Snipp snapp snut...

Ingen Ford på våran gård! Ingen Ford på våran gård! Ingen Ford på våran gård! Ingen Ford på våran gård!
Ge mig ett F, O, R, D, vad blir det då?
Ingenting för jag har sålt den jeeeeeeeveeeeln =) Och det känns för bra för att vara sant!!!!
Så här såg det ut när gubben min rullade iväg för sista gången...är han inte fin?


Men ni ska inte tro att det gick smärtfritt!
jag tar det från början...I lördags gick jag som sagt ut och plockade av en Pbot från rutan och kände att jag måste flytta bilen. Inte helt oväntat startade den inte. Idag fick jag ett telefonsamtal av en trevlig farbror som var intresserad, vi stämde träff och jag jobbade vidare. Under dagen så fixade jag startkablar via LillMicke (trots att gubben skulle ta med ett extrabatteri..rutin? svar ja!) för att vara snäll och ha den igång när dom. När jag sedan kom hem så gick allt snett. Jag möttes till exempel av ytterligare en Pbot på framrutan och kände att lilla forden började bli dyr i drift, trots att jag inte kört den sen i maj....Aja, tillbaka till uppstartandet..
 Tji fick jag, inte ett livstecken i gubben. Så jag och Woxxa tänkte att vi kunde ju rulla igång den... men bromsarna hade såklartlåst sig... Och jag kände paniken komma. Skulle det bli ett kurr till med nån obehaglig turk osv osv, ni kan ju tänka er hur tankarna började gå.... Biljäveln kommer inte att bli såld!!! Så jag sa åt Woxxa att spela dum (var dig själv kunde jag iof ha sagt =)
Klockan 17.00 så var de 2 Södertäljegubbar av utländskt ursprung här i alla fall och skulle plocka upp bilen.  Det började med lite klassisk hälsning, däcksparkning och ärevarv runt bilen plus massa frågor. Sen kom vi till startkablarna... Inte ett liv i gubben. Så vi provade byta batteri... Nu lyste lamporna men ingen tändning.. jaha täntke ajg, på med boxarhandskarna... Som TUR var, så kunde el turko en del om bilar så han listade snabbt ut att det var startmotorn... jamen då rullar vi igång skiten då sa jag, lycklig över att inte behöva gå en rond. Så vi ruckade loss bilen, sen satte jag mig i den och dom puttade....
VROOOOOOOOOOOOOOM!!!!! V8:an startade med ett vrål och halva kvarteret spanade efter Michael Schumacher =) sen tog jag ett varv runt kvarteret och sa farväl till min ögonsten, gick in efter pappren och sedan gjorde vi upp priset... 1000 kr, för en Formel 1 bil! Alla glada och nu kan ni åka tänkte jag. Då startade inte Bilhelvettet med rull heller när han skulle iväg!!!! FAAAAAAAAAAAN tänkte jag, nu blir det kaos för 511 gångne idag. Som tur var så vet jag hur min babe vill bli väckt, så jag satte mig i honom, sa några kärvänliga ord i stil med  "startar du inte nu kommer jag att tända eld på dig mitt på öppen gata sen ska jag ha grillfest i din bagagelucka"....VROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM, biljäveln såld och alla bekymmer ur världen!
Nu sitter jag här, efter ett gym med Woxxa, och firar med en Daimglassförpackning!
Jag har även summerat försäljningen av Forden lite snabbt och jag är en hejjare på bilaffärer, så ni kan komma till mig om ni vill ha hjälp... Se siffrorna själva i i runda slängar :
Vi börjar med vanliga kostnader vid en försäljning:
Annons på Blocket * 2 =200 kr
Nya ägarpapper=100 kr
Bensinpengar till ditlurad turk= 100 kr
Pbot * 2= 800 kr
Totalt - 1200 kr

Vinst på bilen i form av kontant betalning = 1000 kr

Tittar man lite snabbt så ser man att jag backat ungefär 200 kr bara på försäljningen av min kära POL 692.. För skojs skull kan vi kika på lite mer kostnade, som jag av psykisk ohälsa väljer att inte publicera några siffror på. Bilen köpte jag för 7.500 i december förra året, sen dess har jag bytt bromsar runt om och köpt ett nytt avgasrör....... Lägg till dom pengarna, plus försäljningen, och dra bort vinsten (1000kr) så ser ni att jag är TOTALT mongolid.


Och så var sagan slut!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fy fan va bra!! =) V8!! :D

2008-09-29 @ 22:00:57
Postat av: Dala

Fy fan va bra!! =) V8!! :D

2008-09-29 @ 22:01:35
Postat av: sebbe

måste vara den bästa bloggen nånsin!!=_)skön läsning gubben!!Forden=) hahahah

2008-09-30 @ 00:22:53
URL: http://lukin.blogg.se/
Postat av: jossan

vilken stjärna du är.... hahahaha =)

2008-09-30 @ 15:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0