Imorgon är det världens kanske bästa fredag...


Varför? Jo för att den är just imorgon, vi har match mot Sollentuna och det är Halloweenhelg =)
Jag ska börja med att kasta ut morgondagens tävling, "Bondröta", som går ut på att ni gissar slutresultatet i vår match. Tippar man rätt så får man den här gången valfri Estrelladipp och 3 dl gräddfil.....Värt att slänga in ett tips, om man gillar chips? (Ursäkta julrimmet men det blir så när man åker hemifrån när det är mörkt i långkallingar och kommer hem på samma sätt.... Dagsljus är överskattat! ) 
Vi möter Sollentuna som ligger tvåa i tabellen på bortaplan, en match som ser tung ut på förhand men jag är optimistisk. Slovaken var het på träningen idag, 2 kassar och ett glatt humör. Ska vårt lilla utlandsprfoffs äntilgen vakna? Dom som kommer till Snickershallen (mmm chooklad... NEJ, snickarmärket, trist) får uppleva 60 minuter hockeymys där vi står som segrare med 4-2. Kom jsut på en regel till, man kan inte tippa samma resultat som mig. Eller kan kan man ju, men man vinner ingenting...utom en stjärna i kanten, inställsamma personer välkomnas!

Tänkte bjuda på ett kuligt sms jag fick idag på bygget som en liten smilgropshöjare såhär inför helgen. Känsliga läsare som inte tycker att sexskämt är kul, feminister och andra mongolider ombeds sluta läsa nu. God natt med er, logga aldrig mer in.

Fyra sextips för att piffa till det i höstmörkret:
Indianen: Ta tjejen bakifrån. Byt hål utan förvarning och tryck in den så hon skriker. Ta snabbt handen till och från framför hennes munn.
Piraten:Ta tjejen bakifrån. Precis när du ska komma drar du dig ur och spottar henne på ryggen. När hon tror att det gick för dig och vänder på sig så skjuter du satsen i ögat. När hon sedan springer iväg med ena handenför ögat så knäar du henne på låret så hon hoppar på ett ben som en pirat.
Spöket: Ta tjejen bakifrån. ha en gömd kompis i garderoben och byt snabbt utan att hon märker någonting. Spring sen ut och runt huset till fönstret och vinka till henne.
Rodeo: Ta tjejen bakifrån. Ta ett ordentligt tag samtidigt som du lutar dig fram och viskar " Det här gilalr din mamma också...." Sen är det bara att se hur länge du kan hålla dig kvar...

Kan passa på att dra "Dagens floskel" som kommer från omklädningsrummet idag, signerad Linus Drogge. Jag vet, han är målvakt och därmed inte fullständigt normal, men nån måtta får det vara. Coach kommer in och säger att vi ska köra "Flow" som uppvärmningsövning... Då tittar Linus upp och frågar;
- Vad är Flow då, är det att flyga typ?"...
I rest my case

Nu ska jag städa undan lite så jag har fint i helgen när alla småspöken inte knackar på dörren, ibland hatar man kodlås mer än medel. Fast det gör ajg typ ändå inte.  Om man sätter upp alla lås i världen så kommer nog kodlåset på första plats, tänk så smidigt att aldrig behöva nyckel? Eller nej andra förresten, på första plats måste jag sätta dom där små hänglåsen som satt på alla tjejers dagböcker. Tack Gud för den uppfinningen, vilka hemlisar och tankar man fått reda på via den. Små naiva tjejer som inte tror att man har en säkerhetsnål i fickan när dom går ocg äter... Mohahaha!
På tal om dåliga lås... Imorgon gör Daniel "Woxxa" "Ålåke" Woxberg sin sista dag som Låssmed, congratulations =)
Nej muppvarning känner jag, orkar inte flyga iväg, "Flowa" som Drogge skulle ha sagt, ikväll utan det får en bli en annan kväll. ha det bra allihopa, imorgon är det heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg =)
YES ATT ALLA SKOLUNGDOMARS LOV ÄR SLUT SNART, RÅHÄRLIGT!!!!!!!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Walle

2008-10-30 @ 22:45:53
Postat av: walle

Har man kollat dom senaste resultaten så tror ja mer på en 6-4 vinst till oss :D Tror nog med ditt slagskott så darrar Sollentuna! (Granqvistarn gör iaf det) king nr 5:D

2008-10-30 @ 22:48:28
Postat av: Anna

hahaha! piraten. hahah

2008-10-31 @ 22:52:03
URL: http://enbildochentanke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0