Flintstone

God kväll allihopa!
Jag är fortfarande seg, har typ inte rört mig från fläcken på hela dagen. Bea och Ida var förbi och käkade lite innan dom testade 360s motsvarighet till Singstar, Lips. Kommentarer:
Okända: Flashigt med trådlösa mickar
 Okänd: - Va är dom det?
Okänd : Åh en vit (om färgen på micken)
Så höll det på ett tag tills dom började sjunga... Vissa låtar körde dom på, vissa "var inge roliga", andra hade vissa ont i halsen när det skulle sjungas, lite för högt ljud "- jag är bakis" osv osv
När dom sedan började avrunda så gjorde dom det med stil. Ida satte på sig skorna inne i min lägenhet, vilket jag förklarade för henne var en grov överträdelse. Det tog hon på allvar... För hon kröp ut på alla fyra till dörren haha =) Bea visade mer rutin. Diskade bort det hon använt i besticksväg. Plockade ihop soporna från maten och gick sedan till dörren för att ta på sig skorna. Tjallade ner Ida som satt inne och sa sedan själv:
"- Titta vad duktig jag är"
"Bra Beis, du har börjat lära dig"
Sen tänkte hon fortsätta briljera:
"- Vad ska jag göra av soporna, har ni något sophål där ute?"

Sophål... Vad är det frågan om va? Tror hon att hon har besökt familjen Flinta eller? jag fick en massa visioner som jag glatt delade med mig av tills dom lessnade och gick. Då surfade jag in på Mobergs och kollade på bilder från gårdagen.. och vad får jag se? Jo kvinnan har ju rätt. Hon har just varit hemma hos en grottmänniska som troligtvis kastar sopor i ett hål i marken. Se själva uppe i vänster hörn: den lilla röda fyrkanten har jag klippt ut och lagt till i förstorad bild strax nedanför. Slående likt Fred!

  



Tycker ni inte det?

Nu sitter jag och väntar på att min syster ska komma hem efter kladdkakemys så att jag får lite härliga bilder från helgen. Svaret är ja. Jag saknar liv och kommer troligtvis att sitta här hela kvällen efter att jag duschat.
Jag känner mig smutsig. Jag vill ligga i ett renande bad och få munnen urblåst med en gigantisk vademecumspruta. kallt ska det vara i vattnet. Jag tar på mig en helt ny mjukisdress och går ut och går. Det är på något märkligt vis kallt i luften, men det känns inte i fingrar och fötter utan  biter bara lite lätt i kinderna. Jag går uppför en kulle som är snötäckt utan att sjunka ner i snön och tittar på en stor rödgul sol som skiner utan att blända mig i ögonen.
-"Det ska vara alldeles tyst." hör jag mig själv säga när jag går där.
Och det är det. Fridfullt.
 Det ryker lite ur munnen när jag andas, inte mkt, men man anar temperaturskillnaden. Jag tänker at så här skulle man få ha det varje dag. Sen går jag hem. Jag mår lite bättre nu och börjar komma tillbaka till vardagen igen....
Jag möter en granne som inte hälsar i entrén. Inne i huset så står dom andra med en stor skylt med röd text. Det är skrivet med Wingdingsstil, men det gör inget. jag kan alla tecken utantill:
"Go home"
Dom har tagit dit en amerikansk präst med en Gospelkör bakom sig, och efter vare mening han formligen vräker ur sig mot mig så "doar" dom taktfullt. Av någon anledning biter det inte på mig. Jag försöker hälsa på mina grannar  men ingen tittar. Dom har rånarluvor på sig så att jag inte ska känna igen dom...T.o.m Ingrids grå katt!
Så jag går vidare upp till mig, tar upp ett omärkt brev som ligger i hallen och öppnar det. Jag finner till min förvåning ett tackkort från Laila Bagge  och 10 000 i kontanter. Det är oerhört märkligt. Hon brukar alltid sätta in pengarna på mitt konto. Jag inser att något inte står rätt till och ringer genast upp Blondinbella för att få svar på mina frågor. Hon säger direkt att när hon vaknar en vanlig dag och känner att den känns jättetrist så försöker hon tänka positivt!
"A, men efter lunch, då ska den här dan blir bra" och då brukar den oftast bli det säger hon. det gäller bara att tänka positivt. Att intala sig att dagen faktiskt ska bli bra för då blir den ofta det.
"- Så tänk bara positivt Rickard" säger hon. Jag försöker. Hon berättar att hon är besviken för att hon inte fick vara kvar i Let´s Dance och lära sig dansa vals för det kan hon ju ha nytta av på sitt bröllop. Men hon är glad över att hon fått lära sig dansa pardans,
"Hur många artonåringar får göra det egentligen?"
Jaa du få se nu, typ alla i hela världen som har råd att anmäla sig till en kurs och är 18 år....
 Du borde veta det, din drivna målmedvetna tjej som går i trean på gymnasiet med ett eget klädmärke på gång...Du har ju iof också mer på gång....
Typ lika stort hyproblem i ansiktet som bröderna Jönsson tillsammans...
Hoppas alla missade hennes medverkan i let´s Dance för hon har verkligen inte gjort bra ifrån sig. Jag skulle vilja säga att hon har skämt ut sig. Skönt att hon åkte ut så här tidigt, både för att man slipper se/höra henne mer på tv men framför allt för att ta ner henne på jorden. Bara för att en halv miljon ungar är inne på hennes blogg och fördriver tid på dagarna betyder inte det att hon har något att hämta i Svensson hemmet. Så återgå till lilla låtsasvärlden för din egen skull nu, det är det bästa för oss alla. Det var stundtals pinsamt när dom intervjuade henne mellan de olika deltagarna..Tjejen VÄGRADE sluta prata. David satte in en fin
"- Det låter som fröken Sverige" kommentar på henne när hon började tjaffsa om att tänka positivt..
Vad hon skulle svara på:
Gråter du någon gång?

Svaret för mig är ett solkart ja!
Varje sekund du är på TV Bella.... vaaaarjeeee sekund!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Va fint jag gjorde med ditt hår! Love it.

Nej inga nycklar på plats, inte bra:/

Filmen är grym! Hälsa tjejerna:)

2009-01-25 @ 19:20:38
Postat av: haha

så rätt om Bella!

2009-01-25 @ 23:45:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0