God kväll =)

Hej hopp alla salamanderbebisar som har en pappa eller mamma som översätter åt dom!
Idag så var det faktiskt kul att spela innebandy, lagom irriterat och mitt lag vann till slut. Så alla nöjda....elelr nåt....
NU ska vi ta helgen! vet inte hur seriöst jag orkar skriva om den men jag ska försöka!
Jag åkte ner på torsdag eftermiddag och fick direkt presentera mig för Stanley Cup pokalens båda vakter, som jobbade i "Hall of Fame", som är ett hockeymuseum i Canada. Det var rätt stort ska även tilläggas, att få se pokalen live, att få känna på den, och att dagdrömma om att göra smutsiga saker med den! Sen på aftonen så blev jag escort till världens mest åtråvärda buckla och dessa vakter, när min kusse skulle till Himmelstalundshallen för en liten ceremoni med moderklubben. Det var riktigt trevligt och lärorikt. Märks att det är skillnad på han och mig i yrkesproffsighet. Jag hade haft adhd efter 10 minuter, men han lyckades klistra på ett nytt leende för alla foton som togs under 2 timmars tid. STARKT!
Sen bar det av hem till kusinerna för mottagning av närmsta vännerna, lite hamburgergrillning och en massa fler foton. Tror vi var uppe till typ 4 på natten och spelade "Liar", drack lite och åt mat. niiiice!
Dan efter så bar det av till Västervik 10 mil söder om Norrköping, till en av Jontes polare. Där spenderade vi dagen ute på hans land, med båt och wakeboard-, vattenskid- och ringåkning. Det var riktigt nice och förutom ett spräckt ögonbryn på en medlem av crewn så gick det som smort =)
Sen var det bara in i stugan, duscha och börja grunda. Kvällen fördrevs med barhäng, utgång på Palladium och sedan fyllekäk. Vad som hände där emellan stannar troligtvis mellan oss, jag tänker inte gola iaf...... men det var riktigt shysst skvaller =) Asså typ top of the libne skvaller..... vår kväll innehöll det mesta skulle man kunna säga.... Jag skulle vilja sträcka mig till att den var top 10 urspårade krogkvällar hittills i mitt liv. Sett till den breda massan! Alla bjöd på något haha =)
Sen lördag så var det bara bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis fram till klockan 7 på kvällen. Då tog man återställaren hemma i bastun hos kusinerna och sen på´t igen! Boyaka! Vi var hemma hos en snubbe med pool och grejjor på förfest så det var riktigt fint! Sen gick vi ut på Pallas och där hände det en väldigt väldigt sjuk grejj. Alltså en ruskigt osannolik grej. Oddset på Svenska Spel var 1000 000 000, och då är dom ändå lägst utav samtliga "bet"sidor.
Det var nämligen så att en tjej kom fram till min kusin och frågade om han var Jonathan Ericsson, och frågade sedan om han hade några kusiner som hette Henrik och Rickard. Och då svarade Jonte joo, Rickard står faktiskt där, 3 meter bort (Jag var inne i nåt trans för tillfället och stod säkert och funderade på om jag skulle ta av mig byxorna eller kalsongerna först sen när jag kom hem). Då blev den här tjejen helt tokig (många som blir iof så jag reagerade inte så mkt  lol* ) och körde typ hoppsasteg fram till mig. I det ögonblicket hajjade jag ingenting, men jag misstänkte att det var en gymnast som var utsänd utav min mamma för att hjälpa mig att stretcha.
Men det var det hör och häpna inte, utan det var nån ännu roligare. Det var Sofie från mitt kvarter som jag lekte med dag ut och dag in tills jag var 6.5 år. Då flyttade hon , syster Victoria, storebror Fredde och föräldrarna till Norrköping. Sen dess har vi setts en gång när jag var typ sju år, och efter det aldrig mer. Inte ett mess, inte ett mail, nada! Så dyker hon upp just den helgen som jag går ut för första (och hittills enda) gången i Norrköping. Lyckas känna igen min kusin i dimman och finner mig. Snacka om att hitta en nål i en höstack. Elelr nål och nål, en guldsticka snarare=)
Aja, i vilket fall så blev vi plåster sen, hängde hela kvällen och pratade upp allt vi missat på alla år (kändes det som) och sen så skiljdes vi åt efter nummerväxling. Skulle vara kul att dra ihop henne Vickan, broder och meself och prata SKIIIIIT nån gång. Men det är ju troligt att det blir av när vi inte lyckats få tummarna ur på över 15 år haha!
Aja, det var det. Efter utekvällen så begav vi oss tillbaka till den här lirarn med lyxvilla för efterfest. Hände en del incidenter där också, men vad som händer på festen stannar på festen. Iaf när man är med människor som man inte känner. Dom kan ju ha koll på maffian och tvinga mig att äta guldfiskar iaf jag säger nåt! Vi var iaf där till sex på morgonen innan det var dags att gå hem, jag skulle ju trots att köra dan efter...... Så vi gick hem och la oss, förlåt Jonte men jag måste...
i samma säng... Och jag hävdar att vi låg sked =) HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA
Sen blev det inte mkt mer på söndagen, vi åkte och tog en fika, snackade dynga och njöt av lugnet. Sen körde jag hem i cp-oväder, låg mellan 30-50 mellan Södertälje och Sthlm... INTE OKEJ! Jag försökte göra en video med mobilen, men när jag tittade på den i efterhand så insåg jag att det inte var en så bra idé att sitta och citera Kajjan i Hipp Hipp... Det tog liksom bort regnsmattret och därmed hela värdet i filmen. Nu ser det istället ut som att jag filmar några mesiga omköringar och låter lite upphetsad av det... Så jag ska redare den ganska precis nu! =)
Hoppas alla får en trevlig kväll, jag tänker dö i min säng i tid så jag orkar upp imorgon.. Murning på schemat! =)
Pussisar och nattkramar till alla barn i Bullerbyn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0