FY FAN

Jag är bara tvungen att kasta in ett liet motornördsinlägg. Jag är ju ingen bilkille egentligen, men när man kommer upp lite i prisklass så kan jag inte låta bli att dregla. Här nedanför är några bilder på Aston Martinbilar som är så sjuka att jag blir irriterad av att se på dom. Helt seriöst, jag blir lite arg/ frustrerad bara av att titta på dom. Man brukar säga att en shysst bil är en penisförlängare... Det innebär att jag med den vita bilen här nedanför skulle ha en penis på 3.8 m. Lite overkligt jag vet, men det är sant. Ingen tittar bort när en man kommer gåendes med en 3.8 meters... Ingen tittar bort när man kommer glidandes med en Aston:

Smaka på den...

...i lite olika vinklar...


..annan modell...

som "Bond" använde i Casino Royal"
Jag har länge funderat på det och OM dom verkligen trashar bilen i filmen... Så är jag beredd att skjuta producenten!


Tänk er att få kliva in i den, starta upp den och njuta av det perfekta motorljudet! Lite vasst och mer åt det tekniska hållet,  inte alls så bullrig som en Mustang. Vissa gillar det, känslan av teknisk fulländning och topprestanda. Andra vill ha det där råa, okontrollerade och aggressiva ljudet.  jag är en av dom...
Mustang står för kraft, ursinne och manlighet. Det räcker med att starta upp en och varva lite för att finna sinnesro. Den mullrar så sjukt att man blir rädd av att stå bredvid den.. Tänk er då att köra den! Sjukt!

Om jag någonsin får en bil i den här klassen, så vet jag att jag har lyckats i livet. Inget tvivel.  Det går inte att köpa lycka och kärlek sägs det... Dom som säger det har aldrig sett en Aston Martin... Där har man all den kärlek och lycka man behöver för 12 generationer!!!!
Jag kollade upp ordet Aston Martin och det betyder "Organus Enormus".....
Det latinska namnet för  jättekuk. Tydligare än så blir det inte. Så alla ni som inte känner er lyckliga, var inte ledsna. Problemet är väldigt enkelt... Jobba hårt, spara in allt ni kan och köp er en bil i mångmiljonklassen, så kommer lyckan som ett brev på posten. Kärleken också! Det passar rätt bra i tiden nu, i.o.m att det är Alla hjärtans dag i helgen...
Så varför tveka? Gör ditt livs investering redan idag! Glöm silikontuttarna till gumman, barnens pensionsfonder och hyran på kåken. Köp en bil. Det löser allt, och när jag säger allt så menar jag verkligen det. Har du ont i huvudet, feber osv så går det bort den dagen du bestämmer dig. Har du cancer går den bort samma dag som du sätter dig i bilen. Har du blivit av med höger fot under Andra världskriget så växer den ut i samma ögonblick som du sträcker den mot gaspedalen. Om du har en lejd lönnmördare efter dig som jagar dig sen tio år tillbaka för att  du satte på din knarkkartells överhuvuds systerdotter som bara var 17 år... så kommer han att sätta en råbiff i halsen och avlida hemma hos knarkkungen och polisen kommer sedan "framea" honom för mord på den avlidne torpeden, vilket i sin tur leder till att han tappar tvålen i duschen 7 dar i veckan i resten av sitt liv på något vidrigt fängelse... om du vågar säga JA till en bil?!?!?

Valet är inte så svårt va?

Nu ska jag ta upp den sista tvätten innan jag ska vandra upp på träningen!

ha en trevlig kväll allihopa

Kommentarer
Postat av: Alexandra!

Haha!:D Jag vet, det är GALET roligt!!!:)

2009-02-10 @ 13:03:18
URL: http://molleralexandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0