det för mycket, går inte in på detaljer men jag kom aldrig längre än förfesten.... När dom andra gick ut gick jag till badkaret.
Nu ska jag snart dra sista lasset i källaren innan jag åker, och precis nu fick jag en väldigt vacker fundering.
Är smärta en högre grad av njutning?
Jag har länge trott det men blir tveksam....
Jag sitter och funderar på följande scenario;
Om jag sitter på en bakskål, med ljummet degspad i, sådär lent som bara det kan vara, i en behaglig temperatur. Inte stekhet, utan strax över ljummet så man myser =)
Tänk dig sedan att jg lägger ner pungen i den här mysiga skålen... Det lär ju vara råskönt. Och det är där problemet uppstår. För antagligen lär ju kanterna på skålen skära in i skinkorna... och det lär ju ta ont.,...och är inte allt detta himmelskt skönt, så kan smärta inte vara en högre grad utav njutning?
Jag återkommer med testresultat innan veckans slut., samt noggrannare uppgifter om utförandet.
Ha en god afton

Insikt

Det är egentligen otroligt hur man kommer på vissa saker. Men igår så hade jag en sån underbar uppenbarelse, att jag är lite orolig för att jag ska bli avstängd från bloggande av svenska staten. Jag har nämligen upptäckt någonting väldigt stort. Jag har upptäckt att svenska fiskare anv'nder sig utav den alltför välkända "Aerobicsmetoden". Vilket innebär att du har en otroligt attraktiv instruktör, låt oss säga en kvinnlig(fungerar även inom spinning). Hon är så glad och trevlig att hälften vore nog, och alla grabbar inne i lokalen tror att hon vill smaka på just dom. Så killarna skryter för sina kollegor på jobb, vänner osv om hur snygg och sugen denna instruktör är. Så även dom letar sig dit. Och vips så har gymmet skaffat sig en god ekonomi och ett gott rykte, bara genom att anställa en slinka.....
Och igår var jag på räkfrossa med Jim och Jonte i Byske, och såg samma fenomen. Eller jag tror det i alla fall. För 90% av alla rökor var fyllda med rom, och då antar jag att svenska fiskare har forskat/framställt en speciell "hunk"räka, som bara inte går att motstå. Det bara spritter i stjärtarna på alla honor (och även dessa 10% gaylordsräkor) och dom jagar honom... Men han lurar dom, precis som aerobicvsinstruktören. Hunkräkan vill inte ligga, han vill bara få sin del av kakan. Så han lurar in dom i stora nät och sedan blir han avlönad av fiskarna, och kastar sig ut i djupen igen. Vad vi inte tänker på, är att vi tömmer världshaven på females och gaylords. Och det måste få konsekvenser. Går vi över till paralellinjen så ser vi att skiljsmässorna ökar i Sverige, misshandeln samt gymmandet. Vad händer sen då? När vi inte har några svenska kärnfamiljer? Vilka ska gå och äta dom här tjejräkorna då? Och gayräkorna?
Jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till detta så det är därför jag delar med mig till er, mina kärar läsare. Snälla kom med tips på hur vi ska få vårt samhälle på rätt kurs igen!
Jag har funderat på att starta en motkampanj och motverka detta syndrom, denna folksjukdom. Men jag vet inte om jag är inne på rätt spår. För det jag tänker på är mig som instruktör, iförd en "Boratmankini". Men ju mer jag tänker på det, desto mer inser jag hur föga det skulle hjälpa. För det skulle ju inte vara någon på passet... Eller jaa kanske några korvfantaster men det blir ju bara äckligt!
Så jag får helt enkelt fundera vidare, och fram tills dess så vill jag att ni alla ska dra lärdom utav det ni just läst;
Det finns alltså upp till 10% homosexualitet ute i världshaven, bara bland räkorna. Inser ni då hur fruktansvärt okej det ä'r för Jöback och kompani då ;)

Jobba

Fan så skönt att jobba!
Har dammsugit under bjälklaget i källaren i 3 timmar idag. ÄCKLIGT det är att dammsuga. Jag har huvudvärk, är trött och hungrig, samt att Jim och kusin Jonte har köpt varsin soft air gun som dom roar sig med att vådaskjuta mig med. Eller dom skjuter ju inte alltid. Ibland siktar dom bara på mig en längre stund så jag mår dåligt psykiskt! LOVE LIFE

RSS 2.0